Boterori 2010
Moderator: Man in Redblue
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia
Re: Boterori 2010
Mos e nen vlersoni Italin e Gjermanin se eksperienca tregon kur keto dy ekipe jan pa si te dobeta ato kan arrit me kap finalen e me fitu edhe kupen.
Forca Vllaznia...
-
- Moderator
fpjalmi wrote:A e shef argjentininen Me nje makineri golash ma te mire se hollanda??????????
Ka nje mess dhe nje milito qe do jete ne pankine e asgja tjeter
Po ti deri tash na ke ardh hakut, tu e qu nqill kyt Militon mor burr
Argjentina ka superekip, per mu bashk me Spanjen ma tmirin, por Maradona mund ta shkatrrojn, mgjs un kam nigju (Sdi sa e vertet asht !) se Maradona do te jet vec ne pankin si tranjer, kurse anet teknike, e pergaditjet i ka dikush tjeter, qi federata argjentinase e man tfshehun.
-
- Moderator
jeti wrote:Mos e nen vlersoni Italin e Gjermanin se eksperienca tregon kur keto dy ekipe jan pa si te dobeta ato kan arrit me kap finalen e me fitu edhe kupen.
Italia asht ma dobt se asiher qysh se shoh futboll, por kur mendoj se botnorin e fundit vec me brek nder kam e fitunen, ateher te jap te drejt.
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
maradona ka pas than qe nuk e fut militon me lujt prandaj thash ne stolMan in Redblue wrote:fpjalmi wrote:A e shef argjentininen Me nje makineri golash ma te mire se hollanda??????????
Po ti deri tash na ke ardh hakut, tu e qu nqill kyt Militon mor burr
Argjentina ka superekip, per mu bashk me Spanjen ma tmirin, por Maradona mund ta shkatrrojn, mgjs un kam nigju (Sdi sa e vertet asht !) se Maradona do te jet vec ne pankin si tranjer, kurse anet teknike, e pergaditjet i ka dikush tjeter, qi federata argjentinase e man tfshehun.
-
- Tifoz nderi
lipi asht tranier i mire ,se per skuader qe kan jan kruneMan in Redblue wrote:jeti wrote:Mos e nen vlersoni Italin e Gjermanin se eksperienca tregon kur keto dy ekipe jan pa si te dobeta ato kan arrit me kap finalen e me fitu edhe kupen.
Italia asht ma dobt se asiher qysh se shoh futboll, por kur mendoj se botnorin e fundit vec me brek nder kam e fitunen, ateher te jap te drejt.
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: vllaznia
Robben mungon ndaj Danimarkës
Trajneri i Holandës, Bert van Marwijk, ka konfirmuar se anësori kreativ Arjen Robben nuk do të rikthehet në kohë për ndeshjen e parë të Holandës ndaj Danimarkës më 14 qershor.
Robben është dëmtuar në kofshë në sfidën miqësore ndaj Hungarisë, të cilën Holanda e fitoi me rezultat të thellë 6-1.
“Arjen Robben nuk do të luajë në ndeshjen ndaj Danimarkës. Ai mezi ka luajtur që prej humbjes së Bayernit në finalen e Ligës së Kampionëve, prandaj nuk dua ta rrezikoj. Ai ka një lëndim mjaft serioz dhe është pothuajse e pamundur që të rikthehet në formën më të mirë fizike aq shpejtë. Ai do të udhëtojë në Afrikën e Jugut ditët në vijim dhe do të di saktësisht se kur do të rikthehet”.
“Synimi ynë është që ta bëjmë të gatshëm për Botërorin në vazhdim. Nuk dua të përcaktoj një datë të rikthimit. Ne duhet të jemi të durueshëm. Tani na intereson vetëm shëndeti i lojtarit”, deklaroi Bert van Marwijk. /Telegrafi
Trajneri i Holandës, Bert van Marwijk, ka konfirmuar se anësori kreativ Arjen Robben nuk do të rikthehet në kohë për ndeshjen e parë të Holandës ndaj Danimarkës më 14 qershor.
Robben është dëmtuar në kofshë në sfidën miqësore ndaj Hungarisë, të cilën Holanda e fitoi me rezultat të thellë 6-1.
“Arjen Robben nuk do të luajë në ndeshjen ndaj Danimarkës. Ai mezi ka luajtur që prej humbjes së Bayernit në finalen e Ligës së Kampionëve, prandaj nuk dua ta rrezikoj. Ai ka një lëndim mjaft serioz dhe është pothuajse e pamundur që të rikthehet në formën më të mirë fizike aq shpejtë. Ai do të udhëtojë në Afrikën e Jugut ditët në vijim dhe do të di saktësisht se kur do të rikthehet”.
“Synimi ynë është që ta bëjmë të gatshëm për Botërorin në vazhdim. Nuk dua të përcaktoj një datë të rikthimit. Ne duhet të jemi të durueshëm. Tani na intereson vetëm shëndeti i lojtarit”, deklaroi Bert van Marwijk. /Telegrafi
Vllaznia ne zemer
-
- Tifoz nderi
Edhe Gjermania ne 2002-shin ishte ma dobet se asnjeheran ne kampionat botnor, por ne fund arriti me kap finalen!!!Man in Redblue wrote:jeti wrote:Mos e nen vlersoni Italin e Gjermanin se eksperienca tregon kur keto dy ekipe jan pa si te dobeta ato kan arrit me kap finalen e me fitu edhe kupen.
Italia duket dobet ne ndeshje miqesore por mos harroni se Italia ne kampionat botnor zakonisht paraqitet krejt ndryshe e nuk asht ekip qe eliminohet kollaj.
Forca Vllaznia...
-
- Tifoz nderi
Jo besa. Ma dobet se sot nuk ka ken Gjermania pasha buken. Edhe me vba analizene lojtarve ka me pas shume nryshim. Tash Gjermania ka lojtar mesatar, pa yjejeti wrote:
Edhe Gjermania ne 2002-shin ishte ma dobet se asnjeheran ne kampionat botnor
Vllaznia ne zemer
-
- Tifoz nderi
veq ti lutet zotit mos ti bin me hollandenjeti wrote:Edhe Gjermania ne 2002-shin ishte ma dobet se asnjeheran ne kampionat botnor, por ne fund arriti me kap finalen!!!Man in Redblue wrote:jeti wrote:Mos e nen vlersoni Italin e Gjermanin se eksperienca tregon kur keto dy ekipe jan pa si te dobeta ato kan arrit me kap finalen e me fitu edhe kupen.
Italia duket dobet ne ndeshje miqesore por mos harroni se Italia ne kampionat botnor zakonisht paraqitet krejt ndryshe e nuk asht ekip qe eliminohet kollaj.
nuk ka shans
-
- Tifoz nderi
loroborici wrote:Jo besa. Ma dobet se sot nuk ka ken Gjermania pasha buken. Edhe me vba analizene lojtarve ka me pas shume nryshim. Tash Gjermania ka lojtar mesatar, pa yjejeti wrote:
loro boriqi
gjermanet nuk lozin me klube dhe nuk japin as 50 perqindshin kurse me kombetaren japin gjakun
-
- Fanatics
- Skuadra: Tirona,Bayern
Milito, Messi, Higuain, Tevez, Kun Aguero...per mu kane sulmin me te mire nga te gjithe ekipet e boterorit.fpjalmi wrote:A e shef argjentininen Me nje makineri golash ma te mire se hollanda??????????
-
- Tifoz nderi
simbas lajmeve messi nuk ka ba asgja me argjentinen duke ke nji lojtare mesatareLedi1920 wrote:Milito, Messi, Higuain, Tevez, Kun Aguero...per mu kane sulmin me te mire nga te gjithe ekipet e boterorit.fpjalmi wrote:A e shef argjentininen Me nje makineri golash ma te mire se hollanda??????????
per mendimin tem milito asht shum ma i mire se mesi
po me qudit qe po thu qe argjentina ka sulmin ma te mire ,megjithate ke mendimin tand
ti e pe shum mire se si doli argjentina ne botnore duke e rrah bolivia 6-1
ku ishte sulmi qe argjentina ka ba shum pak gola ne grup
sulm i mire i thuhet kur ban goleada e ja kur del si qorri shejit me shans prej grupit
-
- Tifoz nderi
Nuk e kam vue asi here ne dyshim ket gja naqe. Jam tuj than se kan lojtar me nivel meatar e smunn me ken pretendentfpjalmi wrote:
loro boriqi
gjermanet nuk lozin me klube dhe nuk japin as 50 perqindshin kurse me kombetaren japin gjakun
Vllaznia ne zemer
-
- Moderator
gjermania e italia jane gjithmone pretendente edhe pike!!
1954: hungaria u dote me e flliqe gjermanine, 3-2!!
1974: hollanda i rras petllat gjermanve, 2-1!!
1982: s ka shans italia as me dale prej grupit - eliminon me rradhe argjentine, brazil, gjermani!!
1990: maradona i mun prape gjermant, 1-0!!
2006: italia s ka talente po ka grupin, fatin e shpirtin si asnji skuader tjeter, titulli i 4!
E sa e sa tjera qe kto 2 skuadra kane diftu se ne vshtiresi napin ma t miren.
Se tham une, e ka mbrende historia e ndeshjeve.
Botnoret nuk fitohen me emna (hollanda,anglia e spanja asht dashte me pase nja 3-4 botnore deri tesh) po me grupin e shpirtin e skuadres.
ps: jam me ledin kur thote se si potencial argjentina ka sot per sot sulmin ma t mire ne bote, mandej se kane at pallen ne pankine qe s din me i vu me lujte asht pune tjeter
1954: hungaria u dote me e flliqe gjermanine, 3-2!!
1974: hollanda i rras petllat gjermanve, 2-1!!
1982: s ka shans italia as me dale prej grupit - eliminon me rradhe argjentine, brazil, gjermani!!
1990: maradona i mun prape gjermant, 1-0!!
2006: italia s ka talente po ka grupin, fatin e shpirtin si asnji skuader tjeter, titulli i 4!
E sa e sa tjera qe kto 2 skuadra kane diftu se ne vshtiresi napin ma t miren.
Se tham une, e ka mbrende historia e ndeshjeve.
Botnoret nuk fitohen me emna (hollanda,anglia e spanja asht dashte me pase nja 3-4 botnore deri tesh) po me grupin e shpirtin e skuadres.
ps: jam me ledin kur thote se si potencial argjentina ka sot per sot sulmin ma t mire ne bote, mandej se kane at pallen ne pankine qe s din me i vu me lujte asht pune tjeter
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
tane tjereve diftonja,
-
- Tifoz nderi
Jam plotesisht dakort me ty.shv13 wrote: Botnoret nuk fitohen me emna (hollanda,anglia e spanja asht dashte me pase nja 3-4 botnore deri tesh) po me grupin e shpirtin e skuadres.
Forca Vllaznia...
-
- Tifoz nderi
loroborici wrote:Jo besa. Ma dobet se sot nuk ka ken Gjermania pasha buken. Edhe me vba analizene lojtarve ka me pas shume nryshim. Tash Gjermania ka lojtar mesatar, pa yjejeti wrote:
Gjermania ne 2002-shin pervec Khan e Ballack nuk ka pas ndonje yll tjeter.
Per mendimin tem Gjermania kete vit asht me e mire se ajo e 2002-shit sepse asht e formume nga futbollista te ri qe kan te ardhme e vlerat e tyne jan te pa parashikushme per momentin. fakti qe disa nga futbollistat gjerman kan fitu tituj me ekipin kombetar te moshave e rrit edhe ma shume mundesin e suksesit me te rritunit.
Forca Vllaznia...
-
- Tifoz nderi
Tash ska as i fije ylli, por ne 2002 kan ken nji grup i afirmue m Zige, Dressler, Jeremis, Bierhoff, Janker etj. 2002 ka ken ekip shume i forte tuj krahasue me cka tashjeti wrote:
Vllaznia ne zemer
-
- Moderator
me ita emna qe ke shkru ja ke vu vulenloroborici wrote:Tash ska as i fije ylli, por ne 2002 kan ken nji grup i afirmue m Zige, Dressler, Jeremis, Bierhoff, Janker etj. 2002 ka ken ekip shume i forte tuj krahasue me cka tashjeti wrote:
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,
tane tjereve diftonja,
-
- Tifoz nderi
loroborici wrote:Nuk e kam vue asi here ne dyshim ket gja naqe. Jam tuj than se kan lojtar me nivel meatar e smunn me ken pretendentfpjalmi wrote:
loro boriqi
Loro boriqi
A din gja sa lojtare kan gjermanet qe kan lujt ne kupen e botes qe a ba ne gjermani
-
- Tifoz nderi
deshta me than ,a i lot nej lojtare ket botnoore qe i ka lujt edhe ne kupen e botes 2006