TIRANA-VLLAZNIA
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
MBAROJ PJESA E PARE
BARDH JERA THOTE SE VLLAZNIA SKA LOJTAR ME MARR ORGANIZIMIN E LOJES
DHE NA DUHET NJE RIPARIM NE MESFUSHE THOTE JERA
VETEM SUKAJ NUK MUND TE LUAJ KUNDER TIRANES.
MIRELI MOS TE FUSIN NE LOJE AS BEJZADEN E AS NEJ TJETER QE ASHT I DEMTUM SE MA MIRE TI LAJNE TE RIKUPEROHEN PER NDEHSJE E ARDHSHME SE SOT E KAN HUP SI E KENA HUP NDEHSJEN
TIRANA TA PO NA E RRAS PRAP PETLLEN.
P.S MENDIMI IM SINANIN JO MRAPSHT TEK VLLAZNIA SKEMI NEVOJE PER TE.
BARDH JERA THOTE SE VLLAZNIA SKA LOJTAR ME MARR ORGANIZIMIN E LOJES
DHE NA DUHET NJE RIPARIM NE MESFUSHE THOTE JERA
VETEM SUKAJ NUK MUND TE LUAJ KUNDER TIRANES.
MIRELI MOS TE FUSIN NE LOJE AS BEJZADEN E AS NEJ TJETER QE ASHT I DEMTUM SE MA MIRE TI LAJNE TE RIKUPEROHEN PER NDEHSJE E ARDHSHME SE SOT E KAN HUP SI E KENA HUP NDEHSJEN
TIRANA TA PO NA E RRAS PRAP PETLLEN.
P.S MENDIMI IM SINANIN JO MRAPSHT TEK VLLAZNIA SKEMI NEVOJE PER TE.
i perjashtuar
-
- Moderator
-
- Antar
vllaznia e ka hum ndeshjen vetem prej nje lojtarit qe eshte GRIMA. ai eshte portieri ma kot ne tan shqipnin. ka ba rreth 5 gabime ne kete takim(nga keto gabime qe ka ba une jam i mendimit se GRIMA e ka shit ndeshjen).
sa i takon lojes se skuadres ka ba nje nga lojrat ma te mira qe kam pa tesh 5vjet.
sa i takon lojes se skuadres ka ba nje nga lojrat ma te mira qe kam pa tesh 5vjet.
Shkodran perjete
-
- Kuqeblu Perjete
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
Sapo hyra ne shpi se isha ne pune e vrap me ndez kompjuterin me pa rezultatin, per fat te keq paskemi humb por ca me ba kshtu e ka futbolli,
mora vesh qe tifozeria ishte prezantu shume mire, HALLALL ja bafte Zoti tan atyne qe kan shku me mbeshtet Vllaznine ne Tirane. Sukaj paska hup raste te mira, pra na duhet nji merkato ne Janar, por pas kesaj humbjeje nuk duhet me u demoralizu se kampionati asht i gjate.
mora vesh qe tifozeria ishte prezantu shume mire, HALLALL ja bafte Zoti tan atyne qe kan shku me mbeshtet Vllaznine ne Tirane. Sukaj paska hup raste te mira, pra na duhet nji merkato ne Janar, por pas kesaj humbjeje nuk duhet me u demoralizu se kampionati asht i gjate.
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA
-
- Kuqeblu Perjete
naqe una kam tan javen qe e kam parashiku dhe 1 kete ndeshje
nuk ka pune demoralizimit po kena pas mundesine ma te mire ne shkoder me e rrah tiranen me 9 lojtare se arritme sot e kena ndry ne porte prap se arritme
kampionati a i gjate naqe po te tham duhet me pas kujdes se cdo hupje te rrezikon
ishalla marrim tre piket me peqinin se une jam merzit shume
po shoh dhe rendetijen
tirana 8 pike plus
elbasani 6 pike plus
teuta 2 + nje ndehsje minus
sdi ca me ju than tan jeni optimista po duhet me e pa me realtitet skuadren
nuk ka pune demoralizimit po kena pas mundesine ma te mire ne shkoder me e rrah tiranen me 9 lojtare se arritme sot e kena ndry ne porte prap se arritme
kampionati a i gjate naqe po te tham duhet me pas kujdes se cdo hupje te rrezikon
ishalla marrim tre piket me peqinin se une jam merzit shume
po shoh dhe rendetijen
tirana 8 pike plus
elbasani 6 pike plus
teuta 2 + nje ndehsje minus
sdi ca me ju than tan jeni optimista po duhet me e pa me realtitet skuadren
i perjashtuar
-
- Moderator
Mos u merzit naqe se kena lujt shum ma mir se her te tjera. Qysh mas Eres Myftar Celes (past rahmet) a hera e par qi jam komplet i knaqun me nji tranier. Un jam i bindun se josa slargohet prej shkodret pa fitu nji titull. asht metvertet njishi nshqipni. i doli edhe fjala me suken se nuk duhet me ju rrit mendja. prandaj jam i bindun se deri ndimer do tmarrim maksimumin qa mund tmerret me kyt skuader pra aty nga vendi i tret e jo shum pik lerg vendit tpar. nmerkaton e dimrit ishalla blejm 2 maksimumi 3 futbollista por duhet tjen cilsor e mandej mund tpretendojm per titull. Mvjen boll inat qi vllaznis sbo i ndihet zani per gudjabin ose plakun, ishalla marrim abazajn tpakten, e ishalla po then qafen edhe ky salihi jasht shtetit se ma neveriti qi rrin si skile te tirana tash sa koh.
-
- Kuqeblu Perjete
po vlla ke drejte se jam une i pari qe kam mbeshtet ardhjen e josesMan in Redblue wrote:Mos u merzit naqe se kena lujt shum ma mir se her te tjera. Qysh mas Eres Myftar Celes (past rahmet) a hera e par qe jam komplet i knaqun me nji tranier. Un jam i bindun se josa slargohet prej shkodret pa fitu nji titull. asht metvertet njishi nshqipni. i doli edhe fjala me suken se nuk duhet me ju rrit mendja. prandaj jam i bindun se deri ndimer do tmarrim maksimumin qa mund tmerret me kyt skuader pra aty nga vendi i tret e jo shum pik lerg vendit tpar. nmerkaton e dimrit ishalla blejm 2 maksimumi 3 futbollista por duhet tjen cilsor e mandej mund tpretendojm per titull. Mvjen boll inat qe vllaznis sbo i ndihet zani per gudjabin ose plakun, ishalla marrim abazajn tpakten, e ishalla po then qafen edhe ky salihi jasht shtetit se ma neveriti qe rrin si skile te tirana tash sa koh.
ke te qarte dicka
gudjabin e merr besa
apolonia po forcohet po ashtu
kurse per ne ca ka met???????
ABAZAJN SE LESHOJNE ATO DHE ME DUKET ka parakontrate me partizanin.ne ka me na met nej kal i coft
i perjashtuar
-
- Kuqeblu Perjete
mramja mir
nuk asht e pa pritem qe kena hum si thot edhe Goldiani nji barazim kishte ken mir po nuk duhet mu merzit se t'pakten kena hum me kryesusen po qa m'ban pershtypje asht sa her qe lozim asht naj lojtar qe si thuni e ka shit ndeshjen sa fillume me marr vedin bijm prep posht nuk e kuptoj nuk jam i merzitem shume tuj e pa cfare kundershtarit kena pas po masi a ken loja bukur prep tham mi hy merkatos e me marr naj lojtar hajrit edhe me vazhdu se kampionati asht i gjate edhe kena shans ishalla per naj gja
para Vllazniaaaa
nuk asht e pa pritem qe kena hum si thot edhe Goldiani nji barazim kishte ken mir po nuk duhet mu merzit se t'pakten kena hum me kryesusen po qa m'ban pershtypje asht sa her qe lozim asht naj lojtar qe si thuni e ka shit ndeshjen sa fillume me marr vedin bijm prep posht nuk e kuptoj nuk jam i merzitem shume tuj e pa cfare kundershtarit kena pas po masi a ken loja bukur prep tham mi hy merkatos e me marr naj lojtar hajrit edhe me vazhdu se kampionati asht i gjate edhe kena shans ishalla per naj gja
para Vllazniaaaa
Kuqeblu perjete!!!!
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Hajt mos u mërzisni! Djemt luajtën mirë në përgjithsi,sidomos në pjesën e dytë.E mbyllën në portë Tir... por kur s'do me t'hecë....
Respekte për Mirel JOSËN! e kishte organizu në mënyrë të shkëlqyer skuadrën.Më erdhi keq për gjithë tifozat që u zhgënjyen, megjithatë ishin organizuar në mënyrë të mbrekullueshme.
Përsa i përket rastit të Sukajt për gol,pavarsisht se nuk arriti të realizojë golin mund të them se fati e ndihmoi portierin e Tir... dhe jo se Sukajt i është rritur mëndja,sot ai ka luajtur shumë mirë.Ndërsa Grima ma ka shpif krejt sonte,ç'do gjuajtje e grushtonte edhe kur kishte mundësi me e mbajt topin, për faj të tij mund të kishim hëngër edhe gol tjetër,pra pika më e dobët e jona ishte portieri!
Respekte edhe ishalla me fitore ndeshjen e ardhshme!
Gjith të mirat!
Respekte për Mirel JOSËN! e kishte organizu në mënyrë të shkëlqyer skuadrën.Më erdhi keq për gjithë tifozat që u zhgënjyen, megjithatë ishin organizuar në mënyrë të mbrekullueshme.
Përsa i përket rastit të Sukajt për gol,pavarsisht se nuk arriti të realizojë golin mund të them se fati e ndihmoi portierin e Tir... dhe jo se Sukajt i është rritur mëndja,sot ai ka luajtur shumë mirë.Ndërsa Grima ma ka shpif krejt sonte,ç'do gjuajtje e grushtonte edhe kur kishte mundësi me e mbajt topin, për faj të tij mund të kishim hëngër edhe gol tjetër,pra pika më e dobët e jona ishte portieri!
Respekte edhe ishalla me fitore ndeshjen e ardhshme!
Gjith të mirat!
Para VLLAZNIA!