Kupa e Shqiperise Turi i 2-te Teuta - Vllaznia

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia

Kupa e Shqiperise Turi i 2-te Teuta - Vllaznia

Post by jeti » Tue, 02 Dec 2008 , 05:09

Ndeshjet e pare do te zhvillohen me date 3 Dhjetor, ndersa ato te Kthimit dy jave me pas, me 17 dhjetor.

Vllaznia ndeshjen e pare do e luaj ne Durres kunder Teutes.
Mendimi i im eshte se ndeshja eshte e nje veshtersie shume te lart, per vete nga edhe tradita qe kan keto dy skuadra ne kete kompeticion.
Per mua kjo eshte nje finale e parakohshme, sepse si Teuta dhe Vllaznia jan skuadrat qe kan tregu nje futboll te bukur dhe Solid ne kete Sezon.

Them se ndeshja e pare do jete nje ndeshje ku skuadrat do lozin me kujdes, per vete faktin sepse do jete ndeshja e kthimit ne Shkoder qe do vendosi se kush do te kualifikohet.
Uroj qe skuadra e jone te paraqitet mire ne Durres dhe te arrije nje rezultat pozitv.

Forca Vllaznia...Image
Last edited by jeti on Tue, 02 Dec 2008 , 08:29, edited 1 time in total.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Tue, 02 Dec 2008 , 05:35

un mendoj qe ndeshja e pare qe do zhvillohet ne durres do jete favor i madh per ne,duke mendu se edhe vllaznia do bajn ndonje gabim ndeshjen e pare ,do te kete ne dore ne loro boriqi me e hek gabimin.

asht e randesishme me i ba 1 gol ne durres .edhe me marr ma te keqen mandej ,edhe nese teuta fiton 2 me 1 ,do ta kena te lehte ne shkoder ,por nuk mendoj se vllaznia do ta humbin takimin e pare.

un mendoj 1 me 1 perfundon loja osa 0 me 0

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Re: Kupa e Shqiperise Turi i 2-te Teuta - Vllaznia

Post by jeti » Tue, 02 Dec 2008 , 07:38

Kur tham Nje rezultat pozitiv, du me than se bereqeti eshte ne ndeshjen e kthimit...:wink:
me qe Pjalmi tha 0-0 ose 1-1 ose 2-1 per Teuten gje qe nuk eshte ne natyren e Pjalimit dhe po me habit...Image
Kete rradhe une po bahem edhe ma Supersticioz se Supersticiozi ma i thekun i ketij forumi... :wink:
0-1 per ne hahahaha...Image

Forca Vllaznia...Image
Last edited by jeti on Tue, 02 Dec 2008 , 20:05, edited 1 time in total.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 02 Dec 2008 , 14:55

Une shpresoj per nji fitore, humbjen se mendoj; kunder teutes ma kallaj fiton jasht se ne loro borici

1-2 per mendimin tem nuk asht rezultat i mire, ngaqi nqs mbyllet teuta nbrojtje asht shume e veshtire me ba edhe nji gol te vetem ne ndeshjen e kthimit

Ndoshta dikush mund te thojn qysh kur u ba ky kaq optimist; teuta asht tu pas rezultate shume te mira, por mos harroni ka nji skuader pa pervoje, me djem tri e te uritun, por qi gjithsesi mund edhe te fundosen leht nqs nuk jan nditen e mire

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Tue, 02 Dec 2008 , 16:53

Kena me e pas shume te veshtire me Teuten se mungojne Lici, Dhembi, Sinani, Grima e Kaci. Shpresoj qe te arrijne te mbajne nji barazim ne Durres duke pas parasysh mungesat se pastaj ne Shkoder flitet ndryshe.
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Tue, 02 Dec 2008 , 17:04

Para 2 javesh ne loro borici Durrsaket e Teutes treguan shum mire qe nuk eshte nje kundeshtar i lehte aq me teper qe ne kete takim luan ne shtepi,shpresojme qe skuadra jone Vllaznia te kete punuar mire per kete takim qe te marri nje rrezultat pozitiv.

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 02 Dec 2008 , 17:12

kuqeblu4ever wrote:Kena me e pas shume te veshtire me Teuten se mungojne Lici, Dhembi, Sinani, Grima e Kaci. Shpresoj qe te arrijne te mbajne nji barazim ne Durres duke pas parasysh mungesat se pastaj ne Shkoder flitet ndryshe.
Nuk jam dakord!

Kaci, sinani kan jave qi mungojne, dhembi ka lujt koht e fundit dobt-ma mire qe nuk asht, grima ban gafa-ma mire qi nuk asht, lici mund te zevendesohet.

Kunder teutes kena hum shpesh ndurres , edhe nloro borici, por Vllaznia nuk asht terbuni qi me shpresu me majt nji barazim, as stadiumi i durrsit nuk asht i mushun me tifoza qi me thane kan tifozerine ne anen e tyne.

Perfundim:

Une them se nqs dona me u kualifiku dihet me fitu sot ndurres, sepse sot durrsaket do te lujn hapun per me shenu dhe vllaznia me pervojen e vet mund ti godasin... po e lan barazimin per ne shkoder ateher do te jete ma e veshtire..sepse teuta tregoi se din me u mbyll shume mire ne mbrojtje.

matrix-kuqeblu
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by matrix-kuqeblu » Tue, 02 Dec 2008 , 19:35

puna ashte me fitu kampionatin se per kupe e kena fitu vjet ,per mendimin tem edhe ne raste se na eliminon dursi ska asgja e randsishem ashte te fitojme kampionatin se nuk e kena fitu qe prej 2001
Image

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Tue, 02 Dec 2008 , 20:04

matrix-kuqeblu wrote:puna ashte me fitu kampionatin se per kupe e kena fitu vjet ,per mendimin tem edhe ne raste se na eliminon dursi ska asgja e randsishem ashte te fitojme kampionatin se nuk e kena fitu qe prej 2001
Edhe une jam i mendimit qe te luhet me te gjitha forcat per kampionat.
por problemi eshte se kampionati eshte i gjate, dhe hala nuk dihet se si do shkoje loja deri ne fundin e tij.
ne krahasim me skuadrat e tjera te Superliges si tur i 2-te i kupes shorti qe na ka ra eshte shume i forte.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Tue, 02 Dec 2008 , 22:32

une jam i mendimit qe per da vjet t mira me e zhduke kupen si kompeticion se tesh sa vjet asht ba si mjet kompensimit...ma lsho n kupe se ta lshoj n kampionat..u ba si prralla e mushkajes kjo pune
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Tue, 02 Dec 2008 , 22:38

shv13 wrote:une jam i mendimit qe per da vjet t mira me e zhduke kupen si kompeticion se tesh sa vjet asht ba si mjet kompensimit...ma lsho n kupe se ta lshoj n kampionat..u ba si prralla e mushkajes kjo pune
edhe mu me ka shku ne mend kja pune
por eshte pak e veshtire mu realizu
i perjashtuar

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Tue, 02 Dec 2008 , 22:52

Kupa nuk ka si heket sepse eshte kompeticion qe njifet nga uefa...
Si me Kupe si pa Kupe shqiptart i dijne mire se si bahen trukimet, kur asht puna per me dal e me lujt ne evrope... :wink:
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Tue, 02 Dec 2008 , 23:22

qe s realizohet e di mire se uefa detyroi federaten italiane me i dhane titullin interit vec per mos me e lane bosh at vit kur ja heken juves por pse se meriton me heke e meriton...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Wed, 03 Dec 2008 , 06:37

Vllaznia me Teuten pritet te lozin me taktiken 3-5-2.

-------------------------------------(Bishani)--------------------------------------

-------------(Beqiri)----------------(Bashiç)-----------------(Doci)--------------

----------------------(Nallbani)-------------------(Belisha)-----------------------

-----(Smajli)--------------------------------------------------------(Shtubina)----

----------------------------------------(Osja)--------------------------------------

--------------(Rraboshta)-----------------------------------(Boadu)--------------

Vllaznia ne Durres do paraqitet me shume mungesa, sepse Sinani, Kaci, Dhembi, Lici, Grima jane te demtuar.
Ka nje fare Shpreset se Grima, Dhembin, dhe Lici edhe mund te lozin, por gjithcka mbetet per tu pa neser.

Forca Vllaznia...Image
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Wed, 03 Dec 2008 , 15:20

Lajmerim!!!

Ndeshja Teuta - Vllaznia Eshte anulluar per shkak te kushteve atmosferike te pa pershtatshme per te zhvillu nje ndeshje futbollit.
Deri tani hala nuk eshte fiksuar data e zhvillimit te kesaje ndeshje... :roll:
Por do merret vesht shume shpejt.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Wed, 03 Dec 2008 , 18:12

matrix-kuqeblu wrote:puna ashte me fitu kampionatin se per kupe e kena fitu vjet ,per mendimin tem edhe ne raste se na eliminon dursi ska asgja e randsishem ashte te fitojme kampionatin se nuk e kena fitu qe prej 2001
per me fitu kampionatin duhet me kalu kyt turr, mandej ia lajm ndeshjet e kupes kundershtarit e ai na len ndeshjet per kampionat :?

matrix-kuqeblu
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by matrix-kuqeblu » Wed, 03 Dec 2008 , 20:12

une kam mendu me dale te nershem prej kupse e me fitu me nershmeri kampionatin
Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Wed, 03 Dec 2008 , 20:30

matrix-kuqeblu wrote:une kam mendu me dale te nershem prej kupse e me fitu me nershmeri kampionatin
ndershemria ka vdek naqe :D
i perjashtuar

tironsi_tr
Mysafir i Rrespektum
Mysafir i Rrespektum

Post by tironsi_tr » Wed, 03 Dec 2008 , 21:06

kerkoni ta fitoni neshjen ne tavoline se tani e la durrsi me i leshu fare benevreket tu ju myt m'shi???? :lol:
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Wed, 03 Dec 2008 , 21:20

tironsi_tr wrote:kerkoni ta fitoni neshjen ne tavoline se tani e la durrsi me i leshu fare benevreket tu ju myt m'shi???? :lol:
Mos ki merak se do bahet dicka... :wink: fundi i fundit ndeshjen ta bajn nje takimshe ne fushe asnjeanse ku mund te dalin fitusi i ketij cifti.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

Post Reply