Po ni temë të njejtë e pata postuar unë para disa muajve, pat deshtuar ajo si temë nuk u flitke kurgjo. Po si duket kjo qenka duke shkuar mire, edhe shpresoj qe t'vazhdoj kshtu.
Nejse, unë jam i gezuar qe ket 28 Nentor do ta pres në Shqipni, e vecanërisht në Shkodër.
SHQIPNI ETNIKE
Shkodra - Gjakova
-
- Antar
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
o luan lum si ti qe po festoke ne shkoderluankerlle wrote:Po ni temë të njejtë e pata postuar unë para disa muajve, pat deshtuar ajo si temë nuk u flitke kurgjo. Po si duket kjo qenka duke shkuar mire, edhe shpresoj qe t'vazhdoj kshtu.
Nejse, unë jam i gezuar qe ket 28 Nentor do ta pres në Shqipni, e vecanërisht në Shkodër.
SHQIPNI ETNIKE
se une u thava(sdi a e kupton kete u thava nese jo mund ta shpjegojne keto vllaznit se une spo gjej fjale tjeter
respekte vlla
i perjashtuar
-
- Antar
Po po e kuptoj. T'pakten kshtu n'Gjakovë i thojim fjales, "u vyshka" apo "u tera" krejt.GOLDIAN wrote:o luan lum si ti qe po festoke ne shkoderluankerlle wrote:Po ni temë të njejtë e pata postuar unë para disa muajve, pat deshtuar ajo si temë nuk u flitke kurgjo. Po si duket kjo qenka duke shkuar mire, edhe shpresoj qe t'vazhdoj kshtu.
SHQIPNI ETNIKE
se une u thava(sdi a e kupton kete u thava nese jo mund ta shpjegojne keto vllaznit se une spo gjej fjale tjeter
respekte vlla
Jam krenar qe jam Shqiptarë.