Vllaznia-------------skenderbeu

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
sidrit
Huligan
Huligan

Re: Vllaznia-------------skenderbeu

Post by sidrit » Sun, 18 Apr 2010 , 16:11

Ma keq nuk ka ku shkon.Ma mire ta kishin lane ndeshjen ne fushe se keshtu.Ky a shkaterrim per lojtare, tifoza e ndoshta edhe trajner.Kjo quhet thjesht, PABESI!
Po bahem 33 vjec dhe nje gja te tille nuk e kisha mendu kurre.3 vjec kam kene kur kam shkele ate fushe te blerte.Nuk e mbaj mend por baba me tregon nje gja te tille, nje shok i tij na lejoi te futemi.
Kam pa lojra ne kampionatin gjerman e francez, kam pa edhe ndeshje ne champions por kur mbylli syte per te fjete,shoh e kujtoj lojrat e mrekullueshme te vllaznise.Emocionet qe me jepte kjo skuader nuk i kam ndjere ma kurre.
E pra qysh sot po deklaroj para jush se une kurre ma nuk jam tifoz i vllaznise se fushajt.Kjo nuk eshte vllaznia e shkodres,jo!
Uroj te bien ne te dyten e te treten e kurre ma mos u lujt futboll ne shkoder deri kur ne dore te fushajve te jete fati i vllaznise.
Pushta,hora,te pabese.Me e dashte ma shume vllaznine malazezi e tiransi e kosovari se shkodrani?!
Po ca jam tu thane?!Ku ka shkodrane ne ekip ma!

vvvllaznia
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by vvvllaznia » Sun, 18 Apr 2010 , 16:45

kategorine e dyt e kena hallall por ska me ndodhe asgja si gjithmone

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Sun, 18 Apr 2010 , 17:25

pse po idhnoheni mor? se gjeten nji mnyre me ja lane ndeshjen qi nuk ishim msu a? nji mut se nji mut asht, si me ja lane ne fushe si n'tavoline. dje i tregum shqipnis qi skenderbeu asht ekip qi hup kunder 4-5 lojtarve, e qi kena drejtusat ma te flliqun, ma te neveritshem, ma te ndyte qi ka pa historia e ekipit tone.
shume veta thone qi korcen e tolerojne presidentat se kan frike se ja ven bode tatimort n'shpind. nuk e di a asht e vertete, por shume mire valteri kishte mujt me i thane ridvan bodes, un temen e bana, gjysa ekipit nuk lujti, nuk ishit te zot me fitu kundra 4-5 lojtarve qi lujten, ma shume se kaq ça me ju ba ma. por jo, desht me e çu deri n'fund poshtersine.
a kan ftyre kta njerz kur dalin n'shkoder....

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Sun, 18 Apr 2010 , 17:52

Kujtim Shaba

“Të them të drejtën, kur e kemi mësuar këtë fakt na ka ardhur si bombë. Ne kishim planifikuar që në ndeshjen ndaj Skëndërbeut, të ishte në pankinë, Bekim Bala që mund të aktivizohej në pjesën e dytë të ndeshjes. Ai nuk është paraqitur në ndeshje, ndërkohë që protokolli është plotësuar me emrin e tij. Kur kemi mësuar për mungesën e Balës, kemi marrë Nikën. Por ai që është marrë me plotësimin e protokollit, pra zëvëndëstrajneri ka harruar të ndryshojë emrin e lojtarit. Për mua ky është një gabim njerëzor, që nuk e justifikon aspak atë çfarë ka ndodhur”
“Po e di se cila është rregullorja. Por të them të drejtën nuk di çfarë të them, pasi në këto moment jemi shumë të mërzitur, jo vetëm unë por e gjithë skuadra”
“Nuk ka të bëjë aspak për ndonjë lëshim, apo për të dhuruar një fitore. Po të ishte për këtë ne nuk do të veprionin aspak në këtë mënyre”

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Sun, 18 Apr 2010 , 17:57

Skodrinon wrote:Kujtim Shaba

“Të them të drejtën, kur e kemi mësuar këtë fakt na ka ardhur si bombë. Ne kishim planifikuar që në ndeshjen ndaj Skëndërbeut, të ishte në pankinë, Bekim Bala që mund të aktivizohej në pjesën e dytë të ndeshjes. Ai nuk është paraqitur në ndeshje, ndërkohë që protokolli është plotësuar me emrin e tij. Kur kemi mësuar për mungesën e Balës, kemi marrë Nikën. Por ai që është marrë me plotësimin e protokollit, pra zëvëndëstrajneri ka harruar të ndryshojë emrin e lojtarit. Për mua ky është një gabim njerëzor, që nuk e justifikon aspak atë çfarë ka ndodhur”
“Po e di se cila është rregullorja. Por të them të drejtën nuk di çfarë të them, pasi në këto moment jemi shumë të mërzitur, jo vetëm unë por e gjithë skuadra”
“Nuk ka të bëjë aspak për ndonjë lëshim, apo për të dhuruar një fitore. Po të ishte për këtë ne nuk do të veprionin aspak në këtë mënyre”

kujtim shaba mor i paftyre

ik mor legen e mos i merr persiper rrenat e tuja dhe te presidentit mor klysh k****

haram e paq at post qe ke aty mor push shkodret

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 18 Apr 2010 , 17:59

mbas kesaj ndeshjet me poshtersina ,iku tan aja fame e vllaznise tone duke e rimbledh speklatorin ,kurse presidenca tu e shkatteruu cdo gja

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Sun, 18 Apr 2010 , 18:14

Komunikate zyrtare per shtyp
komunikate zyrtare per shtyp.jpg
Po m'vjen keq per Esat Rrakaqin qi po e xin ftyren tash n'ket moshe, mas 40 vjetve karriere siç po na e kujton edhe komunikata. Banja mutin mor Esat, per 2 lek qi t'japin kta. Del ne TV e dhija ktye legena e met n'histori. Mos u ban hor si kta...

Lexoni sa e forte asht komunikata. Te paragrafi 2 bajne demek se po mrohen. Nuk ka motiv FSHF e na denu me humbjen e ndeshjes thojne. Kurse te paragrafi 4 i kujtojne FSHF-se qi vjet Vllaznia ka perfitu prej ktij rregullit, se prite zot mos te bajne gabim me na fale. Se mandej duhet me gjete ndoi motiv tjeter Valteri me ja lane fitoren Korces.....
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 18 Apr 2010 , 18:21

Skodrinon wrote:Komunikate zyrtare per shtyp
Po m'vjen keq per Esat Rrakaqin qi po e xin ftyren tash n'ket moshe, mas 40 vjetve karriere siç po na e kujton edhe komunikata. Banja mutin mor Esat, per 2 lek qi t'japin kta. Del ne TV e dhija ktye legena e met n'histori. Mos u ban hor si kta...

Lexoni sa e forte asht komunikata. Te paragrafi 2 bajne demek se po mrohen. Nuk ka motiv FSHF e na denu me humbjen e ndeshjes thojne. Kurse te paragrafi 4 i kujtojne FSHF-se qi vjet Vllaznia ka perfitu prej ktij rregullit, se prite zot mos te bajne gabim me na fale. Se mandej duhet me gjete ndoi motiv tjeter Valteri me ja lane fitoren Korces.....

kta jan shkerdhata mor skodrinon

un kisha dasht qe rakiqi me dhan doreheqjen dhe me dal ne televizionin shqiptare ,dhe te thojn te vertete se sa i paftyre asht presidenti

skan turp

tamam nuk mund ta besoj se si nuk i skuqet ftyra me dal ne shkoder

haram i qofshin lekt qe kan mbush gjepat

na shkaterrune futbollin shkodran kta digjinarata

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sun, 18 Apr 2010 , 18:33

Italianët kanë një shprehje: “Troppo bello per essere vero!” (Shumë e bukur për të qenë e vërtetë!)

Trajneri Martini e aktivizon këtë lojtar në minutën e 52-të. A thua nuk e dinte këtë gjë? Ndoshta! Po gjyqtarët, ku e kishin mendjen? Apo mos edhe ata ishin pjesë e këtij “skenari”?

. Nuk ke se çfarë të thuash! Ajo që ka ndodhur dje në Shkodër i kalon të gjithë kufijtë. Vetëm një mendje satanike ndërton një skenar të tillë, sa “të bukur” aq edhe të turpshëm e të paskrupullt! Ky skenar do të ishte i denjë për të konkurruar në festivalet e filmit për çmimin “Oskar” apo “Grammy”, jo për t’u interpretuar në një javë të kampionatit modest dhe të vuajtur shqiptar. Por futbolli ynë nuk paska kufij turpi… Nga java në javë ai prodhon nga ndonjë “risi”, aq sa tani e kemi të vështirë për të gjetur epitete, pasi çfarëdo që të thuash, nuk gabon. Në javën e 23-të patëm “Karnavalet”, në të 25-tën “Paroditë”, dje me sa duket ishte “Java e humorit shkodran”. Nuk po dimë se si ta quajmë ndryshe… Edhe pse kanë kaluar vite, precedenti i këtij skenari shkodran me sa duket është ende i freskët tek zyrtarët e këtij klubi. Ka qenë edicioni 98-99 për Kupën e Kampionëve, kur Vllaznia humbi ndeshjen e parë në Tbilis 3-0 në tavolinë ndaj Dinamos, vetëm e vetëm për faktin se Jahja, që u aktivizua në pjesën e dytë, kishte tjetër numër në protokollin e ndeshjes dhe tjetër në fanellë. Tani ngjarja përsëritet, por me një qëllim të pashprehur… Kësaj here me të riun Nika, i cili nuk ishte fare i regjistruar në protokollin e ndeshjes. Trajneri Martini e aktivizon këtë lojtar në minutën e 52-të. A thua nuk e dinte këtë gjë? Ndoshta! Po gjyqtarët, ku e kishin mendjen? Apo mos edhe ata ishin pjesë e këtij “skenari”? Nëse atëherë, në vitet ‘98-99 veprimi i Vllaznisë ishte një gabim njerëzor, një mungesë përvoje, kësaj here jo. Nxitimi i stafit shkodran për t’u shprehur se ishte një “gabim njerëzor”, më shumë se justifikim, është një vetëdemaskim. Atë që Vllaznia nuk e bëri në fushën e lojës, ia la në dorë Komisionit të Disiplinës që ta bënte në tavolinën e FSHF-së. Në fund të fundit, ata nuk bënë as më shumë dhe as më pak se sa mashtruan tifozët e tyre shkodranë. Të tjerët nuk e besojnë “gjetjen” e tyre, vetëm se do ta kujtojnë si “Javën e humorit shkodran”.

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sun, 18 Apr 2010 , 18:34

Komonikata mund te nxjerrin sa te dojn, se asht normale me u mbrojt mas kti akti stervin qe e bani vet Fushaj
po thojm se ka gabu E Rakiqi po ata tjert sekretari i klubit, drejtori teknik tranieri a se kan lexu protokollin e ndeshjes para fillimit?
Kjo( komutikaak) e Valterit e ban edhe ma komike telenovelen qe Fushaj pa lun me Vllaznin e me tan tifozat e vllaznis.
te pakten Valteri me pas i fice burrni rrin ne heshtje mas ksaj poshtersie qe bani.

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Sun, 18 Apr 2010 , 19:07

fpjalmi wrote:
Skodrinon wrote:Komunikate zyrtare per shtyp

kta jan shkerdhata mor skodrinon

un kisha dasht qe rakiqi me dhan doreheqjen dhe me dal ne televizionin shqiptare ,dhe te thojn te vertete se sa i paftyre asht presidenti

skan turp

tamam nuk mund ta besoj se si nuk i skuqet ftyra me dal ne shkoder

haram i qofshin lekt qe kan mbush gjepat

na shkaterrune futbollin shkodran kta digjinarata
njate thashe pra edhe une. esati duhet me dale ne tv me thane qi nuk asht e vertete qi kam gabu une. me ja xjerre tana t'palamet. per 2 lek rroge qi i jep valteri nuk duhet me e marre persiper ket "gabim" per me ja mulu pisllekun se bahet bashkfajtor

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sun, 18 Apr 2010 , 20:22

shv13 wrote:VU as mos te duken ma ne stadium mbas ndeshjes se sotme. As ne finale te kupes mos te shkojne. Une per vedi kam duru boll,por me e shite n kyt mnyre kaq bajate s ma kishte marre mendja. U gzume tane se ia mbyllme gojen kujt thote se do ja lshonim ndeshjen.Na flliqe ma valter,sot per mu kena arrite piken ma t ulet n tane historine tone te lavdishme, per faj te nji presidentit paljaco. Ku qe martini?Nqs qe burre pse nuk i doli kunder? Apo desht edhe pjesen e vet? E flliqet shkodren mar hora.
Une me sot s shof ma ndeshje te tyne bash me kene tu lujte me barcelonen per finale te championsit. Jo deri sa t jene valteri president. Kurre ma!!
pse merzitesh ma shoku jem
po HALLALL DRITAN SMAJLIT
JA PRIFTE ZOTI TE MAREN KUDO QE SHKOJNE SE U TREGU BURRE TEK MORI TE KUQEN ME DAL PREJ FUSHET
JA UROJ ME ZEMER cdo te mire ne karriere
LIDHJET I BANI VET JU
i perjashtuar

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sun, 18 Apr 2010 , 21:01

GOLDIAN wrote:
shv13 wrote:VU as mos te duken ma ne stadium mbas ndeshjes se sotme. As ne finale te kupes mos te shkojne. Une per vedi kam duru boll,por me e shite n kyt mnyre kaq bajate s ma kishte marre mendja. U gzume tane se ia mbyllme gojen kujt thote se do ja lshonim ndeshjen.Na flliqe ma valter,sot per mu kena arrite piken ma t ulet n tane historine tone te lavdishme, per faj te nji presidentit paljaco. Ku qe martini?Nqs qe burre pse nuk i doli kunder? Apo desht edhe pjesen e vet? E flliqet shkodren mar hora.
Une me sot s shof ma ndeshje te tyne bash me kene tu lujte me barcelonen per finale te championsit. Jo deri sa t jene valteri president. Kurre ma!!
pse merzitesh ma shoku jem
po HALLALL DRITAN SMAJLIT
JA PRIFTE ZOTI TE MAREN KUDO QE SHKOJNE SE U TREGU BURRE TEK MORI TE KUQEN ME DAL PREJ FUSHET
JA UROJ ME ZEMER cdo te mire ne karriere
LIDHJET I BANI VET JU
shif ca bahet ma ca na ka gjete : kosovari, tiransi e lezhjani losin fort per mos me hupe ndeshjen e kapiteni me tane at karriere te vllaznia ban demek se po hedhet me e prite te goli i dyte...per mu me dje, e me ito shpifurinat qe kane ba sot me komunikaten (ma qesharakja qe kam pa ndojhere,t na diftojne cfare barit kane gjete apo cfare pijet ma se keka e mire fort perderisa i ban me xjerre kshi xhevahiresh) e kane qelbe perfundimisht...kena arrite piken ma t ulet fatkeqesisht, ma keq nuk e di ca mund t kete...edhe me ra prej kategoriet asht ma mire se t pakten e then qafen e na len rehat
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Mon, 19 Apr 2010 , 01:12

A kane seder kta drejtusa !!!
Pashe pak rubriken sportive te tvsh edhe e dha momentin e Nikes kur po u fute ne loje, nji here me nr 17 e masandej e ndrroj, u fut me nr 13 !!!

Turp per kta drejtusa qe losin me ndjenjat e tifozave shkodran.

Hallall V-U qe nuk e kane mbeshtet Vllaznine ne pjesen e dyte e kush e ka pa ndeshjen e ka vu re ket gja.

S'di ca me than ma shume kja Vllazni nuk meriton mbeshtetje!!
Vllaznit Ultras

Image

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Mon, 19 Apr 2010 , 09:12

Me gabu protokollin eshte turp i modh dhe per mu e kan bo me dashje. Nuk ke si gabo edhe me dasht.
Kan fitu me loje dhe ja lan ne tavoline kan mendu se kshu do "kenaqin" tifozat. Mu me erdhi inot se desha qe tfitote vllaznia. Per Grimen lexova qe pasi kishte pesuar golin e dyte tifozet shkodran kishin lone stadiumin dmth paska ra ne sy qe disa e kan lone neshjen...por gjithsesi per mu nuk eshte faji as i trainerit as i lojtareve por i agaut lart qe jep urdhnat...funi funit lojtaret me rroge jan dhe kon me majt familje...kshuqe dun ,sdun do i bojn yzmet lekut.
Image

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Mon, 19 Apr 2010 , 15:53

Rakiqi: I marr unë të gjitha përgjegjësitë

Zv/trajneri i Vllaznisë, Esat Rakiqi, ka pranuar gabimin, të cilin e quan njerëzor

Gjatë gjithë jetës së tij është shquar për punën e tij plot pasion. Korrekt shumë, megjithatë vjen një moment kur edhe ai mund të gabojë. Zëvendëstrajneri i Vllaznisë, i mirënjohuri Esat Rakiqi, është njeriu që ka gabuar në plotësimin e protokollit të ndeshjes ndaj Skënderbeut dhe, si rrjedhojë, shkodranët, pavarësisht se kanë fituar në fushën e lojës me rezultatin 3 2, mund ta humbasin këtë takim në tavolinë 2 0. “Gjithçka ka ndodhur, është gabimi im, këtë e kam pranuar para gjyqtarëve, para vëzhguesit të ndeshjes, por edhe para presidentit të Vllaznisë dhe drejtuesve të tjerë të klubit.

Dhe gabimi nuk është krejt ashtu siç është komentuar në media. Nuk ka të bëjë fare me Balën. Balën e kemi shënuar në protokoll sepse e prisnim të mbërrinte nga Franca dhe ta kishim të gatshëm për ndeshjen. Gabimi qëndron në faktin se, kur kam plotësuar protokollin, me numrin 13, kam pasur ndër mend të shënoj Ansi Nikën, por unë çuditërisht kam shënuar emrin e Arsen Sykajt, një lojtari tjetër, që nuk mund të luante në këtë ndeshje për arsye dëmtimi. Kjo ka qenë e gjithë ngatërresa, e cila u bë shkak i reklamimit nga skuadra e Skënderbeut.

Nuk më ka ndodhur asnjëherë më parë kjo gjë në karrierën time, por këtë herë plotësimi i protokollit u bë pak me ngut. Kjo ngaqë gjithmonë prej vitesh protokollin e Vllaznisë e ka plotësuar mjeku Zyhdi Çoba. Ai këtë herë ka mbërritur me vonesë në stadium për një fatkeqësi familjare dhe prandaj u mora unë me plotësimin e tij, por ja që solli edhe gabimin në fjalë,” - deklaron Rakiqi, i cili ka shumë vite mbi shpinë dhe jo vetëm për moshën, por edhe për përvojën si trajner.

E ka të qartë se gabimi këtë herë ka kushtuar jo pak, dhe jo vetëm në kuadrin e pikëve që mund t’i kushtojnë skuadrës, por edhe të fjalëve që janë përhapur. Për të gjitha këto, zëvendëstrajneri i Vllaznisë është i gatshëm të marrë çdo përgjegjësi që mund të lindë nga ky gabim. Shprehet se do t’i pranojë ato dhe nuk ka frikë të shmanget nga përgjegjësia. “Ky është një gabim njerëzor që më ndodh për herë të parë në karrierën time. Megjithatë, e di që është një gabim i cili mund t’i kushtojë Vllaznisë dhe për këtë arsye deklaroj publikisht se jam i gatshëm të marrë të gjitha përgjegjësitë e mundshme, qoftë edhe ndonjë masë ndëshkimore nga ana e klubit. Përveç kësaj, i kërkoj falje publikut të zjarrtë shkodran për gjithë këtë rrëmujë që shkaktoi ky gabim,” ka thënë Esat Rakiqi.

s.shqiptar

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Mon, 19 Apr 2010 , 16:18

ahahahha mase ndeshkimore thote, 100.000 gjobe zyrtarisht e 1.000.000 ne xhep per mos me kndu neper intervista. Kot e prishe vedin ma esat me ikyt pune, e njollose vedin e s ke ca i ban ma tash.
Edhe 5 kampionate rresht me marre, ita njolla qe na kane vu kto vitet e fundit (lanje ndeshjesh,merkato magjypsh, hardheqet neper europe me trabzonin e rapidin, trajtimin qe iu kane ba tifozave etj etj) s kane me u heke kollaj.
Idealja kishte kene me u vu dakort tane tifozerite e shqipnise e mos me i lane me lujte hic javen tjeter, asnji ndeshje, ne asnji fushe. S kane ca i bajne 10 police 1000 tifozave ne cdo stadium. Perndryshe futbolli shqiptar ka marre fund,gjithnji e ma keq po bahet kjo puna e lanje-shitjeve...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Mon, 19 Apr 2010 , 16:22

Ma siper kam shkru qi Esati nuk duhet me e pranu fajin, me dale ne tv me thane te verteten e me ja shky ne turi njata 5 lek rroge Valterit, por ky nuk ka si e ban ket pune se ka pranu qysh n'fillim me u ba pjese e kti pisllekut. Ka pranu me e ba ate gabim me dashje ne protokoll. Per ma teper del neper gazeta me xjerr kujin me tifoza. Kam shkru Arsen Sykja ne vend te Ansi Nika pa dashje - thote. Kan vu Balen ne protokoll, qi me sa di une i dorezohet arbitrit 1 ore para ndeshjes, tu kene ky ne Paris. A kujton se flet me idiota a si? Te pakten te heshtin e mos te dalin neper gazeta me xjerr kujin me ne.
Me vjen keq me e thane, se ka ken gjithmone njeri i nderum, por nuk asht tu ba as ma shume as ma pak se lojtart qi shesin ndeshjet. Nji lojtar e shet ndeshjen se i jep dikush 5 mije euro, ky asht tu e shite Vllaznine per nji rroge te dhime njaty.

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Mon, 19 Apr 2010 , 16:45

Jena vend i varfen Skodrinon,me ate rroge te dhime shume mbajn familjet, e spo pysin mo per ndershmeri, per tifoz e te tjera.
Image

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Mon, 19 Apr 2010 , 17:05

O ska faj Esati ja, se si thet Ledi aj asht familjar si edhe fajin e kane presidenca jone qe dojne me ba bamirsi ne kurriz te shkodranve !!!!
Intervisten sma merr mendja se e ka dhane direkt Esati, por e ka sistemu Gjergji :) :wink: :evil:
Vllaznit Ultras

Image

Post Reply