Vllaznia - Partizani
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Moderator
BLEDI wrote:Shkodrani81 nuk e di ku don me dal me fjalt krytar partiet e di se ta pa thu fol pervedi po ngaqi mje drejtu mu po te pergjigjem pesimist apo jo une ne fun te funit ky ashte menimi jem ty po ste pelqej ose mos u pergjigj ose mas thuj mas ma merrni per t'keq e firmen e ke vu per na qe jena pesimista,nuk jam tuj sha Vllaznin se pranaj jam n'kyt forum ne rralle te pare po jam pesimist me lojtart edhe drejtusat qe jan tuj u tall me VLLAZNIN kshu qe nuk di qa me than ma se m'duket e kam shpjegu vedin edhe nuk kam qjef ma as mu ju pergjigj kuj per kyt muhabet se sa e don ti VLLAZNIN e du edhe UNE kshu ta lame kyt muhabet e ti jep menimet tuja une do jap menimet e mija pa pas naj problem.
NDERIMET E MIJA TANVE
Bled ti mos u ban me nerva he burr se ska than gja shlodrani81,
Sa per kyt partin e pesimistave, kjo asht muhabet i vjeter qi e ka fillimin prej mejet: un kam than tuj qesh per me ironizu ma shum partit politike shqiptare qi edhe ne kyt forum jan kriju partija e pesimistave dhe e optimistave, dikush tjeter ka than u kriju edhe partia valterian e kshtu me radhe......
Na sduhet me ja marr njeni tjetrit per keq muhabetin
TANE TE RESPEKTUM JENA
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Kuqeblu Perjete
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
Bledi, ne rradhe t'pare pa t'tregoj (ta tha edhe Men in redblu) se kja puna e partinave , asht nje hardhek qe kena hap ne ne forum, pa dashte me fy kerkend, pra jena thjesht tu lujt se bashku ne forum, Pesimistat, Optimistat, Te pamvaruruit, edhe Valteristat. Tash une nuk e di qe a i ke lexu ti kta postimet per punet e partive, apo thjesht pa dan me ba si i prekun. Sidoqofte puna, une tu lujt isha dhe ta tregova qe mos ma merrni seriozisht.BLEDI wrote:Shkodrani81 nuk e di ku don me dal me fjalt krytar partiet e di se ta pa thu fol pervedi po ngaqi mje drejtu mu po te pergjigjem pesimist apo jo une ne fun te funit ky ashte menimi jem ty po ste pelqej ose mos u pergjigj ose mas thuj mas ma merrni per t'keq e firmen e ke vu per na qe jena pesimista,nuk jam tuj sha Vllaznin se pranaj jam n'kyt forum ne rralle te pare po jam pesimist me lojtart edhe drejtusat qe jan tuj u tall me VLLAZNIN kshu qe nuk di qa me than ma se m'duket e kam shpjegu vedin edhe nuk kam qjef ma as mu ju pergjigj kuj per kyt muhabet se sa e don ti VLLAZNIN e du edhe UNE kshu ta lame kyt muhabet e ti jep menimet tuja une do jap menimet e mija pa pas naj problem.
NDERIMET E MIJA TANVE
Me t'vertete po me vjen keq qe po prishi harmonine e ketij forumi, se nuk kam hy n'kyt forum per me hap probleme, dhe as nuk tu drejtova ty me kunja, por ta shpjegova punen e partinave. Dhe mos gabosha, ti ishe ai qe nderhyne ne "konfliktin" (ne thojza se s'kan ken kurrgja) tem me Goldianin, ku the se edhe un jam me Goldianin, prandaj un po te drejtohesha edhe ty, dhe te thashe se keke ne partine e Goldianit, pra pa kunja, por qe me e shu ate "konflikt", thashe ta kalojme ne hardhek, per punen e partive, pa ne shkodrant kena qejf kajher me ba demek se s'kuptojme lojnat e me i kalu muhabetet ne seriozitet.
Persa i perket firmes teme, ate e vuna si slloganin e partise se optimistave, ashtu si ia gjeta edhe nji sllogan partise Valteriane , pra per hardhek ma shume, nuk e bana me fy kend, se me pas dasht me fy kend, e baj ne menyra tjera, e ja me larg e larg. Sdq, une jam anetar ma i ri se ti, dmth ke ma shume kohe ne kyt forum, dhe nuk du me u ba un shkaktar per harmonine e ketij forumi, dhe une pa e heqi firmen (meqe e paske marr si kunj), dhe pa e tham seriozisht qe largohem nga ky forum nese ma kerkoni.
Last edited by Shkodrani81 on Sun, 18 Feb 2007 , 05:49, edited 3 times in total.
-
- Tifoz nderi
Une se s'deshta me e ba t'madhe e vuna firmen teme ashtu, por fatkeqsisht ma paskan marre per keq. Nejse per respektimin e rregullave te forumit qe mas me ba konflikte, e heqa.vllaznia1919 wrote:Njerz jena edhe asht normale qe mund te kena pik veshtrime te nryshme,vaj halli me ken te tane te nji menimit.Secili shpreh mendimin e vet.Mas e bani ma te madhe se asht kyt pune kot!
-
- Moderator
O njerz, mas flitni marrina, se pa baheni bajat, pa shijojeni kyt forum, qi pik se pari asht me pikpamje sportive dhe jo politike, dhe aq me teper jo me fy e me i prish hatrin njeni-tjetrit. Hajt more burra se per qef jena ktu, e jo per hall
Hajt i fitoft Valteri neser zgjedhjet, se na e shpall Vllaznin kampjon masanej
Hajt i fitoft Valteri neser zgjedhjet, se na e shpall Vllaznin kampjon masanej
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Pershendetje te tanve,
Spo du me perserit fjalt e Kuqeblu e Vllaznia1919, ktu jena te tane per nji qellim me per me e pa Vllaznine KAMPIONE.
Dikush ka linjen e bute dikush tjeter linjen e forte, por sic e thashe qellimi asht vetem nji VLLAZNIA.
Hajt tesh para Vllaznia e ishalla kampion, vitin tjeter eeee
Vllaznia1919 ku e ke pa Valterin mor
Spo du me perserit fjalt e Kuqeblu e Vllaznia1919, ktu jena te tane per nji qellim me per me e pa Vllaznine KAMPIONE.
Dikush ka linjen e bute dikush tjeter linjen e forte, por sic e thashe qellimi asht vetem nji VLLAZNIA.
Hajt tesh para Vllaznia e ishalla kampion, vitin tjeter eeee
Vllaznia1919 ku e ke pa Valterin mor
-
- Webmaster
Ja se paska kane ne nje emizion sportiv pa nuk e di se kush e jap se paska ken i ftum edhe Hito Hitaj edhe ka akuzu fshf-ne si edhe ka akuzu albitrat Pashaj, Janku e Cekaj si te korruptum.
Jam kurioz me dite reagimin e Hitaj kur ka fol Fushaj kshu, si mund te jene mbrojt....
P.S. Cili kanal e jep kete Rubriken Sportive??
Jam kurioz me dite reagimin e Hitaj kur ka fol Fushaj kshu, si mund te jene mbrojt....
P.S. Cili kanal e jep kete Rubriken Sportive??
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
Konfirmohet mungesa e Telit, Sukaj do luajë
Pas ndeshjes së kaluar të kampionatit me Dinamon në kampin shkodran u deklarua që për ndeshjen e rradhës me Partizanin nuk do ishin në formacion dy prej lojtarëve titullarë të saj. Bëhej fjalë për mbrojtësin Teli dhe sulmuesin Sukaj të cilët ishin ndëshkuar me kartona të verdhë. Por ndërsa për të parin u konfirmuar kartoni i tretë i verdhë, për sulmuesin 19 vjeçar nuk ka rezultuar kështu. fillimisht ka qenë vetë lojtari ai që pas deklarimit në shtyp të këtij problemi ka reaguar duke thënë se kartoni i marrë me Dinamon për të ishte i katërti, i pari pas një skualifikimi që kishte pasur pak kohë më parë. duke qenë kështu drejtuesit e Vllaznisë e kanë verifikuar këtë gjë edhe në Federatë dhe ka rezultuar që Xhevahir Sukaj do jetë i gatshëm për të luajtur të mërkuën ndaj Partizanit. Në këtë mënyrë mungesë e sigurtë është vetëm ajo e Telit ndërkohë që pritet të verifikohet edhe gjendja shëndetësore e Bejzades dhe Canit.
Pas ndeshjes së kaluar të kampionatit me Dinamon në kampin shkodran u deklarua që për ndeshjen e rradhës me Partizanin nuk do ishin në formacion dy prej lojtarëve titullarë të saj. Bëhej fjalë për mbrojtësin Teli dhe sulmuesin Sukaj të cilët ishin ndëshkuar me kartona të verdhë. Por ndërsa për të parin u konfirmuar kartoni i tretë i verdhë, për sulmuesin 19 vjeçar nuk ka rezultuar kështu. fillimisht ka qenë vetë lojtari ai që pas deklarimit në shtyp të këtij problemi ka reaguar duke thënë se kartoni i marrë me Dinamon për të ishte i katërti, i pari pas një skualifikimi që kishte pasur pak kohë më parë. duke qenë kështu drejtuesit e Vllaznisë e kanë verifikuar këtë gjë edhe në Federatë dhe ka rezultuar që Xhevahir Sukaj do jetë i gatshëm për të luajtur të mërkuën ndaj Partizanit. Në këtë mënyrë mungesë e sigurtë është vetëm ajo e Telit ndërkohë që pritet të verifikohet edhe gjendja shëndetësore e Bejzades dhe Canit.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- I lindur KuqeBlu
Dabulla: Partizanin do ta mundim për kampionat
Vetë ai nuk ka asnjë dyshim. Ndeshja e kësaj të mërkure sërish ndaj Partizanit por tashmë për kampionat, nuk do të ketë asnjë ngjashmëri me atë të kupës. Këtë e thotë njëri prej titullarëve të formacionit të Vllaznisë Rezart Dabulla i cili nuk e ka “kapërdirë” mirë barazimin e arritur një javë më parë ndaj të kuqve. “Dy ndeshje rresht ndaj të njëjtës skuadër natyrisht që nuk ka sesi të jenë të ngjashme. Kështu shpresoj të jetë edhe këtë rradhë teksa ne shpresojmë të bëjmë një paraqitje shumë më të mirë sesa ajo që bëmë ndaj Partizanit në ndeshjen e kupës. Madje më mirë do thosha se jo shpresojmë por paraqitja jonë do jetë shumë më e mirë teksa do eliminojmë gabimet e vërejtura në ndeshjen e parë. aq më tepër kur tashmë kemi të bëjmë me një ndeshje kampionati dhe nuk kemi pse mendojmë edhe për një ndeshje të dytë. Ndeshja e kësaj të mërkure duhet fituar me çdo kusht”-ka thënë Dabulla për “Sporti Shqiptar”. Sakaq tek të gjithë ende është në mendje goli me dorë i Dhëmbit në ndeshjen e javës së kaluar dhe kritikat mbi arbitrimin e ndeshjes. Protestat për këtë vijojnë ende në kampin shkodran megjithatë ata tashmë nuk kanë frikë nga gjyqtari për ndeshjen e kësaj të mërkure. Këtë e thotë edhe “Dabi” i cili gjithsesi e ngre këtë problem kur shton: “S’ka pse të kemi frikë nga gjyqtari. Ajo që ndodhi në ndeshjen e kupës është e pafalshme megjithëse në karrierën time kam parë edhe më keq se aq. Problemi është se vijnë gjyqtarët në Shkodër, gjykojnë ashtu siç ua ka qejfi, luajnë me ndjenjat e atyre mijëra tifozëve që janë në stadium dhe pastaj bëjnë lojë fjalësh, e pashë, s’e pashë. Kjo nuk është aspak normale prandaj dhe dikush duhet të ndërhyjë në këtë mes”. Skuadra shkodrane prej shumë ndeshjes vuan mungesën e shumë lojtarëve, çka ka bërë që formacioni të ndryshojë nga java në javë. Kështu do ndodhë edhe këtë herë kur do mungojë për arsye kartonash mbrojtësi Teli ndërkohë që në dyshim janë Bejzade e Cani. Vetë “Dabi” mendon se mungesat janë gjithnjë një minus aq më tepër për Vllazninë, një skuadër që nuk ka dhe aq shumë lojtarë të gatshëm për të qenë të rëndësishëm. “Sigurisht që mungesat ndikojnë aq më tepër kur bëhet fjalë për lojtarë të rëndësishëm si Teli. Vllaznia nuk është një skuadër që ka 30 apo 40 lojtarë të gjithë njëlloj dhe për pasojë këto mungesa bëjnë që të prishen shumë plane të trajnerit sepse nganjëherë duhet ndryshuar ehde mënyra e të luajturit të skuadrës. Gjithsesi shpresoj që këtë rradhë këto mungesa të mos ndikojnë dhe ne ta fitojmë takimin”-deklaron Dabulla. Në këtë mënyrë për ndeshjen e dy ditëve më vonë ka vetëm një alternativë në kampin shkodran: fitore. Ajo do ta ngjiste këtë ekip në vendin e dytë në tabelën e renditjes, vend që është edhe objektivi final i kuqebluve. “Shpresat për vendin e dytë janë shumë të mëdha. Ndesshjet më të rëndësishme i luajmë në fushën tonë dhe si rrjedhojë çdo gjë është në dorën tonë. Duhet të fitojmë me çdo kusht ndaj Partizanit këtë javë për të besuar pastaj tek arritja e këtij objektivi që është plotësisht i arritshëm”-ka thënë në fund Rezart Dabulla.
Gjergj KOLA
Vetë ai nuk ka asnjë dyshim. Ndeshja e kësaj të mërkure sërish ndaj Partizanit por tashmë për kampionat, nuk do të ketë asnjë ngjashmëri me atë të kupës. Këtë e thotë njëri prej titullarëve të formacionit të Vllaznisë Rezart Dabulla i cili nuk e ka “kapërdirë” mirë barazimin e arritur një javë më parë ndaj të kuqve. “Dy ndeshje rresht ndaj të njëjtës skuadër natyrisht që nuk ka sesi të jenë të ngjashme. Kështu shpresoj të jetë edhe këtë rradhë teksa ne shpresojmë të bëjmë një paraqitje shumë më të mirë sesa ajo që bëmë ndaj Partizanit në ndeshjen e kupës. Madje më mirë do thosha se jo shpresojmë por paraqitja jonë do jetë shumë më e mirë teksa do eliminojmë gabimet e vërejtura në ndeshjen e parë. aq më tepër kur tashmë kemi të bëjmë me një ndeshje kampionati dhe nuk kemi pse mendojmë edhe për një ndeshje të dytë. Ndeshja e kësaj të mërkure duhet fituar me çdo kusht”-ka thënë Dabulla për “Sporti Shqiptar”. Sakaq tek të gjithë ende është në mendje goli me dorë i Dhëmbit në ndeshjen e javës së kaluar dhe kritikat mbi arbitrimin e ndeshjes. Protestat për këtë vijojnë ende në kampin shkodran megjithatë ata tashmë nuk kanë frikë nga gjyqtari për ndeshjen e kësaj të mërkure. Këtë e thotë edhe “Dabi” i cili gjithsesi e ngre këtë problem kur shton: “S’ka pse të kemi frikë nga gjyqtari. Ajo që ndodhi në ndeshjen e kupës është e pafalshme megjithëse në karrierën time kam parë edhe më keq se aq. Problemi është se vijnë gjyqtarët në Shkodër, gjykojnë ashtu siç ua ka qejfi, luajnë me ndjenjat e atyre mijëra tifozëve që janë në stadium dhe pastaj bëjnë lojë fjalësh, e pashë, s’e pashë. Kjo nuk është aspak normale prandaj dhe dikush duhet të ndërhyjë në këtë mes”. Skuadra shkodrane prej shumë ndeshjes vuan mungesën e shumë lojtarëve, çka ka bërë që formacioni të ndryshojë nga java në javë. Kështu do ndodhë edhe këtë herë kur do mungojë për arsye kartonash mbrojtësi Teli ndërkohë që në dyshim janë Bejzade e Cani. Vetë “Dabi” mendon se mungesat janë gjithnjë një minus aq më tepër për Vllazninë, një skuadër që nuk ka dhe aq shumë lojtarë të gatshëm për të qenë të rëndësishëm. “Sigurisht që mungesat ndikojnë aq më tepër kur bëhet fjalë për lojtarë të rëndësishëm si Teli. Vllaznia nuk është një skuadër që ka 30 apo 40 lojtarë të gjithë njëlloj dhe për pasojë këto mungesa bëjnë që të prishen shumë plane të trajnerit sepse nganjëherë duhet ndryshuar ehde mënyra e të luajturit të skuadrës. Gjithsesi shpresoj që këtë rradhë këto mungesa të mos ndikojnë dhe ne ta fitojmë takimin”-deklaron Dabulla. Në këtë mënyrë për ndeshjen e dy ditëve më vonë ka vetëm një alternativë në kampin shkodran: fitore. Ajo do ta ngjiste këtë ekip në vendin e dytë në tabelën e renditjes, vend që është edhe objektivi final i kuqebluve. “Shpresat për vendin e dytë janë shumë të mëdha. Ndesshjet më të rëndësishme i luajmë në fushën tonë dhe si rrjedhojë çdo gjë është në dorën tonë. Duhet të fitojmë me çdo kusht ndaj Partizanit këtë javë për të besuar pastaj tek arritja e këtij objektivi që është plotësisht i arritshëm”-ka thënë në fund Rezart Dabulla.
Gjergj KOLA
[/color]
[/color]
-
- I lindur KuqeBlu
Drejtuesit e Vllaznisë dy ditë më parë i kanë bërë një kërkesë zyrtare Federatës së futbollit për spostimin e orarit të ndeshjes me Partizanin. Sipas presidentit Valter Fushaj, klubi që ai drejton ka kërkuar orën 17.00 për nisjen e këtij takimi shumë të rëndësishëm ngaqë dëshira është për ta bërë atë me projektorë. Për këtë arsye tashmë pritet vetëm vendimi i institucionit të futbollit për të marrë vesh nëse kjo ndeshje do luhet në orarin e caktuar që më përpara nga Federata apo në orarin e kërkuar nga Vllaznia.
[/color]
[/color]
-
- Webmaster
A kopil ky Hitaj, i ka dhan pergjigje dipllomatike....vllaznia1919 wrote:TVSH-ja naqe e ka dhane!
Reagimi i Hitajt ishte:po te mendoja qe albitrat e bajne me qellim futbolli nuk do te egzistonte.
Kuku per ne qfare presidentit kena!
Per mendimin tem arbitri duhet me u denu, por qe te mendohet qe te gjithe arbitrat jane te korruptum nuk me duket shume e drejte.... Fundja e fundit njerz jane edhe gabojne.
Nqs gabimet jane te njepasnjeshme atehere po qe duhen marre masa serioze.
Bikush Birçe ja fut kot edhe mundohet qe kete çeshtje me e eliminu sa ma shume. Nqs kto gabime arbitrore nuk vehen ne dukje atehere kammpionati shqiptar ska me arrit kurr ne ate nivel qe enderrojme te gjithe ne!!!
Sa i takon denimit te Shkembit, nqs vertetohet qe ai e ka prek topin me dashje dhe e ka festu golin atehere me aq sa jam une ne dijeni mund te denohet.
Kurse anesori dhe Pashaj duhet patjeter te denohen !!!!