![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A e ka pa kush ndeshjen per me na tregu aktin e fundit te tragjikomedise?
shum e verteteMan in Redblue wrote: Nuk e kuptoj pse e shkarkunen Martinin nderkohe qe Vllaznia nen drejtimin e tij ishte ba skuadra ma e frikshme e Superliges. Martini si Murinjoja i studiote skuadrat dhe ne saje te skemave te tija taktike, qe padyshim kishin standard europian nga ma tnaltit, Vllaznia sia kishte frigen asnji ekipi.
mani kur ka te drejte kafpjalmi wrote:shum e verteteMan in Redblue wrote: Nuk e kuptoj pse e shkarkunen Martinin nderkohe qe Vllaznia nen drejtimin e tij ishte ba skuadra ma e frikshme e Superliges. Martini si Murinjoja i studiote skuadrat dhe ne saje te skemave te tija taktike, qe padyshim kishin standard europian nga ma tnaltit, Vllaznia sia kishte frigen asnji ekipi.
Sa mbaroj ndeshja e kupes Martini dha dorheqje por Valoja ju lut te rrin edhe 1 jav sa te humbim edhe me teuten qe te hell fajet ty dhe te dal i paster une me siguri qe per kete gja do shperBLEHESH.Man in Redblue wrote:Nuk e kuptoj pse e shkarkunen Martinin nderkohe qe Vllaznia nen drejtimin e tij ishte ba skuadra ma e frikshme e Superliges. Martini si Murinjoja i studiote skuadrat dhe ne saje te skemave te tija taktike, qe padyshim kishin standard europian nga ma tnaltit, Vllaznia sia kishte frigen asnji ekipi.
Po ma Gold por e keqja asht se nuk e pranojmGOLDIAN wrote:miri une si gold tham na te europes
a e gjeta a
Miri wrote:Sa mbaroj ndeshja e kupes Martini dha dorheqje por Valoja ju lut te rrin edhe 1 jav sa te humbim edhe me teuten qe te hell fajet ty dhe te dal i paster une me siguri qe per kete gja do shperBLEHESH.Man in Redblue wrote:Nuk e kuptoj pse e shkarkunen Martinin nderkohe qe Vllaznia nen drejtimin e tij ishte ba skuadra ma e frikshme e Superliges. Martini si Murinjoja i studiote skuadrat dhe ne saje te skemave te tija taktike, qe padyshim kishin standard europian nga ma tnaltit, Vllaznia sia kishte frigen asnji ekipi.
Jo per zoten nuk asht Valteri i marr por jena na se aj ja ka ba tana llogorit pa fillu sezoni kurse ne po na ik truni prej merzis.
Kush e gjen i lumte---->Kush jan ma te marr Shkodrant ne Evrop apo ata ne Shkoder????
Skodrinon wrote:pse qesh ma pjalm se je ne amerike e nuk futesh te asnji kategori a?