Miri wrote:O Fpjalmi sikur edhe pike te plota te marrin bushati ne tana ndeshjet kur ke nje skuader cop cop mu personalisht nuk me gezon aspak,cfar emocionit more ti nga ndeshja me kuksin pervec golit?shtylla qe bani kuksi ishte i vetmi emocion apo emocioni qe per 90 min mas te hajm gol.
Mos krahaso problemet qe skuadra kishte me Durom me keta tani ku ke nje president i cili pervec rroges jep dhe premio + qe te rikujtoj qe ne javen e 8-te ishe ne vendin e 2-te.
ne 13 ndeshjet e fazes se pare sa ka humb Vllaznia per faj te albitrit?
Kuksi kishte edhe 2 humbie te tjera para vllaznis te cilit ne ndeshjen e pare i kena marr barazim brenda ne Kukes.
Nuk po gjykoj Bushatin se asht shum heret per me ba ndryshime ne skuader por as nuk pranoj qe cdo tranjer qe largohet nga vllaznia te largohet si fajtor.
O Miri, e kuptoj qe me Kukesin nuk kena lujt si me skenderbeun , por te Siguroj qe kukesi asht ma i forte se skenderbeu dhe flamurtari dhe bajn loje ma te bukur se ato dhe asht e vertete qe nuk kena lujt mire me kukesin por ama as kukesi nuk ka lujt mire me ne ku te dyja skuadrat jan mbrojt ma shum se sa kan sulmu ku u shifeshin gabimet nga te dyja palet.
E kam shkru edhe ma perpara qe shum lojtare nuk jan mesu me lujt ne nji publik te mbushun pasi e deklarune dhe kan pas emocionet e tyne qe ka ndiku edhe kja ne skuader sepse po te lushim edhe une dhe ti me vllaznine dhe te shifshim per here te pare nji stadium te mbushun , kuptohet qe do kena emocione , biles edhe topit i kishim ra me frike nga emocionet duke mendu se po bajm nej pasim gabim.
E Kuptoj qe premioja ka ndiku sepse tashti kan fillu me marr premio ne cdo ndeshje kurse ne fazen e pare ja . Asht e veretete qe kena ken edhe ne vendin e dyte vetem per 1 jave por ama kena ken vetem 3 pike larg nga vendi i nante dhe skuadrat ma poshte i kena pas me 1 pike distance , por prap Miri 13 ndeshje vetem 17 pike ne fazen e pare jane shum pak per emrin e Vllaznine duke mendu qe na eleminoj nga kupa edhe skuadra me e dobt ne shqiperi pa u fut ne grup aspak , dhe mendoj qe nuk jena eleminu kurr aq shpejt ne tan historine e klubit .
Une per vedi qysh se Duro e ka marr ekipin , nuk kam pa asnji ndeshje te bukur ku lojtaret nuk jan lidh asnjihere ,pervec ndeshjes me tiranen qe edhe pse humbem ne shkoder dhe luajtem bukur , publiku u knaq me lojen edhe pse humbem , por edhe te aja ndeshje Tirana ishte pa 5 titullare dhe mendoj qe luajtem bukur ngaqe Tirana ishte dobet . Une mendoj qe Me duron lojtaret nuk kan dhan as 60 perqind te forces se tyne , kurse me Bushatin lojtaret po japin maksimumin dhe + vendosja e lojtareve neper pozicionet qe duhen po funksionon mire kurse Duroja nuk i ka vu lojtaret ne pozicionet qe duhet + plus ka lan lojtaret qe meritojn me lujt titullare ne stol . Mendoj qe Bushati asht tranier profesionist dhe asht shum shkalle ma lart se Duro