Lajmet per skuadren e Vllaznise

Lajme te fundit nga Vllaznia

Moderators: GOLDIAN, Miri, vllaznia1919

Post Reply
Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Re: Lajmet per skuadren e Vllaznise

Post by Admin » Wed, 25 Dec 2013 , 01:23

Faktikisht shume protesta e polemika jane tu ba Grima e Canaj si edhe F$HF hakut asht tu na ardh.
Nuk asht hera e pare qe bahen kshi pislleqesh ne kampionatin shqiptar por kajher duhet me ndej urte e mas me protestu per gjithcka.
Vllaznit Ultras

Image

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Wed, 25 Dec 2013 , 16:38

Me na hek pike ne per protesta kur ne stadiume te tan Shqipnis bahet nami kishte kene kulmi
Po ne nuk ka kush na del zot
Bashkia flen

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Wed, 25 Dec 2013 , 17:06

e kann kthy ekipin ne loje politike mos keni merak hic
mallku qoshin o zot
i perjashtuar

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Wed, 25 Dec 2013 , 19:21

Admin wrote:Faktikisht shume protesta e polemika jane tu ba Grima e Canaj si edhe F$HF hakut asht tu na ardh.
Nuk asht hera e pare qe bahen kshi pislleqesh ne kampionatin shqiptar por kajher duhet me ndej urte e mas me protestu per gjithcka.
Me krahasu me stadiume e presidencat e tjera s'jane tu ba asisand, po prape marri me duket, tu pas parasysh se nuk kane mbeshtetje as kend "t'forte". Kush pyt per drejtesi n'kampionat shqiptar sot?! Me pa pas Myftarin qi i ka shku nzyr e ia ka fut grusht po :wink: :mrgreen: por si jena sot, ma mire duhet me qyre mos me ra prej kategoriet e me ndej urte.

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Sat, 28 Dec 2013 , 22:06

Sdi ca me thane por bajagi keq asht gjendja, ishalla vjen ndonji i zoti ne kry te Vllaznise por pak si veshtire ka me kene tu pa borxhet qe jane si edhe formen juridike qe ka Vllaznia si edhe horizontin e "vaket" qe kane biznesment shkodran.

Ne menyre qe ekipi te jete konkurues duhet qe te bahet shitja e aksioneve dhe te krijohet nji bord drejtus qe te merret me te tana aspektet ekonomike dhe sportive, perndryshe vetem fundi ka me i ardh pjeses ma te madhe te ekipeve shqiptare.
Vllaznit Ultras

Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sat, 28 Dec 2013 , 23:42

admin te pshtojme pa ra prej kategoriet iher se per ekip konkurent bahena kur te njallet myftari
i perjashtuar

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Mon, 30 Dec 2013 , 18:14

Normale qe per kete sezon objektivi kryesor asht mbijetesa e ishalla ja arrijme sa ma pare, por nqs nuk nderhyhet siç duhet nuk kena gja per terezi.
Dikur ka kene ma e lehte me kontribu per nji ekip futbolli si edhe nji pjese e mire e presidentave paret i nuk i kane pas krejt te pastra !! Futbolli ka kene nji mnyre per me pastru lekt.
Sot duhet sesban me ba privatizimin e ekipeve siç duhet e nuk vazhdohet me sponsorizime.
Me nji akademi si e jona, me vlersimin siç duhet te marketingut e me nji menaxhim te mire, Vllaznia i ka mundsite me u ba nji ekip sic duhet.
Vllaznit Ultras

Image

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Mon, 06 Jan 2014 , 14:21

Simas S.Ekspres Hamdi Salihi paska thane ne nji tv lokal te Shkodres se 2 kompani austriake jane te interesume me marre Vllaznine

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Mon, 06 Jan 2014 , 16:28

S'mu duru ma, vendosa me e marr une Vllaznine :lol: :lol:

:? :? Kompanite austriake mund ta marrin vetem nese shohin ndonje burim fitimi financiar, por cfare fitimi mund te nxjerresh nga Vllaznia?! Vetem nese shet ndeshje mund te nxjerresh fitim...

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Tue, 07 Jan 2014 , 02:57

ou ne tv lokale u zgjidhkan sponsoret?
salihi te takohet me luken se ska ca i ban gaci me shoke prej ne Studio
don me ba menaxherin si duket
i perjashtuar

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Sat, 11 Jan 2014 , 15:21

Salihi ishalla i gjen vedit nai ekip nAustri, me shku te Ried-i kishte ken maksimumi.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Tue, 14 Jan 2014 , 13:06

Pash besen vllazen a ju kujtohet para x muajsh kur ju thosha na tan e dim ate shprehjen moti i mire shifet nadje e kam frike se shume shpejt kena mu trondit dhe kjo fanell kuq e blu ka mu nxan pluhun.duhet me reagu sa nuk asht von ,nuk duhet mu marr me albitra po ceshtja asht ma e rende etj etj etj etj etj etj
mas me thoni se nuk e kam than :D

sa posht kena ra si qytet askushi nuk pranon me ardh ne shkoder vecx kur skan ka me shku
zemra me te dhimbt
haram haram e hajr mos bashin tan njata qe na prune ne ket pike
i perjashtuar

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Tue, 14 Jan 2014 , 13:14

mora vesh vllaznia kishte nderru trajnerin e portiereve
tashi pa dasht me lavderu APO me sha as kyt qe erdh APO at qe iku
po ky ndryshim me duket ma shume sikur mi dhan pun dikuj e me hek prej punet dike
se nuk besoj se porblemi i vllaznise calon te trajneri i portiereve ndioshta dhe gabohem
i perjashtuar

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Thu, 23 Jan 2014 , 01:16

kena fitu ne miqesore me aden 4-0
kekena mire gjynah me ju ra ne qaf
i perjashtuar

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sat, 08 Feb 2014 , 16:22

si tha mir grima po perdoret politikisht vllaznia hahahahhahha MOS ME KOPJO MO BURRE PO GJEJ NEJ SHPREHJE TJETER

PO ME VJEN MIRE SE E ELXOKA FORUMIN MIRI
i perjashtuar

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Mon, 17 Feb 2014 , 21:56

Alarmi i Zmijanit: Vllazni, mos lër pikë në Shkodër!

http://www.panorama-sport.com/kategoria ... e-shkoder/" onclick="window.open(this.href);return false;

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Thu, 20 Mar 2014 , 07:42

Pas deklaratës së Rudi Vatës një ditë më parë në gazetën “Panorama Sport” se Armando Cungu është frikacak dhe nuk e morri drejtimin e Vllaznisë, ka ardhur dje reagimi i ish-lojtarit shkodran Cungu qe I pergjigjet :
S’jam frikacak, Vllazninë ta marrë ‘i suksesshmi’ Vata

Deklarata e Vates :

Vllaznia është kthyer në një pazar. Cungu u tregua frikacak që nuk pranoi ta merrte. Shkodra ka nevojë për njerëzit e vet kur është keq dhe jo kur është mirë”. Për ish-trajnerin e Vllaznisë, Rudi Vata, situata në klubin shkodran është katastrofike. Në një intervistë për “Panorama Sport”, një ditë më parë, ai deklaroi: “Fajtorët kryesorë të kësaj situate dihet se kush janë. I pari është kryetari i bashkisë, Luka, i cili ka bërë zgjedhje të gabuara dhe nuk ka ditur të menaxhojë një klub si Vllaznia. Më pas, fajtorë janë administratori Gjyrezi dhe drejtori sportiv Grima. Këtu përfshihet edhe trajneri Canaj, i cili nuk mund të qëndrojë jashtë përgjegjësive. Nëse Cungu ka pasur një ofertë zyrtare nga ana e drejtuesve të klubit, për mua është treguar frikacak që s’ka pranuar, sepse Shkodra ka nevojë për njerëzit e vet kur është keq dhe jo kur është mirë”.

Kunderpergjigjja e Cungut :

Pas deklaratës së Rudi Vatës një ditë më parë në gazetën “Panorama Sport” se Armando Cungu është frikacak dhe nuk e morri drejtimin e Vllaznisë, ka ardhur dje reagimi i ish-lojtarit shkodran. Cungu deklaron se nuk është aspak frikacak, në një kohë që ironizon me Vatën, duke e konsideruar si trajner të suksesshëm dhe i thotë që ta marrë ai për herë të dytë ekipin kuqeblu. Reagimi “Koncepti i frikacakut është i diskutueshëm, pasi frika është një emocion që lind kur dikush përballet me një rrethanë apo situatë të panjohur. Mund të isha “frikacak” kur u përballa me suksese të niveleve që askush më parë nuk ishte përballur në futbollin shqiptar. Por, për sa i përket Vllaznisë, nuk kishte asgjë që të më frikësonte, duke qenë se në të gjithë karrierën time vetëm kam kontribuar te kjo skuadër si futbollist dhe si trajner”, – bën të ditur fillimisht Cungu në reagimin e tij. “Së dyti, edhe mosmarrja përsipër në këto çaste të Vllaznisë (pa dashur të shpjegoj sërish arsyet, pasi ato i kam bërë publike në respekt të emrit Vllazni dhe të tifozëve të mrekullueshëm të saj), më përforcon bindjen se bëra mirë, pasi tashmë një ish-trajner ‘tejet i suksesshëm’ i Vllaznisë mund ta marrë përsipër. Bazuar në fjalët e tij besoj se kjo gjendje e Vllaznisë ka vetëm një zgjidhje: ‘Rudi Vata bis’”, – mbyll Cungu.

http://www.panorama-sport.com/kategoria ... shmi-vata/" onclick="window.open(this.href);return false;

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Sat, 22 Mar 2014 , 12:28

Asigja nuk thot Cungu, vec fjale kot. Une kam rrespekt per te, djal i urte e punetor, por Vllaznin ne kyt moment te veshtire e la ne balte. Sa mire paska kohe me u marr "qit e prit" me Vaten, kurse per Vllaznine nuk kishte kohe.

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Sun, 23 Mar 2014 , 11:49

Me vjen keq edhe mu qe Cungu nuk ka pranu si edhe per menyren se si u sjell.
Gjaja ma e mire per Cungun kishte kene qe me kerku garanci drejtuesve per mbeshtetje si morale po ashtu edhe ekonomike e masandej te kishte vendos!!

Sdq ma mire qe nuk ka pranu mqs as aj vete nuk ka kene i bindun se Vllaznia mund te rrite ne Superlige.

Kam pershtypjen se Vllaznise ne rradhe te pare i mungon besimi e motivimi per me shpetu.
Vllaznit Ultras

Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 31 Mar 2014 , 23:27

thuhet se Laqi ka marr ne dore 50 mije euro per shitjen e ndeshjes me Tiranen . Simbas disa formacioneve mrend ne klub , Laqi I ka than edhe vllaznise me pagu 50 mije euro , dhe ska mujt kush me I pagu . Kur ta ban laqi ket pune emagjinoje qa te bajn te tjerat :) .Vitin tjeter ka me I ardh rradha laqit qe e kena pshtu shum here

Post Reply