Tirana----Vllaznia
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
Tirana----Vllaznia
Takohet perseri te shrunken Tirana Vllaznia , por kete rradhe pa tifoze . Luhet ne tirane te shtunen dhe pikerisht ne momentin ma te mire te tiranes ne 5 vitet e fundit . Kuptohet ne leter asht 99 perqind fitore e Tiranes , por statistikat kan tregu ndryshe edhe kur kena ken dobet si ne keto momente . Kuptohet qe cdo shprese shpresohet deri ne momentin e fundit , dhe derisa e ka emrin shprese do te thote edhe mund te ndodh me topin e rrombullaket.
Nese ranieri nuk e mban mend formacionin qe lujtem kunder tyne ne Shkoder , te pysin se ia tregojn dhe mos te vejn formacion korr e mos lish me mbeturinat italiane . Nese nga kriza nje skuader ndryshon me nji ndeshje, atehere ky ashgt momenti I ndryshimit . Duhet vetem shkodrane dhe do shihet qe nuk do ta ket shum te lehte Tirana me na marr 3 pikeshin , ndoshta edhe barazimin . Sidoqofte nese lujm me shkodran , cdo gja pritet duke kthy koken pas dhe duke pa te shkuaren . E kena rra tiranen edhe kur ka pas yje , mundesisht edhe mrend ne tirane . Un e kam nji shprese per vedi . Xhyxhtari na ka shkaterru me teuten , shpresoj qe gjykimi te jete sa ma I drejte dhe te fitojn kush ta meritojn.
Nese ranieri nuk e mban mend formacionin qe lujtem kunder tyne ne Shkoder , te pysin se ia tregojn dhe mos te vejn formacion korr e mos lish me mbeturinat italiane . Nese nga kriza nje skuader ndryshon me nji ndeshje, atehere ky ashgt momenti I ndryshimit . Duhet vetem shkodrane dhe do shihet qe nuk do ta ket shum te lehte Tirana me na marr 3 pikeshin , ndoshta edhe barazimin . Sidoqofte nese lujm me shkodran , cdo gja pritet duke kthy koken pas dhe duke pa te shkuaren . E kena rra tiranen edhe kur ka pas yje , mundesisht edhe mrend ne tirane . Un e kam nji shprese per vedi . Xhyxhtari na ka shkaterru me teuten , shpresoj qe gjykimi te jete sa ma I drejte dhe te fitojn kush ta meritojn.
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
Re: Tirana----Vllaznia
nuk e di ku gjendet nje pik optimizmi te une personalisht per ket ndeshje
tiranen qe ne fillim(besoj vet ledi do ket lexu)une e kam rreshtu Favoriten kryesore per titull
dhe per mu mbetet dhe sot e tille
me APO pa gjygjtare une e shoh nje sfide te keqe shume nje duke pa ca ekipit ka Tirana dhe dy nese ne tirane ato sterviten
ne kemi problemin kush tjeter a pa pagu dritat e sna del ne stervitje
mjer shkodra mjer
a myftar cela cohu prej vorrit te xjerrt vorri jasht e shif ca u ba me vllaznine tane
tiranen qe ne fillim(besoj vet ledi do ket lexu)une e kam rreshtu Favoriten kryesore per titull
dhe per mu mbetet dhe sot e tille
me APO pa gjygjtare une e shoh nje sfide te keqe shume nje duke pa ca ekipit ka Tirana dhe dy nese ne tirane ato sterviten
ne kemi problemin kush tjeter a pa pagu dritat e sna del ne stervitje
mjer shkodra mjer
a myftar cela cohu prej vorrit te xjerrt vorri jasht e shif ca u ba me vllaznine tane
i perjashtuar
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Mahhh, as une nuk kam fè shpreset per ndonji rezultat pozitiv por ishalla te pakten impenjohen maksimalisht.
Nderkohe sat kena fitu ndeshjen 4-0 kunder Kastriotit. Me vjen mire qe Sosa paska ba 2 gola e do isha kurioz me se si kane ardh golat.
Nderkohe sat kena fitu ndeshjen 4-0 kunder Kastriotit. Me vjen mire qe Sosa paska ba 2 gola e do isha kurioz me se si kane ardh golat.
-
- Webmaster
Boci humb/fal topin dhe Tirana falenderon duke shenu.... 1-0 per Tiranen
-
- Huligan
Edhe sa muj vjen janari se nuk durohet ma?
Hajt na qe jena dobët por kur sheh Tiranën pretendente për titull asht me kapë kryt në grushta për nivelin e kampionatit tonë.
Hajt na qe jena dobët por kur sheh Tiranën pretendente për titull asht me kapë kryt në grushta për nivelin e kampionatit tonë.
-
- Webmaster
Mbaron ndeshja 1-0.
Me shume shanc mund ta kishim barazu ne fund takimin por une shaf nje ekip te paorganizum lujn bjeri-ti-bi, nji aksion nuk asht i rrjedhshem.
Duhet sesban me leviz dicka, pse jo mas me ndrru tranjerin e me vu dike tjeter qe me shkund mire ekipin !!
Me shume shanc mund ta kishim barazu ne fund takimin por une shaf nje ekip te paorganizum lujn bjeri-ti-bi, nji aksion nuk asht i rrjedhshem.
Duhet sesban me leviz dicka, pse jo mas me ndrru tranjerin e me vu dike tjeter qe me shkund mire ekipin !!
-
- Kuqeblu Perjete
me ke losim javen tjeter a kena nej shans mas me e humb APO u mesume
i perjashtuar
-
- Webmaster
Ne mas gabohem kena me lujt mas 2 javeve. Ndeshjen e kena ne Shkoder me Vlonen ....
-
- Kuqeblu Perjete
a kena shans me marr nej tre pikesh a si duken punetAdmin wrote:Ne mas gabohem kena me lujt mas 2 javeve. Ndeshjen e kena ne Shkoder me Vlonen ....
ku e kam vvvllaznine
i perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI
Gold kena me marr 4 fitore Flamurtarin Elbasanin Apolonin Laçin edhe ka me ken pretendent per titullGOLDIAN wrote:a kena shans me marr nej tre pikesh a si duken punetAdmin wrote:Ne mas gabohem kena me lujt mas 2 javeve. Ndeshjen e kena ne Shkoder me Vlonen ....
ku e kam vvvllaznine
-
- ANTI TIRANSI
Goldi si te duken parashikimet apo don te te tregu edhe per 2 ndeshjet e rradhes
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Po ku jeni more shokë se keni hupë krejt! Ndeshja ndahet barazim ose fitojmë ne në minutat e fundit( hajde entuziazëm shokë)
Para VLLAZNIA!
-
- ANTI TIRANSI
Nuk po i besoj syve se ca po lexoj!! asht rikthy forri?forri wrote:Po ku jeni more shokë se keni hupë krejt! Ndeshja ndahet barazim ose fitojmë ne në minutat e fundit( hajde entuziazëm shokë)
pash nerin a je ken ne luft ne irak? si je naqe si i ke pas punt? mirse u riktheve
barazim per ne apo per ata se?
-
- Webmaster
Ndeshja me Lacin ??forri wrote:Po ku jeni more shokë se keni hupë krejt! Ndeshja ndahet barazim ose fitojmë ne në minutat e fundit( hajde entuziazëm shokë)
Ku je se ke hup krejt.... Ishalla gjithcka ne rregull e je sa ma mire )
Mas hup prep
-
- Administrator
Mire se u riktheve forri
-
- Kuqeblu Perjet
S,ka mujt me gjetë deren,ha ha ha.Po ti si je maj Naqe?..hala antitiranas paske mbet a?!...
Miri wrote:Nuk po i besoj syve se ca po lexoj!! asht rikthy forri?forri wrote:Po ku jeni more shokë se keni hupë krejt! Ndeshja ndahet barazim ose fitojmë ne në minutat e fundit( hajde entuziazëm shokë)
pash nerin a je ken ne luft ne irak? si je naqe si i ke pas punt? mirse u riktheve
Para VLLAZNIA!
-
- Kuqeblu Perjet
Ha ha ha prej emocionit që gjeta derën me u rikthy në shpi , nuk pashë ça teme ishte dhe ja futa kot. ha ha ha.Si je maj Naqe, paske qëndru i fortë dhe nuk e paske mbyll faqen. Ta priftë Zoti mbarë.......edhe.........Para VLLAZNIAAAAA !!!!!!!. ha ha ha
Admin wrote:Ndeshja me Lacin ??forri wrote:Po ku jeni more shokë se keni hupë krejt! Ndeshja ndahet barazim ose fitojmë ne në minutat e fundit( hajde entuziazëm shokë)
Ku je se ke hup krejt.... Ishalla gjithcka ne rregull e je sa ma mire )
Mas hup prep
Para VLLAZNIA!
-
- I lindur KuqeBlu
mire se erdhe forri na kishte marr madhi
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- ANTI TIRANSI
T`hapun e kena pasforri wrote:S,ka mujt me gjetë deren,ha ha ha.Po ti si je maj Naqe?..hala antitiranas paske mbet a?!...Miri wrote:Nuk po i besoj syve se ca po lexoj!! asht rikthy forri?forri wrote:Po ku jeni more shokë se keni hupë krejt! Ndeshja ndahet barazim ose fitojmë ne në minutat e fundit( hajde entuziazëm shokë)
Une krejt mire veç se jam rrit ma shume
Si gjithmone skam ba ndryshime biles mbas ndeshjes ne shkoder jam edhe ma shume