sjam ken ne shkoder moforri wrote:Akaliptos!akaliptos wrote:naqe per 1 rrezultat te keq nuk lehet skuadra pa tifoza,vllaznia e mire apo e keqe eshte krenarija jone krenarija shkoder loces dhe gjitha problemet e vllaznis po i sjellin drejtusit e saj.
A do shkosh me e pa ndeshjen ti?!!
Cila ka qënë ngjarja më e veçantë që keni përjetuar në vite?
Moderator: GOLDIAN
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-
- Moderator
per mu ndeshjet ma t mrekullushme qe kam pa jane:
Vllaznia-din tbilis 98-99 per champions 3-1 me gola t cungut,milotit,licit(m duket).Na kishin mujte ndeshjen e pare 1-0 e mandej ia dhanen n tavoline 3-0 mbas gabimit t dedjes n protokoll(mbas pucit qe i banen ma mire me thane).Do t ishim kualifiku e do t kishim pase mundsi me lujte me atl. bilbaon qe n at kohe s asht se ka kene ndoj super ekip e rrezik edhe kishim hi n fazen me grupe te championsit
vllaznia-partizani per kupe 2-0 m duket se ne 97-98.Stadiumi gati plot e edi martini ka pa dhane spektakel n at ndeshje e ata pisa arbitrash n tirane na erdhen hakut e asnji goditje denimit s na paten dhane afer zonet se kishin frike edin qe n at kohe i ka pase si penallti goditjet e denimit.
Vllaznia - tirana 3-2 ne 2000-01----dopiete e sinanit e gol me penallti i osmanit.Tirana ishte 5 pike larg e erdhi e thei qafen n shkoder e mandej se mori ma vedin.Njat ndeshje filloi kthesa deri sa ja morme kampionatin.Stadiumi plot e perplot derisa u bate edhe oleja.Temeshvari n at kohe trajner i tirans pat thane se sa pashe tifozat e kuptova se at ndeshje s kishim per ta fitu kurre...
Vllaznia-tirana 4-1 2007-08 me 3 t sinanit e nji t sukajt qe kane dhane spektakel n at ndeshje...
Por vllaznia ma e mire qe kam pa ka kene ajo e 98-99 me vasil bicin trajner ku na e mori tirana vec per nji pike kampionatin.Kena pase golaverazh 57-18 ne 30 ndeshje e kur vishin n shkoder tana ekipet jane pa rrahe 3-4 me zero.Mbaj mend nji vllaznia-flamurtari 8-0 e nji vllaznia -besa 5-0...pat ardhe edhe miloti e iu shtu ekipit qe nji vit ma pare kishte dale kampion...kane dhane perimend spektakel
Vllaznia-din tbilis 98-99 per champions 3-1 me gola t cungut,milotit,licit(m duket).Na kishin mujte ndeshjen e pare 1-0 e mandej ia dhanen n tavoline 3-0 mbas gabimit t dedjes n protokoll(mbas pucit qe i banen ma mire me thane).Do t ishim kualifiku e do t kishim pase mundsi me lujte me atl. bilbaon qe n at kohe s asht se ka kene ndoj super ekip e rrezik edhe kishim hi n fazen me grupe te championsit
vllaznia-partizani per kupe 2-0 m duket se ne 97-98.Stadiumi gati plot e edi martini ka pa dhane spektakel n at ndeshje e ata pisa arbitrash n tirane na erdhen hakut e asnji goditje denimit s na paten dhane afer zonet se kishin frike edin qe n at kohe i ka pase si penallti goditjet e denimit.
Vllaznia - tirana 3-2 ne 2000-01----dopiete e sinanit e gol me penallti i osmanit.Tirana ishte 5 pike larg e erdhi e thei qafen n shkoder e mandej se mori ma vedin.Njat ndeshje filloi kthesa deri sa ja morme kampionatin.Stadiumi plot e perplot derisa u bate edhe oleja.Temeshvari n at kohe trajner i tirans pat thane se sa pashe tifozat e kuptova se at ndeshje s kishim per ta fitu kurre...
Vllaznia-tirana 4-1 2007-08 me 3 t sinanit e nji t sukajt qe kane dhane spektakel n at ndeshje...
Por vllaznia ma e mire qe kam pa ka kene ajo e 98-99 me vasil bicin trajner ku na e mori tirana vec per nji pike kampionatin.Kena pase golaverazh 57-18 ne 30 ndeshje e kur vishin n shkoder tana ekipet jane pa rrahe 3-4 me zero.Mbaj mend nji vllaznia-flamurtari 8-0 e nji vllaznia -besa 5-0...pat ardhe edhe miloti e iu shtu ekipit qe nji vit ma pare kishte dale kampion...kane dhane perimend spektakel
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
tane tjereve diftonja,
-
- Webmaster
Vllaznia e Vasil Bicit si tranjer ka kene metamam nji ekip fantastik, gjynah qe nuk kena dal kampion.
Na e mori Tirana me 1 pike diference, ku na mujti ne ndeshjen direkte ne Tirane. (thuhet qe Miloti ne ate ndeshje ska dhane maksimumin ................ ), kam kene ne stadium ne Tirane njate ndeshje....
Me Tbilisin golin e trete me duket se e ka ba aj lezhjani (sme kujtohet emri per momentin).
Na e mori Tirana me 1 pike diference, ku na mujti ne ndeshjen direkte ne Tirane. (thuhet qe Miloti ne ate ndeshje ska dhane maksimumin ................ ), kam kene ne stadium ne Tirane njate ndeshje....
Me Tbilisin golin e trete me duket se e ka ba aj lezhjani (sme kujtohet emri per momentin).
-
- Moderator
kam pa kene edhe une ne stadium e njashtu u pat thane perimend po s ma merr mendja se ia kishte kpute myftari ata sendet ba me pa kene e vertete...Kena pase raste edhe na mabj nji shtylle te viorit e nja dy raste t atij fierakut romeo haxhiaj m duket ka kene...gjynah perimend qe se morme at vit..as ne 2000-01 nuk kena kene ma mire si nivel lojet..
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,
tane tjereve diftonja,
-
- ANTI TIRANSI
E kam thane edhe i here tjeter por per mu kja ka ken neshje e mrekullushme noshta edhe pse ka ken e fundit qe kam pa ne Loro Boriçi!shv13 wrote:per mu ndeshjet ma t mrekullushme qe kam pa jane:
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
-
- Tifoz nderi
ne at ndeshje kam pa ken edhe une.Nje jave para e kishim mujt partizanin 3-0 ne kampionat ne shkoder.mandej per kup e mujtme 2-0.mandej shkova edhe ne Tirane e ishte mush krejt njena pjes mas portet dhe 1/3 ballores.mund te ishim pak a shume 7000 vet sa nje tiranas qe kishim afer na thote qe sa te çuditshem ishim ne shkodranet.ndeshja mbaroi 3-0 per partizanin me hile te arbitrit dhe ne 30 minutat e fundit kena bertit tan kohen 'parti enver jena gadi kurdoher'.edhe kur sot e kujtoi at ndeshje me qohet mishi kokerr megjithese kena lujt keq.asht me te ardhe keq se ateher u lute futboll ma te mire se luhet teshvllaznia1919 wrote:E kam thane edhe i here tjeter por per mu kja ka ken neshje e mrekullushme noshta edhe pse ka ken e fundit qe kam pa ne Loro Boriçi!shv13 wrote:per mu ndeshjet ma t mrekullushme qe kam pa jane:
-
- Moderator
Ka kene ekip metaman fantastik, kena lujt shume ofensivAdmin wrote:
Vllaznia e Vasil Bicit si tranjer ka kene metamam nji ekip fantastik, gjynah qe nuk kena dal kampion.
Ai lezhjani mos ka kene Perloshi ?
Kan ken kohna te arta. Kur kena marr nai futbollist joshkodran, ka ken i hajrit.
-
- Moderator
kam kene edhe une ne stadium. Ndeshje e paharrueshme.vllaznia1919 wrote:E kam thane edhe i here tjeter por per mu kja ka ken neshje e mrekullushme noshta edhe pse ka ken e fundit qe kam pa ne Loro Boriçi!shv13 wrote:per mu ndeshjet ma t mrekullushme qe kam pa jane:
Cfare mrekullinash bate martini. Ku me e gjete sot martinin me shoke
-
- Webmaster
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
-
- Administrator
Ndeshja qi na mujti tirana 1-0 a asht aja qi nfund fillune me u rrahe lojtart e masanej edhe tifozat a? nqs asht aja, kam kene n'stadium bashke me hamdi salihin. i kena myt tane lojen e i kena ra edhe shtylls. kishim meritu t'pakten me fitu 2-0Admin wrote: Na e mori Tirana me 1 pike diference, ku na mujti ne ndeshjen direkte ne Tirane.
Edhe me Dinamon e Tbilisit kam kene me e pa. kena lujt i ndeshje kryeveper. ndoshta asht ndeshja ma e bukur e vllaznise qi kam pa nei here. kena hanger i gol kot (gjys gabimit i premçit) kur ishim 2-0. n'fund t'ndeshjes na thot nji tiranas: "ka 20 vjet qe nuk shof nje skuader shqiptare te luj ne ket menyre ne Q.Stafa"
ndeshja ne gjeorgji kishte maru 1-1 m'duket. mandej 3-0 n'tavoline....
Edhe nji ndeshje tjeter maj mend me qejf: kur fitume kampionatin, ndeshja e fundit me shkumbininn n'mos gabohem. i kena ba nja 5 gola. golin e pare e bani Edi Martini. Gol kryeveper. Jasht zonet me shpin ka porta, e nali me gjoks, e majti dy here me gju e pa ra topi n'toke e gjujti me kthese n'trekandsh. Si goli i Klinsman me Korene ne botnorin e 94-shit nqs e man mend nei tifoz gjerman.
Njaq plot nuk e kam pa nej here L.Boroçin. çfare festet.
Lene se mu çu mishi kokerr......
-
- Tifoz nderi
Re:
A ka naj foto mar zat tane iktyne ngjarjeve???vllaznia1919 wrote:Per mu dy ngjarjet ma te bukra kan kene:Njena kunder Aek-ut te Athins,kur doli me ambulance tifozi i grekve .
Kurse tjetra ka kene neshja e fundit qe kam pa ne Stadjumin tone
fitorja 3-0,ose 3-1 se smaj men,kunder Partizanit per kupe.Me dy gola te Edi Martinit me ence.
1Jetë 2Ngjyra 1Skuadër
VLLAZNIT ULTRAS
VLLAZNIT ULTRAS