Java e 26: Shkumbini - Vllaznia
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Java e 26: Shkumbini - Vllaznia
Ne javen e 26 Vllaznia ka me lujt kunder Shkumbinit ne Peqin.
Ndeshja luhet diten e shtune ora 16:30.
Ndeshja asht shume delikate dhe teper e veshtire.
Vllaznia vjen ne ket ndeshje mas fitores 2-0 kunder Vlones, dhe gjendja e ekipit duket e mire, kurse Shkumbini vjen mas humbjes ne kavaje.
Kete ndeshje duhet me lujt me shume kujdes edhe duhet me pretendu maksimumin.
Shpresojme qe Vllaznia te marre hakun e ndeshjes se fazes se kalume ku Shkumbini na ka poshtru.....
Sdq e randsishme asht qe te marrim 3 piket .
Ishalla edhe kete jave temen e kam hap me shanc si javen e kalume.
Ndeshja luhet diten e shtune ora 16:30.
Ndeshja asht shume delikate dhe teper e veshtire.
Vllaznia vjen ne ket ndeshje mas fitores 2-0 kunder Vlones, dhe gjendja e ekipit duket e mire, kurse Shkumbini vjen mas humbjes ne kavaje.
Kete ndeshje duhet me lujt me shume kujdes edhe duhet me pretendu maksimumin.
Shpresojme qe Vllaznia te marre hakun e ndeshjes se fazes se kalume ku Shkumbini na ka poshtru.....
Sdq e randsishme asht qe te marrim 3 piket .
Ishalla edhe kete jave temen e kam hap me shanc si javen e kalume.
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
Shkumbini-Vllaznia.
Uroj skuadres tone ne zemres nje fitore te bindshme ndaj peqinasve,nje rezultat te pastert duke treguar qe po kjo eshte Vllaznia e djepit te futbollit Shqipetar,vllaznia qe mesoj shqiperin te luaj futboll duke dhuruar spektakel dhe tekniken e saj ne vite mbare..
ka ardhur koha te kerkojme krenarin e shkoder loces,vllaznin qe me kaq mund ndertuan te paret tane,te kerkojme mundin dhe djersen e tyre qe dhuruan per fanellen kuq e blu per Shkodren per tifozet e zjarrte qe me shume vuajtje perkrahen skuadren tone te zemres ne cdo aspekt....
KERKOJME MUNDIN E TE PAREVE TANE
"OH SA MIR ME KEN SHKODRAN"
PARA VLLAZNIA
Uroj skuadres tone ne zemres nje fitore te bindshme ndaj peqinasve,nje rezultat te pastert duke treguar qe po kjo eshte Vllaznia e djepit te futbollit Shqipetar,vllaznia qe mesoj shqiperin te luaj futboll duke dhuruar spektakel dhe tekniken e saj ne vite mbare..
ka ardhur koha te kerkojme krenarin e shkoder loces,vllaznin qe me kaq mund ndertuan te paret tane,te kerkojme mundin dhe djersen e tyre qe dhuruan per fanellen kuq e blu per Shkodren per tifozet e zjarrte qe me shume vuajtje perkrahen skuadren tone te zemres ne cdo aspekt....
PARA VLLAZNIA
-
- ANTI TIRANSI
- rai
- I Perjetshem
Miri wrote:Shkumbini-Vllaznia.
PARA VLLAZNIA
hallall ta baft Zoti naqe....ke fol aq bukur sa ska
Para Vllazniaaaaaaaaaaaa
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Na duhet me e vu at Yllin e verdhë mbi stemë naqe,kështu do arrinim të paktën nji respekt minimal për mundin e pothuajse,nji shekulli të të parëve tanë,ashtu siç thotë ky furrtari jon Ah ça e kisha dashtë nji bukë të sapodalë nga furra itesh,edhe nji copë djathi të bardhë si dhe nji gotë raki para(mener jush)!!vllaznia1919 wrote:Ba me fitu ne Peqin gati gati me mushet menja se e kan perimen.
Para VLLAZNIA!
- rai
- I Perjetshem
bela asht heret hala se e marte asht, por edhe mu po m'ban marak pak fpjalmi....por ishalla do jet tu ba nji shkrim t'forte per kyt jav si i ka hije entuziazmit tij....merre me kadal fpjalmi por mos harro me shkru se e mush ket vend me entuziazem si asnji tjeter
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
faleminders RAI.sigurisht qe vllaznia do ta fitoje ket ndeshje ,por kam edhe pak frike sepse shkumbini humbi me besen dhe tifozeria asht ftohf shum me shkumbinin sepse hangri 3 petlla nga besa,dhe shkumbini nuk do te hidhet ne fushe per barazim me ne por per nje fitore qe e do patjeter jo se i duhet gja per vedi se asht jasht cdo objektivit por don me i tregu tifozave qe kush asht shkumbini dhe padyshim duan te na prishin pune dhe neve,qe fama ti metet atyre por tashti e mendojn qe vllaznia nuk asht si da muj ma pare qe na rrahen me nje rezultat tenistik por asht nji vllazni tjeter me nje josuf dhe nallban ma teper dhe pa mungesa si ne ndeshjen qe u luajtem ma perpara ,dhe ne ate ndeshje mungonin 3 lojtare pra shkurt vllaznia asht ne ne nje forme ku cdo ndeshje po tregon qe asht me e forte ku skuadrat e vogla po i kalon si stervitje per pergatitjen e 3 skuadrave kryeqytetase qe do ta kemi mbas 2 a 3 javesh.ndeshja e rradhes me shkumbini padyshim qe do jete e veshtire per ne por gjendja e vllaznise asht shume e mire dhe nuk ka asnje mungese ne skuader ,ku padyshim qe vllaznia do lozin per 3 piket ne shkumbin ,kunder shkumbinit qe pretendon me prish pune dhe te marre famen e ndeshjes,dhe dihet qe vllaznia e ka nje synim ,vendin e 3 ose te dytin kurse shkumbini do luje pa ndonje synim sepse dihet qe asht jasht cdo pretendimi si ne kupe ashjtu dhe ne kampionat,dhe kjo vllazni qe ne kemi ne zemer do te beje te pamunduren per te marre fitoren me shkumbin,sepse ne rast barazimi ose humbje do ta bente shume te veshtire lojen qofte edhe per vendin e trete ,pra shkurt duhet fitrore se sban ne shkumbin ,dhe jam i sigurte qe do ta arrijme ,edhe pse mendoj qe fitorja qe do marrim do jete shume e veshtire,dhe ajo dihet nga te gjithe.
-
- Webmaster
Hhahaha Fpjalmi, si gjithmone, entuziast e optimist
Uhhhhhhhh sa me ke lodh tu lexu postimin tand , veni kajhere pika fjalive se mu morr fryma (e kam tu lujt)
Edhe une mendoj se jena ma mire se sa ne ate humbje qe kena pase me peqinin fazen e kalume e kam besim se kena me i marre 3 piket, por duhet me tregu shume shume kujdes.
Forca Vllaznia
Uhhhhhhhh sa me ke lodh tu lexu postimin tand , veni kajhere pika fjalive se mu morr fryma (e kam tu lujt)
Edhe une mendoj se jena ma mire se sa ne ate humbje qe kena pase me peqinin fazen e kalume e kam besim se kena me i marre 3 piket, por duhet me tregu shume shume kujdes.
Forca Vllaznia
-
- Huligan
PERSHENDETJE VLLAZEN...
Ndeshja e se shtunes do te jete shume e veshtire per te dy ekipet,sepse njeri kerkon marrjen e tre pikeve per te forcuar vendin e 3 ne klasifikim ose edhe ngjitjen me siper ndersa shkumbini vjen ne ket neshje per te tregu qe eshte po ai shkumbini qe para dy javesh rrafi tiranen plot me merite.... Dhe une jam shume i bindur qe ket ndeshje do ta fitoj shkumbini per te afruar tifozet pas asaj ndeshje zgenjyese me kavajen....
P.S. MBI TE GJITHA DUA TE ZVILLOHET NJE NDESHJE E BUKUR DHE E QET...RESPEKTE
Ndeshja e se shtunes do te jete shume e veshtire per te dy ekipet,sepse njeri kerkon marrjen e tre pikeve per te forcuar vendin e 3 ne klasifikim ose edhe ngjitjen me siper ndersa shkumbini vjen ne ket neshje per te tregu qe eshte po ai shkumbini qe para dy javesh rrafi tiranen plot me merite.... Dhe une jam shume i bindur qe ket ndeshje do ta fitoj shkumbini per te afruar tifozet pas asaj ndeshje zgenjyese me kavajen....
P.S. MBI TE GJITHA DUA TE ZVILLOHET NJE NDESHJE E BUKUR DHE E QET...RESPEKTE
-
- Moderator
- rai
- I Perjetshem
I frymezum pre fpjalmit kam reflektu gjith mjesin e po shkruj ma poshte rrezultatin e monologut tem mendor...
Po ta shikosh me realitet diferenca e pikeve mes Partizanit dhe Vllaznise mund te permbyset pa ndonje problem, por problemi mbetet vete Vllaznia. Lojtaret dhe stafi jone duhet te mobilizohen nese po synojme kupen UEFA. Nese e shohim cdo ndeshje si nje finale te vertete, duke fillu nga e Shtuna kunder Shkumbinit, dhe nese nuk mungon shpirti i gares e deshira per fitore, une them se kampionati eshte 100 % i hapur. Partizani nuk merr pike ne Vlore dhe kemi ndeshje direkte me te, ne se me lejohet te bej llogari i thone se diferenca mund te jete 2 pike, shto ketu se Tirana me siguri do i "beje nder" Partizanit ne derbi duke i "kthyer" reston. Une dua te them se nuk ka ndeshje te lehta ne pjesen e mbetur te kampjonatit dhe po ashtu pazarlleku Xhani-Xhati nuk egziston, pasi Kavaja eshte jashte kupe dhe synon lart ne renditje. Partizani po ja ban vetes sepse po tregon forme te dobet qe u pa ndaj Kastriotit, ato po vete-fundosen. Ne se lojtaret e Vllaznise duan te karikohen e te perfaqsojne denjesisht ate fanelle....atehere objektivat jane me se te realizueshme. E ket e tham me shume bindje, gjithcka varet nga 3 pikeshi ne Peqin qe per mendimin tem tham se asht "thembra e Akilit" per KUQEBLUTE.
```````````````FORCA VLLAZNIAAAAAAAAAAAAAAAAA````````````````
Po ta shikosh me realitet diferenca e pikeve mes Partizanit dhe Vllaznise mund te permbyset pa ndonje problem, por problemi mbetet vete Vllaznia. Lojtaret dhe stafi jone duhet te mobilizohen nese po synojme kupen UEFA. Nese e shohim cdo ndeshje si nje finale te vertete, duke fillu nga e Shtuna kunder Shkumbinit, dhe nese nuk mungon shpirti i gares e deshira per fitore, une them se kampionati eshte 100 % i hapur. Partizani nuk merr pike ne Vlore dhe kemi ndeshje direkte me te, ne se me lejohet te bej llogari i thone se diferenca mund te jete 2 pike, shto ketu se Tirana me siguri do i "beje nder" Partizanit ne derbi duke i "kthyer" reston. Une dua te them se nuk ka ndeshje te lehta ne pjesen e mbetur te kampjonatit dhe po ashtu pazarlleku Xhani-Xhati nuk egziston, pasi Kavaja eshte jashte kupe dhe synon lart ne renditje. Partizani po ja ban vetes sepse po tregon forme te dobet qe u pa ndaj Kastriotit, ato po vete-fundosen. Ne se lojtaret e Vllaznise duan te karikohen e te perfaqsojne denjesisht ate fanelle....atehere objektivat jane me se te realizueshme. E ket e tham me shume bindje, gjithcka varet nga 3 pikeshi ne Peqin qe per mendimin tem tham se asht "thembra e Akilit" per KUQEBLUTE.
```````````````FORCA VLLAZNIAAAAAAAAAAAAAAAAA````````````````
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
RAI,ke fol shume bukur naqe,dhe i shtove entuziazmin forumit ,si ti ashtu edhe VLLAZNIA 1919 ,po ashtu edhe nga MIRI ,dhe ADMINI qe me temen e hapur thote qe duhet te fitojme sepse duam hakmarrje por dhe synimin ,per forcimin e vendit te trete ,dhe pse edhe te dyte ,kurse ti RAI me pelqeve kur the qe vendin e dyte mund ta arrijme sepse partizani nuk asht si ishte,sepse po ban gabime shume me ekipet e dobta ashtu siq banim ne ma perpara me skuadrat e vogla ,kurse tashti ne po rrahim skuadrat e vogla kurse skuadrat e vogla pa rrahin ptetendentet si partizanin dhe dinamon.Mos te harrojme qe kampionati asht ba shume i forte dhe tye gjitha jane njelloj duke fillu nga kastrioti beslidhja dhe teuta qe cdo nmdeshje asht finale per to sepse e pret kategoria tjeter,prandaj cdo ndeshje do jete direkte edhe per ne,dhe dihet qe cdo skuader qe do ndeshemi do jete finale sepse asht e vetmja menyre per te mare vendin e dyte ,dhe me nje mrekyulli edhe te parin,qe asht shume e veshtire.do te mjaftohej qe partizani te humbte nje ndeshje me tiranen dhe nje me dinamon pasi nje do e humb me ne dhe vetem kaq na mjafton per vendin e dyte ,qe do te thote qe nga 24 pike te mbetura te fitonim vetem 18 pike dhe me keto 18 pike ndoshta mund dalim ne vend te trete kurse per te dale kampion do na duhej te gjitha ndeshjet fitore ,per ta siguarar,edhe pse mund te falet edhe ndonje humbje ,por jo ma shume.shkurt,me shkumbinin dhambet ujkut duhet ta kafshojme te paret ne qafe shkumbinin sepse po ta kafshojme te paret gjaku qe del e dobeson shkumbinin duke lan te kuptohet qe duhet te sheno0jme te paret madje ne minutat e para do ishte dhe ma mire ,prandaj vllaznia duhet te fitoje kete ndeshje sepse shkurt VLLAZNIA BARCELONA duhet te fitojme cdo ndeshje qe kupa te jete e jona.PARA VLLAZNIA
-
- ANTI TIRANSI
-
- Huligan
-
- Webmaster