CILET JAN LOJTARET QE DUHET ME BLE VLLAZNIA PER TU RIKTYER

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Thu, 06 Oct 2005 , 13:27

Nuk ka si me e marre vedin pa u kthy te Vllaznia. :lol: :lol: :lol: :lol:

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Tue, 01 Nov 2005 , 22:51

:) Me thënë të drejtën Iliri nuk më ka pëlqyer edhe aq.Në të vërtetë ka tipare fizike të mira,por asnjëherë nuk jam ndjerë si të thuash,entuziast apo"krenar" për atë lojtar.Lojtarët që kam pëlqyer më shumë,dhe që kanë qënë si të thuash,fytyra e skuadrës,nga vitet 1980-91',kanë qënë Ferit Rragami,Hysen Zmijani dhe Ilir Kepa.Ka edhe shumë të tjerë por këta të tre kanë qënë shpirti i skuadrës.
Para VLLAZNIA!

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Wed, 02 Nov 2005 , 18:39

forri wrote::) Me thënë të drejtën Iliri nuk më ka pëlqyer edhe aq.Në të vërtetë ka tipare fizike të mira,por asnjëherë nuk jam ndjerë si të thuash,entuziast apo"krenar" për atë lojtar.Lojtarët që kam pëlqyer më shumë,dhe që kanë qënë si të thuash,fytyra e skuadrës,nga vitet 1980-91',kanë qënë Ferit Rragami,Hysen Zmijani dhe Ilir Kepa.Ka edhe shumë të tjerë por këta të tre kanë qënë shpirti i skuadrës.
Pershendetje !!!

Eeeeeee naqe , per fat te keq kan ik ato kohe ...
Dibra i Vllaznise kampione per mendimin tem ka ken ne form shum te mire ...!!!
Vllaznit Ultras

Image

futbollist
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia, Bayern

Post by futbollist » Mon, 07 Nov 2005 , 14:42

Po Zmijani ku bahet a din gja kush?...se sikur ka kene i vrame ne gju po se ca ndodhi mrapa su morr vesht,a e ka lane futbollin tesh a?
:::::::::::FORZA VLLAZNIA :::::::::::FORZA SHQIPERIA::::::::

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Tue, 12 Dec 2006 , 10:26

Për mendimin tim,duhet me u kthy në skuadër Vioresini dhe Hamdi Salihi si dhe në mbrojtje Kraja.
Në qoftë se kjo do realizohej,mendoj se nuk do kishte skuadër në trojet tona që do na dilte përballë. :P
Para VLLAZNIA!

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Tue, 12 Dec 2006 , 18:33

forri wrote:Për mendimin tim,duhet me u kthy në skuadër Vioresini dhe Hamdi Salihi si dhe në mbrojtje Kraja.
Në qoftë se kjo do realizohej,mendoj se nuk do kishte skuadër në trojet tona që do na dilte përballë. :P

Eeeeeehhhhhhhh naqe,
Spo kerkon pak :lol:
Ku e merr maj naqe me ardh ata, po nuk i lshon tirana ata !!!!
Vllaznit Ultras

Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sat, 20 Jan 2007 , 23:06

futbollist wrote:Po Zmijani ku bahet a din gja kush?...se sikur ka kene i vrame ne gju po se ca ndodhi mrapa su morr vesht,a e ka lane futbollin tesh a?
tu u sjell neper rus e ke :lol: :lol: :lol:
i perjashtuar

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Sat, 20 Jan 2007 , 23:27

GOLDIAN wrote:
futbollist wrote:Po Zmijani ku bahet a din gja kush?...se sikur ka kene i vrame ne gju po se ca ndodhi mrapa su morr vesht,a e ka lane futbollin tesh a?
tu u sjell neper rus e ke :lol: :lol: :lol:

Hahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 21 Jan 2007 , 14:17

Me sa lexova un Zmijani ka kalu te Kastrioti i Krujs!

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 21 Jan 2007 , 14:18

Kraja na ishte dashte ne mrojtje.Un kisha marre edhe Kaçin.Po Lenadroja ku ka perfundu?Un e kam fiksim njate lojtar.U fol se do te vite bashke me at karderrin e partizanit! :lol:

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Sun, 21 Jan 2007 , 15:52

Kaci per mu na kishte ba shume pune.
Kraja asht i mire pa mu kurre sme ka pelqy se di pse :?:
Masandej aj qe na kishte ba pune pa qe per momentin nuk kthehet te Vllaznia asht i madhi Viorensin Sinani :wink:
Per mendimin tem presidenca duhet qe me fillu me u interesu qysh tesh per te, ne menyre qe vitin tjeter me e pas ne skuader.
Vllaznit Ultras

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Sun, 21 Jan 2007 , 16:21

Per mu ma shum pun ban kaci se gudjabi, sa per krajen ma merr mendja se asht ne superform po mu ma ka prish qyshkur ka than se te besa ndihem si ne shpi ma mir se te vllaznia,

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sun, 21 Jan 2007 , 17:42

pritne more se erdh gudjabiiiiiiiiiiiiiiii me shpate ne dore
i perjashtuar

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 21 Jan 2007 , 19:19

Ku e ka shpaten???? :lol: :lol: :lol: :lol:

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sun, 21 Jan 2007 , 19:22

vllaznia1919 wrote:Ku e ka shpaten???? :lol: :lol: :lol: :lol:
do e dorezojne te kalaja rozafa :lol: :lol: :lol:
i perjashtuar

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Sun, 21 Jan 2007 , 22:53

vllaznia1919 wrote:Po Lenadroja ku ka perfundu?Un e kam fiksim njate lojtar.U fol se do te vite bashke me at karderrin e partizanit! :lol:
Ai Leandroja asht teknik, por kur vrapon neper fushe , a thu se ka nalla vesh e jo kepuce futbollit. Ca me nder futbollisti asht ai qe s'mundet me n'gra vrap. Me duket keta brazilianet qe lujne ne Shqipni, i gjejne ne Brazil tu lujt lagje per lagje, e na i bijne n'Shqipni. Ma ban hallall vllaznia1919 se ndoshta e ke fiksim, por s'asht futbollist per me ja pas nevojen ai, mendaj un.

Mora vesht nga baba ne Shkoder, se kishin marre Canin mbrashpt, e mu ba qejfi se mua me ka pelqy shume kur e kam pa ne Shkoder, megjithse ai Ser Legeni se ka aktivizu fart, por ai ka nje shkeputje te jashtezakonshme dhe mund te perdoret per kundersulme, pra ka nevoje per nje mesfushor te mire qe me e furnizu ne kundersulme. Une e kisha fut ate lojtar vetem per me shfrytzu ndonje kundersulm te mundshem. Dhe Josja me thane , ishte habit se pse e kishin leshu kete lojtar (Canin). Manejna asht shkodran mar burr. Ka lezet. Vllazni me shkodran, ku ka ma mire. Shife se ca pa bajne shkodrant tek Tirana. Ne s'kena nevoj me ble keshtu rrapatushash brazilian e afrikan, kena shkodran sa te dush talenta, vetem duhet dikush me i stimulu, e ja me ja keput kambt, si psh kur isha kyt vere ne Shkoder ne stadium, kur bante naj gabim Cani apo Lika, te gjithe tifozat si leshin gja pa i thane, e fillonin tu i tall. E keta jane shkodran a?? Mandej kur i leshon Vllaznia e bahen te famshem, fillojme e shajme presidentat, a thu se nuk ishim ne ata qe i shame ne fillim.

Ky asht gabimi i ne shkodraneve, se s'dina me ba tifozllek, vetem tu sha e bertit kot, ne vend qe ti japim zemer ekipit kur jane keq, fillojme e i shajme. Dona me fitu gjithmone. Por ne futboll ka edhe humbje. E mandej thojme, jena shkodran, e jena ma te miret, e rrush e kumlla, e kur vjen puna talllemi me shkodranet. Kur isha ne stadium, mu bate kajher me ba fjale me ndonjenin, ngaqe me ikte truni kur i fyeshin ashtu te rinjte.

Per mu Vllaznia bahet vetem me Shkodran, s'kena nevoje as per Tironsa, as per Elbasonsa, as per Durrsak e ku pa di un, kena boll ne Shkoder, vetem duhet t'i perkrahim e jo t'ia kepusim kambet. Kthehuni historise, e shikoni se si ka kene Vllaznia dikur, as kena pas Brazilian, e as Afrikan, e as Tironsa e ku pa di un, vetem shkodran.

Ma bani hallall se u zgjata pak si shume, por une jam per nje Vllazni me shkodran, dhe te rinjte po lihen pak mbas dore, vec inshallah tash po i japin pak krah.

Njesha mire per ju!

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 21 Jan 2007 , 23:48

eshte shum e vertet shprehja jone shoku. me te gjith lojtaret qe kemi jo vetem bajm nje spor 2 skuadera pretendente
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Mon, 22 Jan 2007 , 02:46

Nuk e di per ju tjert po une jam ne nji mendim me Vllaznia1919 se Leandroja na kishte ba pune, edhe une e kam debulese
Kuqeblu perjete!!!!

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Mon, 22 Jan 2007 , 23:22

BLEDI wrote:Nuk e di per ju tjert po une jam ne nji mendim me Vllaznia1919 se Leandroja na kishte ba pune, edhe une e kam debulese
Edhe unë,i këtij mendimi jam.
Para VLLAZNIA!

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sat, 24 Feb 2007 , 01:48

une jam fiksu mas dy emrave IGLI ALLMUCES DHE JULIAN AHMATAJT
plus duhet se sban me kthy ne skuader beqirin e peqinit dhe belishen
si dhe me i ba oferte sinanit
por ajo qe mu me shqeteson ma shume asht fakti qe mos te kena largime lojtaresh pervec treshes qe dihet ajo pune

sukajt i urojme rruge te mbare dhe karriere te suksesshme ne europe

bejzades faleminderit per ate ca ka lujt ishalla vjen si spektator ne shkoder e jo si futbollist ma

dabulles qe une personalisht u gezova pa mase kur erdhi por nuk dha ate ca une prisja

te tjeret duhet me ndej ne skuader
grima
vukcevic teli lici radusinovic(ahmataj)
ahi lika(allmuca) belisha osja
gudjabi sinani

pankine: doci kotrri hoti beqiri cani tafili
besoj se me pas kete skuader nuk duhet nej super shpenzim
dhe mbi te gjitha na duhet me pas ne skuader arkitektin MIREL JOSA
i perjashtuar

Post Reply