GOLDIAN wrote:o pjalm kot me te pyt kjo 360 grada a asht e barabarte me zero apo jam gabim
sinqerisht e kam se kam vite pa prek liber me dore e ndoshta gabohem randshem
gold ,un mendoj se asht kthese 100 perqinshe .
kurse 180 grade asht gjys ktheset
GOLDIAN wrote:o pjalm kot me te pyt kjo 360 grada a asht e barabarte me zero apo jam gabim
sinqerisht e kam se kam vite pa prek liber me dore e ndoshta gabohem randshem
jeti wrote:Tjeta juj.
U ba da koh pa hi ne forum, nga se Vllaznia me ka merzit shume KOHEVE TE FUNDIT.
Pervec kesaj kam ken shume i zene me pune, plus edhe Viti i par shkollor qe kam vazhdu kete vit. Shkolla ne Kurbet don impenjim, t'shkon tan dita tu e zhyt krytin neper libra. Nuk kalohet klasa ne Usa me nje dobixhan raki, apo me nje shport me fiq...
Po futem fill ne tem, pa hi neper labirinte...
Merkatoja e Dimnit duket se asht ma e mir se ajo qe kena ba ne ver.
Kena marr nje portjere Shume te mire (Lika), Nje sulmus Shume te pershtatshem per situaten qe asht
kriju (Haxhibulic), Nje mbrojtes Shume Te fort, dhe energjik,(Leci) Nje anglez qe mbetet per tu pa (Feniks), si edhe vlerat e Belishes me Krajen dihet qe jan ma nelt se mesatarja.
Per sa i perket Largimeve te futbollistave qe jan marr ne merkaton verore, Leandro me kompani mire ja kan ba qe i kan nis, se nuk e klan justifiku veten per asnje minut.
Kurse per largimin e bujshem, te Sinanit e Beqirit nje ane me vjen keq nga se jan benjaminet e Vllaznise, por nga ana tjeter jam kurjoz me i pa tu lujt me skuadrat e tjera. Sepse pyetja e ime dhe shume prej nesh asht, Sinani me Beqirin jan paraqit shume dobet me Vllaznine, Nga se eshte e gjith skuadra pertoke apo nga se keto te dy jan dobet individualisht?
N,q,s Sinani kthehet ne makin golash me Besen e Beqiri rifiton Kombetaren a,t,h dihet se i kujt asht faji por n,q,s keto te dy nuk arrijne asnje nga ato qe permenda ma siper, e mira kishte ken qe mas ketij sezonit me i var kepuct ne Gozhd pa u ba gazi i miletit, d,m,th ta mbyllin ashtu si e kan Sinonimin Si Ujk apo I Hekurt.
Per ndeshjen qe ka mu lujt neser gjithmon mendja me shkon vec te fitorja. Ne keto lloj ndeshjesh ka nje rol te madh edhe fati. Gjithsesi te shofim se si do paraqiten. N,q,s do paraqiten shume mire me loje por nuk do marrin ma shume se nje barazim ose ne rastin ma te keq do humbim. Prap si prap skuadra duhet mu inkuraju per shkendin e par qe jep, ne menyr qe shkendija te kthehet ne zjarr ne ndeshjet e tjera.
Formacioni i mundshem per neser pritet te jet ky!
-------------------------------------------------------------------(Lika)-------------------------------------------------------------
-------------(Smajli)----------------------(Rajovic)---------------------------(Kraja)---------------------------(Leci)-----------
--------------------------------------(Nallbani)--------------------------------------(Belisha)-------------------------------------
---------------(Doci)---------------------------------------------------------------------------------------(Shtubina)-------------
--------------------------------------(Haxhibulic)-----------------------------------(Bala)----------------------------------------
Lexova diku qe Feniks nuk do lozin nga se hala nuk i kan ardh letrat per federim.
Suksese...
Normal qe POAdmin wrote:Ndeshja asht shume e veshtire , ishalla lojtart ton jan ne dite te mire.
Miri po Vllaznia TV a e ka te drejten e trasmetimit ??
Te kanali 2.vllazniashkoder888 wrote:Ncfare kanalit asht ndeshja ma
Ok flm miriMiri wrote:Te kanali 2.vllazniashkoder888 wrote:Ncfare kanalit asht ndeshja ma
Jep se jan shum vet qe po e shofin por per momentin esht off deri te fillojne pjesa e dyte.shkodran i vjeter wrote:sjep gja kanali 2