FLAMURTARI----VLLAZNIA
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
forri me fal qe po nderhyj te kerkoj falje nje mije here por me duket si e pakuptimte ajo qe thua se formula e kampionatit eshte ba me nxjerr tiranen kampion.te jemi pak me realista ste ka faj federata se kem vite qe srrahim tiranen.TE KERKOJ SINQERISHT FALJE PER NDERHYRJEN
jam dakord me ilirinny ne vend 5 do perfundojme
i perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjete
-
- ANTI TIRANSI
-
- Moderator
Un jam dokard me goldianin qi federata spo ka nevoj me e ndihmu tiranen se po del gjithsesi kampion, por nuk jam dakord me goldianin se ai asht dakord me iliriny se dalim ne vend te 5 . A me kuptutGOLDIAN wrote:forri me fal qe po nderhyj te kerkoj falje nje mije here por me duket si e pakuptimte ajo qe thua se formula e kampionatit eshte ba me nxjerr tiranen kampion.te jemi pak me realista ste ka faj federata se kem vite qe srrahim tiranen.TE KERKOJ SINQERISHT FALJE PER NDERHYRJEN
Ndryshimi mes vllaznis e tiranes asht i madh kurse partizani dinamo, teuta e elbasani sjan ma mir se vllaznia.
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Dakort ja me ty që kemi kohë që s'e rrahim Tiranën por unë mendova se mos kan bërë ndonjë pisllik kohët e fundit,sepse para se të fillonte ky kampionat m'ishte fiksu sikur faza e tretë do zhvillohej po me dy takime dhe e ndarë në dy grupe,6 ekipet e para që do luftonin për titull dhe 6 të tjerat që do luftonin për qëndrim në Superligë.GOLDIAN wrote:forri me fal qe po nderhyj te kerkoj falje nje mije here por me duket si e pakuptimte ajo qe thua se formula e kampionatit eshte ba me nxjerr tiranen kampion.te jemi pak me realista ste ka faj federata se kem vite qe srrahim tiranen.TE KERKOJ SINQERISHT FALJE PER NDERHYRJEN
Admin,thotë që kshtu siç po zhvillohet ka qënë planifikuar edhe më parë.Ok.atëhere hallall i qoftë.
E thashë edhe në një shkrim tketër,Tiranës i takon me lujt me vëndin e fundit,me t'parafundit e kshtu me rradhë(pra fitore të sigurta)ndërsa ne i takon me lujt në fillim me Dinamon,Partizanin,Elbasanin,Teutën etj etj(që unë e shoh gati të pamundur që ti mundim të gjitha këto)dhe kushdo të përballet me Tiranën në fund i bie të jetë gjithato pikë mbrapa.
Egziston edhe mundësia që Tirana të humbasë pikë rrugës pasi edhe ajo do ndeshet me të njëjtat skuadra si ne,por ka për të qënë më e qetë gjatë ndeshjeve pasi diferenca që ka krijuar ja lejon këtë gjë.
Pra së fundmi dyshoja se mos kjo formulë u vendos tashti vonë kur u sigurua vëndi i parë nga Tirana.
Para VLLAZNIA!
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
- Kuqeblu Perjete
me aq sa une pashe ne kronike flamurtari kishte lujt shume ma mire se na
na kishim nje rast me dalipin me duket qe gjuan jashte
nje mini analize te shkurte do thoja grima e meriton vertet te quhet gardiani i portes plus saj do thoja qe nje mesfushe shume e dobet pasi me ato sulme qe pashe te kundershtarit mesfusha ishte krejt inekzistente
por me pelqeu loja e kotrrit.
mire qe e kemi marre ate pike
na kishim nje rast me dalipin me duket qe gjuan jashte
nje mini analize te shkurte do thoja grima e meriton vertet te quhet gardiani i portes plus saj do thoja qe nje mesfushe shume e dobet pasi me ato sulme qe pashe te kundershtarit mesfusha ishte krejt inekzistente
por me pelqeu loja e kotrrit.
mire qe e kemi marre ate pike
i perjashtuar