Java e 10 Superlige LUSHNJA - VLLAZNIA
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
goldiani shkruan
pjalmi me keta te morettit mos u kap se keta jane partia ne pushtet
admini vllaznia1919 miri etjjjjj
po ashtu edhe jeti me mondin ,mendoj se jan me partine teme ,sepse ka shum alkol ,dhe po spati birra alkol ,nuk i thojn birre ,sepse ma mire me pi 5 birra qe kan alkol sesa 10 birra qe nuk kan alkol sepse edhe buxheti i portofolit ka ma shum leverdi ,e mendoj se me kuptove qa thash
per vllaznine 1919 ,nuk jam i sigurte ,por mendoj se edhe atij i pelqen heninkeni dhe mendoj se asht me partine teme.
mandej asht edhe dicka tjeter goldian qe kam dasht me ta than po kam harru ,qe nese e ke pa kupen e kampioneve mund ta shikosh shum qarte se kush birre e sponsorizon kupen e kampioneve
asht edhe dicka tjeter qe e kena ndigju te tan kur kena ken ne shqiperi ne reklama .amstel keshtu me pelqen ,ne greqi e kam ndigju gjithashtu kur thote ,amstel ecci m' aresi,e nuk e di a e ke ndigju apo ja ,por amstel dhe heninken jan birrat e partise teme + qe jan birrat qe konsumohen ma shum ne bote.
kurse ty a e din qa kam mendu me te ba ne shkoder se nje dite mendoj se do mbledhna te tan.
do ta hedhi langun e heninkenit ne shishen e beksit ,e ke me me shit mend e ke me than uuuu sa birre e mire asht beksi ,e un tapo te tham
goldian po pin heninken naqe ,e prej asaj dite nuk tapo te bjen nder mend me pi beks
pjalmi me keta te morettit mos u kap se keta jane partia ne pushtet
admini vllaznia1919 miri etjjjjj
po ashtu edhe jeti me mondin ,mendoj se jan me partine teme ,sepse ka shum alkol ,dhe po spati birra alkol ,nuk i thojn birre ,sepse ma mire me pi 5 birra qe kan alkol sesa 10 birra qe nuk kan alkol sepse edhe buxheti i portofolit ka ma shum leverdi ,e mendoj se me kuptove qa thash
per vllaznine 1919 ,nuk jam i sigurte ,por mendoj se edhe atij i pelqen heninkeni dhe mendoj se asht me partine teme.
mandej asht edhe dicka tjeter goldian qe kam dasht me ta than po kam harru ,qe nese e ke pa kupen e kampioneve mund ta shikosh shum qarte se kush birre e sponsorizon kupen e kampioneve
asht edhe dicka tjeter qe e kena ndigju te tan kur kena ken ne shqiperi ne reklama .amstel keshtu me pelqen ,ne greqi e kam ndigju gjithashtu kur thote ,amstel ecci m' aresi,e nuk e di a e ke ndigju apo ja ,por amstel dhe heninken jan birrat e partise teme + qe jan birrat qe konsumohen ma shum ne bote.
kurse ty a e din qa kam mendu me te ba ne shkoder se nje dite mendoj se do mbledhna te tan.
do ta hedhi langun e heninkenit ne shishen e beksit ,e ke me me shit mend e ke me than uuuu sa birre e mire asht beksi ,e un tapo te tham
goldian po pin heninken naqe ,e prej asaj dite nuk tapo te bjen nder mend me pi beks
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-
- Moderator
-
- Moderator
kta pisat e gazetes shqip na kane xjerre te tretet mgjthse kena golaverazh 15-8 e piqini e ka 15-9...hajt se s po kena nevoje me na livdu ata fare gazetaresh po t pakten numrat qe s rrejne mos ti losin...
Last edited by shv13 on Sun, 09 Nov 2008 , 13:50, edited 1 time in total.
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
-
- ANTI TIRANSI
te ky linku mund te shikoni videon e ndeshjes derisa mondi te bajn te veden
http://www.top-channel.tv/new/artikull.php?id=134594
http://www.top-channel.tv/new/artikull.php?id=134594
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kryetifoz
o fpjalmi un tu ne itali ku jam bej tifo per interin un bej tifo per interin po edhe po hupe nuk eshte se e kam problem shume sepse skuadra ime e zemres eshte vllaznia kur huo ajo me qan zemra atehere po
ndersa doja te falenderoj ty e te gjithe te tjeret per mikepritjen e mire qe me keni ba ishalla kam kamben e mbare edhe ndehsjen me teuten ishalla e njejta fitore
jepi vllaznia je krenaria jone
ndersa doja te falenderoj ty e te gjithe te tjeret per mikepritjen e mire qe me keni ba ishalla kam kamben e mbare edhe ndehsjen me teuten ishalla e njejta fitore
jepi vllaznia je krenaria jone
vllaznia vllaznia
je ma mira je ma bukura
vllaznia
je ma mira je ma bukura
vllaznia
-
- Moderator
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
ku je maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMan in Redblue wrote:Brravo djemve per fitoren dhe lojen e mire, me lushnjen kena pas tradicionalisdht kuj, sidomos kur kena lujt edhe atje,
po me vjen mire qi e paskena fundos Vasil Bicin, qi kurr nuk ia ka ba hallall buks qi ka hanger nshkoder
oleeeeeeeeeeeeeeeeee
oleeeeeeeeeeeeeeeeee
pjalmi e mondi i gzoshi birrat
per te miren e vllaznise ve bast prap
qe tirana hup e na fitojme javen tjeter
i perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
-
- Tifoz nderi
miri shkruan
e ke gabim se ne greqi preferohet birra greke AMSTEL
made in holland . pra ti the qe ne greqi pihet amstel ,dhe amsteli asht birra e partise teme .
miri ta thash vetem qe ta dish qe amstel asht birre hollandeze naqe,e ja greke
made in holland . pra ti the qe ne greqi pihet amstel ,dhe amsteli asht birra e partise teme .
-
- Tifoz nderi
pjalmi shkruan
kja ndeshje mund ta qojn vllaznine ne objeltivat e saj ,dhe ta qoje ne objektivat e saj,duhet vetem fitore ,dhe nje fitore me lushnjen do te thoshte shum qarte qe jena pretendenti kryesore per titull.
duke pa lojen qe po zhvillon tirana ,mund te them fare qarte se vllaznia asht shum ma lart se tirana ,dhe mendoj qe dinamo me vllaznine kan formen ma te mire per momentin.
kuptohet shum qarte se tirana me 3 ndeshjet e fundit dhe me 3 barazime ka fillu krizen ashtu siq i filloj kriza edhe vjet,dhe traniri i tiraners ne rast te nje humbje ose barazimi ne elbasan mund te shkarkohet shum shpejt simbas thanieve te presidences tiranase.
shkurt ,nuk duhet te shohim se qa ban tirana ,por te shohim se cfare mund te beje vllaznia ,dhe fito0rja ne lushnje nuk duhet te diskutohet.
shpresoj qe kete jave difrenca e vllaznise me vendin e pare te jete vetem 1 pike,ose ma e keqja dy pike ,dhe zemra ma ndin qe kete jave jo vetem do fitojm ,por me vendin e pare vetem 1 pike mund te na ndaj.
kena grupim ma te mire te lojtareve si asnji rreth tjeter ,dhe do te ishte e pakuptimt qe mos te ishim ne kampionet e dimrit.
para vllaznia
tirana asht 4 pike para nesh pra edhe nje jave sido te jete puna sikur tirna te humbi 4-0
e na fitojme 11-0 do jete para nesh
mandej kjo tirane barazoj me nje skuader qe vllaznine e mujti para da ditesh pra prap i bjen me ken ma nelt se na
pervec dhembit kane thane dhe tiransit e dinamovitet qe kundershtari i jone eshte vetvetja pra i bjen qe dhe ata me ken te ofrte si dhembi.
na skena rival ????????????????? po prandaj fitojme ner 4 jave nje ndeshje a dy maksimumi
nese ma ban hallall thjesht dhashe mendimin tem
pra deshta me i kujtu goldian se pjalmi po i ndivi zemra dicka realizohet ,dhe dolen pikereshit fjalet e mia,ku vllaznia fitoi dhe tirana humbi ,dhe jena pikerisht 1 pike larg tiranes njashtu siq the pjalmi.
a mor goldian mor goldian
po tasshti qa mund te thush zo
kja ndeshje mund ta qojn vllaznine ne objeltivat e saj ,dhe ta qoje ne objektivat e saj,duhet vetem fitore ,dhe nje fitore me lushnjen do te thoshte shum qarte qe jena pretendenti kryesore per titull.
duke pa lojen qe po zhvillon tirana ,mund te them fare qarte se vllaznia asht shum ma lart se tirana ,dhe mendoj qe dinamo me vllaznine kan formen ma te mire per momentin.
kuptohet shum qarte se tirana me 3 ndeshjet e fundit dhe me 3 barazime ka fillu krizen ashtu siq i filloj kriza edhe vjet,dhe traniri i tiraners ne rast te nje humbje ose barazimi ne elbasan mund te shkarkohet shum shpejt simbas thanieve te presidences tiranase.
shkurt ,nuk duhet te shohim se qa ban tirana ,por te shohim se cfare mund te beje vllaznia ,dhe fito0rja ne lushnje nuk duhet te diskutohet.
shpresoj qe kete jave difrenca e vllaznise me vendin e pare te jete vetem 1 pike,ose ma e keqja dy pike ,dhe zemra ma ndin qe kete jave jo vetem do fitojm ,por me vendin e pare vetem 1 pike mund te na ndaj.
kena grupim ma te mire te lojtareve si asnji rreth tjeter ,dhe do te ishte e pakuptimt qe mos te ishim ne kampionet e dimrit.
para vllaznia
tirana asht 4 pike para nesh pra edhe nje jave sido te jete puna sikur tirna te humbi 4-0
e na fitojme 11-0 do jete para nesh
mandej kjo tirane barazoj me nje skuader qe vllaznine e mujti para da ditesh pra prap i bjen me ken ma nelt se na
pervec dhembit kane thane dhe tiransit e dinamovitet qe kundershtari i jone eshte vetvetja pra i bjen qe dhe ata me ken te ofrte si dhembi.
na skena rival ????????????????? po prandaj fitojme ner 4 jave nje ndeshje a dy maksimumi
nese ma ban hallall thjesht dhashe mendimin tem
pra deshta me i kujtu goldian se pjalmi po i ndivi zemra dicka realizohet ,dhe dolen pikereshit fjalet e mia,ku vllaznia fitoi dhe tirana humbi ,dhe jena pikerisht 1 pike larg tiranes njashtu siq the pjalmi.
a mor goldian mor goldian
po tasshti qa mund te thush zo
-
- ANTI TIRANSI
naqe pyet pak ma mire se cfar birret asht amsteli ateher flasim bashke.fpjalmi wrote:miri shkruan
-
- Tifoz nderi
miri un e di shum mire se qa birret asht amsteli se kam punu 6 vjet bartende ,ose barist ne klub ,dhe nuk di vetem amstelin dhe heninkenin qe ne leter thojn made in holland ,por i di tana birrat e pijet naqe .
nese ti kemgul atehere le te shohim se qa thojn shoket ne forum.
edhe 1 here mund te them qe je komplet gabim naqe ,se amsteli asht 100% rrace hollandeze
nese ka nej njiri qe mendon si ti ,dhe meqe je kaq i sigurt le ta vejm nji bast naqe.
nese ti kemgul atehere le te shohim se qa thojn shoket ne forum.
edhe 1 here mund te them qe je komplet gabim naqe ,se amsteli asht 100% rrace hollandeze
nese ka nej njiri qe mendon si ti ,dhe meqe je kaq i sigurt le ta vejm nji bast naqe.
-
- Tifoz nderi
miri.lexoje ma mire ketu naqe.
origjina hollandeze.ta thote se edhe sa alkol ka.
http://www.wagnersliquor.com/files/Down ... ebsite.pdf
origjina hollandeze.ta thote se edhe sa alkol ka.
http://www.wagnersliquor.com/files/Down ... ebsite.pdf
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- I lindur KuqeBlu
ja ku e keni gjithca 35 minuta video http://video.google.co.uk/videoplay?doc ... 2979354314fpjalmi wrote:miri ,te lumshin durt per videon.
mondi ,po pate mundesi asht alstati qe jep rubriken sportive itesh ,e nese ke mundesi kapi tana fjalet e debatin qa thojn per vllaznine,sepse jam i sigurte qe sot do te flasin ndrysh
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]