sejad wrote:pse mos me hi na ne europian? nuk hijme itash per itash sepse kena lojtar si skan ekipe hic, duro,skela,lala,bogdani, ca mutin lojtaresh jan kta? shikoni, ata skan ekipe hic! edhe kan lujt 2 ndeshje ne tan sezonin vitin e kalum !! asht turp me i than kujt .
Kena lojtar boll tmir edhe fusim duron apo bogdanin, turp me i than kujt. Ma mir me marr naj lojtar prej velecikut sesa me fut at rrot budallet bogdanin, ai duhet me u terhiq nga futbolli tash, u ba me nejt me karrige ne fushe se s'ia mban ma.
At'her, a e shifni, sa vjec asht Hamdi Salihi? 26!!!!!!!!!!!!!!!!! TURP! Edhe sa ndeshje ka me kombtaren?????? 14!!!!!!!!!!! Ja q**** ropt mfalni po nervozohem kur shof se ca bahet ne kyt mut kombtaret, si spo kena naj njeri me na terhiq.... Ai asht dasht me lujt qysh kaher, edhe vec 14 neshje ka lujt, ik se na kurisin per cdo ndeshje kto njerz....fusin BOGDANIN e nuk fusin BERISHEN, KAPLLANIN apo SALIHIN!
Ahahhaa....
Marre me i than kujt, ishalla don zoti, edhe keto lojtare ( Duro,Bogdani,Lala,Skela,Beqaj ) ikun nga kombtareja njiher e pergjithmone.
Ne vend te ktynve me ken titullare Hyka,Shkurtaj (Olympiacos!!) edhe me shiku neper europe se kena boll shqiptare si lujn neper ekipe te mira ( ne zvicer kena disa, ne norvegji apo ca di un) edhe ketu ne usa kena nji dilaver duka si e kam pa tu lujt une personalisht edhe bile kishte ba per shpresen sa me e pa iher...por me kyt mut presidencet skena ca me ba na jo.
duhet tranier shqiptare ma sejad
duka na ka lan mbrapa duke marr traniera te huaj
siq the ma pare ,ky tranieri i huaj merr bogdanin dhe kujton pse lot ne itali asht i mire ,dhe nuk shef formen qe ka
un e kam than qysh ma perpara
tranieri hafizi na kishte kry pune sepse e ka ba 1 here kombetaren me lojtare shqiptare super kombetare ,dhe mendoj se me e kap prap ne dore ,e ban edhe ma te mire