TIRANA-VLLAZNIA
-
- Tifoz nderi
TIRANA-VLLAZNIA
Po e hapi une kete teme, ishalla po bi fat per nji fitore me Tiranen, edhe barazimi nuk do ishte keq, do jete ndeshje interesante, Josa do perballet me ish-ekipin e tij, e vetmja gja qe me mbet peng eshte kartoni i 6 i Dabulles qe nuk e di a eshte i qellimshem per te mos luajtur ndaj Tiranes. Salihi, Sinani prap ne nje ndeshje kunder ish-ekipit te tyre ndersa tifozeria them se do jete kariku mbas ketyre rezultateve te mira dhe do bej ndonje organizim ne Tirane shpresojme.
Diferenca me Tiranen e vendit te pare nuk eshte e madhe, 5 pike.
ForcaVllaznia!!!!!!!!!!
Diferenca me Tiranen e vendit te pare nuk eshte e madhe, 5 pike.
ForcaVllaznia!!!!!!!!!!
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
PO EDHE UNE SHPRESOJ SE ZAMIRI ME SHOKE JANE KARIKU PAS KETYRE TRE FITOREVE RRADHAZI
UNE NE TE VERTETE E SHOH TE VESHTIRE KETE NDEHSJE PER TU TREGU REALIST PO SHPRESOJ TE RIKUPEROHET BEJZADE SE AJ NA DUHET PER KETE NDESHJE
SA PER DABULLEN EDHE UNE KAM FRIKE SE NA E KA BA ME KUJ ATE MARRJEN E 6 KARTONAVE
SHPRESOJ SE DHE TELI E DOCI DO JENE TE GATSHEM
GJITHSESI UNE PER TE QENE REALIST DO ISHA SHUME I KENAQUR ME BARAZIMIN
UNE NE TE VERTETE E SHOH TE VESHTIRE KETE NDEHSJE PER TU TREGU REALIST PO SHPRESOJ TE RIKUPEROHET BEJZADE SE AJ NA DUHET PER KETE NDESHJE
SA PER DABULLEN EDHE UNE KAM FRIKE SE NA E KA BA ME KUJ ATE MARRJEN E 6 KARTONAVE
SHPRESOJ SE DHE TELI E DOCI DO JENE TE GATSHEM
GJITHSESI UNE PER TE QENE REALIST DO ISHA SHUME I KENAQUR ME BARAZIMIN
i perjashtuar
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Ne ate ndeshje shpresoj qe me ndihmesen e presidences, te kete nje dyndje tifozash shkodrane ne Tirane.
Sma merr mendja se Dabulla ka ndej me ba llogari, mbi kartonat per mas me lujt kunder Tiranes.
Na duhet shume fitorja me Tiranen...
Qe klasifikimi pa ndeshjen e Partizanit e Elbasanit:
1 Tirana 25
2 Teuta 22
3 Vllaznia 20
4 Elbasani 20
5 Partizani 19
6 Flamurtari 17
7 Dinamo 17
8 Luftetari 16
9 Kastrioti 15
10 Besa 14
11 Shkumbini 12
12 Apolonia 10
Sma merr mendja se Dabulla ka ndej me ba llogari, mbi kartonat per mas me lujt kunder Tiranes.
Na duhet shume fitorja me Tiranen...
Qe klasifikimi pa ndeshjen e Partizanit e Elbasanit:
1 Tirana 25
2 Teuta 22
3 Vllaznia 20
4 Elbasani 20
5 Partizani 19
6 Flamurtari 17
7 Dinamo 17
8 Luftetari 16
9 Kastrioti 15
10 Besa 14
11 Shkumbini 12
12 Apolonia 10
- GoL
- Tifoz
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
- Moderator
Mirse ju gjeta iher, se paskam pas shum koh pa kalu knej.
Menoj qe rezultati s'ka me ken i thell dhe nuk ka me pase rendsi se kush shenon i pari (tashi po shenovi i pari ne min 90 ma merr menja qi fiton ).
Neshja ka me ken shum e hapur, edhe ma merr menja qi ka me dal barazim, jo se s'kena aftsi me fitu (dhe e them qi me ket trajnjer tashi kena shum aftsi me fitu), po se e tille ka me u zhvillu neshja, me ekipet ne studim te njeni-tjetrit, e para se asht neshje delikate dhe ekipet kane ndryshu shume, e dyte se asht neshje historike.
Shyqyr qi vuni men presidenca e morri i trajnjer persmarit (asht idjotsi nga ana e disave qi njof un qi s'e dojn se ka ken i Tirans), biles un ve bast me ke t'dojn qi ky ka me na qit kampjon nqs e man presidenca deri n'fun t'kampionatit.
Menoj qe rezultati s'ka me ken i thell dhe nuk ka me pase rendsi se kush shenon i pari (tashi po shenovi i pari ne min 90 ma merr menja qi fiton ).
Neshja ka me ken shum e hapur, edhe ma merr menja qi ka me dal barazim, jo se s'kena aftsi me fitu (dhe e them qi me ket trajnjer tashi kena shum aftsi me fitu), po se e tille ka me u zhvillu neshja, me ekipet ne studim te njeni-tjetrit, e para se asht neshje delikate dhe ekipet kane ndryshu shume, e dyte se asht neshje historike.
Shyqyr qi vuni men presidenca e morri i trajnjer persmarit (asht idjotsi nga ana e disave qi njof un qi s'e dojn se ka ken i Tirans), biles un ve bast me ke t'dojn qi ky ka me na qit kampjon nqs e man presidenca deri n'fun t'kampionatit.
-
- Webmaster
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Webmaster
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Kuqeblu!kuqeblu wrote: Neshja ka me ken shum e hapur, edhe ma merr menja qe ka me dal barazim.
Më duket shumë paradoksale kjo frazë që ke shkruar pasi rrallë herë ndodh që ndeshja të jetë shumë e hapur dhe të përfundojë barazim(sidomos midis nesh dhe Tir...,sepse nga sa di unë barazimet ndërmjet nesh janë shumë të rralla).
Pra unë i qëndroj mendimit tim që këtë ndeshje ka për t'a fituar ajo skuadër që do shënojë e para,pra do jetë shumë ndeshje e ashpër pasi ne na duhet fitorja për shumë arsye si p.sh:
1.pretendimi për titullin
2.Për të treguar vlerat e Josës si trajner(pasi siç u tha në një shkrim tjetër Mireli do mundohet t'ju tregojë drejtuesve të Tir... se ç'farë kanë humbur me heqjen e tijë nga posti i trajnerit).
3.për të ringritur vlerat e skuadrës.
4.për të rifituar respektin e shumë tifozave që janë të zhgënjyer(Mjafton të shikosh shkallët e stadiumit tonë për t'a kuptuar këtë,një turp i vërtet) etj...etj...etj...
Pra mendoj se do jetë një ndeshje për jet a vdekje(ishalla luhet në "Qemal Stafa" me drita.
Respekte !
Para VLLAZNIA!
-
- Kuqeblu Perjete
une jam shume dakord me mendimin e forrit per ato pika qe parashtron
por se di pse kam pak frike me than te drejten se skuadra nuk asht aq e afte te marrin tre pikeshin ne tirane
une e pase neshjen ne shkoder tirana me 9 lojtare dhe sbame gja
ISHALLA O ZOT GABOHET GOLDIAN E FITON VLLAZNIA
por se di pse kam pak frike me than te drejten se skuadra nuk asht aq e afte te marrin tre pikeshin ne tirane
une e pase neshjen ne shkoder tirana me 9 lojtare dhe sbame gja
ISHALLA O ZOT GABOHET GOLDIAN E FITON VLLAZNIA
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
Pse e bani aq te veshtir fitoren me tiranen, tuj pas parasysh qe na luftojme per titull, ekipi duhet me ken trim. Tirana nuk esht me e forte se na, vertet ato mund te ken albitrat qe mund ti favorizojne pak, por na duhet me lujt futboll. Po flas keshtu sepse lexova edhe intervisten e Kapidenit te tiranes, Muka i cili e bate Vllaznin si me ken buk e djath, thjesht nje ftiore kundra Vllaznis per reabilitimin e tiranes. Une mendoj per nje rezultat pozitiv. 2-1 per ne! Zoti na ndihmofte.
PARA VLLAZNIAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
PARA VLLAZNIAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE
-
- Kuqeblu Perjete
tjeta juj
kja asht ndeshje e fort se dihet historia e rivaliteit adhe te dyja skuadrat
kerkojn tre pikshin ma fort se kur lozin me skuadra tjera po duhet me pranu se nuk jena Vllaznia qe jena ken kshtu qe me nji barazim tham per vedi kishna me ken t'knaqem per fitore kishte me ken super se Tir... nuk asht e stabilizume me trajner kshtu qe tham ka me ken loj e hapun
po trrime pozitiva edhe ishalla na hec edhe Sukaj asht ne forme prep se ksaj rradhe duhet me ken komplet skuadra
para drejt tir... per trepiksh Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kja asht ndeshje e fort se dihet historia e rivaliteit adhe te dyja skuadrat
kerkojn tre pikshin ma fort se kur lozin me skuadra tjera po duhet me pranu se nuk jena Vllaznia qe jena ken kshtu qe me nji barazim tham per vedi kishna me ken t'knaqem per fitore kishte me ken super se Tir... nuk asht e stabilizume me trajner kshtu qe tham ka me ken loj e hapun
po trrime pozitiva edhe ishalla na hec edhe Sukaj asht ne forme prep se ksaj rradhe duhet me ken komplet skuadra
para drejt tir... per trepiksh Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kuqeblu perjete!!!!
-
- Kuqeblu Perjete
ishalla o zot fitojme vecse duhet me ken me kembe ne toke vllazen.
nuk e di se si po organizohen tifozat se duhet me dit prej redbluboys me na than nej gja
se edhe tifozat i ikishin dhane nje plus te madh skuadres
uroj qe presidenti te vejne ne dispozicion shume autobuza dhe me pranine e tifozeve te marrim rezultat pozitiv
me falni une si goldian jam i kenaqun 0-0
nuk e di se si po organizohen tifozat se duhet me dit prej redbluboys me na than nej gja
se edhe tifozat i ikishin dhane nje plus te madh skuadres
uroj qe presidenti te vejne ne dispozicion shume autobuza dhe me pranine e tifozeve te marrim rezultat pozitiv
me falni une si goldian jam i kenaqun 0-0
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
T'jeta naqe,
Me me fal i her se ka koh qe nuk kam shkru, por po hy fill ne teme. Vllaznis i duhet pa diskutim fitorja. Ne qoftse don me pa perpara. Se mos te harrojme mas Shkumbinit vjen Elbasani qe nuk esht fort i lehte per Vllaznin. Kshuqe ekipi mir duhet ta diftojn vedin me njer ekip te mir! SHum mir qe kan fituar kundra Gjirokastres, por dot te kishte ken SUPER ne qoftse fitojne kundra Tiranes. Dhe ather do te tham qe nuk asht rastesi qe Vllaznia ka fituar 3 ndeshje. Tirana esht ajo qe i ven kapak shum gjerave. Keshtu qe ne do te him ne fush te barabarte me Tiranen.
Me me fal i her se ka koh qe nuk kam shkru, por po hy fill ne teme. Vllaznis i duhet pa diskutim fitorja. Ne qoftse don me pa perpara. Se mos te harrojme mas Shkumbinit vjen Elbasani qe nuk esht fort i lehte per Vllaznin. Kshuqe ekipi mir duhet ta diftojn vedin me njer ekip te mir! SHum mir qe kan fituar kundra Gjirokastres, por dot te kishte ken SUPER ne qoftse fitojne kundra Tiranes. Dhe ather do te tham qe nuk asht rastesi qe Vllaznia ka fituar 3 ndeshje. Tirana esht ajo qe i ven kapak shum gjerave. Keshtu qe ne do te him ne fush te barabarte me Tiranen.
Moj Vllazni,Vllaznia jone