FLAMURTARI -VLLAZNIA
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
FLAMURTARI -VLLAZNIA
per here te pare hapi faqe ne forum dhe jam anetari i ri i forumit.si mendoni ndeshjen vllaznia me vlonen.une mendoj qe do bahet kthese shume shpejt dhe mund te fitojme me vlonen per dy arsye.e para asht se ndryshimi ka fillu qysh me teuten ne shkoder dhe e dyta asht qe vlones i kane ik shume futbollista duke permend kapitenin e tyne qe asht shit me elbasanin ,prandaj mendoj se vllaznia do ta fitojne kete ndeshje.do te luajne ma me kujdes se kan frike prej presidentit se mos te perjashton si 2 te tjeret.shpresoj qe ta fitojme kete ndeshje.faleminderit
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
vlora ka ekip shume te mire
dhe mos te mendojme se ika ik nej futbollist sepse dhe kastrioti pa stervitje na i rrasi tre petlla
une spo du me ja prish FPJALMIT entuziasmin meqe eshte tema e pare por do jete gabim nese mendojme se vloren e mundim lehte
une personalish them barazimi me kenaq
iluzionet per titull personalisht nuk kam
dhe mos te mendojme se ika ik nej futbollist sepse dhe kastrioti pa stervitje na i rrasi tre petlla
une spo du me ja prish FPJALMIT entuziasmin meqe eshte tema e pare por do jete gabim nese mendojme se vloren e mundim lehte
une personalish them barazimi me kenaq
iluzionet per titull personalisht nuk kam
i perjashtuar
- rai
- I Perjetshem
mu nuk me kenaq asnji rezultat vec fitores per te vetmen arsy se jemi ekip ma i kompletum dhe me ma pervoje se Vlona. Dhe ka ardh koha qe ekipi jon te ja japin mundsin tifozave qe ta shijojme nji 3 pikesh i her n'transfert. Ndeshja nuk tham se ka me ken e lehte por fitorja kunder tyne nuk me cudit aspak e bile kam shume besim.
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo
-
- Tifoz nderi
FLAMURTARI ____VLLAZNIA si e mendoni perfundimin e ndeshjes
goldian.ke te drejte se ndeshja nuk do te jete e lehte por nuk do te jete e lehte as per flamurtarin per 3 arsye.e para asht se vllaznia don me fillu kthesen dhe kam besim se ndeshjen me flamurtarin do te bajne ma te miren dhe me marr rrezultatin ma te keq larg qofte barazimin kurse per humbjen une nuk mendoj se kam shume besim te kja loje ,dhe arsya e dyte asht se flamurtari do te kete perballe nje vllazni e cila asht shume e etur per pike,sepse nga kjo neshja varet e ardhmja e saj dhe shpresa e madhe qe do te kete kjo vllaznia edhe per titullin kampion ,pra me dy fjale kjo vllazni duhet te rrahi vloren duke menduar se dinamo tirana e partizani elbasani do lajn pike ne ndeshje direkte dhe mundesite per vllaznine per te shkuar edhe ne vendin e trete qe 75 perqind mund te na lene 2 pike larg partizanit dhe do jemi 8 pike lark dinamos duke mos harru se ka edhe 14 jave kampionat.goldian ,dua te them jo vetem ty por te gjitheve se nese vllaznia do fitoje me vloren do jete shansi jem qe kam hap temen dhe nese fitoj do e hapi prap per ndeshjen tjeter se mund te jem shansi i forumit edhe i vllaznise,lol.lol.lol.lol.dhe mund te fitojme prap.shnosh deri atehere.ky pra ash mendimi jem .kam besim per vllaznine.faleminderit
-
- I lindur KuqeBlu
Re: FLAMURTARI ____VLLAZNIA si e mendoni perfundimin e ndesh
fpjalmi wrote:goldian.ke te drejte se ndeshja nuk do te jete e lehte por nuk do te jete e lehte as per flamurtarin per 3 arsye.e para asht se vllaznia don me fillu kthesen dhe kam besim se ndeshjen me flamurtarin do te bajne ma te miren dhe me marr rrezultatin ma te keq larg qofte barazimin kurse per humbjen une nuk mendoj se kam shume besim te kja loje ,dhe arsya e dyte asht se flamurtari do te kete perballe nje vllazni e cila asht shume e etur per pike,sepse nga kjo neshja varet e ardhmja e saj dhe shpresa e madhe qe do te kete kjo vllaznia edhe per titullin kampion ,pra me dy fjale kjo vllazni duhet te rrahi vloren duke menduar se dinamo tirana e partizani elbasani do lajn pike ne ndeshje direkte dhe mundesite per vllaznine per te shkuar edhe ne vendin e trete qe 75 perqind mund te na lene 2 pike larg partizanit dhe do jemi 8 pike lark dinamos duke mos harru se ka edhe 14 jave kampionat.goldian ,dua te them jo vetem ty por te gjitheve se nese vllaznia do fitoje me vloren do jete shansi jem qe kam hap temen dhe nese fitoj do e hapi prap per ndeshjen tjeter se mund te jem shansi i forumit edhe i vllaznise,lol.lol.lol.lol.dhe mund te fitojme prap.shnosh deri atehere.ky pra ash mendimi jem .kam besim per vllaznine.faleminderit
hahaha naqe spo ta prishim qefin se kenke shum optimist, ishalla ndodh ashtu si thu ti. ka lezet me pas nje njeri optimist si puna jote.
une nuk du me fol per ndeshjen, se une nuk kam besem ne skuader
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- ANTI TIRANSI
-
- Huligan
-
- ANTI TIRANSI
-
- Huligan
-
- Webmaster
-
- Tifoz nderi
-Vllaznia, ne Vlore per forcen e karakterit
Nje ndeshje vlen ne shume drejtime, per te marre piket, per te bere loje te bukur por edhe per te treguar force karakteri. Pikerisht kjo e fundit vlen shume ne disa raste kur skuadrat jane perpara betejave te rendesishme dhe si rrjedhoje nese nuk ka force te tille karakteri, atehere edhe rezultati nuk do vije. Nje situate e tille eshte aktualisht tek Vllaznia, ekipi qe ka treguar jo pak oshilacione kete sezon me paraqitjet qe ka bere. ”Dorezimi” ndaj Shkumbinit dhe Kastriotit e fitoret ndaj Tiranes dhe Teutes, tregojne se kjo skuader ka forca ne rradhet e saj. Madje per te qene nje nga skuadrat pretendente per trofe kete sezon. Diferencat mes skuadrave te kreut nuk jane te medha dhe si rrjedhoje, me nje ose dy hapa te gabuar te rivaleve, ata katapultohen menjehere nga vendi i peste ne te dytin. Per t’ia arritur kesaj duhet natyrisht te mos gabojne vete ata sepse ndryshe do ishte fatale. Per te gjitha keto arsye ne Vlore kurrsesi nuk duhet humbur per te mos thene se duhet fituar. Por a ka force Vllaznia per ta bere nje gje te tille? Po te nisemi nga paraqitjet e mira qe ajo ka bere ne shume ndeshje apo dhe gabimet “trashanike”, mund te themi edhe po edhe jo. Megjithate nese shkodranet duan qe te luajne mire, kete e bejne. Natyrisht duke mos e vleresuar per asnje moment kundershtarin perkundrazi duke e marre seriozisht ate. Te shtunen ndaj Flamurtarit problemi i madh i kuqebluve do jene serish mungesat. Perveç Grimes e Kotrrit te penalizuar nga disiplina, do mungoje edhe Sukaj me kartona te verdhe. Qe do te thote tre forca me pak, pa harruar ketu edhe Krajen e Ahin, dy lojtaret e perjashtuar javen e shkuar dhe numri shkon ne pese. Duke mos lene pas dore edhe dy-tre lojtare qe nuk kane formen e duhur si pasoje e demtimeve qe kane patur, situata behet edhe me pak optimiste. Sikur te mos mjaftonin keto mungesa, neser do te kete edhe ndeshje kupe. Vllaznia do udhetoje drejt Lezhes per t’u ndeshur me Beselidhjen dhe kuptohet qe objektivi do jete arritja e nje rezultati sa me te mire ne menyre qe kualifikimi ne ndeshjen e kthimit te mos jete asnje problem per ta. Por per te fituar neser, trajneri Josa duhet te hedhe ne fushen e lojes lojtaret me te mire qe ka ne dispozicion dhe kjo do te thote se pergjithesisht do luajne ato lojtare qe do jene ne fushe edhe ne fundjave ndaj Flamurtarit. Lodhja fizike ne kete menyre do jete prezent tek futbollistet e Vllaznise prandaj per e gjitha keto, vlen ai percaktimi se ndeshja e Vlores do tregoje forcen e karakterit te futbollisteve shkodrane. Objektivat e tyre jane ende ne loje dhe per kete arsye ka pse te pretendohet per te marre maksimumin ne çdo ndeshje qe ka mbetur per t’u luajtur deri ne fund te sezonit.
Gjergj KOLA
tjetra
-Bishani- Ndoja, balotazhi per porten
Pezullimi i portierit te pare Grima dhe afrimi nga merkatoja i portierit tjeter Ndoja, ka bere qe per porten e Vllaznise te kete jo vetem nje alternative. Perveç Bishanit, tashme duket se do kete “balotazh” me te edhe Gasper Ndoja i ardhur nga Shkumbini i Peqinit. Per te mos thene se nje mundesi e pret edhe portieri i ri Selimaj. Duke qene keshtu nuk perjashtohet mundesia qe ne ndeshjen e kupes me Beselidhjen ndonjeri prej ketyre dy te fundit te jete ne ruajtje te portes kuqeblu.
Sa i takon ndeshjes me Flamurtarin ne fundjave, duket thuajse e sigurte qe ne porte do jete Bishani. Paraqitja e tij ne ndeshjen ndaj Teutes ka qene shume e mire dhe per kete arsye stafi drejtues i Vllaznise duket se do t’i besoje serish atij per te mbajtur fanellen me numrin 1 ne shpine.
<I>
tjetra
-Presioni mbi skuadren, kete jave do jete ndryshe
Ditet e fundit eshte permendur shume fjala presion ne kampin shkodran. Si nga drejtuesit e klubit, ashtu edhe trajneri Josa apo dhe tifozet kuqeblu. Nje gje e tille sigurisht qe ka prishur paksa edhe humorin ne rradhet e pjestareve te Vllaznise por megjithate drejtues te larte te klubit, dje kane bere te ditur se gjate kesaj jave do te ndiqet nje praktike krejt tjeter pune me futbollistet. Ata do mbahen afer sepse kjo metode mendohet te jete shume me efikase per t’i motivuar edhe me teper ata per ndeshjen e fundjaves me Flamurtarin
Gjergj KOLA
Nje ndeshje vlen ne shume drejtime, per te marre piket, per te bere loje te bukur por edhe per te treguar force karakteri. Pikerisht kjo e fundit vlen shume ne disa raste kur skuadrat jane perpara betejave te rendesishme dhe si rrjedhoje nese nuk ka force te tille karakteri, atehere edhe rezultati nuk do vije. Nje situate e tille eshte aktualisht tek Vllaznia, ekipi qe ka treguar jo pak oshilacione kete sezon me paraqitjet qe ka bere. ”Dorezimi” ndaj Shkumbinit dhe Kastriotit e fitoret ndaj Tiranes dhe Teutes, tregojne se kjo skuader ka forca ne rradhet e saj. Madje per te qene nje nga skuadrat pretendente per trofe kete sezon. Diferencat mes skuadrave te kreut nuk jane te medha dhe si rrjedhoje, me nje ose dy hapa te gabuar te rivaleve, ata katapultohen menjehere nga vendi i peste ne te dytin. Per t’ia arritur kesaj duhet natyrisht te mos gabojne vete ata sepse ndryshe do ishte fatale. Per te gjitha keto arsye ne Vlore kurrsesi nuk duhet humbur per te mos thene se duhet fituar. Por a ka force Vllaznia per ta bere nje gje te tille? Po te nisemi nga paraqitjet e mira qe ajo ka bere ne shume ndeshje apo dhe gabimet “trashanike”, mund te themi edhe po edhe jo. Megjithate nese shkodranet duan qe te luajne mire, kete e bejne. Natyrisht duke mos e vleresuar per asnje moment kundershtarin perkundrazi duke e marre seriozisht ate. Te shtunen ndaj Flamurtarit problemi i madh i kuqebluve do jene serish mungesat. Perveç Grimes e Kotrrit te penalizuar nga disiplina, do mungoje edhe Sukaj me kartona te verdhe. Qe do te thote tre forca me pak, pa harruar ketu edhe Krajen e Ahin, dy lojtaret e perjashtuar javen e shkuar dhe numri shkon ne pese. Duke mos lene pas dore edhe dy-tre lojtare qe nuk kane formen e duhur si pasoje e demtimeve qe kane patur, situata behet edhe me pak optimiste. Sikur te mos mjaftonin keto mungesa, neser do te kete edhe ndeshje kupe. Vllaznia do udhetoje drejt Lezhes per t’u ndeshur me Beselidhjen dhe kuptohet qe objektivi do jete arritja e nje rezultati sa me te mire ne menyre qe kualifikimi ne ndeshjen e kthimit te mos jete asnje problem per ta. Por per te fituar neser, trajneri Josa duhet te hedhe ne fushen e lojes lojtaret me te mire qe ka ne dispozicion dhe kjo do te thote se pergjithesisht do luajne ato lojtare qe do jene ne fushe edhe ne fundjave ndaj Flamurtarit. Lodhja fizike ne kete menyre do jete prezent tek futbollistet e Vllaznise prandaj per e gjitha keto, vlen ai percaktimi se ndeshja e Vlores do tregoje forcen e karakterit te futbollisteve shkodrane. Objektivat e tyre jane ende ne loje dhe per kete arsye ka pse te pretendohet per te marre maksimumin ne çdo ndeshje qe ka mbetur per t’u luajtur deri ne fund te sezonit.
Gjergj KOLA
tjetra
-Bishani- Ndoja, balotazhi per porten
Pezullimi i portierit te pare Grima dhe afrimi nga merkatoja i portierit tjeter Ndoja, ka bere qe per porten e Vllaznise te kete jo vetem nje alternative. Perveç Bishanit, tashme duket se do kete “balotazh” me te edhe Gasper Ndoja i ardhur nga Shkumbini i Peqinit. Per te mos thene se nje mundesi e pret edhe portieri i ri Selimaj. Duke qene keshtu nuk perjashtohet mundesia qe ne ndeshjen e kupes me Beselidhjen ndonjeri prej ketyre dy te fundit te jete ne ruajtje te portes kuqeblu.
Sa i takon ndeshjes me Flamurtarin ne fundjave, duket thuajse e sigurte qe ne porte do jete Bishani. Paraqitja e tij ne ndeshjen ndaj Teutes ka qene shume e mire dhe per kete arsye stafi drejtues i Vllaznise duket se do t’i besoje serish atij per te mbajtur fanellen me numrin 1 ne shpine.
<I>
tjetra
-Presioni mbi skuadren, kete jave do jete ndryshe
Ditet e fundit eshte permendur shume fjala presion ne kampin shkodran. Si nga drejtuesit e klubit, ashtu edhe trajneri Josa apo dhe tifozet kuqeblu. Nje gje e tille sigurisht qe ka prishur paksa edhe humorin ne rradhet e pjestareve te Vllaznise por megjithate drejtues te larte te klubit, dje kane bere te ditur se gjate kesaj jave do te ndiqet nje praktike krejt tjeter pune me futbollistet. Ata do mbahen afer sepse kjo metode mendohet te jete shume me efikase per t’i motivuar edhe me teper ata per ndeshjen e fundjaves me Flamurtarin
Gjergj KOLA
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
flamurtari kastrioti ka perfundu 1 me 1 mren ne vlone.kasrtioti ka humb shum raste me ane te abazaj dhe ka pas mundesi me e fitu ndeshje shume here me rastet qe ka ba dhe do kishte ken turpi ma i madh per vllaznine mos me fitu ne vlone.vlona asht shume keq.i kan ik 3 lojtare kryesor ku njeni asht kapiteni i ekipit qe e ka ble elbasani.hajt ishalla fitojm ne vlone njashtu si fitume edhe ne lezhe.para vllaznia
- rai
- I Perjetshem