fpjalmi wrote:po u flitka per balen qe i ka ba 1 superoferte presidendi i skenderbeut dhe do i japin pergjigje shum shpejt
as per Skenderbeun nuk ban kyt vit, ndoshta me u stervit rregullisht e me u aktivizu ka pak, kishte ba dicka vitin tjeter
Moderators: GOLDIAN, Miri, vllaznia1919
fpjalmi wrote:po u flitka per balen qe i ka ba 1 superoferte presidendi i skenderbeut dhe do i japin pergjigje shum shpejt
te sporti shqiptare po u thoka se mund te bahet kuq e blu dhum shpejtMan in Redblue wrote:fpjalmi wrote:po u flitka per balen qe i ka ba 1 superoferte presidendi i skenderbeut dhe do i japin pergjigje shum shpejt
as per Skenderbeun nuk ban kyt vit, ndoshta me u stervit rregullisht e me u aktivizu ka pak, kishte ba dicka vitin tjeter
sejad wrote:si ju duket kjo ??
ne mbrojtje nuk e di taman, por mesfusha asht taman menoj..
Semina mundet u nrru me Smajlin...se di taman ncilin vend e kan te preferum..
sejad wrote: Para? Po, po. Nuk ankohem. Shiko në Shqipëri luaja me 500 euro në muaj. Normalisht që isha i kënaqur me kontraën. .
jo ma pjalm se nuk a pak 500 euro po mos krahaso me rrogat e bekam me co ne amerikefpjalmi wrote:sejad wrote: Para? Po, po. Nuk ankohem. Shiko në Shqipëri luaja me 500 euro në muaj. Normalisht që isha i kënaqur me kontraën. .
500 euro ne muaj e paska pagu fushaj
skandaloze
lojtaret e vleres se balajt pqaguhen ka 8000 euro ne muaj
memelli u pat pagu vjet te flamurtari 10000 euro ne muaqj
prandaj vllaznia nuk ban kurr hajr
sejad wrote:kishte ken fantastike kjo pune POR, si kena me i fut tan kta sulmus legjenda ne nje formacion??
Sinani,Vajushi,Sukaj,Bala.....s'mendoj se lehen ne stol kta lojtar kaq tmire..
Mesa di une Vajushi mundet me lujt mesfushor i krahut te djatht apo jo?
Vujadinovi?
Rajovi? - Semina - Gocaj- Smajli
Vajushi - Belisha - Nallbani (Hodo)- Shtupina
Sukaj - Bala
Ne stol Sinanin edhe me e fut neper minutat 70....
si ju duket formacioni?
GOLDIAN wrote:jo ma pjalm se nuk a pak 500 euro po mos krahaso me rrogat e bekam me co ne amerikefpjalmi wrote:sejad wrote: Para? Po, po. Nuk ankohem. Shiko në Shqipëri luaja me 500 euro në muaj. Normalisht që isha i kënaqur me kontraën. .
500 euro ne muaj e paska pagu fushaj
skandaloze
lojtaret e vleres se balajt pqaguhen ka 8000 euro ne muaj
memelli u pat pagu vjet te flamurtari 10000 euro ne muaqj
prandaj vllaznia nuk ban kurr hajr
se i thojne 700 mije leke shqiptare neto plus piket golat etj
GOLDIAN wrote:nuk e di pjalm sinqerisht sa marrin lojtart e smund te komentoj
por tu pas parasysh shkodren ti marrin 2 mije euro ne muj neto me duket nje shifer e larte gjithsesi le ti gezojne
fpjalmi wrote:GOLDIAN wrote:nuk e di pjalm sinqerisht sa marrin lojtart e smund te komentoj
por tu pas parasysh shkodren ti marrin 2 mije euro ne muj neto me duket nje shifer e larte gjithsesi le ti gezojne
sina merr 12 here ma shum se sa ka marre bala dhe sa merr vajushi ,ku rroga e tij asht e barabarte me gilman liken.
te vllaznia ka qe marrin edhe ma shum se 4 mije euro ne muaj ,por presidenca i xen me tul buket lojtaret qe dalin prej ekipeve zingjir tu i ba kontrata 5 vjecare ,dhe pa ba vitin mezi pret me i shit .
prandaj tham gold ,si nuk po na del nej president qe e don vllaznine me zemer si puna e zeqos te korces ,ose si nuk po na shkon minister financash nej shkodransiq e ka korca boden
Ledi1920 wrote:LEDIfpjalmi wrote:GOLDIAN wrote:nuk e di pjalm sinqerisht sa marrin lojtart e smund te komentoj
sina merr 12 here ma shum se sa ka marre bala dhe sa merr vajushi ,ku rroga e tij asht e barabarte me gilman liken.
te vllaznia ka qe marrin edhe ma shum se 4 mije euro ne muaj ,por presidenca i xen me tul buket lojtaret qe dalin prej ekipeve zingjir tu i ba kontrata 5 vjecare ,dhe pa ba vitin mezi pret me i shit .
prandaj tham gold ,si nuk po na del nej president qe e don vllaznine me zemer si puna e zeqos te korces ,ose si nuk po na shkon minister financash nej shkodransiq e ka korca boden
me te than te drejten e lexova ne 1 gazete para 4 ditesh qe gilman lika e sina mbashin vendin e trete te tirana si ma te pagumit e tiranes .
titulli ishte tirana ,merkatoja me e shtrenjte e superliges dhe kishin dhan tan lojtaret se sa merrshin .
sebino plaku ishte ne vend te pare per pagese e me duket se i dyti ishte pejic e mandej vita lika me sinen .
do te mundohem qe ta gjej
Sina nuk mer noj lek te madh te pakten sa Gilmani nuk mer as nuk bohet llaf.
Por tek tirona ka lojtar qe marin dhe 5 euro ne muaj.