Merkato
Moderators: GOLDIAN, Miri, vllaznia1919
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
Re: Merkato
xhevahirit nuk ia paskan dhan hala kartonin skuadra e zagrepit ,ku dhe as fifa nuk ia ka dhan te drejten dhe paska qu letrat ne fifa me prish kontraten ne stilin e njeanshem .
i paska than keto fjale te sporti shqiptare
Ai ka çuar në FIFA ish ekipin e tij NK Zagreb dhe kërkon që institucioni i futbollit botëror t’ia japë të drejtën për të luajtur. “Natyrisht që e kam të qartë se nuk mund të luaj për momentin përderisa këtë të drejtë nuk ma ka dhënë ende FIFA.
Unë e kam çuar çështjen prej kohësh pranë këtij institucioni, sepse klubi i Zagrebit nuk më ka paguar dhe, për rrjedhojë, kam kërkuar prishje të njëanshme të kontratës. Besoj se brenda pak ditësh FIFA do të më japë të drejtë dhe unë do jem në gjendje për të luajtur për Vllazninë,”
http://www.sportishqiptar.com.al/sukaj- ... r-10-dite/
i paska than keto fjale te sporti shqiptare
Ai ka çuar në FIFA ish ekipin e tij NK Zagreb dhe kërkon që institucioni i futbollit botëror t’ia japë të drejtën për të luajtur. “Natyrisht që e kam të qartë se nuk mund të luaj për momentin përderisa këtë të drejtë nuk ma ka dhënë ende FIFA.
Unë e kam çuar çështjen prej kohësh pranë këtij institucioni, sepse klubi i Zagrebit nuk më ka paguar dhe, për rrjedhojë, kam kërkuar prishje të njëanshme të kontratës. Besoj se brenda pak ditësh FIFA do të më japë të drejtë dhe unë do jem në gjendje për të luajtur për Vllazninë,”
http://www.sportishqiptar.com.al/sukaj- ... r-10-dite/
-
- Fanatics
- Skuadra: Tirona,Bayern
Jo cdo gje qe shkruhet osht e vertete sidomos kto gazetat tona.fpjalmi wrote:Ndërkohë që blerja më e re e skuadrës, Gilman Lika kushton 500 mijë euro, shifër e njëjtë si ajo e mbrojtësve Tefik Osmani dhe Elvis Sina.
http://botasport.com/tirana-me-shtrenjt ... shqiptare/
ledi ,asht edhe nje tjeter qe thoshte rrogat e lojtareve dhe po baj ma te miren me ta pru ketu
Sina kur erdhi tek tirona erdhi falas, se nuk po gjete ekip. Me thuaj mu do i jepte vllaznia aq pare per Sinen kur dihet qe osht 33 vjec dhe ska qen nojhere noj lojtar qe me lon met.
-
- Tifoz nderi
Ledi1920 wrote:Jo cdo gje qe shkruhet osht e vertete sidomos kto gazetat tona.fpjalmi wrote:Ndërkohë që blerja më e re e skuadrës, Gilman Lika kushton 500 mijë euro, shifër e njëjtë si ajo e mbrojtësve Tefik Osmani dhe Elvis Sina.
http://botasport.com/tirana-me-shtrenjt ... shqiptare/
ledi ,asht edhe nje tjeter qe thoshte rrogat e lojtareve dhe po baj ma te miren me ta pru ketu
.
po ledi ,asht shum e vertete
-
- Tifoz nderi
Bekim Bala, me një këmbë te skuadra e Tiranës
Mua
më pëlqen Tirana, pasi do të jem edhe më pranë kryeqytetit.
Duket se firma e tij mbi kontratë do të jetë çështje orësh.
Sulmuesi shkodran Bekim Bala dje në mesditë ka marrë një ofertë të majme nga presidenti Refik Halili
Duket se Tirana është “e dashuruar” pas shkodranëve në këtë merkato janari. Pasi kanë bërë të vetin mesfushorin me tipare sulmuese, Gilman Lika, bardheblutë janë shumë pranë arritjes së marrëveshjes me një tjetër shkodran të talentuar. Bëhet fjalë për sulmuesin 20-vjeçar, Bekim Bala, i cili dje në measditë ka pasur një takim me presidentin e Tiranës, Refik Halili
http://www.sportishqiptar.com.al/bekim- ... te-tirana/
Ledi ,na e moret edhe Balen
Mua
Duket se firma e tij mbi kontratë do të jetë çështje orësh.
Sulmuesi shkodran Bekim Bala dje në mesditë ka marrë një ofertë të majme nga presidenti Refik Halili
Duket se Tirana është “e dashuruar” pas shkodranëve në këtë merkato janari. Pasi kanë bërë të vetin mesfushorin me tipare sulmuese, Gilman Lika, bardheblutë janë shumë pranë arritjes së marrëveshjes me një tjetër shkodran të talentuar. Bëhet fjalë për sulmuesin 20-vjeçar, Bekim Bala, i cili dje në measditë ka pasur një takim me presidentin e Tiranës, Refik Halili
http://www.sportishqiptar.com.al/bekim- ... te-tirana/
Ledi ,na e moret edhe Balen
-
- Tifoz nderi
Perfundimisht:Bekim Bala te Tirana
Ne mbremjen e dites se sotme presidenti i Tiranes Refik Halili ka permbyllur me sukses ceshtien "Bala". Biseda midis presidentit te Vllaznise Valter Fushaj dhe atij te Tiranes ka perfunduar me sukses ku Tirana ka mare perfundimisht sherbimet e Shkodranit Bekim Balaj. Diten e shtune te dyja palet do te firmosin per kalimin e Bekim Bales te F.K. Tirana per nje kontrate me shume se nje vit. Nga burime te sigurta afer Futboll Klub Tiranes
Ne mbremjen e dites se sotme presidenti i Tiranes Refik Halili ka permbyllur me sukses ceshtien "Bala". Biseda midis presidentit te Vllaznise Valter Fushaj dhe atij te Tiranes ka perfunduar me sukses ku Tirana ka mare perfundimisht sherbimet e Shkodranit Bekim Balaj. Diten e shtune te dyja palet do te firmosin per kalimin e Bekim Bales te F.K. Tirana per nje kontrate me shume se nje vit. Nga burime te sigurta afer Futboll Klub Tiranes
-
- Moderator
1. kush a kryeqyteti i Shqiprise,mqs po thoka ky qe te Tirana keka edhe me prane kryeqytetit ?fpjalmi wrote:Bekim Bala, me një këmbë te skuadra e Tiranës
Mua
2. Per ca iu doka kryeqyteti nji futbollisti ?
3. Tan futbollistat po shesin pordh me makina luksoze, edhe ky ne mas past hala, nji ta po e blen, a problem i madh keka me udhetu 1 ore e gjys me veture a ?
-
- Moderator
Mendimi jem personal asht qi Bekim Bala nuk asht ne at nivel qi me ken supersulmus te Tirana si psh dikur Salihi apo Sinani, megjithate i uroj suksese dhe sinqerisht nuk i mbaj aspak meri as atij dhe as Gilman Likes.
Vllaznia le te lujn me Hodon...
Vllaznia le te lujn me Hodon...
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia || Bayern
Nqs kan burrni edhe tifozni ne Shkoder, kur te vijne Tirana...dmth nqs LIKA,BALA lujn kunder Vllaznise me Tiranen....me BOOOO cdo her si e ka topin legena te poshtun.
Vec Sukaj qenka taman i ndershem, ne intervist ka than se ne Shqipni vec per Vllaznine lun...megjithse ka lujt per elbasanin 2 neshje..
Vec Sukaj qenka taman i ndershem, ne intervist ka than se ne Shqipni vec per Vllaznine lun...megjithse ka lujt per elbasanin 2 neshje..
FORCA VLLAZNIA!!!
-
- Tifoz nderi
e rikthej at si shkruva ma posht ... ishtu asht situata....
Bala ka pas oferte nga PSG, edhe ne Turqi, tashti, baba i tij ka shku te Valteri edhe e ka pyt : Si kisha ba nqs ke djal ti, i ka than Valteri : Nqs kisha 2 i kisha cu ne Turqi.
pse? oferta e Turqise ka ken shume e majme, me lek dmth, se di taman sa lek por shum ka fitu vllaznia. edhe, nqs kishte shku te PSG-ja, Vllaznia (Valteri) skishte fitu hic.
Pra, Bala e ka marr me inat Fushaj shum, e pash ne Procesi Sportiv si flite, kshtu e ashtu...
Edhe ne Tirane paguhet shum ma shum se te Vllaznia, 3 her ma shum.
Ishtu ka me ik edhe Vajushi e Shtupina...me kyt mut presidentit.
Bala ka pas oferte nga PSG, edhe ne Turqi, tashti, baba i tij ka shku te Valteri edhe e ka pyt : Si kisha ba nqs ke djal ti, i ka than Valteri : Nqs kisha 2 i kisha cu ne Turqi.
pse? oferta e Turqise ka ken shume e majme, me lek dmth, se di taman sa lek por shum ka fitu vllaznia. edhe, nqs kishte shku te PSG-ja, Vllaznia (Valteri) skishte fitu hic.
Pra, Bala e ka marr me inat Fushaj shum, e pash ne Procesi Sportiv si flite, kshtu e ashtu...
Edhe ne Tirane paguhet shum ma shum se te Vllaznia, 3 her ma shum.
Ishtu ka me ik edhe Vajushi e Shtupina...me kyt mut presidentit.
FORCA VLLAZNIA!!!
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
me pa ken futbollist i mire skishte ardh ne shqipri tash e mori inat valterin a thu se nuk ishte ky valteri qe e futi ne ekip balen para tjerve qe skishin as babe as daje e as axhe me pozite
pfffffffffff
ma ba smundje forumi e kam qejf me fol me ju se robt sme bahet me ba asi postim
jam ma afer kryeqytetit thet pffffff pse kush a kkryeqytet dinamoja a
ledi mas ma merr per keq se skam gja kundra jush se mu mka hup me kohe interesi per kampionatin po di me than indrit fortuzi kishte ba ma hajr se keto rrypat e tjere
pfffffffffff
ma ba smundje forumi e kam qejf me fol me ju se robt sme bahet me ba asi postim
jam ma afer kryeqytetit thet pffffff pse kush a kkryeqytet dinamoja a
ledi mas ma merr per keq se skam gja kundra jush se mu mka hup me kohe interesi per kampionatin po di me than indrit fortuzi kishte ba ma hajr se keto rrypat e tjere
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
vec me than, naqe, nqs isha ne poziten e tij, kurre skisha lujt me tiranen, kurre, jo per urrejtje por thjesht nder vllaznise, nqs me kerkon vllaznia edhe tirana, vllaznia falas kisha shku pa menu hic....POR nqs presidenti tallet me mu...ndrryshojn gjanat.
Valteri e ka zgjedh naqe se ka ken i talentum, a asht qujt futbollisti ma i mir i superliges vjet apo jo? kot s'jepen ato merita...
ma i mire sesa gilman lika asht dmth, sme cahet betha per liken mu, bala asht 100x ma i mir them un.
Valteri e ka zgjedh naqe se ka ken i talentum, a asht qujt futbollisti ma i mir i superliges vjet apo jo? kot s'jepen ato merita...
ma i mire sesa gilman lika asht dmth, sme cahet betha per liken mu, bala asht 100x ma i mir them un.
FORCA VLLAZNIA!!!
-
- Tifoz nderi
shum e drejt .sejad wrote: ma i mire sesa gilman lika asht dmth, sme cahet betha per liken mu, bala asht 100x ma i mir them un.
bala asht ne shkallen e sinanit dhe te salihit por nuk asht ba hala si ta
liken shtubinen e shum talena te tjere i len mbrapa ,kurse me armando vajushin asht aty aty .
megjithate nuk dihen se si do shkojn gjanat sa te rritet edhe pak me gjithe vajushin
-
- Tifoz nderi
sejad .sejad wrote: Edhe ne Tirane paguhet shum ma shum se te Vllaznia, 3 her ma shum.
.
70 mije euro e ka per 1 vit .
70 pjestohet me 12 muaj dhe i bjen 5 mije euro ne muaj .
te vllaznia merrte 500 euro ne muaj
10 here ma shum se sa ka marre te vllaznia .
te vllaznia sa ka marr per 10 muaj ,i bjen me marre te tirana per 1 muaj .
nuk i ve faj aspak bales.
ia ka lujt zotin
-
- Fanatics
- Skuadra: Tirona,Bayern
@ GOldi Futbollista te mire per me lujt jashte ne nuk kena tpakten kta qe dalin nga kampionati shqiptar.
Qe ne formim dhe stervitje ndryshojm me ekipet jashte kshuqe nuk me duket cudi qe kthehen. Ky eshte niveli jon dhe pik.Na pelqe sna pelqe esht pune tjeter.
Per rastin e bales esht njesoj si ai i plakut. Cun tirone dhe iku me ngulm tek vlona. Ne e deshim ai sdonte. Per mu esht mo mire qe iku pasi nji lojtar qe sdo me nejt esht e kot me e majt se sjep rezultat.(pavarsisht se si zgjedhje qe ka bo plaku sme pelqen)
Duhet me mendu noj here jo si tifoz por si njeri. Ne 10-12 vjet karrier futbollisti duhet me siguru nji te ardhme edhe do sdo pares do i shkoj nga pas aq me teper ne kohet e sotme dhe ne nji vend te varfer si i joni.
Une se di sa ka qen oferta e Vllaznise por nqs Tirona i ka bo nji ofert shum mo te mire normal qe do zgjedhi paren aq me teper qe ket ofert ja ka bo tirona qe sesht ekip i rendomt por ekip elitar si ju. (dmth ekipet nuk ndryshoj nga njona tjetra, te dyja kan tradit, emer,trofe etj).
Qe ne formim dhe stervitje ndryshojm me ekipet jashte kshuqe nuk me duket cudi qe kthehen. Ky eshte niveli jon dhe pik.Na pelqe sna pelqe esht pune tjeter.
Per rastin e bales esht njesoj si ai i plakut. Cun tirone dhe iku me ngulm tek vlona. Ne e deshim ai sdonte. Per mu esht mo mire qe iku pasi nji lojtar qe sdo me nejt esht e kot me e majt se sjep rezultat.(pavarsisht se si zgjedhje qe ka bo plaku sme pelqen)
Duhet me mendu noj here jo si tifoz por si njeri. Ne 10-12 vjet karrier futbollisti duhet me siguru nji te ardhme edhe do sdo pares do i shkoj nga pas aq me teper ne kohet e sotme dhe ne nji vend te varfer si i joni.
Une se di sa ka qen oferta e Vllaznise por nqs Tirona i ka bo nji ofert shum mo te mire normal qe do zgjedhi paren aq me teper qe ket ofert ja ka bo tirona qe sesht ekip i rendomt por ekip elitar si ju. (dmth ekipet nuk ndryshoj nga njona tjetra, te dyja kan tradit, emer,trofe etj).
-
- Kuqeblu Perjete
nuk jan llogarinat ashtu sic i ke ba ti pjalm SHIFI DHE I HERfpjalmi wrote:sejad .sejad wrote: Edhe ne Tirane paguhet shum ma shum se te Vllaznia, 3 her ma shum.
.
70 mije euro e ka per 1 vit .
70 pjestohet me 12 muaj dhe i bjen 5 mije euro ne muaj .
te vllaznia merrte 500 euro ne muaj
10 here ma shum se sa ka marre te vllaznia .
te vllaznia sa ka marr per 10 muaj ,i bjen me marre te tirana per 1 muaj .
nuk i ve faj aspak bales.
ia ka lujt zotin
bala suksese te tirana se kuptohet tirana cdo vit a pretendente po vllaznia mbete vllazni si me bal si pa bal
edhe nje her them ata qe e njofin vllaznine rraboshta iku per lesh dhe pse e mani mend tan cdo ndeshje bate gol erdhi bala ose ma mire e prunen se nuk ju fut konkurrences jo
DIKUR TAN I U FSHINEN VALTERIT TASH PO BAJN DEMEK SE SJAN DAKORD SHKODER SHKPDER SA KE MARUA
nuk jane hala diferencat tirane vllazni 10-1 per rroga jo mos lodheni kot
i perjashtuar
-
- Kuqeblu Perjete
pa ma sejad ke drejt ti po kisha pas qef me pi kafe me ty ne shkoder ishalla shpejt se ma merr mendja ke do vite pa ken e me pa si kan ndryshu gjanatsejad wrote:vec me than, naqe, nqs isha ne poziten e tij, kurre skisha lujt me tiranen, kurre, jo per urrejtje por thjesht nder vllaznise, nqs me kerkon vllaznia edhe tirana, vllaznia falas kisha shku pa menu hic....POR nqs presidenti tallet me mu...ndrryshojn gjanat.
besoj me kupton
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
ja ma naqe asht turp me nej nji lojtar per 500 euro ne muj, kur mundet me shku dikun tjeter shum shum ma shum se te vllaznia.
Edhe kjo asht Shqipnia, skena "urrejtje" midis klubeve si ne shtetet europiane...edhe Salihi, Ujku e tjer kan ik te Tirana...ne fund te fundit asht faji i Valterit..
Por, Vllaznia asht terheq ka than Fushaj, per me majt kontaktet e mira me Gencen...
Zoti Fushaj, çfarë u vendos për futbollistin Bala?
Në fakt, kishim thënë se dita e sotme (e djeshmja) do të ishte vendimtare për t’i dhënë një zgjidhje kësaj çështjeje. Por pas shumë diskutimesh, vendosëm të heqim dorë prej tij. Nuk kam pasur asnjë bisedë sot me këtë lojtar dhe nuk do të ketë, sepse vendosëm të heqim dorë prej tij.
Mund ta shpjegoni arsyen pse?
Arsyeja kryesore ka të bëjë me marrëdhëniet me ish skuadrën e tij, Gençlerbirligi. Siç dihet, klubi i Vllaznisë është i binjakëzuar me këtë klub dhe marrëdhëniet e mia me presidentin e tij, që siç dihet ka prejardhje nga Kosova, janë shumë të mira.
Nëse Bala do të ishte kthyer në Shkodër, mendoj se turqit do na kishin paragjykuar. Ata do të mendonin se ne ia mbushëm mendjen lojtarit për të prishur kontratën vetëm pak muaj pasi për të Gençlerbirligi kishte harxhuar një shumë të madhe për ta marrë.
Nëse ky klub e bëri pronë të veten në verë, kjo erdhi edhe ngaqë marrëdhëniet tona me drejtuesit e tij janë më se të shkëlqyera dhe miqësore. Ata na paguan edhe një shumë të konsiderueshme për kartonin e Balës, prandaj t’i kërkonim tani lejekalimin nuk do të ishte normale. Për të ruajtur këto raporte, ne vendosëm të mos përfshihemi fare në bisedime me këtë lojtar.
Por në fakt një ofertë ia patët bërë dy ditë më parë apo jo?
Po, ia kam bërë me dëshirën që si shkodran të kthehej te skuadra që e bëri të njohur. Por duke parë si shkuan punët, duke parë garën që po bëhet për ta marrë, ne vendosëm të tërhiqemi, mbi të gjitha, siç e thashë, për të mos prishur raportet me klubin e Gençlerbirligisë, sepse ne pretendojmë të çojmë të tjerë lojtarë te kjo skuadër.
Unë i falënderoj edhe familjarët e Balës që shprehën dëshirën për ta lënë djalin e tyre te Vllaznia, por ishte një çështje që nuk mund të bëhej.
Edhe kjo asht Shqipnia, skena "urrejtje" midis klubeve si ne shtetet europiane...edhe Salihi, Ujku e tjer kan ik te Tirana...ne fund te fundit asht faji i Valterit..
Por, Vllaznia asht terheq ka than Fushaj, per me majt kontaktet e mira me Gencen...
Zoti Fushaj, çfarë u vendos për futbollistin Bala?
Në fakt, kishim thënë se dita e sotme (e djeshmja) do të ishte vendimtare për t’i dhënë një zgjidhje kësaj çështjeje. Por pas shumë diskutimesh, vendosëm të heqim dorë prej tij. Nuk kam pasur asnjë bisedë sot me këtë lojtar dhe nuk do të ketë, sepse vendosëm të heqim dorë prej tij.
Mund ta shpjegoni arsyen pse?
Arsyeja kryesore ka të bëjë me marrëdhëniet me ish skuadrën e tij, Gençlerbirligi. Siç dihet, klubi i Vllaznisë është i binjakëzuar me këtë klub dhe marrëdhëniet e mia me presidentin e tij, që siç dihet ka prejardhje nga Kosova, janë shumë të mira.
Nëse Bala do të ishte kthyer në Shkodër, mendoj se turqit do na kishin paragjykuar. Ata do të mendonin se ne ia mbushëm mendjen lojtarit për të prishur kontratën vetëm pak muaj pasi për të Gençlerbirligi kishte harxhuar një shumë të madhe për ta marrë.
Nëse ky klub e bëri pronë të veten në verë, kjo erdhi edhe ngaqë marrëdhëniet tona me drejtuesit e tij janë më se të shkëlqyera dhe miqësore. Ata na paguan edhe një shumë të konsiderueshme për kartonin e Balës, prandaj t’i kërkonim tani lejekalimin nuk do të ishte normale. Për të ruajtur këto raporte, ne vendosëm të mos përfshihemi fare në bisedime me këtë lojtar.
Por në fakt një ofertë ia patët bërë dy ditë më parë apo jo?
Po, ia kam bërë me dëshirën që si shkodran të kthehej te skuadra që e bëri të njohur. Por duke parë si shkuan punët, duke parë garën që po bëhet për ta marrë, ne vendosëm të tërhiqemi, mbi të gjitha, siç e thashë, për të mos prishur raportet me klubin e Gençlerbirligisë, sepse ne pretendojmë të çojmë të tjerë lojtarë te kjo skuadër.
Unë i falënderoj edhe familjarët e Balës që shprehën dëshirën për ta lënë djalin e tyre te Vllaznia, por ishte një çështje që nuk mund të bëhej.
FORCA VLLAZNIA!!!
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
ABRAHAM KA FIRMOS PER NE DJEMA ISHALLA NA DEL GJA HAJRIT.
-
- Tifoz nderi
Lajm i mir ky per ardhjen e Abraham, mu me ka pelqy kur lute te dinamo e te tirana
ishallan asht ne form te mir fizike se ka me na u dasht me vjen mir qe u ba i joni.
ishallan asht ne form te mir fizike se ka me na u dasht me vjen mir qe u ba i joni.
-
- Kuqeblu Perjete
edhe une jam me mendimin e ujkut abraham asht ner lojtaret e huj ma te mire qe ka pas superliga po me than drejten
me sa di ka dal ne stervitje me dinamon e meqe se ka pranu dinamo kam frike do kete mangesi fizike
me sa di ka dal ne stervitje me dinamon e meqe se ka pranu dinamo kam frike do kete mangesi fizike
i perjashtuar