Java e 10 Superlige LUSHNJA - VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Java e 10 Superlige LUSHNJA - VLLAZNIA

Post by Edmond-Cela » Sat, 01 Nov 2008 , 18:42

shoket e mi te dashtun. po e hapi une temen e kesaj ndeshje sepse asht nje kohe e vecant per mua. me daten 10 te ketij muaji baj plot 4 vjet i antarsimit tem ne kyt faqe, kam ardhe femi dhe jam ba burr ne kyt faqe. dhe dua tju falemnderot te gjithve ju per kohen qe keni koshtuar te fliseni me mua se kam mesu shum prej jush dhe vazhdoj te mesoj per mua jeni te gjith si vlleznit e mi dhe per kyt duhet falemnderu te gjith ne qe kemi ndertu nje shpi te madhe per te gjith ne.

tashi po kaloj tek ndeshja lushnja vllaznia

mendimi jem asht ka me ken nje ndeshje shum e veshtin se gjithmon kemi tregu olshinacion me skuadra e lehta. per mendimin tem duhet ponu shum dhe ti konsiderojm te gjitha ndeshjes sikuar te luajm me tiranen.

kam besim tek nje fitore parashikimi jem asht 1-3 per ne

edhe nje here ju don shum mondi
Last edited by Edmond-Cela on Sat, 01 Nov 2008 , 19:46, edited 2 times in total.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia

Post by jeti » Sat, 01 Nov 2008 , 18:58

Mondi ishalla edhe 100 se je djal taman i mire. :lol:
me videot tuaja ke nderu vedin e vllaznin e na ke knaq te tanve... :lol:

naqe ishalla vllaznin ne jeven e 19 e shofim ne vendin e pare por me duket se kjo java qe vjen eshte java e 10... :lol:
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sat, 01 Nov 2008 , 19:37

mondi ishalla bahesh 104 vjec ne forum
sa per ndeshjen no coment
kjo fitore sot sdo te thote se vllaznia asht kthy se fundja elbasani nuk asht ma ai i para disa viteve
une kam thane 9 pike ne duelet me peqinin kavajen e elbasanin po te realizohej kjo do flisnim ndryshe para ndeshjes me lushnjen
ma mire po lexoj se do komentoj
do rri gjithe javen me ankth duke u lut te ky tre piksh ne lushnje
i perjashtuar

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Sat, 01 Nov 2008 , 21:08

Le te shpresojme qe eksperienca e disa futbollistave me pervoje qe vllaznia ka te bejne difernecen ne fushe dhe ndeshjen ta fitojme ne.

para vllaznia!!!!
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Sun, 02 Nov 2008 , 03:00

mondi.skam qa me shtu ma teper naqe se shokt i kan than ata qe kam dasht me than un ,veq te uroj vite te pa numerume ne kete forum.

edhe un kam nji gzim tash ,sepse sapo i shtova numrit te mesazheve nji numer ma teper ,e nga 999 mesazhe ,shkoj 1000 :lol: :lol: :lol:

jeti ,ne ndeshjen qe vllasznia lujti me sopotin ,lujten da lojtare te rij qe skishin lujt kurr me vllaznine ,dhe u pelqyne shum nga canaj.
un mendoj qe shum shpejt lojtaret e rij do fitojn edhe at pak eksperience qi i mungon ,dhe shum shpejt te vllaznia do kena sinana te ri e beqira te ri,por kush fiton prej tyne :wink: :wink: !!!!!!

vetem presidenti fushaj :lol: :lol: :lol:

ne ndeshjen qe do kena me lushnjen ,mendoj qe vllaznia do dalin me nji 3 pikesh te padiskutum .javen tjeter shpresoj qe te gezojm vendin e dyte ,ose ti afrona sa ma shum tiranes ,qe do ta kete te veshtire te dalin me pike te plota nga elbasani,dhe shpresoj qe sot me besen te lajn pike ,ku nji barazim do te kishte ken nje rezultat fantastik per vllaznine

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 02 Nov 2008 , 04:22

flm shum jeti goldi e pjalmi jeni te nderum shum nga une

Image

[/color]

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Sun, 02 Nov 2008 , 14:22

E gezosh 4 vjetorin e antarsimit naqe edhe ishalla ban edhe 100 vjet tjera...
Kunder lushnjes tham qe vllaznia fiton por e kam shum frig kunder ktyne skuadrave se shum here na kan deshperu...
FORZA VLLAZNIA

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 02 Nov 2008 , 14:30

Mondi un urimet do ti baj diten e caktume.Se ktu nne Itali nuk bahen urimet para ditesh te caktume. :lol: :lol: :lol:
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Sun, 02 Nov 2008 , 14:57

nipash une pa par llokuma nuk ka urim :lol: :lol:

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 02 Nov 2008 , 15:34

Miri wrote:nipash une pa par llokuma nuk ka urim :lol: :lol:
pa ma daje por mos harro se nese merr llokumbin duhet me vut edhe doren ne xhep :lol:

Image

[/color]

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 02 Nov 2008 , 15:38

vllaznia1919 wrote:Mondi un urimet do ti baj diten e caktume.Se ktu nne Itali nuk bahen urimet para ditesh te caktume. :lol: :lol: :lol:
ok ma naqe per ty po te pergadis 2 llokuma per pritjen e gjat te asaj dite, por mos harro se ty te duhet me u fut doren ne xhep 2 vere se italia asht ma e zhvidhume se greqija. :lol:

Image

[/color]

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Sun, 02 Nov 2008 , 15:49

Edmond-Cela wrote:
Miri wrote:nipash une pa par llokuma nuk ka urim :lol: :lol:
pa ma daje por mos harro se nese merr llokumbin duhet me vut edhe doren ne xhep :lol:
tashi aty lene ne burrni teme :wink:

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 02 Nov 2008 , 16:24

Edhe ne te teme! :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 02 Nov 2008 , 17:23

pa qyre cfaqe burrash si dorzohen para kohes, hajt v'1919, por daja. se kam prit qe e ban kyt pune

Image

[/color]

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 02 Nov 2008 , 17:34

Na sjena durzu asnjeni maj naqe.Por kena thane lene ne burrnine tone kyt pune.

Image

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Sun, 02 Nov 2008 , 17:51

Edmond-Cela wrote:pa qyre cfaqe burrash si dorzohen para kohes, hajt v'1919, por daja. se kam prit qe e ban kyt pune
Nipash ti the qe kam me fut doren ne xhep edhe une te thash qe kyt pun lene ne doren teme dmth se sa do e fus ne xhep doren :wink:

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 02 Nov 2008 , 20:06

tirana tregon qe asht pa merite ne vendin e pare dhe u pa sa pis ishte albitri qe nuk i jepte faulat beses,dhe dote se dote me e ndershku besen ne fund :lol: :lol: :lol: :lol:

vllaznia i afrohet tiranes vetem 4 pike ,dhe ne javen tjeter mund ta shohim vllaznine me 1 pike larg tiranes ,pasi tirana nuk merr pike ne elbasan,dhe per here te pare e pash tiranen ket vit tu lujt direkt dhe mund te them qe nuk ka skuader ,dhe vllaznia asht shum ma nelt se tirana .

kur dhembi u pyt se a do te kete vllaznia ndonje rival ne rubriken e djeshme sportive ,dhembi pergjigjet .rivali jon asht vetvetja duke u kuptu shum mire se vllaznia asht skuadra ma e forte ,,,,dhe un jam me mendimin e dhembit:
vllaznia nuk ka rival direkt ,pasi aq sa pashe tiranen e vendit te pare ,mund te them se jena shum ma nalt se ta dhe mund te them qe jena favoriti kryesor per titull

para vllaznia dhe nje fitore sa ma te bukur me lushnjen.

jepi vllaznia dhe xjerrja skuadrave te tjera langun e zi :lol: :lol:

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sun, 02 Nov 2008 , 20:42

pash zoten naqe si e sheh futbollin ti
se o une jam budall o spo di gja
tirana asht 4 pike para nesh pra edhe nje jave sido te jete puna sikur tirna te humbi 4-0
e na fitojme 11-0 do jete para nesh
mandej kjo tirane barazoj me nje skuader qe vllaznine e mujti para da ditesh pra prap i bjen me ken ma nelt se na
pervec dhembit kane thane dhe tiransit e dinamovitet qe kundershtari i jone eshte vetvetja pra i bjen qe dhe ata me ken te ofrte si dhembi.
na skena rival ????????????????? po prandaj fitojme ner 4 jave nje ndeshje a dy maksimumi

nese ma ban hallall thjesht dhashe mendimin tem
i perjashtuar

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 02 Nov 2008 , 21:32

goldian ,mos e ke problem kur me kundershton ,sepse e kam than edhe ma perpara se po nuk u kundershtu ne forum ,atehere forumi nuk ka lezet ,sepse ka edhe te tjere qe mund ta shohin kundershtimin tem oswe kundershtimin tand ,dhe mund te flasin edhe te tjeret,

e mos thuj ma ban han hallall se nuk ka ndodh nej gja. :lol: :lol: :lol:

un e kuptoj se tirana do jete para nesh edhe nese ne do fitojm ,e ata humbim ,por me te than te drejten goldian 3 rezultatet e fundit para se me lujt me elbasanin na kan demtu tamam seriozisht.

per ndeshjen qe kena barazu me shkumbinin mund te them se ia dhame ne vete barazimin ,e me ndeshjen me besen ,e pame te tan se sa mire ka lujt vllaznia ne kavaje ,e me 10 futbollist mund te them qe i kena myt,por shansi nuk ishte me ne ,dhe vete canaj e tha ket fjale qe me ato raste e me at loje sidomos pjesen e dyte jo vetem asht dasht me u barazu por asht dasht edhe me u fitu simbac agim canes ,e un kur kam pa kroniken me te vertete e kishim myt ,e me te gjitha me 10 lojtare pavaresisht se shansi nuk ka ken me ne .

ajo bese qe lujti me vllaznine sot lujti me tiranen dhe mrenda ne tirane e pash nje tiran shum te ngordhun qe nuk e meritote barazimin,prandaj un thashe qe tirana asht shum dobt ,sepse te gjithe e pame se sa ishte forca e tiranes dhe kur mendoj qe vllaznia e shkaterroj besen ne kavaje me 10 lojtare ,e kur pash besen e sotme qe lujti mjaft mire dhe e meritote me fitu ndeshjen me tiranen ,e duke pa se sa mire lujti vllaznia me 10 lojtare ne kavaje ,atehere kuptohet shum qarte qe forca e vllaznise asht ma e forte se e beses dhe e tiranes, e ndoshta jam gabim ,por kshtu mendoj.

goldian ,me kundershto per cdo naqe ,e po ta tham edhe nji here qe nuk ka problem ,sepse nuk ka kuptim forumi po nuk kundershtum njeni me tjetrin , e harroje ate fjalen qe the ma ban hallall :lol: :lol: :lol: :lol:

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 02 Nov 2008 , 21:36

goldian ka ba nja 2 fjali gabim e u ngaterrova

ketu thash

ajo bese qe lujti me vllaznine sot lujti me tiranen dhe mrenda ne tirane e pash nje tiran shum te ngordhun qe nuk e meritote barazimin,prandaj un thashe qe tirana asht

por kam dasht me than

ajo bese qe lujti me tiranen sot

Post Reply