Europa Lige: Fc Thun - Vllaznia
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Europa Lige: Fc Thun - Vllaznia
Te enjten e ardhshme luhet ndeshja e kthimit kunder Thun.
Ne barazimin qe Vllaznia ka marr ne ndeshjen e pare, asht e mujtun qe me pak kujdes e me pak shanc me arrit kualifikimin historik
Ndeshja luhet me date 21 ora 19:30.
Do ma kishte qejfi qe me ik me pa ndeshjen e jam interesu per me marr me qera nji autobuz.
Kam dergu disa kerkesa e jam tu prit pergjigje mbi preventivat.
Nisja te bahet prej ne Milano paradite e kthimi direkt mas ndeshjes.
Nqs arrina me u ba 50 vete i bjen qe prej Milano ne Thun me kushtu max 25 euro vajtje plus bileten per ne stadium.
Sdq jam tu prit pergjigje per bileta si edhe per preventive te tjera ne menyre qe me pagu sa ma pak per njiri.
Nqs njifni ndonji tjeter qe ka qejf me ik me pa Vllaznine me thoni qe te organizona si grup.
Forca Vllaznia!!!
Ne barazimin qe Vllaznia ka marr ne ndeshjen e pare, asht e mujtun qe me pak kujdes e me pak shanc me arrit kualifikimin historik
Ndeshja luhet me date 21 ora 19:30.
Do ma kishte qejfi qe me ik me pa ndeshjen e jam interesu per me marr me qera nji autobuz.
Kam dergu disa kerkesa e jam tu prit pergjigje mbi preventivat.
Nisja te bahet prej ne Milano paradite e kthimi direkt mas ndeshjes.
Nqs arrina me u ba 50 vete i bjen qe prej Milano ne Thun me kushtu max 25 euro vajtje plus bileten per ne stadium.
Sdq jam tu prit pergjigje per bileta si edhe per preventive te tjera ne menyre qe me pagu sa ma pak per njiri.
Nqs njifni ndonji tjeter qe ka qejf me ik me pa Vllaznine me thoni qe te organizona si grup.
Forca Vllaznia!!!
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
Re: Europa Lige: Fc Thun - Vllaznia
merre manin mos e harro se asht ba gati tash dy jave
mu e mirin sna lajne grate
i perjashtuar
-
- Webmaster
goldi lene grun ne shpi se ska gja.
Mani vjen pa une te du ty ne stadium
Mani vjen pa une te du ty ne stadium
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Webmaster
Hhahhaa Goldi, asht ma lerg Palermo
Kurse nqs Tirana kualifikohet do te lujne kunder Levski Sofies.
Kurse nqs Tirana kualifikohet do te lujne kunder Levski Sofies.
-
- Webmaster
Djema kam fol me nji kompani ktu ne Milano qe na garanton udhtimin nga Milano ne Thun dhe kthim.
Nisja mendohen ne oren 11:00 nga Milano Centrale arritja ne Thun nga ora 16:00 me nji ndalese (dreka), vizite e shpejt ne Thun max 2 ore, masandej ne stadium ka ora 18:30.
Rinisja nga Thun max ne oren 23:00 nga Thun e mberritja ne Milano rreth ores 4:30 -5:00.
Kostoja totale per nji autobuz 50 vendsh asht 810-850 euro.
Nqs bahena 50 kostoja asht tek 18-20 euro vatje - ardhje.
Problemi asht me u ba sa ma pare kto 50 vete si edhe duhet me ba parapagimin ma pare.
Me aq sa kam marr info deri tesh bileta e stadiumit duhet te jete falas.
Per info mundeni me me kontaktu ne nr e tel: 3420482243 (Jetmiri).
Nisja mendohen ne oren 11:00 nga Milano Centrale arritja ne Thun nga ora 16:00 me nji ndalese (dreka), vizite e shpejt ne Thun max 2 ore, masandej ne stadium ka ora 18:30.
Rinisja nga Thun max ne oren 23:00 nga Thun e mberritja ne Milano rreth ores 4:30 -5:00.
Kostoja totale per nji autobuz 50 vendsh asht 810-850 euro.
Nqs bahena 50 kostoja asht tek 18-20 euro vatje - ardhje.
Problemi asht me u ba sa ma pare kto 50 vete si edhe duhet me ba parapagimin ma pare.
Me aq sa kam marr info deri tesh bileta e stadiumit duhet te jete falas.
Per info mundeni me me kontaktu ne nr e tel: 3420482243 (Jetmiri).
-
- I lindur KuqeBlu
ba me ja ba gruja at pune si tham daj ma.GOLDIAN wrote:merre manin mos e harro se asht ba gati tash dy jave
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Webmaster
ku i kena kta tifozat qe rrin ne Itali ??
Asnjeni nuk bahet? I takon me shku e me ardh mrenda dite me 20 euro prej ne Milano!!
Mrb a ma kryve ate porosine§?
Asnjeni nuk bahet? I takon me shku e me ardh mrenda dite me 20 euro prej ne Milano!!
-
- I lindur KuqeBlu
per zoten njaq me ban rruga me shku te puna. edhe mas me ken tifoz kisha shku per qef.Admin wrote:ku i kena kta tifozat qe rrin ne Itali ??
[/color]
[/color]
-
- I lindur KuqeBlu
shka mar ti andej. me palermon jena une e admini, ty ne te lashim me shku ne fazen e grupeve je mire.GOLDIAN wrote:merre manin mos e harro se asht ba gati tash dy jave
[/color]
[/color]
-
- Webmaster
Tjeta juj, deri tesh nuk jane ba personat per me ik me pa ndeshjen e me duket se nuk realizohet.
Kam marr pergjigje prej disa tifozave te Thun ku me kane thane qe biletat jane falas per te tane edhe per tifozat miq.
Biletat shperndahen ne oren 17:00 tek stadiumi!!!
Sic e kam shkru ma nelt kostoja e qerase te autobuzit (50 vendsh) asht 810 euro, kurse e nji autobuzi 30 vendsh asht 770 euro.
Nqs bahena tek 30 na bjen me pagu 26-27 euro per kry vajtje ardhje.
Nqs bahena tek 50 vete na bjen me pagu 17-18 euro per njiri vajtje-ardhje !!!
Ku jane tifozat qe jetojne ne itali, Shv13, Shkelzeni, etj etj ....
Nqs dona me u ba te hanen masdite ose max te marten nade duhet me dhane konfirmimin kompanise si edhe me ba pagesen!!
Kam marr pergjigje prej disa tifozave te Thun ku me kane thane qe biletat jane falas per te tane edhe per tifozat miq.
Biletat shperndahen ne oren 17:00 tek stadiumi!!!
Sic e kam shkru ma nelt kostoja e qerase te autobuzit (50 vendsh) asht 810 euro, kurse e nji autobuzi 30 vendsh asht 770 euro.
Nqs bahena tek 30 na bjen me pagu 26-27 euro per kry vajtje ardhje.
Nqs bahena tek 50 vete na bjen me pagu 17-18 euro per njiri vajtje-ardhje !!!
Ku jane tifozat qe jetojne ne itali, Shv13, Shkelzeni, etj etj ....
Nqs dona me u ba te hanen masdite ose max te marten nade duhet me dhane konfirmimin kompanise si edhe me ba pagesen!!
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
Bahet fjale qe shuma qe fushaj do shperblej vllaznine do të kalojë 50 mijë eurot nese kualifikona.
Cdo barazim me gola ,do te thote kualifikim .
Cdo barazim me gola ,do te thote kualifikim .
-
- Tifoz nderi
pershendetje djema, ishallan po ke nafat e kualifikohna per mu thuni nuk esht ekip i pa kalushem
me vjen keq qe nuk mund ta shof neshjen direkt ne stadjum tu ken ne zvicerr por sot nisem per shkoder e kisha bileten e rezervume e nuk mujta me shty i her me erdhi vllaznia ktu e nuk pata fatin me e pa por si do qoft per ne ka ranci me u ba ekipi i par shqiptar qe kalojm dy turne ne evrop.
me vjen keq qe nuk mund ta shof neshjen direkt ne stadjum tu ken ne zvicerr por sot nisem per shkoder e kisha bileten e rezervume e nuk mujta me shty i her me erdhi vllaznia ktu e nuk pata fatin me e pa por si do qoft per ne ka ranci me u ba ekipi i par shqiptar qe kalojm dy turne ne evrop.
-
- Webmaster
Si perfundim autobuzi nuk bahet per ne Thun, une noshta shkaj me makine pa sma merr mendja!!!
VL ksaj pune.
Thun ka lujte dilen ndeshjen e pare te kampionatit kunder Servette, ku ka fitu jashte me rezultatin 2-1.
kane shenu 2 gola te shpejt ne fillim te ndeshjes.
Ne kete ndeshje nuk asht aktivizu Rama, Junior, si edhe Demiri ka hi 10 min e fundit te cilet ndeshjen e pare ne shkoder kan kene titullar.
VL ksaj pune.
Thun ka lujte dilen ndeshjen e pare te kampionatit kunder Servette, ku ka fitu jashte me rezultatin 2-1.
kane shenu 2 gola te shpejt ne fillim te ndeshjes.
Ne kete ndeshje nuk asht aktivizu Rama, Junior, si edhe Demiri ka hi 10 min e fundit te cilet ndeshjen e pare ne shkoder kan kene titullar.
-
- Antar
- Skuadra: flamurtari
urime VLLAZNISE te kaloj thunin ! do jete fantastike! po nuk eshte hera e pare qe kalohet turi dyte. flamurtari eleminoi wismud aue, pastaj partizan beograd, pastaj ne tur te trete e eleminoi barcelona 1-1, 0-0 ! ju uroj nje rezultat 1-1 !Ujku wrote:pershendetje djema, ishallan po ke nafat e kualifikohna per mu thuni nuk esht ekip i pa kalushem
-
- Moderator
Admin te falenderoj per punen qi ke ba per me organizu udhetimin per ne Thun. (ta kam cu nji mail sot ne lidhje me porosine)
Gjynah qi nuk u realizu. Kjo tregon - me e than haptazi - se na diaspora shqiptare jena te organizume dobt (perfshij edhe vedi ktu qi nuk mujta me ardh).
Gjynah qi nuk u realizu. Kjo tregon - me e than haptazi - se na diaspora shqiptare jena te organizume dobt (perfshij edhe vedi ktu qi nuk mujta me ardh).
-
- Kuqeblu Perjete
nuk asht nej gja e vecante ajo qe thu man po e tregojme vedin vit per vit
shyqyr se kena benzat mu hap rrugeve te shkodres
shyqyr se kena benzat mu hap rrugeve te shkodres
i perjashtuar
-
- Webmaster
Ne fakt gjithmone e kena vujt pak organizimin por kyt rradhe pak ndikon edhe koha e shkurt si edhe periudha asht pak e keqe se nji pjese kane marr pushimet.
Me duket i cuditshem fakti qe nuk ka ma bileta per tifozat miq!!
Nuk e di nqs ishte dasht me i ba kerkese klubi Vllaznia apa ja per rezervime te biletave.
Me aq sa di une nji sektor apa nji numer i caktum biletash duhet me kene te rezervume per tifozat miq ......
Sa i takon ndeshjes konfirmohet denimi i tranjerit te Fc Thun, i cili nuk ka me u leju me kene afer skuadres.
Me duket i cuditshem fakti qe nuk ka ma bileta per tifozat miq!!
Nuk e di nqs ishte dasht me i ba kerkese klubi Vllaznia apa ja per rezervime te biletave.
Me aq sa di une nji sektor apa nji numer i caktum biletash duhet me kene te rezervume per tifozat miq ......
Sa i takon ndeshjes konfirmohet denimi i tranjerit te Fc Thun, i cili nuk ka me u leju me kene afer skuadres.
-
- Webmaster
Tjeta juj djema.
une neser me ndihm te zotit kam me ken ne stadium
Bileta per ndeshjen ka boll e nuk asht problem sepse asht i caktum nji sektor per tifozat miq.
Stadiumi ka me kene plot e biletat per vendsit kane mbaru qysh dje paradite.
Ishalla Vllaznia pa na e shperblen te pakten me nji loje te bukur
Shperndarja e biletave bahet tek stadiumi ne oren 18:00.
Ndeshjen nuk e trasmeton asnji TV zvicerran kurse nuk e di nqs ka me e trasmetu ndoj Tv shqiptar...
une neser me ndihm te zotit kam me ken ne stadium
Bileta per ndeshjen ka boll e nuk asht problem sepse asht i caktum nji sektor per tifozat miq.
Stadiumi ka me kene plot e biletat per vendsit kane mbaru qysh dje paradite.
Ishalla Vllaznia pa na e shperblen te pakten me nji loje te bukur
Shperndarja e biletave bahet tek stadiumi ne oren 18:00.
Ndeshjen nuk e trasmeton asnji TV zvicerran kurse nuk e di nqs ka me e trasmetu ndoj Tv shqiptar...
-
- ANTI TIRANSI
Cfar lesh tv shqiptar po kta nuk e transmetunen ne shkoder