Naqe un u talla se e di qe nuk ke hi ne forum per at pune,ishte thjeshte sa me te ngacmu pak.Goce_Sportiste wrote:Naqe un vazhdova dhe u hapa pak ne fjalet e thena nga Forri po ama e shpjegova veten duke thene ;Forri shkruajti "Për mendimin tim,magjia e vërtetë lind me shikimin e parë,ai shikim vlen më shumë se çdo deklaratë dashurie e arrirë,ai moment kur sytë zëvëndësojnë punën e gojës.Ky është problemi me vajzat e sotme,sepse nuk u intereson t'a kapin këtë shikim,janë të gjitha të dhëna mbas reklamimit të vetvetes."Ky fenomen ama zdo me ndodhte kurre me asnje mashkull tjeter nese nuk do e dija qe ishte shqiptar. Keshtu qe kuptohet qe kurre zdo ndodhte kjo gje nese nuk do flisnim te njejten gjuhe.Kjo eshte shikimi i pare dhe momenti qe se kisha kerkuar as pritur kurre te me ndodhte.
Nejse sa kam qesh me pergjigjen tendePo ta kthej duke te thene qe nuk ka qene kjo e gjithe arsyja pse u futa ktu. Besoj se e kam shpjeguar ne nje teme tjeter qe un jam nga nje familje sportistesh dhe me pelqen shume sporti vecanerisht futbolli. Gjithashtu e kam origjinen shkodrane sado qe kam lindur ne tirane e jam rrit aty. Kisha deshire te nigjoj dialekt shkodran dhe te marr vesh me gjeresisht nga sporti i vendit. Kisha hyre ne kete faqe shume kohe me pare per lajmet e rrezultatet por nuk isha antaresuar kurre ne kete forum edhe pse kam lexuar te gjitha temat. Meqe me ra ky hall i madh thashe nje rruge e dy pune.Ahaaaaaaaaaaaaa.Prandaj paske hyre ne kete forum ti!!!!Harroje ti e ta harroj un se u pa ai muhabet me shkuan enderrat kot se sgjehet ma. HEKURI RRIHET SA ESHTE I NXEHTE, UN SE GJETA DOT HEKURIN ME E FUT NE PRIZEIshalla e gjen sa me shpejt ate "shikimin"!
Shnet e gjithe te mirat naqe se mke kenaq sot
Manej asht e vertet qe hekuri rrahet sa asht i xete,por edhe pse fofet munesh me e Xe prep.
Ciao e ja kalosh mire!