Gilman Lika me Tiranen per dy vjet, Fushaj i ka ba oferte por ska dasht me ardh te Vllaznia!
FUSHAJ :
? Ndërkohë, një nga futbollistët që keni kërkuar, Gilman Lika, ka firmosur për Tiranën. Ju vjen keq për këtë?
? Edhe po, edhe jo. Më vjen keq, sepse pata dëshirë ta kem në skuadër, ngaqë është futbollist shkodran dhe ka dalë nga Vllaznia. Për këtë kam biseduar disa herë me të dhe madje tani po e bëj publike, që i kam bërë ofertën më të lartë që i kam bërë ndonjëherë ndonjë futbollisti. I kam ofruar 80 mijë euro për një vit e gjysë kontratë. E dija që ai kishte ende probleme me kontratën, po ashtu e dija që nuk ishte i gatshëm për të luajtur të paktën edhe për dy muaj si shkak i dëmtimit të tij. Nuk është se kishim shumë nevojë për një lojtar të tillë, sepse skuadra është e plotësuar, por e doja në skuadër. Prandaj isha i gatshëm të firmosja një kontratë të tillë. Megjithatë, ai zgjodhi Tiranën dhe kjo është zgjedhja e tij dhe nuk kam pse ta gjykoj.
LIKA :
- Gilman, më në fund, pas disa ofertave, zgjodhët Tiranën…?
- Më vjen mirë që jam pjesë e një prej skuadrave më të mira të Shqipërisë, pasi dihet që Tirana ka fituar 24 herë titullin kampion. Të them të drejtën, kam pasur edhe oferta të tjera nga brenda dhe jashtë vendit, madje me insistim më ka kërkuar edhe skuadra ku u rrita si futbollist, Vllaznia. Por një duhet të zgjidhja. Te Tirana kam ardhur që të lë gjurmë.
FORCA VLLAZNIA!!!