Boterori 2010
Moderator: Man in Redblue
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
Re: Boterori 2010
per mendimin tem ,brazili me lujt edhe me rezervat e dyta e me u shterngu fort ,del ne finale
dunga asht tranier kot
bame ken nej tranier i mire brazilian gjen lojtare aq shum brazilian qe lozin neper bote sa nuk din ke me marr ma pare
brazili ka mush klubet ma te mira ne bote me brazilian
Mendoj se scolari e kishte ba brazilin bomb me tan ata brazilian qe lozin neper bote
dunga asht tranier kot
bame ken nej tranier i mire brazilian gjen lojtare aq shum brazilian qe lozin neper bote sa nuk din ke me marr ma pare
brazili ka mush klubet ma te mira ne bote me brazilian
Mendoj se scolari e kishte ba brazilin bomb me tan ata brazilian qe lozin neper bote
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: vllaznia
Nuk asht aq kollaj pjalm se ke shume ekipe te forta sot qi munen me i ba zbor Brazilit. Tash me keta lojtar qi ka grumbullue Dunga, Brazili nuk duhet bash aq superior, bile munem me than se shifet fort i dobsue pa Dinho, Adriano, Diego etj. Asht njilloj si me 1986 kur ju vu viza lojtarve te botnorit 1982 e manej Brzili u eleminue qi ne turine pare.fpjalmi wrote:per mendimin tem ,brazili me lujt edhe me rezervat e dyta e me u shterngu fort ,del ne finale
Vllaznia ne zemer
-
- Tifoz nderi
e di ma loro boriqi por asht nji fjale e urteloroborici wrote:Nuk asht aq kollaj pjalm se ke shume ekipe te forta sot qi munen me i ba zbor Brazilit. Tash me keta lojtar qi ka grumbullue Dunga, Brazili nuk duhet bash aq superior, bile munem me than se shifet fort i dobsue pa Dinho, Adriano, Diego etj. Asht njilloj si me 1986 kur ju vu viza lojtarve te botnorit 1982 e manej Brzili u eleminue qi ne turine pare.fpjalmi wrote:per mendimin tem ,brazili me lujt edhe me rezervat e dyta e me u shterngu fort ,del ne finale
brazili asht brazil ,qe do te thote ujk i vjeter dhe ujku i cjeter edhe pse asht tu vdek njallet vetvetiut
-
- Tifoz nderi
vlaznia 1919
a jam gabim apo ja naqe se ti e njef ma mire brazilin
a jam gabim apo ja naqe se ti e njef ma mire brazilin
-
- Administrator
brazilin do ta shpartallojne bregu i fildishte qi ka me ken surpriza e botnorit. forca elefantat
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia
Argjentina ka super skauder por e keqja e saj asht se drejtohet nga nje gomar!
Forca Vllaznia...
-
- I lindur KuqeBlu
te shikosh skuadrat per mendimin tem si spania nuk asht kush, mas saj vje argjentina bazili e me rradh.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Tifoz nderi
Spanja ka skuader shume te mir por problemi asht se Spanja nuk e ka mentalitetin e fitusit si puna e Brazilit,Italis, Gjermanis e Argjentines qe e kan fitu disa heran kampionatin botnor. Per mendimin tem kampionatin e merr nje nga skuadrat qe permenda ma siper.Edmond-Cela wrote:te shikosh skuadrat per mendimin tem si spania nuk asht kush, mas saj vje argjentina bazili e me rradh.
Forca Vllaznia...
-
- Tifoz nderi
Skodrinon wrote:brazilin do ta shpartallojne bregu i fildishte qi ka me ken surpriza e botnorit. forca elefantat
-
- Tifoz nderi
jeti wrote:Spanja ka skuader shume te mir por problemi asht se Spanja nuk e ka mentalitetin e fitusit si puna e Brazilit,Italis, Gjermanis e Argjentines qe e kan fitu disa heran kampionatin botnor. Per mendimin tem kampionatin e merr nje nga skuadrat qe permenda ma siper.Edmond-Cela wrote:te shikosh skuadrat per mendimin tem si spania nuk asht kush, mas saj vje argjentina bazili e me rradh.
qa flitni mar vllezer
hollanda tund kupen ket rradhe
me keni vu italine aty ,qe hollanda i ban 4 ne 90 minuta
-
- Tifoz nderi
jeti wrote:Argjentina ka super skauder por e keqja e saj asht se drejtohet nga nje gomar!
maradona ka pas sukses deri tash jeti
nganjehere gomari del i squt
-
- Tifoz nderi
Me than tverteten Argjentina ka boll lojtar te kalibrit te naltjeti wrote:Argjentina ka super skauder por e keqja e saj asht se drejtohet nga nje gomar!
Vllaznia ne zemer
-
- Tifoz nderi
Argjentina ka boll talente dhe nuk meriton nji menjemadh si Maradona me ba eksperimenta me selectimin e kombtares. Si munet me lan jasht Zannetin, Gagon, Rikelmen, Cambiasson, Lavezzin, Ledesmen, Zaraten e shko e merr ne botnor Palermon e ca lojtar pa i fije eksperienc?!
Vllaznia ne zemer
-
- ANTI TIRANSI
Eu pa fillu botnori po u baka nami ktu nejse un vetem faqen e fundit lexova
Besoj qe e dini se jam me Argjentinen kshtu qe ju shpalli luft sidomos hollandezeve
Besoj qe e dini se jam me Argjentinen kshtu qe ju shpalli luft sidomos hollandezeve
-
- Tifoz nderi
hollandezve theMiri wrote:Eu pa fillu botnori po u baka nami ktu nejse un vetem faqen e fundit lexova
argjentina asht skuadra qe kam ma shum frike me te than te drejten miri dhe e kam seriozisht sepse franc angli spanj dhe itali i hajm gjalle
hollanda me brazilin kan ba 2 ndeshje
1 ne 98 dhe nji ne 2006
e para hollanda i skualifikoj ne teteshe me golin ma te bukur te botnorit qe ishte i berkamb
http://www.youtube.com/watch?v=exlBHTyB ... re=related
kurse e dyta 0-0 ne grup 2006
holland brazil argjentine jan 3 skuadrat qe mund te tundin kupen ,kurse spanja italia franca anglia etjere jan shum larg ,mendimi jem
-
- Tifoz nderi
deshta me than hollanda me argjentinen kan ba 2 ndeshje
-
- Tifoz nderi
Miri wrote:Eu pa fillu botnori po u baka nami ktu nejse un vetem faqen e fundit lexova
emagjinoje kur te na bajn admini skedinen se qa do bahet
Admin ,edhe 13 dite kan met naqe per skedine
a don me e ba ti ,apo ta bajm ne
-
- Fanatics
- Skuadra: Tirona,Bayern
Une favorit shof Spanjen, pastaj Anglezet...
-
- Webmaster
Pjalmi ka pune per me ba kalendarin si edhe prish sistemin e ndeshjeve te kampionatit ....
Ma mire bani ktu.
Ma mire bani ktu.
-
- I lindur KuqeBlu
Ledi1920 wrote:Une favorit shof Spanjen, pastaj Anglezet...
Spanja po naq por anglija kurr, anglija i ka lojtaret shum e mire por kur vjen me lujt per kombetaren jan pertok krejt, ma merr mendja qe as grupin nuk kan per ta kalu
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]