FLAMURTARI----VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Thu, 08 Feb 2007 , 19:40

forri me fal qe po nderhyj te kerkoj falje nje mije here por me duket si e pakuptimte ajo qe thua se formula e kampionatit eshte ba me nxjerr tiranen kampion.te jemi pak me realista ste ka faj federata se kem vite qe srrahim tiranen.TE KERKOJ SINQERISHT FALJE PER NDERHYRJEN
jam dakord me ilirinny ne vend 5 do perfundojme
i perjashtuar

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Thu, 08 Feb 2007 , 21:05

He maj naqe.Ti ban do dit pushim e manej vjen e na fute pesimizmin ne shtat. :lol: :lol: :lol: :lol:

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Thu, 08 Feb 2007 , 21:25

vllaznia1919 wrote:He maj naqe.Ti ban do dit pushim e manej vjen e na fute pesimizmin ne shtat. :lol: :lol: :lol: :lol:
naqe me me fal E THAM SINQERISHT
e di se e kam tepru dhe ndoshta skam ftyre me shkru ma por duhet me ken dhe pak realista mendoj une

p.s te lumte goja po skane ken dite pushimit keto per mu
i perjashtuar

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Fri, 09 Feb 2007 , 14:16

Un tallem maj naqe.Se skena si me kene optimista me kyt ekip.Qa bane per at problemin?

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Fri, 09 Feb 2007 , 15:35

GOLDIAN wrote:forri me fal qe po nderhyj te kerkoj falje nje mije here por me duket si e pakuptimte ajo qe thua se formula e kampionatit eshte ba me nxjerr tiranen kampion.te jemi pak me realista ste ka faj federata se kem vite qe srrahim tiranen.TE KERKOJ SINQERISHT FALJE PER NDERHYRJEN
Un jam dokard me goldianin qi federata spo ka nevoj me e ndihmu tiranen se po del gjithsesi kampion, por nuk jam dakord me goldianin se ai asht dakord me iliriny se dalim ne vend te 5 . A me kuptut :lol: :lol:
Ndryshimi mes vllaznis e tiranes asht i madh kurse partizani dinamo, teuta e elbasani sjan ma mir se vllaznia.

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Fri, 09 Feb 2007 , 22:04

Qe Tirana asht ma mire se na dihet,por mendoj se per ven te dyte mund te luftojme.

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Fri, 09 Feb 2007 , 22:41

GOLDIAN wrote:forri me fal qe po nderhyj te kerkoj falje nje mije here por me duket si e pakuptimte ajo qe thua se formula e kampionatit eshte ba me nxjerr tiranen kampion.te jemi pak me realista ste ka faj federata se kem vite qe srrahim tiranen.TE KERKOJ SINQERISHT FALJE PER NDERHYRJEN
Dakort ja me ty që kemi kohë që s'e rrahim Tiranën por unë mendova se mos kan bërë ndonjë pisllik kohët e fundit,sepse para se të fillonte ky kampionat m'ishte fiksu sikur faza e tretë do zhvillohej po me dy takime dhe e ndarë në dy grupe,6 ekipet e para që do luftonin për titull dhe 6 të tjerat që do luftonin për qëndrim në Superligë.
Admin,thotë që kshtu siç po zhvillohet ka qënë planifikuar edhe më parë.Ok.atëhere hallall i qoftë.

E thashë edhe në një shkrim tketër,Tiranës i takon me lujt me vëndin e fundit,me t'parafundit e kshtu me rradhë(pra fitore të sigurta)ndërsa ne i takon me lujt në fillim me Dinamon,Partizanin,Elbasanin,Teutën etj etj(që unë e shoh gati të pamundur që ti mundim të gjitha këto)dhe kushdo të përballet me Tiranën në fund i bie të jetë gjithato pikë mbrapa.

Egziston edhe mundësia që Tirana të humbasë pikë rrugës pasi edhe ajo do ndeshet me të njëjtat skuadra si ne,por ka për të qënë më e qetë gjatë ndeshjeve pasi diferenca që ka krijuar ja lejon këtë gjë.
Pra së fundmi dyshoja se mos kjo formulë u vendos tashti vonë kur u sigurua vëndi i parë nga Tirana.
Para VLLAZNIA!

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Sat, 10 Feb 2007 , 18:08

A ju thash mor shokë?!!!!!
E morri dreqi kët punë sot me dinamon nesër me partizanin e hajt ta arrish ma Tiranën.E si kemi për t'a arrit kur filluam që tashti me humb pikët?
Para VLLAZNIA!

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Thu, 22 Feb 2007 , 17:58

me aq sa une pashe ne kronike flamurtari kishte lujt shume ma mire se na
na kishim nje rast me dalipin me duket qe gjuan jashte
nje mini analize te shkurte do thoja grima e meriton vertet te quhet gardiani i portes plus saj do thoja qe nje mesfushe shume e dobet pasi me ato sulme qe pashe te kundershtarit mesfusha ishte krejt inekzistente
por me pelqeu loja e kotrrit.
mire qe e kemi marre ate pike
i perjashtuar

Post Reply