Kastrioti----Vllaznia
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
Re: Kastrioti----Vllaznia
A dihet gja ,a ia kena lan ndeshjen vete apo na kan rra me merite
turp e faqja e zeze
Miri ,a e ke pa ndeshjen naqe ,dhe si kena lujt
turp e faqja e zeze
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
Nuk i shof ma fpjalmi zdu me ju pa surratin.fpjalmi wrote:A dihet gja ,a ia kena lan ndeshjen vete apo na kan rra me merite
turp e faqja e zeze
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
o mir ma ke vu kamen itash as rezultatet smi difton ma apo ma den te miren e sden me mba me zemer
si jena da ma
si jena da ma
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
Humbasin, Daiu e Martini sulmojnë gjyqtarët
Trajneri i Vllaznisë, Edi Martini: Duhen zhvilluar kurse me ‘xhaketat e zeza’
Në të njëjtën linjë ishte dhe trajneri i Vllaznisë, Edi Martini, pas humbjes 2-0 me Kastriotin në Krujë. “Duhen zhvilluar kurse me ‘xhaketat e zeza’ që drejtojnë ndeshjet”.
Edhe presidenti i Vllaznisë, Valter Fushaj, akuzoi “bilbilin” Kridens Meta: “Nuk e di ku e gjeti atë forcë Kridens Meta dhe dy anësorët për të vepruar në këtë mënyrë kundër Vllaznisë. 11-metërshi i dhënë kundër Vllaznisë nuk ishte i tillë”.
http://albania-sport.com/mat.php?idm=14482
Trajneri i Vllaznisë, Edi Martini: Duhen zhvilluar kurse me ‘xhaketat e zeza’
Në të njëjtën linjë ishte dhe trajneri i Vllaznisë, Edi Martini, pas humbjes 2-0 me Kastriotin në Krujë. “Duhen zhvilluar kurse me ‘xhaketat e zeza’ që drejtojnë ndeshjet”.
Edhe presidenti i Vllaznisë, Valter Fushaj, akuzoi “bilbilin” Kridens Meta: “Nuk e di ku e gjeti atë forcë Kridens Meta dhe dy anësorët për të vepruar në këtë mënyrë kundër Vllaznisë. 11-metërshi i dhënë kundër Vllaznisë nuk ishte i tillë”.
http://albania-sport.com/mat.php?idm=14482
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
Si 10-0 si 2-0 tyrpi i njejt asht "FUSHAJ"GOLDIAN wrote:o mir ma ke vu kamen itash as rezultatet smi difton ma apo ma den te miren e sden me mba me zemer
si jena da ma
-
- Tifoz nderi
Apo vini
na e hap temen e ardhshme me flamurtarin
na e hap temen e ardhshme me flamurtarin
-
- Tifoz nderi
Martini: Humbëm shumë raste shënimi
Trajneri i Vllaznisë, Edi Martini, ka mbetur i zhgënjyer nga rezultati përfundimtar i ndeshjes me Kastriotin. Loja e zhvilluar, rastet e pastra që kanë pasur futbollistët e tij, nuk janë konkretizuar me marrjen e pikëve në këtë ndeshje. Duke qenë kështu, shkodranët tashmë kanë mbetur sërish në kuotën e 39 pikëve, duke qenë në një pozitë jo shumë komode në renditje.
Duke folur në lidhje me ndeshjen ndaj krutanëve, trajneri Martini do të shprehej: “Pavarësisht gjykimit shumë të dobët në këtë ndeshje dhe që na penalizoi jo pak, ajo që dua të them unë është se kemi shpërdoruar shumë raste shënimi. Dy rastet e Shtubinës, dy rastet e tjera kur topi u largua nga vija fatale nga mbrojtësit krutanë, pritjet e Likës, janë tregues që vërtetojnë faktin se kemi luajtur mirë dhe mbase mungesa e fatit para portës na dëmtoi. Na duheshin këto pikë, sepse do të kishim qenë më të qetë në renditje, megjithatë tani duhet të mendojmë për ndeshjen e radhës.”
Trajneri i Vllaznisë, Edi Martini, ka mbetur i zhgënjyer nga rezultati përfundimtar i ndeshjes me Kastriotin. Loja e zhvilluar, rastet e pastra që kanë pasur futbollistët e tij, nuk janë konkretizuar me marrjen e pikëve në këtë ndeshje. Duke qenë kështu, shkodranët tashmë kanë mbetur sërish në kuotën e 39 pikëve, duke qenë në një pozitë jo shumë komode në renditje.
Duke folur në lidhje me ndeshjen ndaj krutanëve, trajneri Martini do të shprehej: “Pavarësisht gjykimit shumë të dobët në këtë ndeshje dhe që na penalizoi jo pak, ajo që dua të them unë është se kemi shpërdoruar shumë raste shënimi. Dy rastet e Shtubinës, dy rastet e tjera kur topi u largua nga vija fatale nga mbrojtësit krutanë, pritjet e Likës, janë tregues që vërtetojnë faktin se kemi luajtur mirë dhe mbase mungesa e fatit para portës na dëmtoi. Na duheshin këto pikë, sepse do të kishim qenë më të qetë në renditje, megjithatë tani duhet të mendojmë për ndeshjen e radhës.”
-
- Tifoz nderi
apo vini
a e ke hap temen hala mor burre
e kena me flamurtarin ne shkoder
a e ke hap temen hala mor burre
e kena me flamurtarin ne shkoder
-
- Tifoz nderi
Pershendetje taneve, do te thoja Mirit apo kuj merret me hapjen e temes se re ne kete rast Vllaznia-Flamurtari, ne menyre shoqerore, qe te bejne ate gje. Une mendoj se duhet te diskutojme mbi ate qar do te ndodh ne fund te fundit ju kuptoj po ashtu si dhe une jam i merzitur shume, por kjo gje nuk èshte se na zgjidh gje ne. Nese èshte e mundur ju kerkojne menyre shoqerore te beni te mudnur te shohim ndeshjen e sotshme gjithmone nese è trasmeton dikush sepse une mendoj se shumica e neve jemi jashte atdheut ne kete rast larg Shkodres tone te dashur.
-
- Tifoz nderi
Do te doja nje pergjigje nga Pergjegjesit apo menagjuesit e kesaj faqeje ne lidhje me pyetjen time. Ju uroj qe Vllaznia mos te jete me ne keto situate korriptive. flm