Në këtë mënyrë, ai bëhet futbollisti më i ri i Vllaznisë, duke plotësuar edhe repartin e sulmit. Ai që ditën e sotme do t’i bashkohet ekipit në stërvitje, duke u vënë në dispozicion të stafit teknik. Shpresohet që Ribaj, me eksperiencën e fituar dhe me aftësitë që posedon, ta ndihmojë Vllazninë për të arritur objektivat, që skuadra shkodrane do të ketë në sezonin e ri.

Komentet