Vllaznia-Laçi Java 19-te

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Re: Vllaznia-Laçi Java 19-te

Post by GOLDIAN » Mon, 01 Feb 2010 , 21:46

Ultras Kuq E Blu wrote:Ne Valteri na i ka premtu disa gjana per tifoza edhe na i ka plotesu por une mendoj qe fajin kryesor e kane ata qe lozin aty ne fushe qe jane djem qe nuk lozin me zemer...
o shoku me bahet qejfi qe masi ju ka plotesu valteri tana
gjete kohen me hy ne forum e me na informu
flm
tashti ca ju ka plotesu valteri ?
po tek ti kur mesusi mungon nje jave ne shkolle e ska kush e zevendeson sbahet mesim
kush a fajtori ketu
ti?????
i perjashtuar

Ultras Kuq E Blu
Antar
Antar
Skuadra: Vllaznia

Post by Ultras Kuq E Blu » Mon, 01 Feb 2010 , 21:49

Jo Ne Nuk Jena Ma Shume Ne Mbeshtetje Te Valterit Se Te Vllaznise Po Nuk E Mendoj Personalisht Se Asht Tane Faji I Valterit Se Deri Itesh Ai Ka Hedh 100 Euro Ne Kete Merkato Po Ata Lojtaret Ne Fushe Psh Sinani Ban Vetem 1 Gol Ne 17 Ndeshje Edhe Shkon Te Besa Edhe Ban 2 Gola Ne Nje Ndeshje Mendoj Se Fajin Ma Te Madh E Kane Ata Atry Ne Fushe...
Ultras Kuq E Blu

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Mon, 01 Feb 2010 , 21:52

Ultras Kuq E Blu wrote:Jo Ne Nuk Jena Ma Shume Ne Mbeshtetje Te Valterit Se Te Vllaznise Po Nuk E Mendoj Personalisht Se Asht Tane Faji I Valterit Se Deri Itesh Ai Ka Hedh 100 Euro Ne Kete Merkato Po Ata Lojtaret Ne Fushe Psh Sinani Ban Vetem 1 Gol Ne 17 Ndeshje Edhe Shkon Te Besa Edhe Ban 2 Gola Ne Nje Ndeshje Mendoj Se Fajin Ma Te Madh E Kane Ata Atry Ne Fushe...
A DIN GJA NGA THASHETHEMET NE SHKODER
KUSH E PRUNI ROLAND LUCIN TE VLLAZNIA
SI ERDHI DERI TEK VLLAZNIA??????

pse sinani iku pikerisht tash qe erdh martini
pse beqiri iku
ca rolit lun zan rragami
etj etj etj .100 mije eurot takone valterin e me thuj per ca ika hedh
per feliksin?????apo per krajen e belishen?????????
i perjashtuar

Ultras Kuq E Blu
Antar
Antar

Post by Ultras Kuq E Blu » Mon, 01 Feb 2010 , 22:14

Sinani Ka Ba 1 Gol tane kampionatin edhe tu ba si kapo ne ekip tu i tregu tjerve ti maj kyt e ti kyt tjeterin kurse ai tu nejt edhe i ka thane valteri me ja ul rrogen ne gjys ai ska pranu se ka pordh edhe ka ik kurse beqiri ka kene kot kena hanger na 10 gola vetem prej tij... fenix asht me smajlin edhe nallbanin ma i miri ne fushe...
Ultras Kuq E Blu

Ultras Kuq E Blu
Antar
Antar

Post by Ultras Kuq E Blu » Mon, 01 Feb 2010 , 22:17

Man in Redblue wrote:
Ultras Kuq E Blu wrote:A je i Grupi Vllaznit Ultras Ti?
Jo mar Vlla, nuk jam antar i tyne....un jam gzu qe nji grup tifozash u rikthy ne stadium..bile kampyt edhe kta vllaznit e tjer ktu, ca mund te organizojm me ju ndihmu dicka..por me ca kam lexu prej jush, keni marr ndihma prej presidences, gja qi bjen komplet ne kundershtim me principet e nji grupi ultras modern
po kur nuk kena fonde e as mbeshtetje prej dikujt qe ka mundsi me na mbeshtet ne normal dona me ba tfo per vllaznine edhe me ba gjana te bukra i jena drejtu klubit se nuk kena pase mundsi te tjera...
Ultras Kuq E Blu

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Mon, 01 Feb 2010 , 22:22

Ultras Kuq E Blu wrote:Sinani Ka Ba 1 Gol tane kampionatin edhe tu ba si kapo ne ekip tu i tregu tjerve ti maj kyt e ti kyt tjeterin kurse ai tu nejt edhe i ka thane valteri me ja ul rrogen ne gjys ai ska pranu se ka pordh edhe ka ik kurse beqiri ka kene kot kena hanger na 10 gola vetem prej tij... fenix asht me smajlin edhe nallbanin ma i miri ne fushe...
car drejtet ka valteri mi ul rrogen gjys per gjys sinanit?
a ka kontrate sinani si asht kja pune
si me mthan shefi mu du me ti ul 500 euro rroge se ma tek
nejse ma ju do mbroni valterin sepse keni mbeshtetjen e tij por une nuk shoh ndonje ecuri pozitive me valterin ne krye
ndoshta gabohem
po iljon liken e fusin 90 minuta bajne reklamse e blene javen tjeter e ke te kruja
kush a fajtori ketu?
po merkaton 8 shkojne e 9 vijne cdo here kush mban pergjegjesi?
une?????
po per lucin a ke nej info?
i perjashtuar

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Mon, 01 Feb 2010 , 22:38

kjo asht sa per perforcim ne temen qe u hap kur valter fushaj u ba president
jam shpreh kundra tij qe ne fillim mirepo meqeju ne shkoder thoni spaska faj atehere po terhiqem
gjithsesi

Postnga GOLDIAN më E Mërkurë Janar 10, 2007 12:30 pm
VEC NJE FRIKE KAM
ky asht mik me bert xhanin e me duket se ta po na e ban skuadren si partizani
i perjashtuar

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Tue, 02 Feb 2010 , 01:01

o orest ta tham si vella se bashk kemi fol edhe perpara. neve na asht ba zemra mal kur u kemi pa te organizum ne loro borici, dhe neve na gezohet shpirti te shikojm sa me shu tifoza te ogranizuar ne stadium,. ti mund te thuash se fushaj nuk asht ai qe mendojm ne,. mire po te besojm, por nuk na mushen mendja kurrsesi qe fushaj ja paska lan fajin Likes tashi ketu duhet me ken i trash me e kaperdi kete. ishim nenkampion te shqiperis kaluam nje turr ne uefa dhe u paraqitem mire per kapacitetin e vllaznias dhe ishim shum te pergatitur per kampjunat me ato djemoca te rije., ca bani fushaj pruni gjysen e afrekes, malit te zi, kroacis, serbis, ne vazen pergaditore para kampjuanitit, nuk ishte lika ai qe i sodhi keto,. kemi skuadra rrekord ne bote qe pruajm lojtar per provim. e din ti ca do te thot kjo per lojtaret e tjer., do te thot jo stabelitet ne skuader shoku do te thot qe ato se kan te sigurt qendrimin ne skuader, a ju vetet faje ketyre a? kur skuadra nderrohet kry 6 muajsh. i kujt esht faji qe nderrohet 5 tranjera ne sezon. pra te lutem shok i dashtur mos na trego ne se kush asht fushaj.

fushaj esht ia qe kur kerkuan ndimen e tije ne fillim nuk ja u tha, e man mend mire besoj,. por fushaj u takua me ju nga qe ju javet e fundit brohuritet kunder tije. dhe sigurisht se do i ket djeg dhe ka gjet menyren se si me ju ba edhe juve ne krahet e tije,

na e dim se ju e duan Vllaznia me zemer

ti ndac pranoje dac mos e prano por ky asht realiteti
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Tue, 02 Feb 2010 , 01:10

Tjeta juj djema.
Per ndeshjen skam ca me than se asht marre qe Vllaznia me perfundu ne ket gjendje. Nuk asht hera e pare qe ekipi e lshon lojen edhe hajme gola ne pjese te dyte. _Kja tregon se nuk jena te pjekun si skuader si edhe ka hup besimi tek grupi.

Sa i takon tifozave une i pergezoj qe mundoheni me "menyren" tuj me mbeshtet Vllaznine.
Bashkepunimi me klubin asht i randsishem por jo mvarja prej tij !!!

Duke qene ne mvarun prej klubit JU kurr skeni me pas mundesi me mbeshtet VLLAZNINE sic duhet.
Ne njiket pike qe asht Vllaznia, tane opinioni ne Shkoder si edhe JU tifo-grupet e organizume duhet me protestu me te madhe per gjendjen qe po kalon Vllaznia si edhe te gjenden fajtort per gjendjen e saj.

Sa i takon fajit nuk jam i mendimit qe faji asht vetem i lojtareve, faji asht edhe i drejtusve qe nuk kane kriju nji skuader stabel si edhe organizimi i klubit qe nuk asht ashtu sic duhet.

Kete faze u ndrrunen disa lojtar edhe po prep Vllaznia asht si ma pare, u ndrru stafi po prep aja gjendje, po sikur te ndrrohet organizmi ose drejtusit a thu prep Vllaznia ka me ken ne kete gjendje _???!!!
Vllaznit Ultras

Image

piero
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by piero » Wed, 03 Feb 2010 , 01:32

deshta me thane dicka mu me duket se cdo te diele emrat qe zbresin ne fushen e lojes dhe losin futboll(demek) jane pak a shume kta:grima,smajli,rajovic,kraja,leci,shtubina,nallbani,belisha,feniks,bala dhe haxhibulic dhe emra si fushaj,medja,lohja,martini,rakiqi,dani,mesi etj nuk losin futboll me duket.skuadra asht kjo.me duket se presidenti rrogat ja pagun,se ala s'asht anku kerkush per lek.kushtet keq e mire i kane,mandej mund te thoni qe ndeshjet shiten etj,ok nuk asht as e para as e fundit here qe bahen kta pune e s'ma merr mendja se kena me kene na tifozat me e ndalu ket gja,se po i bajne ekipet ma te medhaja botnore ja ma na.presidenti asht nje sponsor mos harroni qe derdh e harxhon miliona e s'ma merr mendja qe ka pare me trete e qe nuk i dhimet leku i tij qe shpenzon ndoshta per lojtare qe ia bine ne shkoder pseudomenaxhera, asht kollaj me fole na se ne s'na del xha prej xhepit.Kur nje president investon,pagun rregullisht lojtaret,krijon kushtet ekipit i pajis me tana te nevojshmet detyra e tij maron ktu.mandej futen ne loje personazhe te tjera.Une di vetem nje gja qe gjate presidences tjeter kane ndeje edhe 6 muj pa marre rroga edhe s'kane ba za edhe kyt gja e kam qe ma kane thane nje lojtar i atyne viteve me goje te vet s'po e qes prej vedit se nuk me intereson me shkru rrena e thashetheme neper forume,se i ky asht fushaj qe na ishte vjet e dolme nenkampion,se ky asht fushaj qe fitume kupen e republikes,pra mas te flasim kot me akuzu nje person kot pa lidhje o burra po shajme dikend.Une valterin se kam kurgja e nuk jam tu i dale per zot po thjesht po jap nje mendim.Kur kam kene fmi e pritsha topat mas portet sa here qe pesoshim gol mbrojtesat tone dihen kush kane kene s'po jap emna (ne vitet e arta 1998-2002) u shashin me njeni tjetrin se kishin inat se pesoshin gol kishin ego per me fitu sesban,sot maron ndeshja me lacin nje turp per tane qytetin,lojtaret tone prap s'po jap emna,se kta se meritojne as me ia shkru emnin ne kyt forum neper pjace tu qeshe e tu u zgerdhi si mas me pa ndodhe kurgja.Pra kta lojtare qe kena sot perjashto tre-kater qe e meritojne fanellen,tjeret si kisha lane as me ju afru stadiumit,se po e ndyjne edhe emnin e Vllaznise,po ndyjne edhe ate stadium qe me vite me rradhe kane shkele vetem kampiona.
Mu me duket se edhe tapeti i stadiumit asht prishe se po losin gjithfare mostrash futboll qe nuk dine as me nga vrep.
nje fitore e bukur fort,gjithe shqiperia na uron
nje pershendetje spektatorit qe te ndihmoi me dale kampion

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Wed, 03 Feb 2010 , 02:42

Admin wrote: Kete faze u ndrrunen disa lojtar edhe po prep Vllaznia asht si ma pare, u ndrru stafi po prep aja gjendje, po sikur te ndrrohet organizmi ose drejtusit a thu prep Vllaznia ka me ken ne kete gjendje _???!!![/i]
ke fol tamam njashtu siq duhet admin .

un mendoj qe me u nderru drejtusat ,dhe me pas nji president sa gjysa e qeles ,do te ishim kthy aty ku e kena emrin ,dhe ja aty ku drejtusit na kane qu .

per mendimin tem vllaznia asht kthy nga drejtusat ne biznes

Ultras Kuq E Blu
Antar
Antar

Post by Ultras Kuq E Blu » Wed, 03 Feb 2010 , 12:26

piero wrote:deshta me thane dicka mu me duket se cdo te diele emrat qe zbresin ne fushen e lojes dhe losin futboll(demek) jane pak a shume kta:grima,smajli,rajovic,kraja,leci,shtubina,nallbani,belisha,feniks,bala dhe haxhibulic dhe emra si fushaj,medja,lohja,martini,rakiqi,dani,mesi etj nuk losin futboll me duket.skuadra asht kjo.me duket se presidenti rrogat ja pagun,se ala s'asht anku kerkush per lek.kushtet keq e mire i kane,mandej mund te thoni qe ndeshjet shiten etj,ok nuk asht as e para as e fundit here qe bahen kta pune e s'ma merr mendja se kena me kene na tifozat me e ndalu ket gja,se po i bajne ekipet ma te medhaja botnore ja ma na.presidenti asht nje sponsor mos harroni qe derdh e harxhon miliona e s'ma merr mendja qe ka pare me trete e qe nuk i dhimet leku i tij qe shpenzon ndoshta per lojtare qe ia bine ne shkoder pseudomenaxhera, asht kollaj me fole na se ne s'na del xha prej xhepit.Kur nje president investon,pagun rregullisht lojtaret,krijon kushtet ekipit i pajis me tana te nevojshmet detyra e tij maron ktu.mandej futen ne loje personazhe te tjera.Une di vetem nje gja qe gjate presidences tjeter kane ndeje edhe 6 muj pa marre rroga edhe s'kane ba za edhe kyt gja e kam qe ma kane thane nje lojtar i atyne viteve me goje te vet s'po e qes prej vedit se nuk me intereson me shkru rrena e thashetheme neper forume,se i ky asht fushaj qe na ishte vjet e dolme nenkampion,se ky asht fushaj qe fitume kupen e republikes,pra mas te flasim kot me akuzu nje person kot pa lidhje o burra po shajme dikend.Une valterin se kam kurgja e nuk jam tu i dale per zot po thjesht po jap nje mendim.Kur kam kene fmi e pritsha topat mas portet sa here qe pesoshim gol mbrojtesat tone dihen kush kane kene s'po jap emna (ne vitet e arta 1998-2002) u shashin me njeni tjetrin se kishin inat se pesoshin gol kishin ego per me fitu sesban,sot maron ndeshja me lacin nje turp per tane qytetin,lojtaret tone prap s'po jap emna,se kta se meritojne as me ia shkru emnin ne kyt forum neper pjace tu qeshe e tu u zgerdhi si mas me pa ndodhe kurgja.Pra kta lojtare qe kena sot perjashto tre-kater qe e meritojne fanellen,tjeret si kisha lane as me ju afru stadiumit,se po e ndyjne edhe emnin e Vllaznise,po ndyjne edhe ate stadium qe me vite me rradhe kane shkele vetem kampiona.
Mu me duket se edhe tapeti i stadiumit asht prishe se po losin gjithfare mostrash futboll qe nuk dine as me nga vrep.
Bravo Te Lumte Ke Fole Tamam Realitetin Normal Qe Edhe Presodenti Ka Fajet E Veta Po Jo I Gjithe Faji Asht Te Ai...Forca Vllaznia Duhet Me I Ngre Moralin Ktyne Futbollistave Se Kshtu Si Jane Skane Gja Per Terezi...
Ultras Kuq E Blu

Zjarri
Antar
Antar

Post by Zjarri » Wed, 03 Feb 2010 , 12:59

Ultras Kuq E Blu wrote:Ne Valteri na i ka premtu disa gjana per tifoza edhe na i ka plotesu por une mendoj qe fajin kryesor e kane ata qe lozin aty ne fushe qe jane djem qe nuk lozin me zemer...
brvo te çoft edhe une mendoj ashtu si ti sepse nuk ésht Valteri çe luan ne Fush por jan ata fotbollista pa gjak Shkodrani se éshtè turp i mall me hum me Laçin me gjith rrespekt per Laçin por kur flitet per futboll ne duhet te jem ata çe kemi çèn gjithmon, se dikur kur kishte Fotbotbollista Shkodran kan hanger buk e çaj por ne shkoder nuk kan njoft humje e kan lujt veç prej tifozave shum raste, por keta Futbollistat e 90 nuk njofin rrespekt e as karakter por lek e tengerrllek,

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Wed, 03 Feb 2010 , 14:50

Ultras kuq e blu , Zjarri e Piero
kur ne nji ekip gjanat nuk shkojn mir ok fajin e kan tan bashk futbollista, drejtusa e ku di un
por ne rastin e Vllaznis te tashme, ti shofim gjanat pak nryshe
te na s'po ban hajr kerkush asnji lojtar, asnji trajnier po nrrohen cdo dy muj e prep njaty mesim bile perkeqsohet situata e skuadres, merkaton kush e ban? e ban stafi teknik por krysori asht presidenti se ai pagun
banen merkaton e vers me fjal te mdha s'dha rezultate me afrimet e reja, u paraqitme per faqe te zez, hoqi Liken si tranier presidenti e shkarkoj a po jo,e largoj per mos sukses mori Lucin pa eksperen si trajnier prep presidenti e afroi Lucin, Largoi dy lojtar Rizvanollin e LLengen mir bani edhe kto largimi pr i bani normale
Vllaznia po shkote per dit e ma keq largoi edhe Lucin ai pra presidenti.
Mori si teknik Martinin u futen ne merkaton e dimnit largon dy lojtart krysor te ekipit Sinanin e Beqirin
lind pytja a nrrohet Sinani me Lcin?
Beqirin e largon se simas tyne ai ishte fajtor per mrojtjen
po tesh a e pat mrojtjen ton me Lacin si u zhgryshin ne per balten e fushs te loro boricit
na bjen nji lojtar angles e pam edhe at .
tesh mos te zgjatem se po bahem i merzitshem,kto pak nga shum te tjera gjana negative
a thoni ju se mjafton qe na tifozat e Vllaznis me ja fajin zotit Fusshaj??????

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Wed, 03 Feb 2010 , 15:27

piero wrote:deshta me thane dicka mu me duket se cdo te diele emrat qe zbresin ne fushen e lojes dhe losin futboll(demek) jane pak a shume kta:grima,smajli,rajovic,kraja,leci,shtubina,nallbani,belisha,feniks,bala dhe haxhibulic dhe emra si fushaj,medja,lohja,martini,rakiqi,dani,mesi etj nuk losin futboll me duket.skuadra asht kjo.me duket se presidenti rrogat ja pagun,se ala s'asht anku kerkush per lek.kushtet keq e mire i kane,mandej mund te thoni qe ndeshjet shiten etj,ok nuk asht as e para as e fundit here qe bahen kta pune e s'ma merr mendja se kena me kene na tifozat me e ndalu ket gja,se po i bajne ekipet ma te medhaja botnore ja ma na.presidenti asht nje sponsor mos harroni qe derdh e harxhon miliona e s'ma merr mendja qe ka pare me trete e qe nuk i dhimet leku i tij qe shpenzon ndoshta per lojtare qe ia bine ne shkoder pseudomenaxhera, asht kollaj me fole na se ne s'na del xha prej xhepit.Kur nje president investon,pagun rregullisht lojtaret,krijon kushtet ekipit i pajis me tana te nevojshmet detyra e tij maron ktu.mandej futen ne loje personazhe te tjera.Une di vetem nje gja qe gjate presidences tjeter kane ndeje edhe 6 muj pa marre rroga edhe s'kane ba za edhe kyt gja e kam qe ma kane thane nje lojtar i atyne viteve me goje te vet s'po e qes prej vedit se nuk me intereson me shkru rrena e thashetheme neper forume,se i ky asht fushaj qe na ishte vjet e dolme nenkampion,se ky asht fushaj qe fitume kupen e republikes,pra mas te flasim kot me akuzu nje person kot pa lidhje o burra po shajme dikend.Une valterin se kam kurgja e nuk jam tu i dale per zot po thjesht po jap nje mendim.Kur kam kene fmi e pritsha topat mas portet sa here qe pesoshim gol mbrojtesat tone dihen kush kane kene s'po jap emna (ne vitet e arta 1998-2002) u shashin me njeni tjetrin se kishin inat se pesoshin gol kishin ego per me fitu sesban,sot maron ndeshja me lacin nje turp per tane qytetin,lojtaret tone prap s'po jap emna,se kta se meritojne as me ia shkru emnin ne kyt forum neper pjace tu qeshe e tu u zgerdhi si mas me pa ndodhe kurgja.Pra kta lojtare qe kena sot perjashto tre-kater qe e meritojne fanellen,tjeret si kisha lane as me ju afru stadiumit,se po e ndyjne edhe emnin e Vllaznise,po ndyjne edhe ate stadium qe me vite me rradhe kane shkele vetem kampiona.
piero
kure fitume kupen e shqipnise paska ken merite e valterit, kurse tash qi jena tu ra na inferiore asht faji i lojtarve?
po lojtart kush i zgjedh? asht kollaj me ble lojtare kota per nji cope buke e mandej me thane un e bana detyrn teme, tash i takon atyne me fitu. ata njaq vlejne e njaq lozin.

piero
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by piero » Wed, 03 Feb 2010 , 15:31

Ujku wrote:Ultras kuq e blu , Zjarri e Piero
kur ne nji ekip gjanat nuk shkojn mir ok fajin e kan tan bashk futbollista, drejtusa e ku di un
te na s'po ban hajr kerkush asnji lojtar, asnji trajnier po nrrohen cdo dy muj e prep njaty mesim bile perkeqsohet situata e skuadres, merkaton kush e ban? e ban stafi teknik por krysori asht presidenti se ai pagun
banen merkaton e vers me fjal te mdha s'dha rezultate me afrimet e reja, u paraqitme per faqe te zez, hoqi Liken si tranier presidenti e shkarkoj a po jo,e largoj per mos sukses mori Lucin pa eksperen si trajnier prep presidenti e afroi Lucin, Largoi dy lojtar Rizvanollin e LLengen mir bani edhe kto largimi pr i bani normale
Mori si teknik Martinin u futen ne merkaton e dimnit largon dy lojtart krysor te ekipit Sinanin e Beqirin
po tesh a e pat mrojtjen ton me Lacin si u zhgryshin ne per balten e fushs te loro boricit
tesh mos te zgjatem se po bahem i merzitshem,kto pak nga shum te tjera gjana negative

harrove ti se per faj te Beqirit kena hanger s'po tham shume po te pakten 10 gola edhe ti thu me i dhane prep 6000 euro ne muj,harrove ti se Sinani ne 17 jave ka ba 1 gjyse goli edhe me i dhane 5000 euro ne muj.Ne tane boten kur lojtaret arrijne nje fare moshet edhe nje fare takatit,normal qe klubet i propozojne nje reduktim paget se tane e dina se Sinani nuk na ban ma ka 30 gola ne sezon edhe as Beqiri nuk asht ma ai i viteve te arta,kshu qi kjo gja reduketimi i pages asht normale shif,Del Pieron,Tottin,Gattuso e sa e sa tjere.Mandej ti thu qe Fushaj bjen lojtaret,Valteri nuk del me shetite neper Ballkan e neper shipni me i gjete,po ia bine pako Rudi Vata jone i dashtun me shoke,qe kane pru te Vllaznia gjithfare lojtaresh se fitojne lek e miliona prej ksaj pune e jo se done fort Vllaznine.
Ta harrojme se Vllaznine e dojne ma fort se na qe kena shku ne bore e shi etj ne stadium,Vllaznine po e dojne per me perfitu lekt e atij qe i nxjerr.Paret i thote qy ku i keni vleresoni lojtaret,po ktu jane njerez qe ne futboll s'pijne uje,mos harro se Vllaznine e shkaterroi Lika me lojtaret qe hoqi edhe pruni lojtaret e vet qe kishin mete pa buke gojet e me breke neper shale,mandje kur nje sezon fillon shtremte asht veshtire mandej me e ba drejte,nuk kishte faj Luci jo,se me ata lojtare qe kane kene as Capello e Mourinho s'kishin qa me ba.

piero
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by piero » Wed, 03 Feb 2010 , 15:36

skodrinon
¨kyt je tu e thane ti,lexoji mire fjalet qe kam shkru,ka kene i njejti Valter thashe kur kena dale nenkampion e kur kena fitu kupen e republikes,pse ca deshte ti me hi Valteri me te lujte ty te dilen ne fushe a?????????
mandej nqs ke mundesi,bleje ti Vllaznine e bane ma mire se ai...........asht kollaj thashe me fole kur s'te del gja prej xhepit,Interi prej 1989 deri ne 2006 s'ka fitu nji kampionat,por me duket se Moratti ka harxhu e ka pru lojtare por te dileve lushin ata e jo Moratti

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Wed, 03 Feb 2010 , 16:38

piero wrote:
Ujku wrote:Ultras kuq e blu , Zjarri e Piero

harrove ti se per faj te Beqirit kena hanger s'po tham shume po te pakten 10 gola edhe ti thu me i dhane prep 6000 euro ne muj,harrove ti se Sinani ne 17 jave ka ba 1 gjyse goli edhe me i dhane 5000 euro ne muj.Ne tane boten kur lojtaret arrijne nje fare moshet edhe nje fare takatit,normal qe klubet i propozojne nje reduktim paget se tane e dina se Sinani nuk na ban ma ka 30 gola ne sezon edhe as Beqiri nuk asht ma ai i viteve te arta,kshu qi kjo gja reduketimi i pages asht normale shif,Del Pieron,Tottin,Gattuso e sa e sa tjere.Mandej ti thu qe Fushaj bjen lojtaret,Valteri nuk del me shetite neper Ballkan e neper shipni me i gjete,po ia bine pako Rudi Vata jone i dashtun me shoke,qe kane pru te Vllaznia gjithfare lojtaresh se fitojne lek e miliona prej ksaj pune e jo se done fort Vllaznine.
Ta harrojme se Vllaznine e dojne ma fort se na qe kena shku ne bore e shi etj ne stadium,Vllaznine po e dojne per me perfitu lekt e atij qe i nxjerr.Paret i thote qy ku i keni vleresoni lojtaret,po ktu jane njerez qe ne futboll s'pijne uje,mos harro se Vllaznine e shkaterroi Lika me lojtaret qe hoqi edhe pruni lojtaret e vet qe kishin mete pa buke gojet e me breke neper shale,mandje kur nje sezon fillon shtremte asht veshtire mandej me e ba drejte,nuk kishte faj Luci jo,se me ata lojtare qe kane kene as Capello e Mourinho s'kishin qa me ba.

Pjero un tham prep qe presidenti esht fajtor krysor per cdo gja,tesh e prej pa zotsis e per tjeter gja
nuk mund ta tham, ti thu se Vata na bjen lojtar ky esht rasti i par i vats direkt
ok ky asht fai i Rudit , po ata tjert qe i ka ble stafi bashk me Valon neper Mal te zi e ku di un
kush e ka fajin, Kasapin e ka ble Valja ne Ulqin pa pelqimin e kerkuj ket e ke te sigurt se e ka gjet ne sconto
per i cop buk, ti a e shef se Vllaznis ju shkatrru imazhi me te, kur vjet Vllaznia ishte mir me nji grup lojtarsh
te pelqyshem ai flloi pazaret, per ket edhe FIFA e fajson,per ty asht i nershem asht menimi i jot.
Manej ne se lojtart e afrum prej stafit te tij nuk japin at qe duhet faji i kuj asht ma burr,stafi qi i ka ble a jan puntor te Valos a po jo? Si perfundim pa hi me u marr me krahasimet me del Piero, toti etjer vllaznia ne ket gjendje asht kryekeput per fajin e valterit ai asht njishi e asht dasht mos me leju situaten me shku ne ket pik kritike sa asht shtir me u ba per disa vite tjera ekip serioz, krejt per fajin e ti.

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Wed, 03 Feb 2010 , 16:50

piero wrote:skodrinon
¨kyt je tu e thane ti,lexoji mire fjalet qe kam shkru,ka kene i njejti Valter thashe kur kena dale nenkampion e kur kena fitu kupen e republikes,pse ca deshte ti me hi Valteri me te lujte ty te dilen ne fushe a?????????
mandej nqs ke mundesi,bleje ti Vllaznine e bane ma mire se ai...........asht kollaj thashe me fole kur s'te del gja prej xhepit,Interi prej 1989 deri ne 2006 s'ka fitu nji kampionat,por me duket se Moratti ka harxhu e ka pru lojtare por te dileve lushin ata e jo Moratti
ti the mos te akuzojme kot nji person, se iky asht fushaj qi fitume kupen e qi dolme nenkampion (kjo e fundit nuk me duket arritje mu).
kjo "bleje ti vllaznine e bane ma mire" asht muhabet kot. pa lidhje. asht si me te thane une ty shko luj ti nqs nuk te pelqejne ata lojtare. kshtu i bjen qi tifozat mos me pase te drejte me fole.
asht kollaj me fole pa qit lek prej xhepit, po. asht edhe ma kollaj me fole per nji president qi pare prej xhepit nuk qet. ti mendon se valteri asht bamirs a? nji ishte qi nuk i kursete lekt e nuk jeton ma fatkeqsisht.
nuk mund te krahasohet moratti me valterin. moratti ka shpenzu shume por ka ba zgjedhje te gabume. kurse valteri, siç thashe ma siper, veç ça fiton prej vllaznise.
ti thu nuk mund te futet ne fushe presidenti, pra fajin e kan lojtart. po lojtart kush i zgjedh? n'vend te hallacit, kasapit, risvanollit me pa marre vrapin ose shoshin, roshin, plakun ose brkiç a kishim ken pak ma nalt ne renditje. po valtri ka marre ata te part se nuk ka dashte me fut doren n'xhep.
ti thu lojtart ja bin pseudomenaxherat. ateher asht i paafte e nuk ban per president. pra gjithsesi asht i kritikueshem

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Wed, 03 Feb 2010 , 18:13

Ca jan kta marrina qe shkruni mar njerz po sipas jush zotni Valteri nuk paska faj pra ateher ca lesh presidentit asht sepse ne shtepin teme ligjin e baj une dhe jo mysafiret kshtu qe nese nuk eshte i zoti me kontrollu ata qe paguan te kepusin qjafen e te zhduket nga vllaznia,sot shkodra ka mbaru sepse nuk ka tifozllek prandaj dhe fushaj ban kshtu kur nuk del kush me protestu imagjino qe tifozeria shkodrane genjehet me 100 euro te valter fushaj apo me 30 flamuj allahalla ska gja ma tyrp....
Kshtu asht kur nuk del kush me hell sende ne fush me thy karrege apo me gjujt gur plus me nje banderol ku te shkruhet vllaznin e hellim na ne kategori te pare,asht ma e nershme me na denu e me na hell fshf ne kategori te dyte si terbunin se sa me na hell zotni presidenti fushaj.

Post Reply