Vllaznia -----------Tirana

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
Skodrinon
Administrator
Administrator

Re: Vllaznia -----------Tirana

Post by Skodrinon » Tue, 03 Nov 2009 , 01:32

Itash sa pashe moviolen te Procesi Sportiv. PENALLTIA ASHT SADE. Ishalla e ka regjistru Mond Cela qi me na e pru. Nderhymja qi ka ba Devolli edhe ne regbi asht faull. ARBITRI I JEP SINANIT KARTON PER SIMULIM......

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Tue, 03 Nov 2009 , 09:36

Skodrinon wrote:Itash sa pashe moviolen te Procesi Sportiv. PENALLTIA ASHT SADE. Ishalla e ka regjistru Mond Cela qi me na e pru. Nderhymja qi ka ba Devolli edhe ne regbi asht faull. ARBITRI I JEP SINANIT KARTON PER SIMULIM......

Po penalltia e dyte ishte? sinani ishte jashte zone...dhe sipas rregullores kur i ra ences pa fishkelly eshte karton i verdhe,per sinanin u bote i dyti dhe dilte jashte por nuk ndodhi, tani te kapem tek albitri une ...

Ate rastin me sinanin dhe devollin secili e gjyko vete,te jem une albiter se jap gjalle ne bote...
Une e shof kshu.Kontakt ka se ka von brrylin,por duke pa pak se dhe sinani ka bo pak simulim por kjo eshte pune tjeter,duke pa qe rrezikshmeria e sulmit aty dhe e sinanit eshte zero, se jap penallti per arsye se sinani ne ate kohe eshte me kurriz nga porta,ne fundore dhe me mbrojtes mbrapa dhe nqs e vini re me shume po kerkon te mbroje topin sesa te vazhdoj aksionin kshuqe une se jap,ne tjera rrethana po...

Mgjth ti ke mendimin tat une mendimin tim.
Image

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Tue, 03 Nov 2009 , 12:50

Ledi1920 wrote:
Skodrinon wrote:Itash sa pashe moviolen te Procesi Sportiv. PENALLTIA ASHT SADE. Ishalla e ka regjistru Mond Cela qi me na e pru. Nderhymja qi ka ba Devolli edhe ne regbi asht faull. ARBITRI I JEP SINANIT KARTON PER SIMULIM......

Po penalltia e dyte ishte? sinani ishte jashte zone...dhe sipas rregullores kur i ra ences pa fishkelly eshte karton i verdhe,per sinanin u bote i dyti dhe dilte jashte por nuk ndodhi, tani te kapem tek albitri une ...

Ate rastin me sinanin dhe devollin secili e gjyko vete,te jem une albiter se jap gjalle ne bote...
Une e shof kshu.Kontakt ka se ka von brrylin,por duke pa pak se dhe sinani ka bo pak simulim por kjo eshte pune tjeter,duke pa qe rrezikshmeria e sulmit aty dhe e sinanit eshte zero, se jap penallti per arsye se sinani ne ate kohe eshte me kurriz nga porta,ne fundore dhe me mbrojtes mbrapa dhe nqs e vini re me shume po kerkon te mbroje topin sesa te vazhdoj aksionin kshuqe une se jap,ne tjera rrethana po...

Mgjth ti ke mendimin tat une mendimin tim.
Rasti i dyte u dukte ma shum jashte, por e persriten vetem nji here e nuk mund te thuhet me siguri te plote. Se mjafton me e pa shkel vetem pak vizen Sinani qi me kene penalti. Po nuk ka randsi, se nuk e ka te lehte me e gjyku arbitri. Pune centimetrash. Aty arbitri nuk asht i sigurt por mendon me vedi "ta jap penallti a mos ta jap?". Zgjedh mos me e dhane. Ky asht problemi, se na nuk kena kurre luksin me na e dhane ne favorin tone nji rast te dyshimte. Flas per rastet qi mbas ndeshjes thu "edhe mund ta jepte, edhe mund mos ta jepte". Pra, dy raste te dyshimta (te i pari nuk kam dyshim, por po e lam si thoni ju), te dy ne favorin tuj.

Rasti i ences
Me rregullore, kur arbitri nuk i ka qit karton atij qi ka ba faullin, lojtari qi gjun encen mundet me i ra topit kur ti teket, edhe pa fishklly arbitri. Rastet ku jane shenu gola prej n'ence pa fishklly arbitri jane me dhjetra. Duhet ti kesh pa golat e Hanry ose Giggs qi gjujn biles kure portieri kundershtar asht tu rregullu murin. Vetem kur lojtari qi ka me gjujt faullin i kerkon arbitrit me respektu distancen e murit, atehere arbitri ban me shenj qi do t'filloje loja vetem masi ai te kete fishklly. Tash na nuk e dime a ka kerku sinani distancen apo jo. Nqs nuk e ka kerku nuk meriton karton. Ne t'kunderten po
Por gjithsesi, pa kartonin skandaloz qi i dha te rasti i pare nuk ka karton te kuq. Tashti ju thoni s'ka gja se nuk dha penalltine, s'ka gja se kartonin e verdhe ja dha kot, duhet ti kishte dhane edhe te dytin me e nxjerre me t'kuqe. Nuk m'duket arsyetim i drejte.

Penalltia e pare asht 100%. Devolli merr turr prej 5 metrash e i bjen Sinanit mbas shpines pa e nal hiç vrapin. Nuk ka lidhje se ku asht Sinani. Mrenda zones asht penallti. Pike. Jo po ishte n'ansore, jo po ishte me shpina ka porta. Kur ju dha arbitri me Skenderbeun penaltine ne minut te 95-te, a nuk ishte ne ansore lojtari juj? Ne ate rast u zbatu rregullorja me perpikmeri: faul ne zone, penallti. Po nuk asht hera e pare qi rregullorja ndryshon me ngjyrat e fanelles

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Tue, 03 Nov 2009 , 13:49

Plako as une as ti sjena albitra kshuqe flasim me aq sa dim ose aq sa morim vesh...
Ti ke mendimin tat une timin,une them qe Sinani me teper e ka kerku vete penalltine...gjithsesi nuk me intereson shume kjo gje.Une ashtu e gjykoj ti e gjykon ndryshe.

Penalltia me Korcen ktu ne Tirane eshte shume me ndryshe...eshte aksion, topi vazhdon para, i merr kohen mbrojtesit dhe ai me sparkate e ndalon dhe vete kapiteni i Korces Dhembi e pranoi qe qe penallti.

Edhe ne Fier ne u rrafem me i gol 4 metra offside(goli i pare) por askush nuk e gjykoi albitrin. Fajin ja hodhem skuadres edhe jo albitrit. per mendimin tim si Vllaznia si Tirona nuk duhet me ja lone fatin e ndeshjes nje penalltie te padhene ose te dhene.ktu besoj se je dakord me mu.
Image

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Tue, 03 Nov 2009 , 15:17

Ledi1920 wrote:Plako as une as ti sjena albitra kshuqe flasim me aq sa dim ose aq sa morim vesh...
Ti ke mendimin tat une timin,une them qe Sinani me teper e ka kerku vete penalltine...gjithsesi nuk me intereson shume kjo gje.Une ashtu e gjykoj ti e gjykon ndryshe.

Penalltia me Korcen ktu ne Tirane eshte shume me ndryshe...eshte aksion, topi vazhdon para, i merr kohen mbrojtesit dhe ai me sparkate e ndalon dhe vete kapiteni i Korces Dhembi e pranoi qe qe penallti.

Edhe ne Fier ne u rrafem me i gol 4 metra offside(goli i pare) por askush nuk e gjykoi albitrin. Fajin ja hodhem skuadres edhe jo albitrit. per mendimin tim si Vllaznia si Tirona nuk duhet me ja lone fatin e ndeshjes nje penalltie te padhene ose te dhene.ktu besoj se je dakord me mu.
Un mora si shembull penalltine me Skenderbeun jo se nuk ishte, por per me te kujtu se edhe lojtari juj, ashtu njisoj si Sinani nuk perbante asnji rrezik per porten ne ate pozicion qi ishte. Por rregullat e futbollit nuk flasin per pozicion. Mjafton me kene mrenda vijave te 16-çes qi me dhane penallti.

Asnji pamje nuk e ka vertetu qi goli i Apolonise ka ken offside, por edhe nqs ka kene, nuk mund te krahasohen dy ndeshjet. T'na kishit dominu ju ne me loje, ashtu si ju dominoi Apolonia, as ne nuk do t'ishim marre shum me arbitrin.
Edhe ne ne Kavaje na hangri nji penallti arbitri, por askush nuk e permendi, se Besa lujti ma mire dhe e meritoi fitoren. Mandej, ndeshjet e tipit Tirana-Vllaznia shpesh zgjidhen prej episodeve(ju me nji gjujtje n'porte fitut lojen), edhe nji penalti e dhanun ose jo asht diference shum e madhe.

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Tue, 03 Nov 2009 , 15:24

Ne me nje gjujtje zgjidhem lojen por duke pa aksionin ato lloj golash nuk i shef shpesh ne superlige...fati jon qe qelloi ne ate ndeshje...
Ju rastet i kishit madje per mu (mgjth me vje keq ta permen,se kam respekt per te si lojtar) ndeshjen jua humbi Sinani edhe jo Albitri...
Asnji nga ju nuk e ka permen si fakt qe Sinani duhet te pasonte,dhe do ishte 100% gol i sigurte
Image

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Tue, 03 Nov 2009 , 16:01

Ledi1920 wrote:Ne me nje gjujtje zgjidhem lojen por duke pa aksionin ato lloj golash nuk i shef shpesh ne superlige...fati jon qe qelloi ne ate ndeshje...
Ju rastet i kishit madje per mu (mgjth me vje keq ta permen,se kam respekt per te si lojtar) ndeshjen jua humbi Sinani edhe jo Albitri...
Asnji nga ju nuk e ka permen si fakt qe Sinani duhet te pasonte,dhe do ishte 100% gol i sigurte
Cfare aksionit mor burre, ai i ra topit n'hava e mos t'flete shtubina ishte qujt nji kros i gabum. Ka ba dy ore topi me shku te Muzaka.
Nuk i ke lexu komente qi jan ba gjate ndeshjes te kjo teme. Kena fole shum per rastin qi nuk e pasoi topin Sinani. Biles un thashe qi me ken n'vend t'Luçit e ndrroj

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Tue, 03 Nov 2009 , 17:31

ska regjistru gja ket jave me falni ma kan marr mendjen femrat skam pas kohe
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Post by Miri » Tue, 03 Nov 2009 , 18:15

E gjeta une ne toube por nuk ka asnjerin rast te penalltive.

http://www.youtube.com/watch?v=x2qcXM5m38k

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Tue, 03 Nov 2009 , 20:31

Miri wrote:E gjeta une ne toube por nuk ka asnjerin rast te penalltive.

http://www.youtube.com/watch?v=x2qcXM5m38k
as nuk i paskan permend ne kronike
ndoshta e kan ba te moviola. edhe ahmet shqarri do t'ket thane: "nuk ka randsi a ishte penallti, shifni gjestin teknik te devollit. sa bukur e shterngon krahun." :D

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Wed, 04 Nov 2009 , 01:07

Djema ne cilat minuta kane kene penalltite??
Vllaznit Ultras

Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Wed, 04 Nov 2009 , 16:39

Shkodranët protestojnë për gjyqtarin Pashaj

E kanë kontestuar para ndeshjes dhe kanë bërë të njëjtën gjë edhe pas ndeshjes. Klubi “Vllaznia” është hedhur në sulm ndaj gjyqtarit Bardhyl Pashaj, i cili, sipas tyre, ka ndikuar në rezultatin e ndeshjes Vllaznia?Tirana. Dy 11?metërsha të mosdhënë në favor të kuqebluve, nga një për secilën pjesë loje, kanë bërë që shkodranët të dalin të ndëshkuar nga ky takim. Në rastin e pjesës së parë kemi një goditje të Sinanit brenda zonës dhe Pashaj e ka dënuar sulmuesin shkodran me karton të verdhë për simulim.

Në pjesën e dytë kemi një moment, kur ndaj Sinanit ndërhyhet në mënyrë të parregullt brenda zonës dhe gjyqtari jep faull jashtë saj. Për të gjitha këto pretendime, zyrtarët e klubit “Vllaznia” do të nisin sot drejt FSHF?së një ankesë zyrtare, të shoqëruar edhe me kasetën filmike të ndeshjes, ku dallohet qartë fakti se ata kanë të drejtë në pretendimet e tyre. Shkodranët kanë kërkuar përmes kësaj shkrese ndëshkimin e Bardhyl Pashajt dhe marrjen e masave nga ky institucion, në mënyrë që raste të tilla të mos përsëriten edhe në të ardhmen, aq më tepër kur ka kontestime që para ndeshjes për ndonjë gjyqtar.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Wed, 04 Nov 2009 , 16:39

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Wed, 04 Nov 2009 , 17:09

Protesten zyrtare mund ta kishin ba para ndeshjes, meqi kan pase dyshime te ky arbiter. T'kishin kerku me e zevendesu. Tash nuk kan ma vlere.
Dinamo kundershton uljen e denimit te Liles edhe arrine me e lan pa lujte ne derbi. Kurse na nuk e çojme zanin kure federata e degjenerume ban Memellin me e shly denimin ne ndeshje kupet me Luzin, nji maskarallek qi nuk ndodh ne asnji vend te botes, se denimi shlyhet ne kompeticionin ku ta kan dhane. Jo se ndikoi shum ne loje, se nji gjujtje bani ne 90 minuta, por asht çeshtje principit.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sat, 07 Nov 2009 , 20:39

ishtu si jan tu shku xhanat ,tirana del kampione prap

REINIS
Fanatics
Fanatics

Post by REINIS » Sat, 07 Nov 2009 , 21:09

Rregulli qeka, se kur osht vetem karton i kuq denimi shlyhet ne neshjen e rradhes ne te njejtin kompeticion, kurse kur jepet denim ka FSHF me i numer te caktu neshjesh, atehere denimi osht per te gjitha kompeticionet. Devolli mori karton te kuq me Luzin, por lujti sot e denimin do ta shlyj ne neshjen e pare kunder Lushnjes.
NUK KA MO KAMPIONATE
AS KUPA REPUBLIKE
HIKU, HIKU KOHA E BYROS POLITIKE
(per dinamon, partizonin)

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Sat, 07 Nov 2009 , 23:40

REINIS wrote:Rregulli qeka, se kur osht vetem karton i kuq denimi shlyhet ne neshjen e rradhes ne te njejtin kompeticion, kurse kur jepet denim ka FSHF me i numer te caktu neshjesh, atehere denimi osht per te gjitha kompeticionet. Devolli mori karton te kuq me Luzin, por lujti sot e denimin do ta shlyj ne neshjen e pare kunder Lushnjes.
Pra, Memelli, per ate qi bani me Dinamon u denu 1 ndeshje e? Se mos me thoni qe eshte denim mos me t'lan me lujt me Luzin. Fshf e din se me ke ka me lujt Tirana 2 ndeshjet e ardhshme.

Post Reply