fpjalmi wrote:Luhet me Tiranën, në Shkodër bëhen gati për festë
http://www.sportishqiptar.com.al/luhet- ... -ka-feste/
ndeshja fillon ne oren 2
jam shum kurioz a do tia "kthejm nderin" Tiranes me nji 0-2 apo ia lam per here tjeter ?
fpjalmi wrote:Luhet me Tiranën, në Shkodër bëhen gati për festë
http://www.sportishqiptar.com.al/luhet- ... -ka-feste/
ndeshja fillon ne oren 2
Lol...Man in Redblue wrote:jeti wrote:Mire se na erdhe naqe. redblueheart nje pytje kisha a je kushri me Man in Redblue, se ngjasokeni pak...redblueheart wrote:"Tirona" hajmalia a VLLAZNISE per ti besu prap titullit
besoj qe nese fitojm me tiranen , vllaznia ka mundesi te dali kampion...
vendi 1-Champions league
vendi 2 dhe 3-Europa league
kupa e shqiperise- europa league (turi i dyte paraeleminator)
NESE VLLAZNIA MERR NJE NGA TRE VENDET E PARA DHE MERR KUPEN
ATEHER ATOMATIKISHT VENDI I KATERT FUTET NE EUROPE.............
paraaaaaaaaaaaaaa VLLAZNIAAAAAAAAAAAAAAAAAA
hahah Jeti, ky e ka "redblue" emrin kurse un e kam "redblue" mbiemrin, i takon me ken si Hasan hyseni me Hysen Hasanin![]()
I thash pse sje ne fushe(pasi ate neshje mungonte dhe Pejic). Kam pas ca demtime te vogla. Nuk e ngacmova me shume se ishte me disa miqt e vet.Man in Redblue wrote:ca tha Bala, fole ndo pak me te ?Ledi1920 wrote:G. Lika e sigurt qe loz.Skodrinon wrote:ledi a lozin bala e lika ket ndeshje apo jane te demtum?
Bala se di. Me shkumbinin e takova ne tribune.
Po tifozat dhe klubi flasin gje per te, jan te zhgenjym apo thon ti lam kohe ?
Nuk kena dritashkelzen wrote:Tjeta e juj! desha me dite qar oret fillon ndeshja dhe a thu e kena te mujtun me e pa ketu tek tv vllaznia?
flm... tan juve qe merreni me mbajtjen e ksaj faqeje kaq te bukur dhe kaq te shtrejte per ne.... Respekte dhe ishalla me nje fitore sot.....
shv13 wrote:per kampionat ka mbaru puna po sot du me fitu sesban!!
edhe jasic qi kje tu ja fal golin. fati me ken lila e jo nei pejicMan in Redblue wrote:Ca ban ky Shtupina, cfar idiotit ky edhe Josa qi ma len nfush edhe pse ka kaq ndeshje qi lun pertoke
Edhe Sukaj shum egoist u tregu ne fund te pjeses tpare qi nuk e pasoi topin, do kishte ken gol
Man in Redblue wrote:ndeshje tmire kena ba, gjynah mos me marr trepikshin nkyt ndeshje