Lajmet per skuadren e Vllaznise

Lajme te fundit nga Vllaznia

Moderators: GOLDIAN, Miri, vllaznia1919

Post Reply
Man in Redblue
Moderator
Moderator

Re: Lajmet per skuadren e Vllaznise

Post by Man in Redblue » Fri, 23 Sep 2011 , 15:59

Ma shume se 5% nuk mund te marrin as ai, asnji tjeter.

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Fri, 23 Sep 2011 , 16:22

si s'na u hoq qafet ky

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Fri, 23 Sep 2011 , 19:11

pritne valon prap president
i perjashtuar

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Sat, 24 Sep 2011 , 18:01

Pjalm nuk e ka ne dore Bashkia se kush me u ba president.
Kur te bahet vlersimi i te tana aseteve te Vllaznise ka me u ba publike vlera totale e Vllaznise si edhe vlera e cdo aksioni.
Cdo person ka me mujt me ble aksione aj qe blen ma shume ka ma shume mundesi me u ba president.

Fushaj asht i avantazhum sepse disa lek (aksione) i ka shpenzu per Vllaznine e aj ka me kerku qe kto lek te kthehen ne aksione ose ka me kerku me shit aksionet.

Platforma qe Bashkia ka ne mend me realizu per Vllaznine ku 1 aksioner ka me pas max 10 % te totalit te Vllaznise asht gja shume e mire si per Vllaznine si edhe per vete aksionert sepse nuk rrezikojne shume kapitalin qe kane investu si edhe nuk ka shume hapsin per me u ba aksioner i vetem i Vllaznise.

Te shofim ca ka me noll deri ne janar.
Vllaznit Ultras

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Sun, 25 Sep 2011 , 00:20

Me sa di une cdo aksioner do kete maksimalisht 5%, ashtu edhe Fushaj maksimalisht 5% do te marrin.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sun, 25 Sep 2011 , 03:46

pa mar zotni man se pa asht zor qe mu fut dhe 10 tjer me emra te ndryshem ne dirigjimin e zotit valter dhe valteri vet bajne 11 pra 55%
une sbesoj asigja ma ne ate vend
i perjashtuar

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 25 Sep 2011 , 16:07

me co kuptoj une ket loje. nuk i di gjanat teknike. por fushaj do te ken dhan dorheqen nga qe bashkija nuk ja ka lan lirin e meparshme. bashkis do ti ket trokit do nje fushajt tjeter. hiqe ket fushajn qe ke dhe me fut mua se te jap me shum. ky asht dotatori Anonim. fushaj e ka kuptuar ket loje dhe don parat e veta. por bashkija e donatori adonim jan tu ba tegjitha perpjektet qe me e lan me gisht ne goje. kjo do te thot qe ne janar skuadra vllaznia do ket shum probleme, se nuk i intereson kujt ecuria por do ti interresoj se kush do e marri atje per siper.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Sun, 25 Sep 2011 , 16:30

Admin wrote:Pjalm nuk e ka ne dore Bashkia se kush me u ba president.
Kur te bahet vlersimi i te tana aseteve te Vllaznise ka me u ba publike vlera totale e Vllaznise si edhe vlera e cdo aksioni.
Cdo person ka me mujt me ble aksione aj qe blen ma shume ka ma shume mundesi me u ba president.

Fushaj asht i avantazhum sepse disa lek (aksione) i ka shpenzu per Vllaznine e aj ka me kerku qe kto lek te kthehen ne aksione ose ka me kerku me shit aksionet.

Platforma qe Bashkia ka ne mend me realizu per Vllaznine ku 1 aksioner ka me pas max 10 % te totalit te Vllaznise asht gja shume e mire si per Vllaznine si edhe per vete aksionert sepse nuk rrezikojne shume kapitalin qe kane investu si edhe nuk ka shume hapsin per me u ba aksioner i vetem i Vllaznise.

Te shofim ca ka me noll deri ne janar.

Admin , A i takon valterit me ligj kja gja edhe pse ka dhan doreheqjen a?

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Mon, 26 Sep 2011 , 11:49

Admin wrote:Fushaj asht i avantazhum sepse disa lek (aksione) i ka shpenzu per Vllaznine e aj ka me kerku qe kto lek te kthehen ne aksione ose ka me kerku me shit aksionet.
si llogariten kto lek qi ka hedh? dmth, a bahet diferenca mes pareve qi ka shpenzu e atyne qi ka fut ne xhep? se mos na dalin qi i ka borxh ky vllaznise..... po rreklama qi i ka ba colosseut tan kto vjet a llogaritet? se me paturpsine ma t'madhe tha nuk ka nevoje colosseo me i ba reklam po e kam vu sa me pase diçka te shkrume ne fanele..... colesseut te romes, atij te vertetit i bajne reklam e nuk paska nevoje ky i kti. edhe adresen e sitit zyrtar te vllaznise (vllaznia.eu) e ka majte si adrese te hotel colosseut se nuk ka nevoje per reklame....

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Mon, 26 Sep 2011 , 13:06

O cuna cdo president hudh lek, po mos harroni qe investimet qe bohen jane qesharake.
Per mu ska president qe nuk fiton. Aq qe hedh sponsorizon sportin ne shqiperi nuk tatohet dhe biles dhe ne dogane ka perfitime se nuk doganohet.
Kane lirshmeri te papare. Mjafton reklama per subjektet tregtare qe zoterojn, kualifikimet ne europian dhe bastet qe luhen ne azi. Per mendimin tim nuk ka dal i hum por ka fitu.
Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Mon, 26 Sep 2011 , 15:11

Skodrinon nuk e di tamam se si llogariten, me aq sa kam lexu e nigju ne shkoder duhet qe te merren parasysh shpenzimet e klubit nga Janari e deri ne momentin qe ka kene president Fushaj.
Besoj se do merren per baze pagesat e lojtareve, shpenzimet per trasfertat e bazen materiale,si edhe nji pjese e kontratave te lojtareve qe ka pagu Fushaj.
Kurse fitimet besoj se jane premiot per pjesmarrje ne Europa Lige, e drejta televizive.
Kam pershtypjen se do shofin gjendjen e kases te klubit Vllaznia nga janari deri tesh.

Ledi me kalimin ne SH.A kam pershtypjen se nuk ka ma heqje shpenzimesh ne dogane.
Vllaznit Ultras

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Mon, 26 Sep 2011 , 18:55

Skodrinon wrote: si llogariten kto lek qi ka hedh? dmth, a bahet diferenca mes pareve qi ka shpenzu e atyne qi ka fut ne xhep? se mos na dalin qi i ka borxh ky vllaznise.....
:wink: :lol: :lol:

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Mon, 24 Oct 2011 , 11:49

Mirel Josa, orë të numëruara në Shkodër…

Trajneri i Vllaznisë, pas disfatës së fundit, rrezikon më shumë se çdo herë tjetër stolin kuqeblu

Humbja në Vlorë i ka rënduar edhe më tepër gjërat në kampin shkodran. Me vetëm 7 pikë të grumbulluara në 6 javë kampionat, Vllaznia është shumë larg objektivave të saj dhe ai që rrezikon gjithmonë në raste të tilla është trajneri. Kohët e fundit është diskutuar jo pak shkarkimi i Josës, megjithatë vetë ai ka qenë i qetë në këtë drejtim.

Edhe pas ndeshjes me Flamurtarin, i pyetur nga gazetarët nëse ndihej i rrezikuar nga ecuria e deritanishme e skuadrës së tij, që nuk ka marrë asnjë pikë në transfertë, Josa i është përgjigjur: “Unë kam një kontratë dhe e respektoj atë. Në kontratën që kam të firmosur, nuk e kam të shkruar që duhet të fitoj në transfertë për të mbetur trajner i Vllaznisë. Sigurisht, po nuk more pikë jashtë, ecuria nuk është e mirë, por e përsëris, kontrata ime nuk e përfshin largimin në një rast të tillë.

Do të vazhdoj ta respektoj atë deri në fund”. Por burime pranë klubit shkodran bëjnë të ditur se puna e trajnerit është duke u kaluar “në sitë” dhe nuk përjashtohet mundësia që ai të largohet. Arsyeja pse mund të merret një vendim i tillë ka të bëjë me atë që Josa nuk po arrin t’i motivojë siç duhet lojtarët në këtë situatë.

Edhe në deklaratat që ai jep pas çdo ndeshjeje, duket se trajneri i Vllaznisë pajtohet me gjendjen e skuadrës, me mungesën e lojtarëve, apo dhe me mungesat e ndryshme nga ndeshja në ndeshje. Rrjedhojë e këtyre gjërave, natyrisht jo shumë për faj të tij, gjërat kanë precipituar, aq sa diçka duhet ndryshuar në skuadër. Ndoshta nuk është zgjidhja më e mirë largimi i tij, por mbase është zgjidhja e momentit.

Ashtu siç ai mori drejtimin e Vllaznisë sezonin e kaluar thuajse në të njëjtën fazë pas largimit të malazezit Radonjiç dhe gjërat u rregulluan, kështu mund të ndodhë edhe këtë herë. Garanci për këtë nuk ka, prandaj dhe drejtuesit e klubit shkodran po maten mirë para se të vendosin për largimin e Josës.

Drejtuesit shkodranë janë duke menduar edhe për sanksionet që ka prishja e kontratës me Josën, por për fat, ata duhet t’ia dinë për “nder” ish-presidentit Fushaj për klauzolën që u ka lënë në kontratën me trajnerin. Nëse ai vendoset të shkarkohet nga klubi, ky i fundit i detyrohet ta paguajë me një shumë prej 500 eurosh në muaj deri në momentin e fundit të kontratës ose deri në momentin që ai të fillojë punë në një skuadër tjetër.

Vajushi: Luajta i sëmurë në Vlorë

Të gjithë jemi befasuar nga paraqitja jo në nivelin e duhur e Armando Vajushit në ndeshjen me Flamurtarin. Pritej shumë më tepër prej tij dhe në fakt nuk ka ndodhur kështu. Bjondi i sulmit nuk ka lënë gjurmë në këtë ndeshje, duke mos u shfaqur si protagonist në ndeshje. Por ka qenë vetë Vajushi ai që ka konfirmuar faktin se në Vlorë ka luajtur i sëmurë, teksa ka thënë: “Nuk kam dashur të luaj, por ma kërkuan me ngulm trajnerët dhe unë sakrifikova.

Kam qenë me temperaturë një natë para ndeshjes, 39 gradë dhe mjekët më kanë këshilluar të qëndroj pushim. Më vjen keq që nuk arrita të ndihmoj skuadrën për të marrë një rezultat pozitiv në këtë ndeshje, por tifozët duhet ta dinë se kam qenë në gjendje të pamundur për të luajtur dhe jo më për të dhënë më të mirën në këtë takim.

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Mon, 24 Oct 2011 , 16:24

Faji nuk asht i Joses, por noshta ndrrimi i pankines mund te "shkund" lojtart qe te japin ma shume ne fushe.
Kam pershtypjen se Hys Zmijani ka me u ba tranjer i Vllaznise.
Vllaznit Ultras

Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Mon, 24 Oct 2011 , 19:50

Asht zyrtare largimi i Joses nga stoli i Vllaznise.
Te shofim kush ka me e marr drejtimin e Vllaznise.
Vllaznit Ultras

Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Mon, 24 Oct 2011 , 20:07

kush do kete miq ne bashki do e marrin
sjam per shkodran se s shof ndonji qe mund te bejne hajr vec astrit hafizit
i perjashtuar

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Mon, 24 Oct 2011 , 21:07

une po shikoj emesionin sportiv ne tv1 channel vendimet do merren neser si mas bashkis
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Tue, 25 Oct 2011 , 02:24

Per mendimin tem mire jan tu ba qe po e hekun. Josa me ka pelqy si trajner ne sezonin e kalum, por kete vit nuk e di se ca po ndodh nuk po din me ba diferencen. Taktika e joses me topa te gjate nuk i pershtatet futbollit tone, josa mund ti bajn pune ndonje ekipi te rretheve por nuk ash per ne.
Kete sezon kena lujt okubet pa mesfush, tan golat kan ardh nga veprimet individuale te sulmusave. Se maj mend ndonjeher vllaznin tu lujt prej mrojtejs ne sulm pa mesfush.
Nje trajner shkodran do na kishte ba pune ne kete moment, duhet me ba lojen ton karakteristike. me shume pasime ne mesfushe e me krose nga krahet.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Tue, 25 Oct 2011 , 06:43

Tring sport dhe Abc news thoshin qe tranieri i ri mund te jete Kroat.

Ishalla nuk ndodh kja sepse gjithmone me traniera te huaj nuk kena pas sukses.

VOJO KUSHI
Tifoz
Tifoz

Post by VOJO KUSHI » Tue, 25 Oct 2011 , 12:41

josa u shkarku zyrtarisht sot edhe propozimin per shkarkim e kane ba grima edhe shaba per mendimin tem kane ba shume mire edhe me duket se kane fillu me punu si profesionista

Post Reply