Lajme nga Liga Superiore

Diskutoni rreth ecurise , rezultateve , etj. të Kampionatit Shqiptar

Moderators: GOLDIAN, vllaznia1919

Post Reply
jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia

Re: Lajme nga Liga Superiore

Post by jeti » Thu, 03 Feb 2011 , 19:02

fpjalmi wrote:

po ,ketu keka ma e qarte figura
Dicka ma mire, cilesi e transmetimeve qe ban Miri nuk ja kalon askush :wink:
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

sejad
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia || Bayern

Post by sejad » Thu, 03 Feb 2011 , 19:04

jeti wrote:
fpjalmi wrote:

po ,ketu keka ma e qarte figura
Dicka ma mire, cilesi e transmetimeve qe ban Miri nuk ja kalon askush :wink:

:) :) :) :) :) :)

se di se si e ban aq spektakel neshjet...HD.
FORCA VLLAZNIA!!!

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Thu, 03 Feb 2011 , 20:13

0-0 maroi tirana-skenderbeu. rezultati ma i favorshem per ne.
tiranes i kan anullu nji gol te rregullt.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Thu, 03 Feb 2011 , 21:35

o zot sa me ka pelqy muzaka dhe vrapi ,padyshim 2 lojtaret ma te mire te ndeshjes.

kurse lika dhe bala ,nuk jan afru hala dhe sjane kerkund ,siq ishin me vllaznine dhe nuk me shkote mendja se po paraqiten kaq keq .

skenderbeu ka lujt ndeshjen me 4 titullare mangut ,dhe pikerisht ma te miret .

tirans i hangren 1 gol komplet te rregullt siq e tha edhe skodrinoni .

me vjen keq shum per presidentin halili ,qe shpenzon shuma te medha per futbollista ,dhe merr nje tranier qe nuk ia ka idene punen e tranierit ,duke dit se tranieri asht qelesi i ekipit .

sidoqofte ky rezultat ishte perfekt per vllaznine duke ditur qe tiranen e kena 4 pike mbrapa dhe nuk na u afru ,dhe gjithashtu edhe me swkenderbeun kena diferencen veq 1 pike ku ishim 3 .

gjaja ma e bukur asht qe titana skenderbeu dhe flamurtari do lozin jasht ,dhe ne mrend ,ku flamurtari zor se do kapin pike ne laq :D

veqse nuk duhet me humb detyren e shpise me shkumbinin e peqinit :D

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Fri, 04 Feb 2011 , 09:40

Eshte turp me e mar Korca me ket nivel loje. Jo se ka lojtar te keqinj se shume te mire i ka po nuk prodhon loje. Nji ekip qe renditet e dyta dhe pretendon me fitu kampionatin vjen ne Tirane(ku te lejn me lujt futboll) dhe te mos besh asnje gjuajtje ne kuadrat apo et rrezikosh nji here seriozisht porten hap krahun.

Tirona eshte kujtu vone per titull dhe une se besoj se do fitojm trofe. Mbase kupen po por titullin nuk e besoj.

Goli ishte i rregullt por anesoret kan bere dhe gabime te tjera gjate neshjes me pozicionet jashte loje ne dem te tirones. Gjo qe pritej pasi Bode SHENON gjithmone.
Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Fri, 04 Feb 2011 , 09:53

Ledi1920 wrote:Eshte turp me e mar Korca me ket nivel loje. Jo se ka lojtar te keqinj se shume te mire i ka po nuk prodhon loje. Nji ekip qe renditet e dyta dhe pretendon me fitu kampionatin vjen ne Tirane(ku te lejn me lujt futboll) dhe te mos besh asnje gjuajtje ne kuadrat apo et rrezikosh nji here seriozisht porten hap krahun.

Tirona eshte kujtu vone per titull dhe une se besoj se do fitojm trofe. Mbase kupen po por titullin nuk e besoj.

Goli ishte i rregullt por anesoret kan bere dhe gabime te tjera gjate neshjes me pozicionet jashte loje ne dem te tirones. Gjo qe pritej pasi Bode SHENON gjithmone.

ledi ,qa mendon per tranierin dede.

a te duket swe nuk ia ka idene e tranierit ,sepse mu njashtu me duket :D

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Fri, 04 Feb 2011 , 09:56

Qe ska noj eksperience te madhe dihet, por mu personalisht me pelqen.
Ben loje sulmi dhe aktivizon dhe element te rinj. Me ndeshjen me Korcen ai mori persiper fajin por seshte vetem i tij. rastet e pastra tirona i pati po nuk i shfrytezoi si duhet.
Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Fri, 04 Feb 2011 , 10:19

Ledi1920 wrote:Qe ska noj eksperience te madhe dihet, por mu personalisht me pelqen.
Ben loje sulmi dhe aktivizon dhe element te rinj. Me ndeshjen me Korcen ai mori persiper fajin por seshte vetem i tij. rastet e pastra tirona i pati po nuk i shfrytezoi si duhet.
ledi ,tirananes me duket i ka mungu vetem lila ,kurse skenderbeut i kan mungu 3 a 4 titullaret qe jan nder ma te miret .

shkembi ,soza argjentinasi me duket edhe 2 te tjere .

jam plotesisht me mendimin tand per punen e tranierit ,por un mendoj qe tranieri duhet me vu lojtaret ne vendin e preferum .

jo vetem bala nuk ishte ne vendin e tij te preferum ,por edhe ai tjetri qe nuk me kujtohet emri qe kan lujt ne gjermani dhe ne greqi qe lujti ndeshjen e pare .

edhe mesfusha e tiranes ka lojtare klasit ,por bashin shum gabime jo sepse nuk jan lojtare te mire ,por vendet dukej se nuk ishin te tyne .

sulmi i skenderbeut asht shum i forte ,sepse e kena pa ne shkoder ,dhe kete rradhe tirana ishte me fat qe mungoshin ,por nuk diti me e shfrytezu mire sepse skenderbeu lujti ma shum me u mbrojt , ku perdorte kundersulmin ndonjehere ,dhe u pa shum qarte se skenderbeu ra ne pjese te dyte ,dhe lojtaret e rinj te tiranes dominune me forcen e rinise ,megjithate rezultati i drejte do ishte fitorja e tiranes ,duke pa qe i hangren golin sade .

por prap tiranes nuk i vej faj qe sfitune ,sepse skenderbeu ishte i fresket ,kurse tirana sa lujti me dinamon ,dhe kjo asht edhe nje arsyje ma shum ,mos me e gjyku tiranen

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 06 Feb 2011 , 23:51

Tirana/ Shkarkohet Nevil Dede

Barazimi me Besen i ka kushtuar trajnerit te Tiranes Nevil Dede shkarkimin nga detyra.Drejtuesit e skuadres kane ngelur te pakenaqur nga rezultati dhe loja qe bardheblute kane zhvilluar dhe e kane hequr Deden nga posti i trajnerit.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 07 Feb 2011 , 19:46

Nevil Dede: Une nuk marre urdhera si ta bej formacionin

Duket se situata paska me shume se dy jave qe ka qene e tensionuar ne klubin e Tiranes. Trajneri Dede ka thene sot se: "Jam i zhgenjyer per menyren se si rrodhen ngjarjet, pasi une jam me gjak bardhe e blu dhe jo vetem kjo por besoj se deri tani kam bere nje pune te mire. Gjithkush duhet te dine dhe nje gje qe une nuk jam kukull ketu dhe per formacionin vendos une, por intragat brenda klubit bene qe situata te degjeneronte ne kete fare feje, qe nga urdhrat e shefit te klubit te fus kete apo ate lojtare ne fushe dhe deri te mosbindja e Gilman Likes per t'u futur ne loje. E ndjej qe ka pasur intriga ne kete situate dhe ndjehem dhe i tradhetuar nga disa persona, por une iki me nder per punen qe kam bere dhe nuk mund te behem lodra e askujt", tha ish-trajneri i vrenjtur.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Fri, 11 Feb 2011 , 21:07

Historia e dashurisë se Dos Santos nga Brazili dhe vajzës nga Erseka

Ajo bionde me sy blu, ndërsa ai një njeri me ngjyrë. Ajo nga Erseka, ai nga… Brazili. Marko Do Santos është futbollist i kampionatit kombëtar të futbollit në Shqipëri. Para katër vitesh ka qenë pjesë e skuadrës së Ersekës.

Tashmë, Marko dhe Ina prej më shumë se një viti bashkëjetojnë, por pa miratimin e babait të vajzës

Dashuria e tyre nuk ka qenë e zakontë, kjo për shkak të ngjyrës që ka Markos. Para tre vjetësh, qyteti ziente nga thashethemet për lidhjen e vajzës me futbollistin e qytetit. Çifti na tregon se në fillim ata kanë qenë miq. Marko shkonte shpesh në shtëpinë e Inës, për shkak të shoqërisë më të vëllanë. Më pas, gjithçka ndryshoi… ata filluan të ndienin diçka për njeri-tjetrin që më vonë e kuptuan që ishte dëshira që do t’u merrte mendjen. Të gjithë ishin kundra Inës. Ajo nuk duhet të sillte një dhëndër me ngjyrë në shtëpi. Këto “presione” nuk e ndalën vajzën nga Erseka që një ditë të bukur të bënte valixhet gati dhe t’ia “mbathte” në Brazil. Marko tregon se e vetmja mënyrë për të qëndruar me të ishte ta “rrëmbente”, e “rrëmbimi” ka ndodhur në 12 të drekës, kur askush nuk ishte në shtëpi. Tani ata jetojnë në Tiranë. Ina nuk komunikon me babanë e saj. Marko është lojtar i Besës së Kavajës. Të dy kanë shpresa që babai t’i pranojë dhe t’u japë bekim dashurisë së tyre, pavarësisht ngjyrave.

Erseka ka qenë një qytet i veçantë për ju, përveçse keni qëndruar më gjatë, por aty keni njohur edhe një person të veçantë, apo jo?

Po, me Inën, jam njohur në Ersekë, kam kujtime shumë të bukura nga ai qytet.

Marko, po ju çfarë ju pëlqeu tek Ina, a e di familja juaj këtë lidhje?

Marko: Shpirti, mënyra se si fliste. Prindërit e dinë, Ina ka ardhur në Brazil me mua.

Marko, po si e rrëmbyet Inën?

Kisha një problem familjar ato ditë dhe i thash, bëj gati valixhet se nesër do të ikim. Ashtu u bë.

Marko, çfarë nuk ju pëlqen tek Ina?

Xhelozinë, ka shumë…

Kur keni ndërmend të bëheni prindër?

Po me kësmet, pas një viti, po këto gjëra ndonjëherë nuk janë me plan.

FLET INA:

Si jeni njohur me njeri-tjetrin?

Vëllai im ishte shumë shok me Markon dhe vinte shumë shpesh në shtëpinë tonë, dhe kështu u dashuruam.

Është interesante fakti që Do Santos është njeri me ngjyrë, nuk të ka munduar kjo gjë për ta dashur?

E di, këtu ka shumë racistë. Ndërsa mua nuk më ka munduar asgjë, përkundrazi.

Po njerëzit e afërm, familja, si e kanë pritur?

Normal që të gjithë kanë reaguar në fillim, por që më pas mësohesh, nuk ke çfarë bën. Sot nuk do të thotë gjë ngjyra, mosha kur fillon dhe dashuron një njeri, rëndësi ka që ta duash.

Çfarë ju pëlqeu në fillim te Marko?

Për paraqitjen e jashtme nuk kam pasur asnjë problem, nuk ka rëndësi fare për mua. Rëndësi ka që më respekton, më do dhe shkojmë shumë mirë. Shpirti i tij i pastër

Si merreshit vesh në fillim, pasi Marko tha që nuk dinte shqip?

Po ashtu, gjysma-gjysma, në fillim me shenja. Më vonë e mësova unë të shkruante. U kuptuam që duheshim, nga mënyra e shikimit, e komunikimit. Në fillim fare i shkruanim letra njeri-tjetrit, pastaj me telefon. Më vonë filluam të dilnim edhe për kafe. Erseka është vend shumë i vogël dhe merret vesh shumë shpejt.

Keni bërë dasmë?

Joo, ne ende bashkëjetojmë. Nuk kemi bërë dasmë, pasi unë kam ikur nga shtëpia. Nuk është se kanë pranuar prindërit. Unë jam rrëmbyer. Me babin ende nuk flas, për këtë arsye nuk kemi bërë celebrimin akoma, pasi do të donim të bënim dasmë.

Sa kohë keni qenë të dashuruar në fshehtësi?

Gati tre vjet. Pas tre vjetësh e mori vesh edhe babai. Bija dhe unë në sy, pasi dilja shumë. Marko erdhi tre herë të më kërkonte dorën në shtëpi dhe ai nuk pranoi. Nuk donin, si çdo prind. Është një gjë se i vret opinioni i njerëzve, jo se nuk duan vetë. Babai im e ka dashur shumë Markon. Mua nuk më intereson fare, ndoshta do të vijë një ditë që do të pajtohemi. Vetëm më babin nuk flas, ndërsa nëna gjithmonë bën të pamundurën, vjen shpesh më viziton, vëllai po ashtu, motra.

Ina e kishit menduar që do të merrnit një njeri me ngjyrë?

Joo, kurrë në jetë time. Kam bërë shumë gjëra për Markon, kam sakrifikuar edhe familjen time.

Çfarë “çmendurie” keni bërë për Markon?

Unë jam shumë xheloze, dhe nga nervat kam pirë disa herë ilaçe. Kam ikur nga shtëpia natën për të takuar Markon, kam bërë shumë nga këto.

Ina, keni ndonjë fjalë përkëdhelëse për Markon?

Bukuroshi im, (ndërhyn Marko) simpatik po, por jo bukurosh
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kjo vajz nuk po na tregon qe jo vetem nuk kena hy ne nato dhe ne europe por nuk jena as rracista :lol: :lol:

http://www.sportishqiptar.com.al/histor ... ga-erseka/

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sat, 12 Feb 2011 , 05:58

Deputeti Sula kercenon gjyqtarin duke treguar pistoleten

Ai ka kercenuar gjyqtarin kryesor bashke me ndihmesin e tij dhe ka treguar pistoleten duke bere te tremben edhe ato pak njerez qe ishin ne stadium

http://albaniasoccer.com/lajme/shqiperi ... /4026.html

e cfare fitoret paska marr shkumbini me dhune .

po me vjen keq per elbasanin se asht ne fund te fundit e u zhyt edhe ma keq ,por ama edhe gjygjtari nuk ka faj qe ia paska llan ndeshjen shkumbinit ,sepse cdo njeri qe do te kishte ken albiter shkumbinit ndeshjet ia kishte dhan e ja me ken shkumbini me 10 lojtare siq ka ken ,por edhe me 7 lojtare .

nese fshf nuk ia jep 3 pikeshin elbasanit kete here ne tavoline dhe nese nuk e ndalon presidentin sulaj mos me shku ma ne stadium ,atehere futbilli shqiptare ka marre fund nji here e pergjithmone .

me i nxjerr pistolet nji albitrit ,ndodh veq ne shqipni .

nese libri gines e merr vesht ket gja ,e fut menjehere ne librin e saj

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sat, 12 Feb 2011 , 11:51

po ska faqe ma libri gines aq shume mrekullina ndodhin ne shqiperi
turp e faqja zeze ne parlament rrahen ne kulture politikanet zejen vendet kryesore si drejtora artit tu mas pas lidhje aspak me artin
sportit po ashtu i kan vu shqelmin me kohe
jam kurioz si do jete kjo shqipni pas 10 vitesh
une sjam optimist
i perjashtuar

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Sun, 13 Feb 2011 , 16:39

ky sula asht shtaze krejt
na e kan vu edhe te komisioni parlamentar per ngjarjet e 21 dhetorit

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Thu, 17 Feb 2011 , 17:30

Shkelqim Muça largohet nga Skenderbeu
Ish-trajneri i korçarëve dha dorëheqjen pas humbjes me Besën në Kupën e Shqipërisë

- Shkëlqim Muça nuk është më trajneri i Skënderbeut. Ish-tekniku që ka fituar katër tituj kampionë – 3 me Tiranën dhe 1 me Dinamon – dha dorëheqjen pas humbjes 3-1 me Besën në çerekfinalet e Kupës së Shqipërisë dhe ecurisë jo të mirë në ndeshjet e fundit në Superligë.

Në fakt, me Muçën në bankinë, Skënderbeu është duke bërë një nga sezonet e tij më të mirë në historinë e futbollit, por diferenca prej -7 pikësh me Flamurtarin e vendit të dytë dhe super-shpenzimet e presidencës korçare i dhanë fund dashurisë.

Nën drejtimin e ish-trajnerit të Tiranës, Skënderbeu grumbulloi në 20 javë 39 pikë: 12 fitore, 3 barazime dhe 5 humbje. Korçarët i fituan të gjitha takimet në shtëpi: 10 fitore, në po aq ndeshje, por në transfertë nuk janë treguar një skuadër solide, çka ka krijoi edhe diferencën prej shtatë pikësh me vlonjatët.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Thu, 17 Feb 2011 , 17:32

po habitem si e paskan hek mucen keshtu nga skenderbeu .

A thu se skenderbeu ka ken nej here ne vend te dyte tan historine e tij .

A thu se skenderbeut nuk ia falte se ka marre nja 20 kupa :D

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sat, 19 Feb 2011 , 05:38

Admin ,ke harru me e e hap temen elbasani vllaznia dhe e ke kyq para 1 javet :D

ndeshjet e kesaj jave jane

Java 21
E shtunë
Kastrioti-Besa
Laci-Dinamo

Të dielën
Elbasani-Vllaznia
Tirana-Shkumbini

Të hënën
Bylis-Teuta
Skenderbeu-Flamurtari

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia

Post by jeti » Mon, 21 Feb 2011 , 17:30

Uroj qe Skenderbeu te fitoj sot. Ba me fitu flamurtari a,t,h kamionati do kthehet si ai I vjetshmi me Dinamon komplet skandal.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 21 Feb 2011 , 17:48

jeti wrote:Uroj qe Skenderbeu te fitoj sot. Ba me fitu flamurtari a,t,h kamionati do kthehet si ai I vjetshmi me Dinamon komplet skandal.
jeti ,cfare oret fillon ndeshja

sejad
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia || Bayern

Post by sejad » Mon, 21 Feb 2011 , 18:15

a thu jepet neshja ne vllaznia.tv? sepse neshja fillon ne 6 sahati te shqipnis
FORCA VLLAZNIA!!!

Post Reply