Ne kto momente Vllaznia shenon golin e 4-te. Kastrioti - Vllaznia 2-4.
Autor te golave: Kruja (2), Shtubina e Bushiç.
Kane mbet edhe 10 minuta loje.

po 30 ose 40 perqind Admin a I ke nese shkojme ne Europe nese I fitojm tana ndeshjet, ose a mendon qe tifozat do fillojne dhe mendojne europen nese fitojm 3 pikeshin ne tiraneAdmin wrote: Nqs Besa humb ne Korçe me 60-70% jena te shpetum.
Dihet se me Tiranen do jete e veshtire por shpresoj se do jena si ne loro boriqi dhe mendoj qe tan shkodranet qe rrijn ne Tirana dhe nje pjese e shkodres do ta mundim jo vetem ne tifozeri por edhe ne rrezultatAdmin wrote:Hahhahah naqe, neser a te hanen tash po e hapi)
Asht shpejt me mendu per Europa Lige. Europa lige e Jone asht mbetja ne Superlige !!
Me Tiranen e kena sh te veshtire se u ka hyp inati atyne ...
ultraskuqeblu1 wrote:Asht mire qe kajhere tifozat e thjeshte, me i perkrah ose me komplimentu Vllaznit Ultras per sakrificen e tyne, minimumi 1 koment pozitiv, qe edhe sot ishin n Kruje, jane ba qull, kane ken gadi ne cdo stadium edhe kur klubi nuk ka vu autobus, disa here pas insistimeve te Kryesise se VU-s, asht mudesu udhetimi i VU ne transferte prej 2 personave me force ekonomike. Une po flas si i jashtem sepse edhe une vet shume pak ndeshje kam frekuentu kete vit, per shkak te disa impenjimeve qe kam, por ata pak here qe shkoj e di ku me shku edhe me ke me shku me ba tifo...
Tifozat e vertet jane ata qe e perkrahin ekipin ne kete gjendje qe asht, jo ata qe e kane perkrah ne kohen e Myftarin kur ka dal Kampion. Kur del Kampion shkojne tane, tifozi i vertet e ndjek dhe mbeshtet ekipin kur asht keq...
P.s. Ekipi i Zemres nuk perkrahet tu hanger fara lulediellit...Tana t'mirat djema!