Vllaznia - Apolonia

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Mon, 14 May 2007 , 19:54

Man in Redblue wrote:
GOLDIAN wrote: skuadrat bajne pazare por te jena realsita dhe ne si kena lan kujt gja mangut
se me partizanin ne tirane nuk fitoshe gjalle njac sa nuk fitove per kupe
ne nuk kemi pse te merzitemi me njeri tjetrin pasi smund te kemi te gjithe te njejtin mendim.teuta nuk eshte me lart se ne thu ti pr teuta eshte ne finale te kupes dhe thuajse nenkampione
tabela tregon gjendjen e skuadrave dhe jo tifozat.

Pse mor Vlla sfiton Vllaznia gjalle me partizanin ne tirane: ne fazen e pare e kena myt me loje partizanin e vec Bejzadja me port bosh sbani gol, ne kup kena lujt te dyja skuadrat keq, per sa i perket ksaj ndeshjes se fundit, une e kam pa Live ne vizion Puls tan ndeshejn dhe vllaznia kishte pase mundsi me e shkatrruu Partizanin, kto thashethemet kan dal vec sa per kot me e ndy edhe Vllaznine, si kundrapesh ndaj pazarev te tiranes, un jam shum i habitun qe tirana ne kyt kampionatpo ban kshi Pazaresh, nuk e kam prite,dhe nuk jam aspak dakordqi teuta a ma nelt se na, as argumenti i pikeve nuk vlen se teuta ka vec nji pike ma shum se na, tuj llogarite ndeshjet e faluna ndaj beses e tiranes.
pse naqe ndehsja me dinamon e jona dhe ndeshja ne elbasan skane ken te faluna.nje gja skuptoj e kena myt partizanin KUR????????
kush doli ne gjysfinale na apo ata????ti lajm deshirat e te shohim tabelen
partizani ka lujt er ne ate ndehsje e pike se prap po tham veshtire te fitoshim gjithsesi gjithsecili ka mendimin e vet
e me fal qe te citova ty
i perjashtuar

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Mon, 14 May 2007 , 20:03

fatjoni historia flet doje te thoje qe ne e beme pazarin me dinamon atehere tani e bete ju.
une kam repsekt per skuadren tuaj dhe e pranoj pa frike se jeni skuadra me e mire ne shqiperi dhe ju uroj sukses ne champions lig:
POR MOS HARRO
ne krye te vllaznise sot eshte kush esht se te isha une qe ne ndehjen kur ju e fituat me luftetarin me hile dhe albitri i katert metani(nese sgabohem)u hodh perpjete nga gezimi qe ate dite une do e kisha terhek skuadren nga kampionati le te denohej vllaznia e do e mbaja pergjegjsine para bashkqytetareve te mi.plus ndehsja me partizanin ishte alla albiter sepse te dilte me karton te kuq duro i juaj ndoshta mund ta rrifnit partizanin thelle por ndoshta mund te rriheshit thelle.
SKEMI FEDERATE SEPSE TI VETE JE NE ANGLI DHE E DI SE PO HAPET NJE PROCES KUNDER MAN U DHE MENDOHET SE NDEHSJA NDAJ EVERTON ISHTE E LENE E KA MUNDESI TA HUMBIN TITULLIN
FUNDJA EVERTON DO TJA LEJE E PIKE
PO NE RASTET KUR JU JUA JEP ALBITRI NDEHSJEN A VALLE SDUHET PROCES????
respekte e suksese ne champions lig
i perjashtuar

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Mon, 14 May 2007 , 20:43

Fatjoni wrote:E kom thon ene ne nji mesazh te meparshem:personalisht desha qe ta shof Vllaznine ne vendin e dyt para durrsit,masi Vllaznia me Mirelin kan shonce me te mira qe te perfaqsojn ekipet shqiptare ne europe.Mirpo qe te ngrihen tifozat e Vllaznis,ene presidenti juaj ene te thojn se Tirona jua paska fajet qe nuk kapet vendin e dyt kjo me duket nji brockull.
Ju vet e pranoni qe derisa nuk qet ne gjendje te rrifshit durrsin e kavajen ne loro borici sna i ka fajet Tirona?!
Qe tju qartesoj pse nji ekip qe deklarohet i paster duhet te japi vet shembull pastertie,po jua ilustroj ene nji fakt tjeter:
Le te kthehemi 5 vjet me pare,maj 2002 ku Vllaznia priste dinamon ne shkoder.Tirona priste Erzenin ne Selman Stermasi.Si Vllaznia,si Erzeni nuk kishin objektiva ne ate fundsezoni.Vllaznia para ksaj neshje kishte deklaru qe NUK do shitej,por te gjith e dinin se ju do shiteshit lire.Edhe kshu ndodhi,ja lat nji gol dinamos ne min 92 qe ajo te merrte titullin,kur Tirona rrifte Erzenin 4-1 ene priste te kurorezohej ne Tirone.
Mua situatat me duken shum te ngjashme,por me nji ndryshim:Tirones ate sezon ju i mohuat nji TITULL kampjon,ne ket sezon"ju mohuam"nji vend ne UEFA qe ne fund te fundit nuk esht i se njejtes rendsi(plus qe matematikisht mund te kapet ene po qe se fiton durrsi kupen,ose po nuk fitoi ne peqin).E vuna fjalen"mohuam"ne thonjza se ne fakt nuk ishte faji jon,ashu sic ene ateher ju thojshit"nese Tirona deshte qe ne te mos shitshim neshjen pse se rrafi direkt dinamon?"
Jon ca gjona qe mase ju i harroni,por historia e realiteti flet...
Po për mua s'ke ndonjë përgjigje për të dhënë?!! :roll:
Para VLLAZNIA!

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Mon, 14 May 2007 , 21:14

Fatjoni wrote:E kom thon ene ne nji mesazh te meparshem:personalisht desha qe ta shof Vllaznine ne vendin e dyt para durrsit,masi Vllaznia me Mirelin kan shonce me te mira qe te perfaqsojn ekipet shqiptare ne europe.Mirpo qe te ngrihen tifozat e Vllaznis,ene presidenti juaj ene te thojn se Tirona jua paska fajet qe nuk kapet vendin e dyt kjo me duket nji brockull.
Ju vet e pranoni qe derisa nuk qet ne gjendje te rrifshit durrsin e kavajen ne loro borici sna i ka fajet Tirona?!
Qe tju qartesoj pse nji ekip qe deklarohet i paster duhet te japi vet shembull pastertie,po jua ilustroj ene nji fakt tjeter:
Le te kthehemi 5 vjet me pare,maj 2002 ku Vllaznia priste dinamon ne shkoder.Tirona priste Erzenin ne Selman Stermasi.Si Vllaznia,si Erzeni nuk kishin objektiva ne ate fundsezoni.Vllaznia para ksaj neshje kishte deklaru qe NUK do shitej,por te gjith e dinin se ju do shiteshit lire.Edhe kshu ndodhi,ja lat nji gol dinamos ne min 92 qe ajo te merrte titullin,kur Tirona rrifte Erzenin 4-1 ene priste te kurorezohej ne Tirone.
Mua situatat me duken shum te ngjashme,por me nji ndryshim:Tirones ate sezon ju i mohuat nji TITULL kampjon,ne ket sezon"ju mohuam"nji vend ne UEFA qe ne fund te fundit nuk esht i se njejtes rendsi(plus qe matematikisht mund te kapet ene po qe se fiton durrsi kupen,ose po nuk fitoi ne peqin).E vuna fjalen"mohuam"ne thonjza se ne fakt nuk ishte faji jon,ashu sic ene ateher ju thojshit"nese Tirona deshte qe ne te mos shitshim neshjen pse se rrafi direkt dinamon?"
Kisha nji gja me than persa i perket ndeshjes Vllaznia-Dinamo te atij sezoni ku Dinamo u shpall kampione, une e di mire se kam ken ne stadium ne ate ndeshje, bile tek harku, direkt pas portes ku Jupi bani golin, po ju them qe: ajo ndeshje nuk ka qene e shitur . Stadiumi ka ken pothuajse i mbushur dhe loja ka qene shume e forte, fjale se ajo ndeshje asht shit kane perhap tifozat e Tiranes dhe disa tifoza tonet e kane marre si te mireqene edhe e kane besuar sepse ne fakt skenari edhe goli ne minutin e fundit e bajne shume te dyshueshme kete gja, goli ka qene i veshtire me u realizu dhe po mas ta bante ate gol Jupi ndeshja do ndahej barazim se ishte aksioni dhe minuta e fundit dhe gjithe stadiumi ishte ne kembe ngaqe tifozat donin qe Vllaznia ta fitonte ndeshjen, kishte vetem nje pakice qe ishte me e lan ndeshjen ne favor te Dinamos, bile ne fushe ka pas shume nervozitet dhe kartona. Minutat e fundit kane qene shume dramatike, Dinamo ishte hedh e tera ne sulm se luhej per kampionat dhe arriti me shenu me merite jo se ia la kush, ate vit Dinamo ka pas ekip te mire mos harroni. Ju niseni prej faktit qe Dinamo bani gol ne fund dhe krijoni pershtypjen se Vllaznia e la ndeshjen, po ju kujtoj finalen e Champions League te 2 ekipeve shume me me emer se Vllaznia e Dinamo, ate te Bayern-Manchester ku Bayerni ishte deri ne minuten 90' ne avantazh dhe Manchesteri per 2 minuta arriti te shenoje jo 1 por 2 gola duke e permbys rezultatin dhe u shpall fituese e Champions League.
Keto fjale i thashe nga bindja jeme si i pranishem ne stadium, sepse une si dhe ju ketu jam kunder shitblerjeve te ndeshjeve, jo per te mbrojtur Vllaznine por sepse keshtu ka qene realiteti i asaj ndeshje.
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Mon, 14 May 2007 , 21:31

Admin wrote: Ti thu qe Vllaznia asht ma nelt se Teuta, ok pa e marrim si te qene kete gja, do te lutesha ne menyre shoqnore me m'tregu me fakte se pse Vllaznia asht ma nelt se Teuta???
Më duket se ti kam dhënë tre arsyet se pse.:

1.Nuk na ka ndihmuar fati.

2.Na kanë luftuar më shumë se skuadrat tjera.

3.Janë bërë pazare të ndyra ndërmjet skuadrave të tjera kundër interesit tonë.

Po bëj edhe komentet përkatëse,pasi jam i sigurtë që do kërkoni prap shpjegime për këto tre pika.

Përsa i përket 1-shit:
Në ndeshjen me Shkumbinin,sulmojmë gjithë ndeshjen,kurse ata bëjnë dy gola në tre zbritje të vetme.Po ashtu edhe me Apolloninë,po ashtu edhe me Besën.

Në ndryshim nga shumica e juaj,shumicën e ndeshjeve i kam parë në stadium.Ta shikosh ndeshjen në stadium,është shumë më ndryshe sesa ta shikosh atë në TV apo të shikosh rubrikën sportive,jam i sigurtë që jeni dakort edhe ju me këtë arsyetim,pasi nuk përjetohen njisoj,emocionet,presioni dhe gjëndja psikologjike e lojtarëve.Kurse në TV je i detyruar të shikosh vetëm atë copë fushe që të paraqet kamera.

Pse jemi më mirë se Teuta?!! :lol: Sepse,ta hajë dreqi,ka kushedi se sa vjet që nuk na ka rrahur ndonjë skuadër 5-0!!!!! :shock: qoftë kjo edhe e huaj.

Sepse është e njëjta skuadër që ishte edhe vjet,dhe që po binte nga kategoria ku mezi fitoi me Skënderbeun i clili luajti shumë më mirë.
Ndryshimi është që ka një sulmues të mirë që e ka nxjerrë nga situata,por në thelb është e njëjta skuadër dhe ka të njëjtën stil loje dhe të njëjtën fuqi.Pra,imagjinoje po të mos kishin këtë sulmues,shumicën e ndeshjeve do i kishte X(po ta vësh re shumicën e fitoreve i ka me 1 gol,dhe gjithmonë i njëjti shënues)dhe do rrezikonte sërisht rënien nga kategoria.
Ndeshjen direkte me ne,në Shkodër,nuk e pashë,por mjaftuan 40 sekonda sekuencë filmike të kronikës,për ta kuptuar se si kishte shkuar ajo ndeshje,pasi aty pashë 10 mbrojtës në zonën e tyre dhe nji sulmues të vetëm i cili edhe ai rrinte në mesin e fushës.Pra,ata na kishin frikë dhe kjo flet më shumë se ç'do lloj komenti që mund të bëhet
.

përsa i përket 2-shit:
Kur them na kanë luftuar shumë,kam parasysh shumë gjëra,një ndër të cilat ishte pozicioni që kishim,vëndi i dytë.Duke u parë që Tirana u largua shumë me pikë,skuadrave të tjera u mbeti që kundërshtar direkt të bëheshim ne,kështuqë bënë të pamundurën,sëbashku me aleatët e tyre për të na arritur(Si rasti i besës që ia la ndeshjen Teutës me qef të madh dhe kundër nesh luajtën me gjith fuqinë).
Tirana shkon dhe luan me të rinjtë,ose e thënë më mirë ja lë ndeshjen haptazi,ndërkohë që,deklaron që do luaj me formacionin më të mirë kundër nesh.

E njëjta gjë vlen edhe për 3-shin:
Tirana i lë ndeshjen Teutës,rrjedhimisht kjo e fundit i lë kupën Besës,dhe ne dalim jashtë kupave të Europës.
Finalja e kupës do ti vërtetojë ose do ti hedhi poshtë arsyetimet e mija.
Le ta shohim!
Para VLLAZNIA!

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Tue, 15 May 2007 , 01:45

Pershendetje Fatjon,

Ne ndeshjen Vllaznia - Dinamo kur tirana ka hup kampionatin kam kene edhe une ne stadium dhe ashtu sic tha edhe Kuqeblu4ever, ndeshja ka kene teper e forte dhe goli ka ardh si insistim i madh nga ana e Dinamos dhe ja si "dorezim" i Vllaznise, kshu qe mos u kap ne kta gjana kote.
Sa i takon favorizimeve me dashje apo pa dashje qe i jane ba Tiranes, per me i tregu te gjitha me duhet gjithe ajo kohe sa edhe do te mbroje e gjithe hapesira e databazes te Forumit, disa nga shokt e mij i kane shkru disa favorizime te freskta.....
Dicka me vjen keq, sic e kam thane edhe ma perpara Tirana asht me te vertet nji skuader e mire , aktualisht ma e mira ne Shqipni, por keto favorizime ja ulin shume vleren reale te saj, dhe duhet qe te jeni ju vete tifozat e saj qe duhet te protestoni !!!!!
Ti vete ke deklaru se ne asnje menyre Tirana nuk do te beje leshime, ku deklarates tande i shtohet edhe deklarata e nje prej donatoreve te saj Ngjela, por faktikisht ndodh e kunderta!!! :roll: :roll: :wink:

S'ka justifikim per kete leshim te Tir...

----

Skuadrat e kampionatit tone pak a shume ne nje nivle jane nuk asht se ka shume diferenca ndermejt tyne, kshu qe edhe Teuta nuk asht shume ma nelt se Vllaznia, por kete sezon simas mendimit tem ka tregu ma shume se sa Vllaznia.
Teuta ka ba perfo rcime ne te tane repartet ja vetem ne sulm...., ku pervec ksaj edhe tranjeri ka ba punen e vet!!!
Ndeshja me Partizanin smund te them me siguri qe ka kene e falu apa me pazarlleqe, por me aq pak sa kam pa une Partizani nuk ka tregu vleren e vet, po kshu edhe vllaznia ka shperdoru shume ne ate ndeshje.
Ndeshjen me Dinamon se kam pa hic por me aq sa kam lexu, sa me ka thane edhe vete Forri apa edhe me aq sa me kane thane mu ne shkoder aja ndeshje ka kene e dyshimte!!!!
Sa i takon kupes edhe une jam 99,99 % i sigurte qe ka me e marr Kavaja
Sdq randsi ka qe sezonin e ardhshem te fillohet gjithcka mbare, si edhe te punohet ma me seriozitet !!!!
Vllaznit Ultras

Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Tue, 15 May 2007 , 08:54

forri nese ndehsjen me peqinin sulmojme gjithe kohen e peqini na ban dy gola me kundersulme atehre vllai jem haram i qofte vllaznise kupa uefa pra
nese sjena te zot me rrah peqinin
2 kush te ka luftu me shume se skuadrat tjera????
3 pse ne skemi ba pazare???????
me fal qe po te citoj
i perjashtuar

dejan
Antar
Antar

Post by dejan » Tue, 15 May 2007 , 09:28

pershetje tan vllazenve dhe suksese vllaznis sezonin tjeter se per ket te hypin maje kalas trozafs e ta shofin europen me dylbi....

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Tue, 15 May 2007 , 11:28

GOLDIAN wrote:forri nese ndehsjen me peqinin sulmojme gjithe kohen e peqini na ban dy gola me kundersulme atehre vllai jem haram i qofte vllaznise kupa uefa pra
nese sjena te zot me rrah peqinin
2 kush te ka luftu me shume se skuadrat tjera????
3 pse ne skemi ba pazare???????
me fal qe po te citoj
O Goldi!
Po pak e kam mangut Fatjonin,fillove edhe ti të merresh me lojë fjalësh tashti?!
Lexo pra pak më me vëmëndje.Pika e parë kishte të bënte me fatin e keq që na ka ndjekur,nji nga këto shëmbuj ishte ndeshja me Peqinin që citove ti,sulmuam gjith kohen kurse atyre u heci fati,dy raste që patë i shenuan.Ti tashti thua haram i qoftë skuadrës tonë!! kjo është gjë tjetër kurse unë doja të dilja diku tjetër.Mendoj që edhe 10 ndeshje të lujmë me peqinin,me të njëjtat formacione,asnjërë prej tyre nuk e humbim më ashtu.
kurse 2-shit dhe 3-shit tënd i jam përgjigjur dy herë më parë dhe me thënë të drejtën përtoj me shkru për të tretën herë.
Unë para se të hy në forum lexoj gjithmonë faqen kryesore ku janë lajmet e fundit.Mu bë shumë qefi që gjërat që ju kam shkruajtur qëndrojnë dhe jan vërtetuar edhe nga të tjerë.
Gjithashtu,mbrëmë në darkë,pashë emisioni Top show-sport te Top-channel TV ku u diskutua për të njëjtat gjëra dhe pashë Shkëlqim Muçën që rrinte si m.. dhe mundohej të gjente lloj lloj justifikimi derisa në fund e nxorrën kokën e muhabetit kur deklaruan se edhe Vllaznia ja la ndeshjen Dinamos në 2002-shin(ku Muça ishte trajner në atë kohë)dhe Tirana po i kthen reston tani skuadrës tonë.dhe mu duk sikur po diskutohej me Fatjonin aty :lol:
Fatjon! mos je Shkëqim Muça ti? :lol: :) :lol: :D :lol:
Para VLLAZNIA!

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Tue, 15 May 2007 , 11:35

Hhahhahaa Forri.....

Sic e kam shkru edhe ma perpara mu ndeshja me Dinamon ne 2002 nuk me asht duke se ka kene e lanun!!!!

Futbolli asht i bame prej apisodeve, dhe ajo skuader qe eshte me e kujdesshme dhe shfrytezon keto episode eshte aja qe triumfon!!!
Vllaznia kete sezon nuk ka arrit te jete e kujdesshme atehere kur ishte dasht me kene!!!
Vllaznit Ultras

Image

hatboy
Huligan
Huligan

Post by hatboy » Tue, 15 May 2007 , 11:36

Ka qene Sul Mema trainer ne ate kohe,
Fatjon mos je Sul Mema ti? :lol:
Sa i perket neshjes ne 2002 ne Shkoder me dinamon ,ajo ka qen ndeshje e lonme dhe sade biles , mjafton te kujtosh penalltin qe ai lojtari i shkodres e nxorri ke pazari, ndoshta mund te besoj dicka , qe nuk mund ta ken lon te gjith lojtaret , po nje pjes e mir e atij ekipi e favorizun dinamon, megjithse Tirona e humbi kampionatin ate vit ne ndeshje direkte me dinamon (2-2).E njejta gjo sic i ndoshi Vllaznis sivejt qe nuk mundi durrsin, nuk e kan fajin te tjeret kur nuk fiton ndeshjet e tuja.

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Tue, 15 May 2007 , 13:30

Me kyt jam dakort,qe nese nuk i mujme vet skena qa me fole kot.Por mu mi çon nervat fakti qe donateoret tuj dalin e bajne si tenershem e thojne qe zdo te kete leshime e manej ulin brekt ne Durrs.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Tue, 15 May 2007 , 13:57

Une dicka nuk arrij me kuptu, pse tifozat e Tiranes e shofin si ndihme per Vllaznine ndeshjen me Durrsin!!!
Tirana ishte dashte qe me respektu vedin ne rralle te pare, masandej Kampionatin Shqiptar dhe si perfundimisht edhe ekipet e tjera qe marrin pjese ne kampionatin shqiptar sic jane Vllaznia, etj.
Majftonte qe Tirana te lunte sic duhet me ekipn e pare e ashtu sic pretendohet qe ka lujt kete kampionat, masnadej rezultati pak randsi kihste me pas!!
Vllaznit Ultras

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 15 May 2007 , 17:38

dejan wrote:pershetje tan vllazenve dhe suksese vllaznis sezonin tjeter se per ket te hypin maje kalas trozafs e ta shofin europen me dylbi....

Evropa prej shqipniet nuk asht aq larg sa prej rusiet :lol: :lol:

dejan
Antar
Antar

Post by dejan » Tue, 15 May 2007 , 17:42

ahahahaha man in redblue fjala jote besa
Detyra e Oficerit te Frcave Ajrore eshte mbrojtja e Atdheut me jeten e tij.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Tue, 15 May 2007 , 19:15

dejan na bjer nej milioner rus te na bahet president i vllaznise e te blejme rivvaldon e kafune
i perjashtuar

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Wed, 16 May 2007 , 13:15

Pa se kan lujte meth rust me u marre me Fushajn. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

dejan
Antar
Antar

Post by dejan » Wed, 16 May 2007 , 15:37

Goldian mir e ka vllaznia , e dijn ata ci nuk ban hajer kush i huj en shkoder....
Detyra e Oficerit te Frcave Ajrore eshte mbrojtja e Atdheut me jeten e tij.

Post Reply