Mas m'thoni me kam t'mare se un nuk besoj n'kta gjana , ja me shans e ja pa shans.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Un tham se kja neshje dahet qa t'thojne Valteri.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Po ju???
Hajt ishalla me kam t'mar naqe. Po a s'mujte me prit sa t'kalojn neshjet e komtares a? Se kja neshje den i jav e kusur me ardhShkodrani81 wrote:Hajde pra, thashe pa e hapi edhe vet nji teme ndeshjet iher.
Po normal qi del si t'thojn Valteri maj naqe. A ka ba gja Vllaznia pa miratim t'Valterit simjet a?Shkodrani81 wrote:Un tham se kja neshje dahet qa t'thojne Valteri.![]()
![]()
![]()
Hahahaha naqe, ishalla po thet Valteri qe Vllaznia me fitu praShkodrani81 wrote:Hajde pra, thashe pa e hapi edhe vet nji teme ndeshjet iher. E di se asht pak heret pa hajt se s'kam hap kurre teme ndeshjet direkte.
Mas m'thoni me kam t'mare se un nuk besoj n'kta gjana , ja me shans e ja pa shans.![]()
Un tham se kja neshje dahet qa t'thojne Valteri.![]()
![]()
![]()
Po ju???
He pra, une edhe ia thashe ma nelt, pa n'bote se e vuni re kush.vllaznia1919 wrote:Mas maj naqe se shkodrani81 nuk i beson ktyne gjanave.![]()
![]()
hahahahaShkodrani81 wrote:He pra, une edhe ia thashe ma nelt, pa n'bote se e vuni re kush.vllaznia1919 wrote:Mas maj naqe se shkodrani81 nuk i beson ktyne gjanave.![]()
![]()
Une tham se ndeshja dahet 2-1 per ne, se njashtu e kam pa n'anderr para da ditve.![]()
E ca m'ka ba ky Shkumbini, rri e shaf andrra tash e pare qysh at dite, edhe Valterin e kam pa.![]()
![]()
shum e vertet, dhe fitoret nuk jan spektakolare si i ka zakon vllaznia;vllaznia1919 wrote:Kta kohte e funit jena tuj lujte gati ma mire jashte sesa ne fushen tone.