Fatjoni wrote:E kom thon ene ne nji mesazh te meparshem:personalisht desha qe ta shof Vllaznine ne vendin e dyt para durrsit,masi Vllaznia me Mirelin kan shonce me te mira qe te perfaqsojn ekipet shqiptare ne europe.Mirpo qe te ngrihen tifozat e Vllaznis,ene presidenti juaj ene te thojn se Tirona jua paska fajet qe nuk kapet vendin e dyt kjo me duket nji brockull.
Ju vet e pranoni qe derisa nuk qet ne gjendje te rrifshit durrsin e kavajen ne loro borici sna i ka fajet Tirona?!
Qe tju qartesoj pse nji ekip qe deklarohet i paster duhet te japi vet shembull pastertie,po jua ilustroj ene nji fakt tjeter:
Le te kthehemi 5 vjet me pare,maj 2002 ku Vllaznia priste dinamon ne shkoder.Tirona priste Erzenin ne Selman Stermasi.Si Vllaznia,si Erzeni nuk kishin objektiva ne ate fundsezoni.Vllaznia para ksaj neshje kishte deklaru qe NUK do shitej,por te gjith e dinin se ju do shiteshit lire.Edhe kshu ndodhi,ja lat nji gol dinamos ne min 92 qe ajo te merrte titullin,kur Tirona rrifte Erzenin 4-1 ene priste te kurorezohej ne Tirone.
Mua situatat me duken shum te ngjashme,por me nji ndryshim:Tirones ate sezon ju i mohuat nji TITULL kampjon,ne ket sezon"ju mohuam"nji vend ne UEFA qe ne fund te fundit nuk esht i se njejtes rendsi(plus qe matematikisht mund te kapet ene po qe se fiton durrsi kupen,ose po nuk fitoi ne peqin).E vuna fjalen"mohuam"ne thonjza se ne fakt nuk ishte faji jon,ashu sic ene ateher ju thojshit"nese Tirona deshte qe ne te mos shitshim neshjen pse se rrafi direkt dinamon?"
Jon ca gjona qe mase ju i harroni,por historia e realiteti flet...
Pershendetje Fatjon,
Ne ndeshjen Vllaznia - Dinamo kur tirana ka hup kampionatin kam kene edhe une ne stadium dhe ashtu sic tha edhe Kuqeblu4ever, ndeshja ka kene teper e forte dhe goli ka ardh si insistim i madh nga ana e Dinamos dhe ja si "dorezim" i Vllaznise, kshu qe mos u kap ne kta gjana kote.
Sa i takon favorizimeve me dashje apo pa dashje qe i jane ba Tiranes, per me i tregu te gjitha me duhet gjithe ajo kohe sa edhe do te mbroje e gjithe hapesira e databazes te Forumit, disa nga shokt e mij i kane shkru disa favorizime te freskta.....
Dicka me vjen keq, sic e kam thane edhe ma perpara Tirana asht me te vertet nji skuader e mire , aktualisht ma e mira ne Shqipni, por keto favorizime ja ulin shume vleren reale te saj, dhe duhet qe te jeni ju vete tifozat e saj qe duhet te protestoni !!!!!
Ti vete ke deklaru se ne asnje menyre Tirana nuk do te beje leshime, ku deklarates tande i shtohet edhe deklarata e nje prej donatoreve te saj Ngjela, por faktikisht ndodh e kunderta!!!
S'ka justifikim per kete leshim te Tir...
----
Skuadrat e kampionatit tone pak a shume ne nje nivle jane nuk asht se ka shume diferenca ndermejt tyne, kshu qe edhe Teuta nuk asht shume ma nelt se Vllaznia, por kete sezon simas mendimit tem ka tregu ma shume se sa Vllaznia.
Teuta ka ba perfo rcime ne te tane repartet ja vetem ne sulm...., ku pervec ksaj edhe tranjeri ka ba punen e vet!!!
Ndeshja me Partizanin smund te them me siguri qe ka kene e falu apa me pazarlleqe, por me aq pak sa kam pa une Partizani nuk ka tregu vleren e vet, po kshu edhe vllaznia ka shperdoru shume ne ate ndeshje.
Ndeshjen me Dinamon se kam pa hic por me aq sa kam lexu, sa me ka thane edhe vete Forri apa edhe me aq sa me kane thane mu ne shkoder aja ndeshje ka kene e dyshimte!!!!
Sa i takon kupes edhe une jam 99,99 % i sigurte qe ka me e marr Kavaja
Sdq randsi ka qe sezonin e ardhshem te fillohet gjithcka mbare, si edhe te punohet ma me seriozitet !!!!