FALEMINDERIT

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

FALEMINDERIT

Post by GOLDIAN » Wed, 10 Jan 2007 , 22:12

duke marre shkas nga nje person i cili i drejtohet me pa te drejte adminit te forumit mendova te bej nje postim kerejt te thjeshte
NUK DUA TE BEJ ROLIN E AVOKATIT TE ADMINIT pasi eshte hsume me i zoti se une
POR DUA TA FALENDEROJ NGA ZEMRA per kete forum qe na mbledh te gjitheve bashke nga cdo cep i botes.
meritat jane vetem te tuat.pervec idese se krijimit te forumit ti i perballon vetem shpenzimet dhe per kete TE GJITHE I JEMI MIRENJOHES.
personave ne fjale qe duan te bejne avokatin e zotit fushaj duke kercenuar te tjeret do i thoja vetem kaq.
VLLAZNIA nuk eshte e fushajt por e shkodraneve e sportisteve dhe artisteve shkodrane qe kane derdh djerse per te na bere ne brezin e ri krenar.TI NJERI qe ofendon adminin e forumit tregon vete se ajo rroge qe ti merr nga shefi yt te ben te dalesh nga karakteri yt.
ne kete forum ti si perfaqesues i klubit kur futesh falendero anetaret qe i ke me mosha te ndryshme qe nga familjare studente apo njerez intelektual qe gjithsesi gjejne kohe te postojne per skuadren e zemres.
edhe nese ti si falendero i falenderoj une.mos harro dicka shkodranet do e nxjerrin koken per te treguar se ende skemi vdekur.traditat sdo i harrojme asnjehere dhe sikur fushaj dhe company te pushtojne shkodren.
une ndjehem krenar tek sa marr vesh qe ne forum ka anetar ne nje moshe me te madhe se une nga te cilet une vete mesoj shume.nuk i ka hije shkodranit te humb traditat per 1 mije euro rroge apo per nje kafe cdo mengjes tek coloseu.nese do ta fitosh sfiden me jetmirin drejto dhe ti nje faqe sportive dhe mblidh njerez rreth e rrotull dhe seshte nevoja per kercenime apo ofendime.me sa di une e ke hap nje faqe ku ke 0 anetare
dhe ne kete rast me kujtohet ajo shprehja TRIMI I MIRE ME SHOKE SHUME.besoj e kupton sensin e saj.
FALEMINDERIT te nderuar anetare duke fillu nga sportisti shkodran vllaznia 1919 forri gdr man in redblue redbluboys gol kuqeblu vvvllaznia bledi edmond-cela etj per kenaqesine qe na jepni ne forum
une personalisht do thoja vetem kaq i nderuari MIK
JAM KRENAR QE JAM SHKODRAN E JU FALEM NDERS SPORTISTAVE SHKODRANE PER KRENARINE QE ME DHANE DHE UROJ QE FUSHAJ TE JAPE DOREHEQJEN NE FUND TE SEZONIT

p.s kur ta lexosh shpresoj te pergjigjesh.
ME RESPEKT GOLDIAN

Titulli eshte modifikuar nga Admini
i perjashtuar

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Wed, 10 Jan 2007 , 23:23

Goldian! :roll:
Për ç'farë bëhet fjalë,se s'jam duke kuptuar asnjëgjë.
Kush është kjo qënie?!!!....dhe ku shkruan?!!!.se u trasha fare.

E kam vënë re që je shumë i shqetësuar në disa nga shkrimet e tua por vazhdoj ende të mos jem i qartë se ç'farë po ndodh.Shkruani të paktën ndonjë fragment nga kërkesat apo ofendimet e këtij personi se mbase mund tju ndihmojmë me ndonjë koment nga ana jonë,sado e pavlefshme të jetë ajo.Kush është ky"njeri :shock: " mor vëlla?!!!!!!
Para VLLAZNIA!

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Thu, 11 Jan 2007 , 01:04

hey shoku Goldian!. as une nuk po kuptoj se kush eshte ky person dhe cfare ka thane. edhe une jam gadi per te ndihmua shoku
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Thu, 11 Jan 2007 , 01:50

Mirmrama te gjitheve,

Goldian faleminerit per urimet dhe mbeshtetjen.

Ne menyre qe te mos kete polemika po e mbylli temen pasi nuk ja vlen te diskutohet.

Faleminderit per mirkuptimin!

Me respekt Jetmiri.
Vllaznit Ultras

Image

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Thu, 11 Jan 2007 , 03:47

Jetmiri është i paaftë?!!!!!!.....Po në ç'farë drejtimi nuk qënka i aftë Jetmiri?!!.....pasi duket qartë që ky sajt nuk pretendon të vërë në dukje aftësitë e një personi të caktuar,por një"tryezë" ku mblidhen gjithë tifozat dhe dashamirët e Vllaznisë në veçanti dhe Shkodrës në përgjithësi.

Edhe një debil apo injorant që di të paktën të lexojë mund të shikojë se në krye të faqes kryesore shkruhet që,kjo është një faqe jozyrtare.Pra çdokush mund ti kthejë krahët dhe të mos i marrë seriozisht gjërat që shkruhen aty.Unë dhe shumë të tjerë mund të japim opinionet tona ku të duam dhe nuk ka të drejtë të na ndalojë asnjë njeri,qoftë edhe Presidenti i
Vllaznisë.

Në qoftë se ai do të shikojë rezultatet e punës së tij nga shumë burime të ndryshme,është shumë mirë që të dëgjojë edhe mendimin kundër dhe jo vetëm atë të servilave apo atyre që i japin vetëm furça gjithë ditën.
Po të isha në vënd të tij kështu do veproja.Do të arrija deri aty sa edhe të bëhesha një anëtar i këtij forumi për të provokuar biseda që do të më vlenin shumë në përmirësimin e drejtimit të klubit duke marrë mendimin e tifozave të thjeshtë e dashamir.

Dua të shtoj edhe diçka dhe shpresoj që Zoti Fushaj apo ndonjë bashkëpuntor i tij ta lexoj këtë:
Unë nuk jam thjesht,tifoz i Vllaznisë,por jam i çmëndur mbas saj dhe hyj padyshim në pjesën më fanatike të tifozerisë së saj.Për sa kohë që jetova në Shkodër,i kam ndëjtur gjithmonë pranë skuadrës si gjatë ndeshjeve ashtu edhe gjatë seancave stërvitore,kam patur fatin të rrij afër Divave të saj(A.Hafizi,L.Vukatana,F.Rragami,H.Zmijani,H.Dedja etj etj etj etj………)si dhe tashti që jetoj larg saj por afër qyteteve të tjera kam patur rastin të ndjek më shumë se 80% të ndeshjeve të luajtura jashtë fushës së saj.
Në këto momente nuk jam në gjëndje të kontribuoj për skuadrën por n.q.s.do isha aksioner apo,mos e dhëntë Zoti President I saj,do mundohesha ti ruaja të gjitha vlerat e mundshme,duke filluar që nga një magjyp I vogël lypsar që bërtet në stadium emrin e magjishëm
VLLAZNIAe deri tek grupet e ndryshme të tifozerisë{ULTRAS,FANATICS apo LIBERALË ose çfarëdo qofshin}qofshin këta edhe hasmit e mij përsonal.Do vazhdoja gjithashtu të shkruaja në kë forum pa e zbuluar asnjëherë identitetin tim.

Në kemi fatin të përfaqësojmë një qytet me kontribut të paçmuar në historinë e Shqipërisë.Çdo gjë e ka një fillim dhe për fatin e mirë kjo pikënisje ka qënë SHKODRA,si në art,kulturë,sport apo edhe vetë demokracia.Le të jetë pra ky një fillim I ri nga ana juaj brënda kësaj bashkësie,një mundësi e diskutimit të lirë brënda saj.Le të ketë sa më shumë sajte sportive apo grupe të ndryshme fansash apo grupimesh të ndryshme interesi që I shërbejnë në fund të fundit,të njëjtit qëllim,
VLLAZNISË.

Pra,zoti Fushaj,jemi në të njëjtën varkë,ose e thënë më mirë,na bashkon I njëjti ideal,”VLLAZNIA”,dhe nuk ja duam të keqen asaj,si juve që po kontribuoni gjakun tuaj në mbarvajtjen e saj ashtu edhe neve si mbështetës shpirtëror të saj.
Pra kjo është DEMOKRACIA,dëgjimi edhe I zërave kundër. Ne jemi krenarë me ty kur bën diçka me vlerë për skuadrën,gjithashtu kemi të drejtën tonë,t’ju kundërshtojmë(verbalisht)kur mendojmë se bëhen gjëra të papëlqyeshme.

Me respekte,Forri!
Para VLLAZNIA!

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Thu, 11 Jan 2007 , 12:16

forri respekte je shprehur jashtezakonisht bukur
sikur pak nga idete tuaja qe ke dhene ne forum te beheshin realitet do kishim tjeter gjendje ne skuader.
JETMIR sorry per hapjen e temes
i perjashtuar

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Fri, 12 Jan 2007 , 01:21

Pershendetje te gjitheve,

Sic e kam shkru edhe heren tjeter tema arkivohet thjesht per faktin se mund te hapen debate te kota te cilat nuk jane ne sherbim te skuadres tone te zemres Vllaznia.
Kjo faqe, ky forum e gjithcka qe diskutohet ketu ka te vetmin qellim:
Te miren e Vllaznine!!

Ju falenderoj per mirkuptimin !!

Sa i takon faqes askush nuk ka te drejta mbi te pervec se

TIFOZEVE TE VLLAZNISE !!!
Vllaznit Ultras

Image

Post Reply