![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Pa ti kur ban gabime, shka tek "edito" dhe rregulloje he burr se le nam.
Moderator: GOLDIAN
Hahahaha po me jepni denim ...kuqeblu wrote:Aaaaaa, po a e shef mor Shkodran81 qe s'paskam pas faj unAdmin wrote:FAJI asht i jemi
Po noj denim per shefin a ban? He si thu V1919?
Ka edhe nji t'fort tjeter.sportist_shkodran wrote:Kuqeblu kam qesh me te madhe kur lexu ate punen e babs qe ka shku ne stadium diten fejeses,se di un nje rast tjeter,qe ka shty xhenazen e nanes
me shku ne stadium.Tifozlleku asht i keq.
Hahahhaa, o si m'knaqe krejt maj naqe. Se mas nuk je ti me gjermant, se t'myti babaShkodrani81 wrote:Ka edhe nji t'fort tjeter.
Ne si fis ka baba, kena kene gjithmone tifoza me Gjermant, dhe ka pas ken finalja e botnorit (ose Europes) , e i ka taku me lujt diten e dasmes t'prindve t'mi. M'thet nana, ytat ka lan nam. Njerzit thoshin ku asht dhandri, e dhandri tu pa neshjen me kallabllek.As s'kan ken n'dasem 20 veta, tan tu pa neshjen (as dhandri n'dasem) Hahahahaha
![]()
![]()
![]()
Mas neshjes, asht mush banketi per 5 minuta.![]()
![]()
Shum e drejt! Imagjina qa kishim me ba, po t'ishte komtarja jon me tradit n'Botnore e Evropjane (dmth qi me u kualifiku rregullisht), ishte bin zoti n"Shqipni, kishin met mileti pa u martu e pa u shti n'dheShkodrani81 wrote:O ne shqiptart jena t'marr per futboll ma.
Prit,prit ti,se ka edhe ma,por nuk du me u shpreh para kohe,se kur ti mbushet mëndja Admin-it,me më rrit prap në gradë,ç'a diskuti me ba masanej?!.vllaznia1919 wrote:Oh si jam shkri me shkrimin tan Forri!Ti ke kujtu se je i pari i familjes ne tifo per Vllaznine por ta paska kalu n kthese nana.![]()
![]()
![]()
![]()
Hhahhahah naqe, hap goj e kerkoje graden qe den praforri wrote:Prit,prit ti,se ka edhe ma,por nuk du me u shpreh para kohe,se kur ti mbushet mëndja Admin-it,me më rrit prap në gradë,ç'a diskuti me ba masanej?!.vllaznia1919 wrote:Oh si jam shkri me shkrimin tan Forri!Ti ke kujtu se je i pari i familjes ne tifo per Vllaznine por ta paska kalu n kthese nana.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Man in Redblue wrote:per me shku shum tifoza nstadium duhet me e ba tash e mrama nji femen ka tdrejt me hy gratis vete dhe me nji mashkull nstadium, po e shef si mushet stadiumi plot, edhe neper shkalla i luten djemt vajzave me i marr me vedi njashtusi jena pa lut na fmite dikur pleqve me na marr nstadium pa bilete![]()
![]()
A tia bajm prorozimin Valterit?