Vllaznia___________________Lushnja

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Vllaznia___________________Lushnja

Post by fpjalmi » Sat, 09 May 2009 , 20:45

te shtunen qe vjen do kena nje ndeshje ,te cilen mund ta quaj finale ,si un dhe cdo njeri ,per arsyjen qe lushnjes i duhen 3 pike per te shpresu me ndej ne superiore ,kurse vllaznise pa diskutim 3 pike per te mbajt krytyn nalt me ndeshjen ne tirane ku do te thoshte barazimi ne xhep.

kja asht java decizive per vllaznine ,por sdiskutohet qe asht edhe per lushnjen ,ku padyshim vllaznia asht vllazni dhe lushnja asht lushnje ,por vllaznia duhet te jete shum e kujdeshme sepse nganjehere ekipet e vogla na kan dhan shum probleme keto rradhet e fundit dhe kete te shtune pengesa e parafundit do jete lushnja dhe per te thuhet qe asht ndeshja e vitit dhe e objektivit te rrije ne superiore.

pra un mendoj nje fitore ,e cila do jete shum e veshtire ,por per mos ta bere te veshtire duhet te mbyllim punen qe ne pjesen e pare ku do ishte e mjaftueshme nji 2 me 0.

e kam than ma perpara .NUK E LESHOJ MA TEMEN DERI SA TE MARRIM KUPEN ,DHE NESE VJET TEMA JEMAT E MIJA FITUNE KUPEN E SHQIPNISE ,KETE VIT DU KUPEN E KAMPIONATIT ,KU MENDOJ SE DO ME TAKONTE EDHE TEMA E KUPES SE KAMPIONEVE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

PARA VLLAZNIA KAMPIONE

:psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg: :psg:

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Re: Vllaznia___________________Lushnja

Post by Ujku » Sat, 09 May 2009 , 22:35

Urime ma fpjalm e ishalla shanci i jot vazhdon e marrim titullin
lojtart ton ishalla ta pa lujn me men ne kry e bajn detyren
pra me fitu me Lushnjen.
duhet te jena shum te kujdesshem dhe s'duhet nenvlefsu lushnja
se lun per shpetim,s'duhet ta marrim si emen te vogel ne futboll
por duhet me e vlersu maksimalisht.
per mu asht nji ndeshje shum delikate.
Urime vllazni.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sat, 09 May 2009 , 22:56

te lumte goja mor ujku .

un mendoj qe me lushnjen do ta kena ma te lehte se me dinamon ,por kur nenvletesohet nji skuader e peson ,dhe kja gja na ka ndodh shum keta kohet e fundit

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 10 May 2009 , 12:39

Hajt pjalm deri ne fund ishalla me temat tuja.Te uroj qe neshjen e pare te sezonit te ardhshem do ta hapish ti.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Sun, 10 May 2009 , 20:03

Me Lushnjen duhet / do te kalojme ne +4, kurse ne Tirane ne ndeshjen e fundit do te shkojme vec me kcy napolonin

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Sun, 10 May 2009 , 20:05

fpjalmi wrote:KU MENDOJ SE DO ME TAKONTE EDHE TEMA E KUPES SE KAMPIONEVE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
te "liga e kampioneve" jam une moderator, kshtuqi rregulloji punt me mu, ndac me hap temen aty :D :D

....kur po bajn te tan korrupsion, pse mos me perfitu edhe une :D :D

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 10 May 2009 , 20:40

man in red blu shkruan

te "liga e kampioneve" jam une moderator, kshtuqi rregulloji punt me mu, ndac me hap temen aty

:D :D :D :D :D :lol: :lol:

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 10 May 2009 , 20:43

man in red blu shkruan

te "liga e kampioneve" jam une moderator, kshtuqi rregulloji punt me mu, ndac me hap temen aty

u pa puna.edhe 100 dollar man in red blus :D :D :D :D

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 10 May 2009 , 20:45

v1919.shkruan

Hajt pjalm deri ne fund ishalla me temat tuja.Te uroj qe neshjen e pare te sezonit te ardhshem do ta hapish ti.

te lumte goja v1919 ,por me takon edhe kupa e kampioneve apo ja :lol: :lol: :lol: :lol:

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 10 May 2009 , 20:50

man in red blu shkruan

Me Lushnjen duhet / do te kalojme ne +4, kurse ne Tirane ne ndeshjen e fundit do te shkojme vec me kcy napolonin

te lumte goja man in red blu .dinamoja ka force me mujt tiranen,por ta jep pjalmi me 100% qe tirana e ke 3 pikeshin ne gjep qysh tash ,sepse jam shum i sigurte ,dhe mendoj se kja kuptohet naqe ,shum thjesht.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sun, 10 May 2009 , 22:11

ME lushnjen duhet me fitu per me shku plus 1 pike ne tirane ne
ndeshjne
fshf -vllaznia

lushnja ka me lujt per tre pike ne shkoder se nuk intereson gja tjeter pra do losin te hapur
mendoj se nese sinani me sukajn e compani do jene ne forme do e zgjidhin pa problem kete ndeshje
sa per ndeshjen paralele
dihet cim muca miu bardheblu se per ke skuader ka me luftu
i perjashtuar

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 11 May 2009 , 00:27

edhe un jam me mendimin tand goldi.

muca asht klyshi i tiranes sepse dihet nga te gjithe.

deshta me than qe tan ata qe kan shpresa qe fiton dinamoja ,ti hekun qysh tash se 3 pikeshi asht ne doren e tiranes me kohe .

ne duhet veq me fitu me lushnjen qe me shku me barazim ne gjep ne tirane dhe dihet qe lushna asht nje finale e vogel ,por 3 pikeshin nuk duhet me u marr pa u nenvletesu lushnjen aspak

futbollist
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia, Bayern

Post by futbollist » Mon, 11 May 2009 , 07:55

Ishalla nuk ban ndonje marri Deda si qe tu ba me Besen ku rujti 3-4lojtare kyq ne stol para ndeshjes me Tiranen ne kupe dhe u duk lehte sa shume ra loja jone ku Besa kishte shance me na mujt po mos te bate nderrimet ne pjese te dyte. E kam thane edhe njihere nuk e kena luksin ne me rujte lojtar ne stol per ndeshje decizive,se stoli jone nuk i permbush kushtet per me kene titullar per skuadren,keshtu qe kto lojna nuk lejohen ma. Besoj djelmoshat jane koshienta per ca i ka mbete tesh ne fund,kto dy takime te mbetuna duhet me lujte me nerva e me marre 2 fitore absolute,e mos me i lan hap kundershtarit ska me lujte per barazim ne Tirane se ashtu shkon keq puna. Njiri duhet me luftu maksimumin per me arrite minimumin.I uroj suksese skuaders si fillim ne ndeshje me Lushnjen. Pavarsisht vleres te kundershtarit pres me kene nji stadium i mbushun kete te shtunde.
:::::::::::FORZA VLLAZNIA :::::::::::FORZA SHQIPERIA::::::::

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Post by Miri » Mon, 11 May 2009 , 14:33

Ju noshta nuk keni por une kam Shpres se Dinamo fiton 2-1.

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Mon, 11 May 2009 , 16:48

un kam hallin e kartonave ket ndeshje. a dihet gja cile lojtare skualifikohen me marre karton te verdhe?

ps: se ne nuk ne e hekin skualifikimin si bane me andi lilen :wink:

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 11 May 2009 , 18:05

Vllaznia nis llogarite
11/05/2009 09:45

Vllaznia jeton endrren e titullit te dhjete ne historine e saj. Pas perfundimit te ndeshjeve te javes se 31 te kampionatit
shqiptar te futbollit, tashme realizimi i objektivit eshte bere edhe me i mundshem.
Ne Shkoder kane nisur llogarite: kombinimet jane interesante dhe kane vetem nje fund, Vllaznia shpallet kampione ne
“Qemal Stafa”. Edhe pse shume nga perfaqesuesit e klubit shkodran kerkojne te tregohen te permbajtur dhe me kembe ne
toke, besimi se do te jene ata qe do te ngrene lart trofeun ne fund te ketij edicioni po rritet dita-dites. Nje pengese e veshtire per ta ishte Dinamo.

Fitorja 1-0 ndaj bluve te shtunen e kaluar i ka vendosur ata ne nje pozite shume komode, tani kur duhen edhe dy jave qe te mbyllet kampionati.

Lushnja eshte kundershtari i radhes per Vllaznine ne javen e parafundit. Ne leter, kuqeblute shihen te favorizuar
ne kete duel, ku miqte do te kerkojne piket e mbijeteses. I patolerueshem do te ishte nje hap fals i shkodraneve ne kete pike te sezonit, kunder nje kundershtari si Lushnja.

Ndeshja do te luhet ne “Loro Boriçi” dhe mbeshtetja e madhe e tifozerise se tyre eshte nje arme e forte drejt fitores se
domosdoshme. “Tashme do te vazhdojme me te njejtin objektiv edhe ne ndeshjen e radhes ndaj Lushnjes, u shpreh trajneri Dervish Haxhiosmanoviç. Edhe kjo eshte nje sfide shume e forte dhe e rendesishme per ne, pasi ata vijne ne Shkoder per te kerkuar piket e mbijeteses”.

Por ka edhe nje llogari qe nxjerr kampione Vllaznine qe ne javen e 32, pa pritur ndeshjen “finale” me Tiranen. Duke e marre te mireqene faktin e nje fitoreje te Vllaznise ndaj Lushnjes, nje humbje e rivaleve bardheblu ne derbin e veshtire ndaj Dinamos do ta çonte ne kater pike diferencen mes tyre dhe do te shpallte automatikisht shkodranet kampione.

Ky do te ishte kombinimi me i mire i mundshem. Por ne Shkoder i bejne te gjitha llogarite. Edhe vete “Deda”, edhe pse
uron te ndodhe keshtu, nuk ka besim ne nje “profetesi” te tille. “Te qendrojme me kembe ne toke, titulli vendoset ne
ndeshjen e fundit me Tiranen”, shton ai. Edhe nese Tirana fiton ndaj Dinamos, “finalja” sezonale mbetet ndeshja e javes se 33-te (e fundit) mes dy pretendeteve.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 11 May 2009 , 18:17

miri shkruan

Ju noshta nuk keni por une kam Shpres se Dinamo fiton 2-1

__________________________________________________-

te lumte goja mor miri.

po adminin ku e kena se se kam pa kaiher tu shkru.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 11 May 2009 , 18:27

miri.

lexoje pak keta rreshtat qe i mora nga gazeta sportive

Dinamo, e përgjysmuar me Tiranën

Në kampin dinamovit mund të ketë shumë mungesa ndaj Tiranës, pasi veç lojtarëve që e kanë mbyllur sezonin, si Diop, Graniç dhe Sefa, listës do t’i shtohen dhe Plaku, që ka një tërheqje muskulore në kurriz, pas një goditjeje të marrë në Shkodër dhe mbrojtësi Brahja, i cili mund të ketë çuar në 3 numrin e kartonëve të verdhë ndaj Vllaznisë. Ndërkohë, edhe Bodrusiç është në dyshim për këtë ndeshje

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 11 May 2009 , 18:31

he mar miri ,a e sheh qa bahet.

un e kam kuptu kete gja nja 4 jave para se vllaznia te luajne me dinamon.

pra kja asht dinamo qe ne i dhame kupen vjet ,dhe shihe sa bukur na e shperblej.

vjet ne lushim fort me partizanin qe dinamoja te shkeputej kurse dinamos i leshim fitoren ne shkoder nje jave qe dinamo te rrahej me partizanin per ndeshjen e fundit .

pra kja asht dinamo more shoke ,dhe mund ta them shum qarte

***** E TIRANES

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 11 May 2009 , 18:48

ky shkrim nuk duhet te bahet ketu por ia vlen.

vllaznia kembgull qe lojtaret e tiranes te bajn testin antidoping.

kurse tiranasit i ka djeg kja gja pasi duket shum qarte se kunder vllaznise fitoi dopingu dhe jo tirana

Bardheblutë, gati për anti-dopingun
Skuadra shkodrane vazhdon të akuzojë në vijimësi ekipin e Tiranës për veprime jo të ndershme në
kampionat dhe së fundmi ka kërkuar nga instancat e futbollit të hetojnë në lidhje me përdorimin e
dopingut nga bardheblutë. Këta të fundit nuk i kanë kushtuar shumë rëndësi këtyre akuzave, por
kanë lënë të lirë mundësinë për çdo lloj hetimi. Madje shkojnë më tej, duke thënë se kuqeblutë duhet
të vetëpastrohen, ku nuk mungojnë as kundërakuzat që e lidhin Vllazninë me veprime antisportive.
Sidoqoftë, në kampin kryeqytetas mendojnë se akuzat e shkodranëve janë më së shumti lëvizje
taktike e hedhje tymnaje për të sjellë tension në radhët e skuadrës së Tiranës.

Post Reply