VLLAZNIA - Kastrioti
-
- Tifoz nderi
VLLAZNIA - Kastrioti
Hajde pra, thashe pa e hapi edhe vet nji teme ndeshjet iher. E di se asht pak heret pa hajt se s'kam hap kurre teme ndeshjet direkte.
Mas m'thoni me kam t'mare se un nuk besoj n'kta gjana , ja me shans e ja pa shans.
Un tham se kja neshje dahet qa t'thojne Valteri.
Po ju???
Mas m'thoni me kam t'mare se un nuk besoj n'kta gjana , ja me shans e ja pa shans.
Po ju???
-
- Moderator
Re: VLLAZNIA - KASTRIOTI
Hajt ishalla me kam t'mar naqe. Po a s'mujte me prit sa t'kalojn neshjet e komtares a? Se kja neshje den i jav e kusur me ardhShkodrani81 wrote:Hajde pra, thashe pa e hapi edhe vet nji teme ndeshjet iher.
Po normal qi del si t'thojn Valteri maj naqe. A ka ba gja Vllaznia pa miratim t'Valterit simjet a?Shkodrani81 wrote:Un tham se kja neshje dahet qa t'thojne Valteri.
Po i nap do statistika iheran:
14 tetor 06: Kastrioti - Vllaznia 1-1 (Hasa / Lici)
23 dhetor 06: Vllaznia - Kastrioti 2-1 (Lici, Sukaj / Osusi)
Te dyja neshjet na kan qit shkumen, ka ken zor me lujt me ta. Ishalla po ban nja 2 a 3 Lici, se e paska me qef me i ba gol ktyne
-------------------------------------------------------------------------------------
Edhe nji gja naqe: emni i kunershtarit nuk shkruhet me kapitale
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Re: VLLAZNIA - Kastrioti
Hahahaha naqe, ishalla po thet Valteri qe Vllaznia me fitu praShkodrani81 wrote:Hajde pra, thashe pa e hapi edhe vet nji teme ndeshjet iher. E di se asht pak heret pa hajt se s'kam hap kurre teme ndeshjet direkte.
Po ju???
Duhet me pas kujdes si edhe me lujt fort.
Besoj se Valteri ka me than me fitu edhe kane me fitu kta tont
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
He pra, une edhe ia thashe ma nelt, pa n'bote se e vuni re kush.vllaznia1919 wrote:Mas maj naqe se shkodrani81 nuk i beson ktyne gjanave.
Une tham se ndeshja dahet 2-1 per ne, se njashtu e kam pa n'anderr para da ditve.
E ca m'ka ba ky Shkumbini, rri e shaf andrra tash e pare qysh at dite, edhe Valterin e kam pa.
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
hahahahaShkodrani81 wrote:He pra, une edhe ia thashe ma nelt, pa n'bote se e vuni re kush.vllaznia1919 wrote:Mas maj naqe se shkodrani81 nuk i beson ktyne gjanave.
Une tham se ndeshja dahet 2-1 per ne, se njashtu e kam pa n'anderr para da ditve.
E ca m'ka ba ky Shkumbini, rri e shaf andrra tash e pare qysh at dite, edhe Valterin e kam pa.
Ppapapa maj naqe, tesh e mrapa mqs ke pa Valterin, gjithcka ka me te shku mire
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- Kuqeblu Perjete
81sh ishalla me kam te mar per temen edhe ma merr menja nja 3-1 per ne pa problem!
Edhe boll ma tuj pa Valterin me skedina se pa ja mush menjen per naj 0-2 tjeter po ti t'thushe me kup ma mir ose presh se po qe se e shef shpesh ta pa te merr ne telefon me te ba si kshilltarin e tij se i jep menime te mira
Edhe boll ma tuj pa Valterin me skedina se pa ja mush menjen per naj 0-2 tjeter po ti t'thushe me kup ma mir ose presh se po qe se e shef shpesh ta pa te merr ne telefon me te ba si kshilltarin e tij se i jep menime te mira
Kuqeblu perjete!!!!
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
- Tifoz nderi
-
- Kuqeblu Perjete
Per ndeshjen me Kastriotin them perpara keta tonet duhet mos me lujt ne skedina. Nese nuk let kush prej tyne ne skedina, atehere them se ata duhet te bajne nje pune psikologjike te madhe se keto pike qe i kane para jane qe mund t'ia japin te drejten me shku ne Europe. Pasi ta bajne kete duhet nje pergatitje fizike me e madhe sepse skuadrat sa vijne e bahen me te veshtira tesh. Metamam qe skuadrat tona s'kane diferenca te medha por ama ka skuadra qe faktorin fushe e vleresojne si ndeshje gjysem e fituar. Perjashtim ben vetem Vllaznia ne kete.
Kur do ta shohim Vllaznine kampion
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- Moderator
shum e vertet, dhe fitoret nuk jan spektakolare si i ka zakon vllaznia;vllaznia1919 wrote:Kta kohte e funit jena tuj lujte gati ma mire jashte sesa ne fushen tone.
ma merr mendja se kjo ka te bajne me tranierin Josa qi ka fut mentalitet tiranas ne skuader, per mu tbajn ca tdojn vec 3pikshi mintereson.
-
- ANTI TIRANSI