Po ishte denim i rand maj naqe, asht denim 3 piksh, si n'basketboll, prej jasht zonetvllaznia1919 wrote:Qa je tuj thane maj naqe.Aj denim ishte per njate gabim qe ke ba.Gabim i ri denim i ri ka thane njeni.
Zona e denimeve
-
- Moderator
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Që kam me e shly dënimin është e qartë por jo për kyt gja,sepse Tirana ishte tu lujt me "Armikun"mar!!!!!!kuqeblu wrote:Hajde edhe nji denim per Forrin tesh, meqi deshti me u vetsakrifikuforri wrote:Ouu tesh!!!!!....Kam shkru gjith ato shkrime ku kam shpreh se pse nuk më pëlqen SK Tirana,por nuk mund të them se e urrej atë,pasi kjo fjalë është shumë e rëndë.Unë ndjehem i përfaqësuar nga ç'do skuadër që i përket Shqiptarëve.Sikur t'më kishe parë parvjet në stadium kur luante Tirana për kupën e kampioneve kushedi se sa do m'kishe dënu
A sduhet me i ardh në ndihmë Vllazënve Shqiptar a?!!!
Para VLLAZNIA!
-
- Moderator
-
- Moderator
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
Mvaret ke qun armik ti naqe.Hahhahahahahahahhahhaha!forri wrote:Që kam me e shly dënimin është e qartë por jo për kyt gja,sepse Tirana ishte tu lujt me "Armikun"mar!!!!!!kuqeblu wrote:Hajde edhe nji denim per Forrin tesh, meqi deshti me u vetsakrifikuforri wrote:Ouu tesh!!!!!....Kam shkru gjith ato shkrime ku kam shpreh se pse nuk më pëlqen SK Tirana,por nuk mund të them se e urrej atë,pasi kjo fjalë është shumë e rëndë.Unë ndjehem i përfaqësuar nga ç'do skuadër që i përket Shqiptarëve.Sikur t'më kishe parë parvjet në stadium kur luante Tirana për kupën e kampioneve kushedi se sa do m'kishe dënu
A sduhet me i ardh në ndihmë Vllazënve Shqiptar a?!!!
Manej po me Apollonine qa deshte?
-
- Kuqeblu Perjet
-
- Tifoz nderi
-
- Kuqeblu Perjet
Fjala «alibi» përdoret gjatë seancave gjygjsore apo hetimore,që në gjuhën e thjeshtë përkthehet(pak a shumë)"Justifikim".Shkodrani81 wrote:Edhe vet ishtu per punen e ksaj alibies.vllaznia1919 wrote:
Shqip asht kja a?
M'falni per injorancen e, pa jam i varfen n'shqip.
Po ju jap edhe nji shëmbull:Kur dikush akuzohet nga organet hetimore,se ka kryer nji vrasje në Tiranë,ditën e shtunë në datën 24 mars 2007 në orën 17.00',ky dikushi justifikohet duke thënë:Nuk ka mundësi ta kem kryer unë këtë krim pasi në atë orë unë kam qënë në stadiumin"Loro Boriçi",në Shkodër,ku isha duke pa ndeshjen Shqipëri-Slloveni,gjë që mund të verifikohet nga shumë dëshmitarë......masanej thotë që ndeshja ishte shumë e fortë stadiumi ishte plot etj etj .
Kjo pra quhet«Alibi».
Last edited by forri on Sun, 18 Mar 2007 , 22:06, edited 2 times in total.
Para VLLAZNIA!
-
- Moderator
Hahhahahaa, m'pelqeu shpjegimi jot forriforri wrote:Fjala «alibi» përdoret gjatë seancave gjygjsore apo hetimore,që në gjuhën e thjeshtë përkthehet(pak a shumë)"Justifikim".
Po ju jap edhe nji shëmbull:Kur dikush akuzohet nga organet hetimore,se ka kryer nji vrasje në Tiranë,ditën e mërkure në datën 24 mars 2007 në orën 17.00',ky dikushi justifikohet duke thënë:Nuk ka mundësi ta kem kryer unë këtë krim pasi në atë orë unë kam qënë në stdiumin"Loro Boriçi",në Shkodër,ku isha duke pa ndeshjen Shqipëri-Slloveni,gjë që mund të verifikohet nga shumë dëshmitarë......masanej thotë që ndeshja ishte shumë e fortë stadiumi ishte plot etj etj .
Kjo pra quhet«Alibi».
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjet
Pikërisht këtu qëndron edhe justifikimi im për të mos hangër ndonjë dënim pra,që shkova me ba tifozllik kundra Tiranës dhe deshta me e pa me syt e mi,live,barazimin apo humbjen e Tiranës.Në fakt,ndodhi krejt e kundërta,shkojn e humbin kta legenat tonë.Eh!!!vllaznia1919 wrote:Un nuk e kisha per fjalen alibi por per faktin qe DEMEK ke shku me i dhane zemer apollonise.
Para VLLAZNIA!
-
- Tifoz nderi
O njesha mire, ky asht shpjegim. Ca keka mu majt mend kja alibia qe ke dhan si shembull, se noshta na hyn n'pune.forri wrote:Fjala «alibi» përdoret gjatë seancave gjygjsore apo hetimore,që në gjuhën e thjeshtë përkthehet(pak a shumë)"Justifikim".
Po ju jap edhe nji shëmbull:Kur dikush akuzohet nga organet hetimore,se ka kryer nji vrasje në Tiranë,ditën e shtunë në datën 24 mars 2007 në orën 17.00',ky dikushi justifikohet duke thënë:Nuk ka mundësi ta kem kryer unë këtë krim pasi në atë orë unë kam qënë në stdiumin"Loro Boriçi",në Shkodër,ku isha duke pa ndeshjen Shqipëri-Slloveni,gjë që mund të verifikohet nga shumë dëshmitarë......masanej thotë që ndeshja ishte shumë e fortë stadiumi ishte plot etj etj .
Kjo pra quhet«Alibi».[/b][/color]
-
- Moderator
ca bahet mor kshtu, dy shkrime sot tan diten, kurse dje kater shkrime.
Eh ju lypni me iu fut kai denim te tanve, tuj fillu prej Goldit e kuqeblus qi nuk futen nforum, goces sportive qi shkrun vec me hope e zhduket her mas heret, vec me e ba vllaznine 1919 xheloz, tu vazhdu me partizanin e tirancin qi na shkrujn vec per kampionatin italian, e tu perfundu me VIPat: Admini e vllaznia1919.
DENIM KOLEKTIV
(PS: un perjashtohem prej denimit, se mu mka ra nmend tparit kjo gja )
Eh ju lypni me iu fut kai denim te tanve, tuj fillu prej Goldit e kuqeblus qi nuk futen nforum, goces sportive qi shkrun vec me hope e zhduket her mas heret, vec me e ba vllaznine 1919 xheloz, tu vazhdu me partizanin e tirancin qi na shkrujn vec per kampionatin italian, e tu perfundu me VIPat: Admini e vllaznia1919.
DENIM KOLEKTIV
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
mire te pakten mua nuk me paske futur ne listen e denimeveMan in Redblue wrote:ca bahet mor kshtu, dy shkrime sot tan diten, kurse dje kater shkrime.
Eh ju lypni me iu fut kai denim te tanve, tuj fillu prej Goldit e kuqeblus qe nuk futen nforum, goces sportive qe shkrun vec me hope e zhduket her mas heret, vec me e ba vllaznine 1919 xheloz, tu vazhdu me partizanin e tirancin qe na shkrujn vec per kampionatin italian, e tu perfundu me VIPat: Admini e vllaznia1919.
DENIM KOLEKTIV
-
- Moderator
ty tkam fal se je fejuakaliptos wrote:mire te pakten mua nuk me paske futur ne listen e denimeveMan in Redblue wrote:ca bahet mor kshtu, dy shkrime sot tan diten, kurse dje kater shkrime.
Eh ju lypni me iu fut kai denim te tanve, tuj fillu prej Goldit e kuqeblus qe nuk futen nforum, goces sportive qe shkrun vec me hope e zhduket her mas heret, vec me e ba vllaznine 1919 xheloz, tu vazhdu me partizanin e tirancin qe na shkrujn vec per kampionatin italian, e tu perfundu me VIPat: Admini e vllaznia1919.
DENIM KOLEKTIV