reth ndeshjes partizani-vllaznia
-
- I Sapoardhur
reth ndeshjes partizani-vllaznia
une nuk e marr vesh pse futbollistat e vllaznis bahen viktime e lojtarve "komunist" te partizanit. kur dihet qe vllaznia e ka fitua kupen dhe me merit do te shkoj ne europe, e "komunistat" nuk jane ala kurrkund.
mire e keq, keq e mire ti "VLLAZNI FANTASTIKE", per ne shkodranet do te jesh perhere.
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia
Re: reth ndeshjes partizani-vllaznia
vokshkodrani wrote:une nuk e marr vesh pse futbollistat e vllaznis bahen viktime e lojtarve "komunist" te partizanit. kur dihet qe vllaznia e ka fitua kupen dhe me merit do te shkoj ne europe, e "komunistat" nuk jane ala kurrkund.
O MIK I DASHTUN. AMERIKANET THOJNE NJE SHPREHJE (MONEY TALKS) QE DO TE THOTE PARAJA FLET.....
NE KETE NDESHJE KANE FOLE LEKET E FLLIQURA TE XHANIT QE I KA OFRU DISA FUTBOLLISTAVE TE VLLAZNIS.
KAMPIONATI VJEN SHPEJT KETE VIT VLLAZNIA KA PER TU BA EKIP BOMBE ME BLERJET E REJA DHE HAKMARRJA KUNDER PARTIZANIT DO TE JETE E LLAHTASHME
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Asht e kote me akuzu lojtare....
Mas te harrojme se te njejten lojtare qe lujten finalen kunder Tiranes kane lujt edhe kunder Partizanit, dhe gjendja e tyne fizike ska ken kerkund!!!!
Masandej mas te harrojme se Partizani asht ne vend te dyte edhe nuk e kishim te lehte.....
Vllaznia e ka maru kampionatin e vet, tesh i duhet me provu lojtaret e rinj e ska nevoje me i lane ndeshje kujt!!!
Ktu sbahet fjale me favorizu Partizanin apa Dinamon, por duhet me lujt fort per mas me hup lojtaret e rinj!!!
Mas te harrojme se te njejten lojtare qe lujten finalen kunder Tiranes kane lujt edhe kunder Partizanit, dhe gjendja e tyne fizike ska ken kerkund!!!!
Masandej mas te harrojme se Partizani asht ne vend te dyte edhe nuk e kishim te lehte.....
Vllaznia e ka maru kampionatin e vet, tesh i duhet me provu lojtaret e rinj e ska nevoje me i lane ndeshje kujt!!!
Ktu sbahet fjale me favorizu Partizanin apa Dinamon, por duhet me lujt fort per mas me hup lojtaret e rinj!!!
- rai
- I Perjetshem
i keni ba lamsh kta tema naqe.....
une nuk shoh asnji arsy per nji ndeshje aq kote sa kja qe kaloj , me pas dy tema nji Partizani-Vllaznia e nji... reth ndeshjes Partizani-Vllaznia....
tesh me ka met edhe mu me hap i tem tjeter ....e Hana e mas ndeshjes Partizani-Vllaznia.....ose....
une nuk shoh asnji arsy per nji ndeshje aq kote sa kja qe kaloj , me pas dy tema nji Partizani-Vllaznia e nji... reth ndeshjes Partizani-Vllaznia....
tesh me ka met edhe mu me hap i tem tjeter ....e Hana e mas ndeshjes Partizani-Vllaznia.....ose....
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
deshta me i than edhe une ty gjana por sic that ju nuk ja meriton te flasim shum per nje ndeshje qe nuk ka randesi.
vetem nje gja qe me ka ardh keq nga ajo ndeshje qe vllaznian nuk lujti te rinjet. por e di se pse por nuk po shkoj ma gjat.
vetem nje gja qe me ka ardh keq nga ajo ndeshje qe vllaznian nuk lujti te rinjet. por e di se pse por nuk po shkoj ma gjat.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Moderator