TIRANA-VLLAZNIA
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Tytjeta juj,
Ne rrall te pare me ma ba hallall qe skam shkru pa itesh sa kam ardh ne shpi ..
Me aq sa lexova, e ca me thanen, Vllaznia ka hup per faj te Grimes ( qe se harron zakonin e vet, per cdo vjet, ka mesi i sezonin e ban ka nji marri), si edhe per faj te Sukaj (edhe se asht i ri, nuk duhet me e justifiku, se ka fillu me u ba menemadh e pordhac i madh.....)
Vllaznia ka nevoj sesban per perforcime, tu fillu prej te porta e tu maru te sulmusat!!!!
Nqs nuk bahen perfocime te duhuna, rrezikojme seriozisht.....
Me aq sa lexova, e ca me thanen, Vllaznia ka hup per faj te Grimes ( qe se harron zakonin e vet, per cdo vjet, ka mesi i sezonin e ban ka nji marri), si edhe per faj te Sukaj (edhe se asht i ri, nuk duhet me e justifiku, se ka fillu me u ba menemadh e pordhac i madh.....)
Vllaznia ka nevoj sesban per perforcime, tu fillu prej te porta e tu maru te sulmusat!!!!
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Jam dakort me faktin se ndeshjen e humbëm për fajin e Grimës por përsa i përket Sukaj nuk jam dakort,sepse unë isha në stadium dhe nuk pashë ndonjë shënjë mëndjemadhësie të tij.Gjithë skuadra luajti në grup dhe bënë një lojë të shkëlqyer,sidomos në pjesën e dytë.Admin wrote:Tytjeta juj,
Pra mos tju ngelet merak,sepse Sukaj me aq mundësi sa kishte,luajti me gjith shpirt dhe nuk keni pse t'a paragjykoni,sidomos ju që se keni parë ndeshjen.
Respekte!
Para VLLAZNIA!
-
- ANTI TIRANSI
Naqe nuk jam dakort me ty.Ndoshta per golin e kishte fajin Grima(pa ndoshta)por Sukaj e pati rastin,te pakten tre raste,per me barazu edhe per mendimin tem po te kishte barazu klishim mrrite edhe me fitu se tirana ne pjesen e dyte ishte xero.forri wrote:Përsa i përket rastit të Sukajt për gol,pavarsisht se nuk arriti të realizojë golin mund të them se fati e ndihmoi portierin e Tir... dhe jo se Sukajt i është rritur mëndja,sot ai ka luajtur shumë mirë.Ndërsa Grima ma ka shpif krejt sonte,ç'do gjuajtje e grushtonte edhe kur kishte mundësi me e mbajt topin, për faj të tij mund të kishim hëngër edhe gol tjetër,pra pika më e dobët e jona ishte portieri!
Respekte edhe ishalla me fitore ndeshjen e ardhshme!
Gjith të mirat!
-
- ANTI TIRANSI
Naqe un e kam pa ne tv ndeshjen.Nuk thashe se ka gabu per mendjemadhsi por thashe qe gaboj shum e pike.Shume i pasakte ne gjujtjet e tija.forri wrote:Jam dakort me faktin se ndeshjen e humbëm për fajin e Grimës por përsa i përket Sukaj nuk jam dakort,sepse unë isha në stadium dhe nuk pashë ndonjë shënjë mëndjemadhësie të tij.Gjithë skuadra luajti në grup dhe bënë një lojë të shkëlqyer,sidomos në pjesën e dytë.Admin wrote:Tytjeta juj,
Pra mos tju ngelet merak,sepse Sukaj me aq mundësi sa kishte,luajti me gjith shpirt dhe nuk keni pse t'a paragjykoni,sidomos ju që se keni parë ndeshjen.
Respekte!
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Është e vërtetë që Sukaj,pati shumë raste për gol dhe nuk bëri asnji,por nuk mund t'a quajmë mëndjemadh apo pordhac sepse,nuk ma do mëndja që ai s'ka pas dëshirë për të bërë gol,thjesht nuk pati fat.vllaznia1919 wrote: Naqe nuk jam dakort me ty.Ndoshta per golin e kishte fajin Grima(pa ndoshta)por Sukaj e pati rastin,te pakten tre raste,per me barazu edhe per mendimin tem po te kishte barazu klishim mrrite edhe me fitu se tirana ne pjesen e dyte ishte xero.
Mëndjemadh do të quhej vetë në rast se do tregohej egoist dhe nuk do të pasonte topat tek sulmuesi tjetër!
Rezultati nuk ishte ai që donim ne por përsa i përket lojës,ka qënë loja më e mirë e këtyre 4 sezoneve që kemi luajtur kundër Tir... këtu në Tiranë.
Para VLLAZNIA!
-
- Kuqeblu Perjete
ne te vertete smundem me fole shume per lojen sepse pak kam pa ne stadium por rasti i Sukajt ishte gabim amatoresk,kete e kam pa direkt
pashe edhe rastet ne tv dhe me erdh keq qe ma shume raste kishim ne dhe per amatorizem ose papjekuri te sulmuesit Sukaj e humbem ndeshjen.
Grima - OUT
Sukaj - ULE HUNDEN
Mbrojta -SKANDALOZE (ne kete ndeshje ,edhe pse kishim mungesa)
sa per tifozerine do tregoj ma vone por mundem me than qe ka kohe qe nuk baj ksi tifoje fenomenale.brenda ksaj ndeshje duke perfshi edhe udhtimin kan kene te gjita elementat e tifozerise se organizuar.
RESPEKTE TE GJITH TIFOZAVE QE ISHIN NE STADIUM
pashe edhe rastet ne tv dhe me erdh keq qe ma shume raste kishim ne dhe per amatorizem ose papjekuri te sulmuesit Sukaj e humbem ndeshjen.
Grima - OUT
Sukaj - ULE HUNDEN
Mbrojta -SKANDALOZE (ne kete ndeshje ,edhe pse kishim mungesa)
sa per tifozerine do tregoj ma vone por mundem me than qe ka kohe qe nuk baj ksi tifoje fenomenale.brenda ksaj ndeshje duke perfshi edhe udhtimin kan kene te gjita elementat e tifozerise se organizuar.
RESPEKTE TE GJITH TIFOZAVE QE ISHIN NE STADIUM
- GoL
- Tifoz
Ishte nje ndeshje qe ne radhe te pare nuk duhej humbur. Te pakten barazimin duhej ta merrnim se sban. Nje gol vetem per faj te Grimes, qe ose e ka lan vete ose ka kujtu qe po jep faulli albitri. Ne pjese te dyre kena lujt shume mire dhe kena disa raste me barazu me Sukaj qe nuk i shfrytezoi si duhet, nuk i falet. Ne pergjithsi lujtem mire, por jena te paqarte ne organizimin e lojes. Duhet me pas ma shume kreativitet dhe vizion ne loje. Gjithsesi kaq kishim mundesi. Sbesoj se kjo humbje ka me ndiku me keq te ekipi, se me tiranen kena. Shpresoj qe ne ndeshjet e ardhshme te marrim maksimumin.
-
- Moderator
Jam shum i merzitun qi skena fitu por edhe krenar qi i kena myll nport tiransit gjat tan pjeses dyt. sduhet me u demoralizu kurrsesi se i kjo vllazni me josen ska me na zhgenjy tpakten me loj ekjo a gja e madhe, se ma pa ken shulzja do tkishim hum 3-0 ose 4-0 e trnesermen kishte dal ai ninterviste e kisht than futbollistat jan fajtor, ndeshjen e rradhes e fitojm padyshim. se kuptoj pse duhet me na hy friga se po humim me shkumbinin vetem se ska dasht fati me fitu me tiranen.
-
- Webmaster
shikoni kroniken e ndeshjes:
http://video.google.it/videoplay?docid= ... 3155&hl=it
Cilsia nuk asht e mire pa ikta jane mundsite per momentin
http://video.google.it/videoplay?docid= ... 3155&hl=it
Cilsia nuk asht e mire pa ikta jane mundsite per momentin
-
- Kuqeblu Perjete
foto nga atmosfera e kuqebluve ne qemal stafa
http://www.infoshkodra.com/index.php?op ... 2&catid=70
http://www.infoshkodra.com/index.php?op ... 2&catid=70
-
- Webmaster
Hallall edhe iheran per tifon q ekeni ba
Ppappapa kam ken tu e thy pc-ne, prej rasteve foshnjarake qe ka hup Sukaj !!!!
Goli i Tiranes ishte si faj i portierit pa edhe i mbrojtesve!!!
Si e lajne Sinanin me kercy ne zone mes 2 mrojtesve!!
Pa Grima si del me grushtu topin (brenda zones se tij) me beth (m'falni per shprehjen), edhe vonon 100 vjet me u kthy ne pozicionin e vet !!!!
Gjynah qe kena hup!!!
Me aq sa kam pa une ne kronike Vllaznia ka lujt ma mire edhe e ka meritu fitoren.
Skuadra nuk duhet me u demoralizu dhe me lujt edhe ma fort ne ndeshjet e ardhshme ne menyre qe me marr rezultatet maksimale.
Para Vllaznia !!
Ppappapa kam ken tu e thy pc-ne, prej rasteve foshnjarake qe ka hup Sukaj !!!!
Goli i Tiranes ishte si faj i portierit pa edhe i mbrojtesve!!!
Si e lajne Sinanin me kercy ne zone mes 2 mrojtesve!!
Pa Grima si del me grushtu topin (brenda zones se tij) me beth (m'falni per shprehjen), edhe vonon 100 vjet me u kthy ne pozicionin e vet !!!!
Gjynah qe kena hup!!!
Me aq sa kam pa une ne kronike Vllaznia ka lujt ma mire edhe e ka meritu fitoren.
Skuadra nuk duhet me u demoralizu dhe me lujt edhe ma fort ne ndeshjet e ardhshme ne menyre qe me marr rezultatet maksimale.
Para Vllaznia !!
-
- Webmaster
-
- Tifoz nderi
papapa sa inat me vjen kena hanger gol kot edhe iher tjeter prej ne shkodranit, edhe na kan hanger te pakten nji penallti albiter pusht, hallall tifozave qe kan shku atje se e kishin diftu se qar tifozllekut bajm na, a me duket mu apo kan ken ma shum tifoza shkodran, ishalla veni foto te tifozave se kan ba nji gja shum te bukur mirupashim tanve ishalla fitojm me shkumbinin ciao kristiani.
FORZA VLLAZNIA
- gdr
- Tifoz nderi
-
- Webmaster