Vllaznia - Shkumbini
-
- Kuqeblu Perjete
Vllaznia - Shkumbini
Tjeta juj
E di se kena neshjen per kupe neser po thash ngaqi nuk kam hap asnji tem thash ta provoj nji her
Ca ju merr menja athu me ritmin qe kena e marrim edhe nji tre piksh me Shkumbinin?edhe ishalla hum Tir...
E di se kena neshjen per kupe neser po thash ngaqi nuk kam hap asnji tem thash ta provoj nji her
Ca ju merr menja athu me ritmin qe kena e marrim edhe nji tre piksh me Shkumbinin?edhe ishalla hum Tir...
Last edited by BLEDI on Wed, 07 Mar 2007 , 22:58, edited 2 times in total.
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
-
- Moderator
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Kuqeblu Perjete
Burra me m'fal po nuk e kam dit se ku lujme
edhe tham me mujt me rrah Shkumbinin nja 4-0 per inat te daljes prej kups edhe inat te FSHF-s ,edhe mas u merzitni per kup se ishalla kapna me kampionat edhe shkatrrojme skuadrat e kryeqytetit me forca tona se m'duket federats i asht mush menja mi lan titull e kup ne tir..
po nuk e kena pas naj here problem edhe nuk do ta kena se jena Shkodran e te ndershem
poshte skuadrat e kryeqytetit T-P-D+FSHF-ja
para Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
edhe tham me mujt me rrah Shkumbinin nja 4-0 per inat te daljes prej kups edhe inat te FSHF-s ,edhe mas u merzitni per kup se ishalla kapna me kampionat edhe shkatrrojme skuadrat e kryeqytetit me forca tona se m'duket federats i asht mush menja mi lan titull e kup ne tir..
po nuk e kena pas naj here problem edhe nuk do ta kena se jena Shkodran e te ndershem
poshte skuadrat e kryeqytetit T-P-D+FSHF-ja
para Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
- Kuqeblu Perjete
Me Shkumbinin duhet me pase kujdes sepse tashma asht si ai njeriu qe asht tu ra n'humnere e don me u kap prej dikuj e mas me ra per vedi. Kualitete kena ma shume por ekipi ban mire qe me lujt me nji kujdes te madh. Per ndeshjen e kupes nuk jam pishman sepse ajo asht ndeshje e lanun dhe prandaj kjo nuk me shqeteson.
Kur do ta shohim Vllaznine kampion
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia, Bayern
-
- ANTI TIRANSI
- GoL
- Tifoz
-
- ANTI TIRANSI
-
- Moderator
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
-
- Antar
fillune shitjet e ndeshjeve( jo se nuk jan ba maperpara por thesh jan tuj i ba haptazi krejt) keto presidenta qe kane marre skuadrat e futbolli vetem me ba let e jo me ndihmu nje skuader. ato e kane menden vetem se sa shume lek do fitojn e jo me ju ba qefin tifozave.
turp per te gjithe prej presidentit deri te futbollistat qe lozin kur e dine qe ndeshja eshte e shitun. edhe nje her TURP se kuriten tan shkodren
turp per te gjithe prej presidentit deri te futbollistat qe lozin kur e dine qe ndeshja eshte e shitun. edhe nje her TURP se kuriten tan shkodren
Shkodran perjete
-
- Tifoz nderi
Mas mar burr, edhe Shkumbini na rrahi mren?? Ca jane kta lojtar ma??
Une se kam ndjek neshjen sot se isha i lodhun e thashe po fle se ba me humb tash pa bahem nervoz, e ma mire qe nuk e paskam ndjek.
Turp, Turp e turp e po ju a tham tamam itash, qe nuk e meritojme vendin e dyte dhe ma mire t'ia lajme atyne qe e meritojne se ne s'jena per kyt pun, dhe Josja kishte ba mire me ik prej ktyne pushtash.
Itash me taman qe me kan zhgenjy.
TURP E FAQJA E ZEZE
Une nuk di a kane marre kta rob me dal n'Shkoder ma vlla, me humb me Shkumbinin. Ai Fushaj a ka ftyre me dal para hotetil te tij midis Shkodres???
Pa s'kan nder kta ja.
Une se kam ndjek neshjen sot se isha i lodhun e thashe po fle se ba me humb tash pa bahem nervoz, e ma mire qe nuk e paskam ndjek.
Turp, Turp e turp e po ju a tham tamam itash, qe nuk e meritojme vendin e dyte dhe ma mire t'ia lajme atyne qe e meritojne se ne s'jena per kyt pun, dhe Josja kishte ba mire me ik prej ktyne pushtash.
Itash me taman qe me kan zhgenjy.
TURP E FAQJA E ZEZE
Une nuk di a kane marre kta rob me dal n'Shkoder ma vlla, me humb me Shkumbinin. Ai Fushaj a ka ftyre me dal para hotetil te tij midis Shkodres???
Pa s'kan nder kta ja.