FLAMURTARI -VLLAZNIA
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
VLLAZNIA 1919.nuk po flasim per gjyshin por po flasim per vllaznine .e kuptoj qe don me ba nje krahesim me rrotat e gjyshit por ky krahesim nuk asht njisoj per ate qe thashe edhe ma teper,sepse po flasim per vllaznine,dhe cdo gja qa thash nuk ishin rrotat por ishte realitet,sepse me laps njashtu i bite ,edhe ma shume qe e kam lexu edhe te gazetat,por megjithate do mundojme tia vejme gjyshit edhe rrotat per qefin tand.tana te mirat.rrespekte
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Pershendetje te gjithve,
Duhet me kene pak realista.
Duke pa qe Vllaznia nuk i mori 3 pikt ndaj Vlones, shpresat per Titull jane shume shume lerg, vetem ndoj shanc i madh mund ta na bajne me u rikthy pretendent.
Per mendimin tem duhet me luftu fort per kupe si edhe me luftu per me kam ndoj vend te 2-te apa te 3-te edhe kishte me kene luks kja gja.
Vllaznia deri tesh nuk ka tregu ata rezultate qe na bajne me kene pretendente.
Duhet me kene pak realista.
Duke pa qe Vllaznia nuk i mori 3 pikt ndaj Vlones, shpresat per Titull jane shume shume lerg, vetem ndoj shanc i madh mund ta na bajne me u rikthy pretendent.
Per mendimin tem duhet me luftu fort per kupe si edhe me luftu per me kam ndoj vend te 2-te apa te 3-te edhe kishte me kene luks kja gja.
Vllaznia deri tesh nuk ka tregu ata rezultate qe na bajne me kene pretendente.
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
-
- Tifoz nderi
VLLAZNIA 1919 e kuptoj se ishte krahesim dhe ndeshjet nuk kthehen ma dhe nuk ta mora per te keq perzotin,kurse ti goldian ke te drejte se skena shans per titull vetem nje mrekulli nese ndodh,kurse per vendin e dyte kena shume shpresa po te mos bajm ma gabime si ma perpara .presidenti fushaj nuk e lodh fort mendjen se ai ai asht fut me fitu me bisnes e ja me hum a atij i intereson me xan vllaznia vendin e dyte ose me fitu kupen per me hy ne kup uefa e per me fut da lek ne gjep prej te drejtave televizive qe mund ti shesin ,e me fut lek ne gjep te tij,dhe me ble lojtare te lire qe mbas 5 ndeshjes thone se asht blemje kot.e mbaj mend kur ishte presidenti cela past drite atje ku asht.ai mori duron e shume lojtare te tjere ,kurse ku fushaj asht me i qi ropt.me falni per fjalorin.
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
fpjalmi ke drejte ne llogarit qe ban vlla
por keto llogari i kenA ba dhe na tjeret keto mujt e fundit tu fillu prej vllaznia1919 me admin man in redblue akalipton forrin mondin bledin shkodranin 81 rai etj dhe tani me te drejte jena lodh me keto llogaritje sepse skuadra ska stabilitet ne nuk jemi ne gjendje te nxjerrim fajtorin dhe pse presidenti mban nje pjese te fajit kryesor por nuk eshte i vetmi cdo pjestar ka fajin e vet.ti ke drejte vlla qe thu titullin na e bjen nje mrekulli ke drejte qe shpreson dhe je optimist dhe per kete kam thane shyqyr se na jep zemer ne tjerve por une e kam thane me kohe sjena per titull dhe sot them prap GOLDIAN HARROJE TITULLIN per te tjeret smbaj pergjegjsi.per vendin e dyte eshte cdo gje e hapur por me dhimbje e pranoj se nuk jemi favoritet per kete vend ME FALNI POR THJESHT MENDIMI IM
ne kupe jam skeptik sepse ne perballjen me tiranen apo dinamon zor ta kalosh me dhimbje e pranoj qe keto dy skuadra kan lojtar qe dijne ti nxjerrin nga situata kurse ne kemi lojtar qe din te dalin ne gazeta
GJITHSESI UNE LUTEM PER NAT VLLA TE DALIN FJALA JOTE E JO E JEMJA TE DALIM KAMPION SE LLOGARITE MATEMATIKORE TE LAJNE ME SHPRESU E TE FITOJME KUPEN POR DUKE PA SE PERVEC KORCES E DURRSIT TE TJERET NA KANE MUJT OSE BARAZU ME DUKET PAKSI SHUME E VESHTIRE
P:S PJALMI ME FAL QE TU DREJTOVA SHPRESOJ MOS MA MARRESH PER KEQ DHE UROJ TE ME MBASH GJALL MU SI MA PESIMISTIN KETU ME OPTIMISMIN TEND NE NDESHJET E ARDHSHME.
por keto llogari i kenA ba dhe na tjeret keto mujt e fundit tu fillu prej vllaznia1919 me admin man in redblue akalipton forrin mondin bledin shkodranin 81 rai etj dhe tani me te drejte jena lodh me keto llogaritje sepse skuadra ska stabilitet ne nuk jemi ne gjendje te nxjerrim fajtorin dhe pse presidenti mban nje pjese te fajit kryesor por nuk eshte i vetmi cdo pjestar ka fajin e vet.ti ke drejte vlla qe thu titullin na e bjen nje mrekulli ke drejte qe shpreson dhe je optimist dhe per kete kam thane shyqyr se na jep zemer ne tjerve por une e kam thane me kohe sjena per titull dhe sot them prap GOLDIAN HARROJE TITULLIN per te tjeret smbaj pergjegjsi.per vendin e dyte eshte cdo gje e hapur por me dhimbje e pranoj se nuk jemi favoritet per kete vend ME FALNI POR THJESHT MENDIMI IM
ne kupe jam skeptik sepse ne perballjen me tiranen apo dinamon zor ta kalosh me dhimbje e pranoj qe keto dy skuadra kan lojtar qe dijne ti nxjerrin nga situata kurse ne kemi lojtar qe din te dalin ne gazeta
GJITHSESI UNE LUTEM PER NAT VLLA TE DALIN FJALA JOTE E JO E JEMJA TE DALIM KAMPION SE LLOGARITE MATEMATIKORE TE LAJNE ME SHPRESU E TE FITOJME KUPEN POR DUKE PA SE PERVEC KORCES E DURRSIT TE TJERET NA KANE MUJT OSE BARAZU ME DUKET PAKSI SHUME E VESHTIRE
P:S PJALMI ME FAL QE TU DREJTOVA SHPRESOJ MOS MA MARRESH PER KEQ DHE UROJ TE ME MBASH GJALL MU SI MA PESIMISTIN KETU ME OPTIMISMIN TEND NE NDESHJET E ARDHSHME.
i perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
Me falni ma shook,pa ashtu si i bajm na llogarit,athu nuk i bajn ekipet tjera a,te cilet jan ma mir se na ne klasefikim dhe i kan mundesit ma te medhaja per kampion dhe per vend te dyte,na qe kena ba gabime ma shum se tan,tash mendojm me ba tjert gabime e na mas me ba.Mas mar burra,hiqni shpresat,inshalla rrim ne gjashtshe jena mirboll per simjet.
Vllaznija per mendimin tem ska ego me lujt ska gjak sot per sot ska asgja.
Vllaznija per mendimin tem ska ego me lujt ska gjak sot per sot ska asgja.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE
-
- Tifoz nderi
KE TE DREJTE MOR GOLDIAN.ASHT E VERTETE CDO GJA QA THU.ISHALLA VITIN TJETER KENA ME BLE NEJ BLEMJE TE MIRE.NUK E KUPTOJ PSE VLLAZNISE NUK PO I EC MIRE ,DHE NUK E KUPTOJ PSE VLLAZNIA NUK PO FITON DHE NUK PO I TREGON VLERAT E SAJ,POR NUK ME DUKET SE KENA AS FUTBOLLISTA TE KQIJ ,KU 3 A 4 VETE MUND TE VESHIN FANELEN E EKIPIT KOMBETARE A.AS PER JOSEN NUK DI GJA QA ME THAN ,SEPSE PER MU ASHT TRANIERI MA I MIRE NE SHQIPNI DHE VLLAZNIA NUK KA ME GJET KURR NJI TRANIER SI AI.PRA SHKURT ,NUK E DI SE KU ASHT FAJI I VLLAZNISE.
-
- ANTI TIRANSI