Vllaznia - Shkumbini
-
- Administrator
Vllaznia - Shkumbini
Ca flitet per ket ndeshje? A dojn me ia lane shokve te PD-s apo jo?
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
-
- I lindur KuqeBlu
Re: Vllaznia - Shkumbini
GOLDIAN wrote:ku i ka 2 fjalet v1919![]()
i kishin ul 6 piket shkumbinit
vetem per nje jave se jau japin prap piket.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

[/color]

[/color]
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
Ma mire thuj , A ka pagu Dashnor Sula shum lek me ia lan ndeshjen apo ja , se sot ne shqipni nuk ka gja falasSkodrinon wrote:Ca flitet per ket ndeshje? A dojn me ia lane shokve te PD-s apo jo?

Per mendimin tem asht e shitun 100% . Ja per gja por lojtaret e vllaznise jane edhe 2 muaj pa u pagu

-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia
çfar leksh ma pjalm...pistoleten me vedi...e ban shaben mu dhi n'brekfpjalmi wrote:Ma mire thuj , A ka pagu Dashnor Sula shum lek me ia lan ndeshjen apo ja , se sot ne shqipni nuk ka gja falasSkodrinon wrote:Ca flitet per ket ndeshje? A dojn me ia lane shokve te PD-s apo jo?![]()
Per mendimin tem asht e shitun 100% . Ja per gja por lojtaret e vllaznise jane edhe 2 muaj pa u pagu

1Jetë 2Ngjyra 1Skuadër
VLLAZNIT ULTRAS
VLLAZNIT ULTRAS
-
- Tifoz nderi
ultraskuqeblu1 wrote:çfar leksh ma pjalm...pistoleten me vedi...e ban shaben mu dhi n'brekfpjalmi wrote:Ma mire thuj , A ka pagu Dashnor Sula shum lek me ia lan ndeshjen apo ja , se sot ne shqipni nuk ka gja falasSkodrinon wrote:Ca flitet per ket ndeshje? A dojn me ia lane shokve te PD-s apo jo?![]()
Per mendimin tem asht e shitun 100% . Ja per gja por lojtaret e vllaznise jane edhe 2 muaj pa u pagu![]()

-
- ANTI TIRANSI
Dy fjalt e mija jane qe tri pikt i kthehen shkumbinit nga apeli dhe ekipi i vllaznise ka marre urdhnin nga drejtusit me lane ndeshjen.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

-
- Tifoz nderi
perfundon ndeshja . Vllaznia -Shkumbini 4-4 . U priste qe shkumbini te dilte prej plaoffit ne shkoder sepse u dinte se Vllaznia ka shit ndeshjen , dhe ashtu ndodhi, mundesisht duke lan edhe lojtarin e shkumbinit me ba njaq gola sa me dal golashenuesi i kampionatit shqiptare . Un se kam pa ndeshjen por aq sa ndigjova , tifozat paskan sha skuadren e vllaznise , e cila e ka kthy ndeshjen ne teater , dhe te gjithe tifozat kan dal shum te merzitun prej stadiumit.
-
- Administrator
shyqyr qi nuk ka ba ma shume se 5 gola bakiu i tomorrit se ishim da 6-6 a 7-7
e mbyllen bukur
e mbyllen bukur
-
- Webmaster
Pappapapa si vjen marre shkojne edhe e dhij** ne fund!!!
Maroj edhe ky kampionat, ma mire qe nuk kena dale ne Europa Lige, se ma keq kishte me ken.
Ishalla vitin tjeter bajme nji ekip dinjitoz se pak e veshtire asht qe me ba ekip kampion!!
Maroj edhe ky kampionat, ma mire qe nuk kena dale ne Europa Lige, se ma keq kishte me ken.
Ishalla vitin tjeter bajme nji ekip dinjitoz se pak e veshtire asht qe me ba ekip kampion!!
-
- Tifoz nderi
duhet me ja ba si ja kan ba tifozat e genoas ne itali. i kan detyru me dorezu bluzat sepse nuk jan te denje ta veshin
-
- Webmaster
Me thane te drejten une personalisht nuk jam krejt dakort me ate qe ka ndodhe ne Genoa.....
Me aq sa di une, nuk asht se lojtaret e Genoa apo presidenti i tyne ka toleru ndeshje edhe kane lujt ne tavolina....
Sdq asht gjynah qe Vllaznia me u perly ne kete menyre ne ndeshjen e fundit!! E perca? Ne mnyre qe Dervishi me dal goleshenuesi ma i mire edhe me fitu 1 milion leke te vjetra!!!
Turp turp turp!!!
Me aq sa di une, nuk asht se lojtaret e Genoa apo presidenti i tyne ka toleru ndeshje edhe kane lujt ne tavolina....
Sdq asht gjynah qe Vllaznia me u perly ne kete menyre ne ndeshjen e fundit!! E perca? Ne mnyre qe Dervishi me dal goleshenuesi ma i mire edhe me fitu 1 milion leke te vjetra!!!
Turp turp turp!!!
-
- Tifoz nderi
jam absolutisht dakort qe tifozat e genoas kan gabu sepse fundi i fundit tham qe kan dhane gjithmone maksimumin e nga nje her ndodht qe te shkon nje vjet mbrapsht por per mendimin tem nuk asht hiq e ekzagjerume nqs te njejtin gja do ta bashin vllaznit ultras. nuk jam tu tham qe ata duhet ta bajn se e di veshtirsite e tyre e ndoshta nuk ja vlen me pas probleme me gjygjin per keta pisa por du me than qe nqs do te ndodhte do te kishin perkrahjen temeAdmin wrote:Me thane te drejten une personalisht nuk jam krejt dakort me ate qe ka ndodhe ne Genoa.....
Turp turp turp!!!
-
- Kuqeblu Perjete
kush me ja ba ma vllavvvllaznia wrote:duhet me ja ba si ja kan ba tifozat e genoas ne itali. i kan detyru me dorezu bluzat sepse nuk jan te denje ta veshin
une biles kisha dasht ti dorezojne ato fanella kuqeblu
e te losin me nej ngjyre tjeter vitin qe vjen se ja kan ba mutin itash
sme intereson merkatoja aspak i kam pa e i kam prek nga afer punet se si jane
vec ket du mos ti shof ma kuqeblu sepse me dhemb zemra kur mendoj bizin rragamin ndojen dinastine zmijani etj
i perjashtuar
-
- Webmaster
Ehhhhhhhhhhh mor Gold, atyne si bjen ne mend kerkund per Rragam, Biz e shoke... e as nuk dojne me ja dite per ate pune.
Une se marr vesht , se tesh 4-5 vje asht administrator Shaba e deri tesh nuk asht fitu asigja, e hala nuk e kane hek?!!
A man kush pergjegjsi tek Vllaznia?!!
Une se marr vesht , se tesh 4-5 vje asht administrator Shaba e deri tesh nuk asht fitu asigja, e hala nuk e kane hek?!!
A man kush pergjegjsi tek Vllaznia?!!
-
- Kuqeblu Perjete
shihne videon vllazen
mos ja u pafsha ma vesh ate fanell o zot i madh
teater puro
http://www.youtube.com/watch?v=etFduVel ... ture=share
mos ja u pafsha ma vesh ate fanell o zot i madh
teater puro
http://www.youtube.com/watch?v=etFduVel ... ture=share
i perjashtuar
-
- Webmaster
Ehhhhhhhhhh medet ku ka shku puna!!!
Po Vujadinovicit a nuk i kishte than kush se Dervishi ka me ba 3 gola??
Marre te ken Shaba me shoke!!
Po Vujadinovicit a nuk i kishte than kush se Dervishi ka me ba 3 gola??
Marre te ken Shaba me shoke!!
-
- Administrator
Ka ken Gjokoviç m'duket
Zan RRagami thote ka ken urdhen prej nalt. Prej Komitetit.....
Na e kena thane perpara, se nuk don filozofi, por kur e ndigjon prej njenit qi asht mrenda klubit ban ma efekt
Zan RRagami thote ka ken urdhen prej nalt. Prej Komitetit.....
Na e kena thane perpara, se nuk don filozofi, por kur e ndigjon prej njenit qi asht mrenda klubit ban ma efekt
-
- Kuqeblu Perjete
zor se bahen ma vallahi
e ka rru perja gjithcka
dikur kam than sikur ta kishim ne te forumit ne dore me mendimet tona kishim ken ma mire
tash edhe sikur me mthan gold merre ekipin e banu me tan forumin e drejtone skishim dit ka me ja fillu
o jam une pesimist o me taman me duket ne skemi sherim ma
e ka rru perja gjithcka
dikur kam than sikur ta kishim ne te forumit ne dore me mendimet tona kishim ken ma mire
tash edhe sikur me mthan gold merre ekipin e banu me tan forumin e drejtone skishim dit ka me ja fillu
i perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI
Gold tkeqen vllai mos e kena pas gabim mos jemi ken ma mire me Valon??GOLDIAN wrote:zor se bahen ma vallahi
e ka rru perja gjithcka