Vllaznia-------------skenderbeu
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
Vllaznia-------------skenderbeu
duke pa qe vllaznia e filloi sezonin shum dobet , dhe duke pa qe te gjithe na kishte deshperu ,nuk do te thote qe mbaroj cdo gja ketu
nje skuader rilind nga nje tranier ,dhe pikerisht tranieri martini na e kthej vllaznine 360 grade pa frike ,dhe i gjithe ai sezon qe cdokush e quante te deshtum ,me nje quidi te madhe dhe te pamendume ,ndryshon dhe ndryshon ,qe do te thote nga lufta per mbijetese ,tashti e shofim veten jo vetem me nje dore ne finalen e kupes por edhe me nje vend te dyte ,qe do te thote qe ky gjysme kampionat i fundit qe vllaznia asht kthy ne nje kampione ,ti bajn me harru te gjitha ndeshjet e meperparshme ,duke na kthy nga nata ne dite
duhet falenderu zoti qe na ka ndihmu cdo ndeshje,dhe duke na qu aty ku e kena vendin
kete ndeshje do lozim ne loro boriqi me skenderbeun
un per vedi mendoj qe do fitojm ,por kam frike shum skenderbeun per gjygjtaret qe presidenti i korces blen qe do te thote kam frike nga gjykimi
nese gjykimi do jete i drejte mendoj qe do ta perserisim prap fitoren e kupes 4 me 0
para vllaznia
nje skuader rilind nga nje tranier ,dhe pikerisht tranieri martini na e kthej vllaznine 360 grade pa frike ,dhe i gjithe ai sezon qe cdokush e quante te deshtum ,me nje quidi te madhe dhe te pamendume ,ndryshon dhe ndryshon ,qe do te thote nga lufta per mbijetese ,tashti e shofim veten jo vetem me nje dore ne finalen e kupes por edhe me nje vend te dyte ,qe do te thote qe ky gjysme kampionat i fundit qe vllaznia asht kthy ne nje kampione ,ti bajn me harru te gjitha ndeshjet e meperparshme ,duke na kthy nga nata ne dite
duhet falenderu zoti qe na ka ndihmu cdo ndeshje,dhe duke na qu aty ku e kena vendin
kete ndeshje do lozim ne loro boriqi me skenderbeun
un per vedi mendoj qe do fitojm ,por kam frike shum skenderbeun per gjygjtaret qe presidenti i korces blen qe do te thote kam frike nga gjykimi
nese gjykimi do jete i drejte mendoj qe do ta perserisim prap fitoren e kupes 4 me 0
para vllaznia
-
- I lindur KuqeBlu
Re: Vllaznia-------------skenderbeu
kjo jave mund te jet nje jave shum e randesishme per vllaznia. se nese fitojm dhe me nje fat te ndeshjes shkumbini tirana dhe teuta besa mund te kalojm ne vend te 3t nese keto dy ndeshjet e fundit do barazojn mes tyre dhe ne te fitojm.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- I lindur KuqeBlu
Robrika sportive e shkodres.
http://www.livestream.com/kuqeblutv/vid ... cccaab0408
Video 2.
http://www.livestream.com/kuqeblutv/vid ... 1f17b22c16
http://www.livestream.com/kuqeblutv/vid ... cccaab0408
Video 2.
http://www.livestream.com/kuqeblutv/vid ... 1f17b22c16
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Tifoz
- Skuadra: Vllaznia
te dashtun vllazen shkodran
ma bani hallall per shkrimin e sotem por une do shkruj komplet jasht natyrs teme sot
sepse Vllaznia prap do DERDHI
por viktima e rradhes UROJ te jet jo Skenderbeu por teuta e durrsit
Lenjani neshjen vllazen korcarve e ta hajn qelbsinat e durrsit sepse ata gjithmon kan lujt kunder interesave tona n'dobi te tiransve e kavajsve, a e mani mend para 2-3 vjetve si na e bane kodoshllekun e ja lane ndeshjen tirans
marre m'vjen me than me lan ndeshje por ksaj rradh po uroj AMANI VETEM durrsi TE DALIN PRI KATEGORIJET
ma bani hallall per shkrimin e sotem por une do shkruj komplet jasht natyrs teme sot
Lenjani neshjen vllazen korcarve e ta hajn qelbsinat e durrsit sepse ata gjithmon kan lujt kunder interesave tona n'dobi te tiransve e kavajsve, a e mani mend para 2-3 vjetve si na e bane kodoshllekun e ja lane ndeshjen tirans
marre m'vjen me than me lan ndeshje por ksaj rradh po uroj AMANI VETEM durrsi TE DALIN PRI KATEGORIJET
Vllaznia e para e tjerat.....i pasha n'gazep
-
- Tifoz nderi
kam frike se tapo e han apolonia para durresit mor apo vini ,dhe nuk kena si me ia lan skenderbeut se nuk kena shku hala ne vend te dyte sepse nuk kena kurxha te sigurte ne kupeApoVini wrote:te dashtun vllazen shkodran
nese do ishte apolonia kisha dasht qe shkodranet me ia lan ndeshjen me qefe ,se me vjen keq per fieraket sepse i morem at sulmuesin e mire
apo vini ,pash zotin mos ma merr per keq dicka sepse edhe un jam shum kurioz
qa do te thone fjalet
Vllaznia prap do DERDHI
ja per gja por qysh se ke ardh me kam te mbare ne forum ,ikta fjale kekan me shans per vllaznine
shpresoj se nuk e merr per keq naqe
ket ndeshje un e ti do bajn ka 2 gola
me nji fitore ishalla
-
- Administrator
nuk jena n'gjedje hala me i lane ndeshje kuj apovini. me nji hupje shkojme 3 pike larg play off-it. ne 2 ndeshjet e fundit ba me ken te pshtum na mund te bahen kto llogari. megjithse kam frik se ka me ndodh e kunderta. presidenti jon i ndritun ka me ja lan ndeshjen e fundit teutes
-
- Moderator
Tu pas parasysh se Skenderbeun dhe Vllaznin i bashkojn ngjyrat blu (PD) nodshta edhe mund te ket ndonje kompromis...shpresoj qe jo:
1.edhe pse e kam shum inat Teuten, Skenderbeu esht nji skuader e shpifun....kjo qi ka ba kyt vit asht kulmi i degjenerimit t'futbollit
2. Nuk jena hala te sigurt mos me ra prej kategoriet, do vijn ndeshjet e veshtira me konkurrentat e drejperdrejte te zonen se ftohte, te veshtira them sepse kur lujme nfusha kundershtare duhet me marr parasysh edhe dhunen fizike
3. Duhet me qyr me dal ne Uefa permes kampionatit, sepse kupes s'i dihet kurr, edhe pse ka met vec nji ndeshje
1.edhe pse e kam shum inat Teuten, Skenderbeu esht nji skuader e shpifun....kjo qi ka ba kyt vit asht kulmi i degjenerimit t'futbollit
2. Nuk jena hala te sigurt mos me ra prej kategoriet, do vijn ndeshjet e veshtira me konkurrentat e drejperdrejte te zonen se ftohte, te veshtira them sepse kur lujme nfusha kundershtare duhet me marr parasysh edhe dhunen fizike
3. Duhet me qyr me dal ne Uefa permes kampionatit, sepse kupes s'i dihet kurr, edhe pse ka met vec nji ndeshje
-
- Tifoz nderi
Vllaznia - Skenderbeu mendoj se do te jet nji ndeshje serioze tu pas parasysh pozicionet ne tabel
ka me ken nji ndeshje e shtir per ne, sepse kena nji ekip me te vertet te lodhur tham keshtu se kam pa 2 ndeshjet e fundit ne stadium ne shkoder per kup me teuten dhe ne tr per kampionat me dinamon ndeshja me dinamon ishte e lanun
ket e keni te sigurt.
ka me ken nji ndeshje e shtir per ne, sepse kena nji ekip me te vertet te lodhur tham keshtu se kam pa 2 ndeshjet e fundit ne stadium ne shkoder per kup me teuten dhe ne tr per kampionat me dinamon ndeshja me dinamon ishte e lanun
ket e keni te sigurt.
-
- Tifoz nderi
Ujku wrote:Vllaznia - Skenderbeu mendoj se do te jet nji ndeshje serioze tu pas parasysh pozicionet ne tabel
ket e keni te sigurt.
ujku
nuk ma han mendja se dinamo na e ka lan ndeshjen
un ne fakt se kam pa ndeshjen por me than qe kena lujt fort ,dhe mos harro se dinamo skishte qa me na ba me 1 lojtare mangut se nese ata doshin me na e lan ndeshjen nuk e kishin ba golin qysh ne fillim
-
- Fanatics
- Skuadra: Tirona,Bayern
lenia e ndeshjes mundohet te bohet sa me e pranueshme...
pra filmi luhet gjithmon bukur mos me ra ne sy...
gjithsesi edhe me fitu vllaznia nuk eshte me merite,masanej dinamo fazen e dyte vetem humje ka,pse mos humbte dhe me vllaznin???
gjithsesi edhe me fitu vllaznia nuk eshte me merite,masanej dinamo fazen e dyte vetem humje ka,pse mos humbte dhe me vllaznin???
-
- Moderator
futbolli jone ka marre fund me kohe. faza e trete asht ba si pazar bagetish. Ajo qe m vjen mire asht qe durrsi e ka punen keq, la ndeshje sa mujti e tesh e ka mbrende sa krahi e ishalla s pshton. Qejf kam me ra direkt erseka me korcen, ne play out durrsi e kruja. Teuta kam qejf me ra prej kategoriet e mu njit elbasani, per tjerat s ma ndin.Ledi1920 wrote:lenia e ndeshjes mundohet te bohet sa me e pranueshme...
Mnyra e vetme asht me e ba fazen e trete me play-off e play-out.
6 te parat losin per titull e europe ne faze te trete.
6 te dytat per mos me ra prej kategoriet.
Ta bajne me 2 takime dhe jena n rregull.
Ishalla s bahet me 16 ekipe se mandje bahet carap puna.
niveli asht per toke njishtu e merre me mend mos me ra asnji e me hi edhe lushjna me ballshin.
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...
-
- Fanatics
- Skuadra: Tirona,Bayern
Me 16 ekipe ka me u bo tamom si pazar katunaresh... Do ket me shume ekipe ne mesin e tabeles dhe qe padyshim do jene ne qender te pazareve. Mgjth prolemi nuk eshte vetem tek formula por dhe tek presidentat.Jane ato qe i bojn pazaret dhe qe e njollosin ket sport.
Na lodhen me kto historina por sic do gje edhe sporti tek ne ka marr fund.
Elbasani vjet pranej ra, se filloi tu lon ndeshje, edhe kur erdhi fundi ,qe ju deshte me mor piket nuk i mori mo dot. Plus qe dhe Lazen e futen ne burg.
Une per Vllaznin isha 2 i sigurte. Nuk di asnji lajm a ka qene e shitur ,e lena apo ku ta di une thjesht po te ndjekesh nje rrjedhe llogjike si bohen gjonat ne superlige e kuptoje qe 3-pikeshin do e merrte Vllaznia. Gjithsesi deshin me e lon Dinamon ne krye te vetme le ta mbajn peshqesh ket kampionat te flliq qe u bo simjet. Ekipi kampion ka 6 neshje rrjesht qe sfito. Duhet noj gjo me shume me kuptu qe jane pazaret sheshit???
Nuk eshte vetem Dinamo, por dhe Tirona,Teuta,Besa te gjithe jane me i valle.Tamom pazar katunaresh.
Gjithsesi suksese me Skenderbeun,ishalla fitoni se vallaj spo i duroj dot.Si shume shpejt po fluturojn me pras ne b****
Na lodhen me kto historina por sic do gje edhe sporti tek ne ka marr fund.
Elbasani vjet pranej ra, se filloi tu lon ndeshje, edhe kur erdhi fundi ,qe ju deshte me mor piket nuk i mori mo dot. Plus qe dhe Lazen e futen ne burg.
Une per Vllaznin isha 2 i sigurte. Nuk di asnji lajm a ka qene e shitur ,e lena apo ku ta di une thjesht po te ndjekesh nje rrjedhe llogjike si bohen gjonat ne superlige e kuptoje qe 3-pikeshin do e merrte Vllaznia. Gjithsesi deshin me e lon Dinamon ne krye te vetme le ta mbajn peshqesh ket kampionat te flliq qe u bo simjet. Ekipi kampion ka 6 neshje rrjesht qe sfito. Duhet noj gjo me shume me kuptu qe jane pazaret sheshit???
Nuk eshte vetem Dinamo, por dhe Tirona,Teuta,Besa te gjithe jane me i valle.Tamom pazar katunaresh.
Gjithsesi suksese me Skenderbeun,ishalla fitoni se vallaj spo i duroj dot.Si shume shpejt po fluturojn me pras ne b****
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia || Bayern
Edi Martini e bani te hapun objektiven, fitore fitore dhe vec fitore.
Hajde Vllaznia, ishalla fiton edhe kunder Skenderbeut, e cdo ndeshje tjeter kta neshje te metuna.
Hajde Vllaznia, ishalla fiton edhe kunder Skenderbeut, e cdo ndeshje tjeter kta neshje te metuna.
FORCA VLLAZNIA!!!
-
- Tifoz nderi
shv13 wrote:Ledi1920 wrote: quote]
. Ajo qe m vjen mire asht qe durrsi e ka punen keq, la ndeshje sa mujti e tesh e ka mbrende sa krahi e ishalla s pshton. .
shum e drejte shv13
edhe un du qe durresi me ra direkt
ne rubrika sportive lojtaret e teutes thoshin 2 muaj para se me lujt per kupe me teutn
vllaznia eshte shum poshte dhe vllaznine do ta kalojm shum shpejt thoshin per kup
-
- Tifoz nderi
superliga asht mire me u ba me 8 skuadra
atehere futbolli shqiptare do te quhej i forte se do lushin ajkat e shqipnise
atehere futbolli shqiptare do te quhej i forte se do lushin ajkat e shqipnise
-
- Tifoz nderi
Martini, i detyruar të ndryshojë në sulm
Për ndeshjen me Skënderbeun këtë fundjavë pritet që trajneri Martini të eksperimentojë diçka në manovrën sulmuese të skuadrës së tij. Fakti që do të mungojë Bala, sulmuesi kryesor i saj, prish jo pak plane. Sakaq, edhe anglezi Feniks pritet të mos jetë i gatshëm për të luajtur, ngaqë prej ditësh nuk stërvitet me skuadrën. Duke qenë kështu, trajneri Edi Martini duket se do të aktivizojë edhe Shtubinën në sulm përkrah Haxhibuliç. Kjo konsiderohet zgjidhja më e mirë e mundshme, pasi ai nuk ka asnjë sulmues tjetër të gatshëm në pankinë. Për repartet e tjera duket se nuk ka asnjë problem për lojtarët që do të hedhë në fushë.
Thuajse do të jenë të njëjtët që kanë luajtur edhe në ndeshjet e fundit. Vllaznia prej javësh aktivizon thuajse në çdo ndeshje një numër prej 8 9 lojtarësh dhe kjo gjë ka krijuar një stabilizim edhe të formacionit. Ata që hyjnë dhe dalin janë ingranuar mirë me skemat e lojës dhe taktikat që aplikon stafi drejtues në varësi edhe të kundërshtarëve me të cilët ndeshen
Për ndeshjen me Skënderbeun këtë fundjavë pritet që trajneri Martini të eksperimentojë diçka në manovrën sulmuese të skuadrës së tij. Fakti që do të mungojë Bala, sulmuesi kryesor i saj, prish jo pak plane. Sakaq, edhe anglezi Feniks pritet të mos jetë i gatshëm për të luajtur, ngaqë prej ditësh nuk stërvitet me skuadrën. Duke qenë kështu, trajneri Edi Martini duket se do të aktivizojë edhe Shtubinën në sulm përkrah Haxhibuliç. Kjo konsiderohet zgjidhja më e mirë e mundshme, pasi ai nuk ka asnjë sulmues tjetër të gatshëm në pankinë. Për repartet e tjera duket se nuk ka asnjë problem për lojtarët që do të hedhë në fushë.
Thuajse do të jenë të njëjtët që kanë luajtur edhe në ndeshjet e fundit. Vllaznia prej javësh aktivizon thuajse në çdo ndeshje një numër prej 8 9 lojtarësh dhe kjo gjë ka krijuar një stabilizim edhe të formacionit. Ata që hyjnë dhe dalin janë ingranuar mirë me skemat e lojës dhe taktikat që aplikon stafi drejtues në varësi edhe të kundërshtarëve me të cilët ndeshen
-
- Webmaster
Po Niken pse nuk e fut si sulmus e len Shtubinen ne mesfushe ???
-
- Administrator
sa ka me ndejt bala ne prove te psg?
a nuk mujten me prit fundin e sezonit ata apo dojn me i qit bala kampion ket vit?
a nuk mujten me prit fundin e sezonit ata apo dojn me i qit bala kampion ket vit?
-
- Tifoz nderi
te dilen me duket vjen
-
- Antar
Me thane drejten edhe une dua nje neshje taman , tan tifozat duan per ate pune. Edhe teuten kam qejf qe tbnine poshte si Prostituta e Tiranes edhe e Kavajes, Megjithate duke jane lane piket skenderbeut ne hala skena gja te sigurte. Puna asht se duke lane neshje bjen edhe morali edhe kur i den piket nuk vine pak bjen morali pak manej sden edhe fati kshuqe kam qef nje loje te nershme edhe duam kupen
Forca Vllazniaaaaaaaaa
Forca Vllazniaaaaaaaaa