Lajmet per skuadren e Vllaznise

Lajme te fundit nga Vllaznia

Moderators: GOLDIAN, Miri, vllaznia1919

Post Reply
fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Re: Lajmet per skuadren e Vllaznise

Post by fpjalmi » Mon, 18 Jan 2010 , 02:05

Edmond-Cela wrote:Image

"Fushe Lekura" Fushe stervitore por tashme dhe per te zhvilluar ndeshje zyrtare Klubi i Futbollit VLLAZNIA

dilur kan lujt blagjet e vllaznise iktu ,dhe paska ndryshum shum .

po loro boriqin pse se bajn ishtu :lol: :lol:

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 18 Jan 2010 , 02:08

GOLDIAN wrote:sa na dojne mare vllazen

zemra mal me bahet

http://www.sportekspres.com/lajm.php?idt=14546

kan hall me u shit jasht shtetit sepse vllaznia jone gjithmone del ne kupat e europes ,kurse apolonia 1 here ne 50 vjet ndoshta :lol: :lol:

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 18 Jan 2010 , 02:10

GOLDIAN wrote:te cila teme a kja videoja e mirovicit???????????

http://www.vllaznia.eu/index.php?option ... &Itemid=46

un ndigjova qe ka kerku shum ,dhe e kan nxjerr demek se nuk ban per vllaznine :lol: :lol: :lol:

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 18 Jan 2010 , 02:35

Skuadra “ngroh” Fushajn: Tani, ekipi është, por merkato s’ka përfunduar

“Me këtë Vllazni dua pajtetër Kupën e Shqiperisë dhe një nga vendet e para në kampionat”

http://www.sportekspres.com/lajm.php?idt=14547

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 18 Jan 2010 , 19:22

“Pesë motra” për kreun e superligës dhe merkatoja e dimrit

Vllaznia: Spikat marrja e Haxhibuliçit nga Apolonia, lëvizje kjo që mund ta amortizojë në masë të konsiderueshme largimit e simbolit kuqeblu, Sinani. Po kështu, ardhja në “tomonin” drejtues të kuqebluve e Edi Martinit, edhe pse është mirëpritur shumë, ende vazhdon të provokojë pritshmëritë. Mendoj se Edi Martini do të përbëjë një vlerë të madhe të shtuar për kuqeblutë, veçanërisht në planin psikologjik dhe të perspektivës, sepse bëhet fjalë për një skuadër në krizë të dukshme identiteti, të cilën trajneri i ri në moshë dhe në eksperiencë i ka energjitë e duhura për ta përballuar me sukses. Në planin e vlerave, më duket i çuditshëm justifikimi i largimit të Elvin Beqirit: S’është koha e tij. Ky “divorc” mund të ketë shkaqe të tjera. Ai, ashtu si Sinani, mund të kenë përfituar pagesa të larta për klubin, që mund të kenë mërzitur dhe kërcënuar, pse jo, edhe ekuilibrat delikatë të brendshëm të Vllaznisë. Eshtë rikthyer Kraja dhe Belisha në shtëpi. Si shkodranë, kokë për kokë, mund t’i zëvendësojnë Sinanin dhe Beqirin, por në fushën e lojës gjithçka mbetet për t’u provuar.

http://www.sportishqiptar.com.al/pese-m ... -e-dimrit/

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Mon, 18 Jan 2010 , 19:58

a me ndihmon kush se se gjej ku asht videoja e mirovicit
i perjashtuar

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Mon, 18 Jan 2010 , 20:35

GOLDIAN wrote:a me ndihmon kush se se gjej ku asht videoja e mirovicit

sdi gja ma ku asht, po e kam pa, ska gja t vecant, disa pase te thjeshta , smund te nxjerrish nai konkluzion prej saj

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Mon, 18 Jan 2010 , 20:49

Man in Redblue wrote:

sdi gja ma ku asht, po e kam pa, ska gja t vecant, disa pase te thjeshta , smund te nxjerrish nai konkluzion prej saj
per derisa e ka nxjerr konkluzionin valoja pse spo e nxjerri une
apo spo te pelqej :mrgreen: :eag:
i perjashtuar

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Mon, 18 Jan 2010 , 22:46

http://www.youtube.com/watch?v=HWbvbeQF ... re=related

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Mon, 18 Jan 2010 , 23:12

Skodrinon wrote:

si nuk e paska ba nji gol mar zot .

me duket se e paska inat golin :lol: :lol:

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 19 Jan 2010 , 20:04

Hallaçi, largimi i radhës nga Vllaznia

Mbrojtësi Rraman Hallaçi është lënë i lirë nga presidenca dhe është bashkuar me të kuqtë e Partizanit

Merkatoja e skuadrës shkodrane nuk do të thotë vetëm afrime, por edhe largime. Këto të fundit sikur mbaruan ditë më parë, por dje janë shfaqur sërish. I fundit që i ka dhënë lamtumirën Vllaznisë ka qenë pikërisht mbrojtësi Rraman Hallaçi. Vetë lojtari ka shprehur dëshirën e tij për t’u larguar dhe drejtuesit kuqeblu nuk kanë hezituar ta mbajnë. Arsyeja është mospasja e një vendi të sigurt në formacion.

Me ardhjen e Lecit, i cili pritet të luajë si mbrojtës i majtë, pozicioni i kuksianit lëkundej dhe për këtë arsye ai vetë ka kërkuar të largohet. Ka kontaktuar edhe me trajnerin Martini, që ia ka konfirmuar këtë gjë dhe, në këto kushte, Hallaçi ka menduar që më mirë për të do të ishte të shkonte të luante te Partizani, ku vendin e ka të sigurt.

Por Vllaznia nuk e ka lënë të lirë krejtësisht. Ajo ka kërkuar një dëmshpërblim nga lojtari, ashtu siç ka bërë të njëjtën gjë edhe për Ardit Beqirin, një tjetër futbollist të larguar nga Shkodra në ditët e para të këtij viti. Të dy futbollistët dje pasdite kanë qenë në zyrat e klubit shkodran dhe kanë tërhequr lejekalimet përkatëse, pasi drejtuesit e dy klubeve janë marrë vesh për këtë çështje. Duke qenë kështu, Hallaçi dje në drekë nuk është nisur me ekipin drejt Ulqinit, ngaqë nuk do të jetë më pjesë e Vllaznisë për pjesën e mbetur të sezonit.

Me të, shkon në gjashtë numri i futbollistëve të larguar brenda dy javësh. Të parët ishin dy Beqirët, Arditi dhe Elvini, më pas radha u erdhi dy kosovarëve, Rustemit dhe Kasapit, për të vazhduar me Sinanin dhe tashmë edhe me Hallaçin. Në numra, shkodranët duken më të humbur nga merkatoja e janarit, por drejtuesit janë të bindur se më 31 të këtij muaji gjërat do të jenë më ndryshe. Fakti që krerët e klubit i lanë dorë të lirë Hallaçit për t’u larguar, nëse donte, tregon se ata nuk preokupohen shumë nga një largim i tillë, ngaqë në fund të fundit, lojtari është konsideruar rezervë nga ana e trajnerit Martini.

Ashtu siç u konsiderua në fillim edhe Ardit Beqiri, i cili edhe ai u la i lirë të largohej për te Partizani. Merkatoja e kuqebluve duket e udhëhequr mirë nga ana e trajnerit Martini, i cili ka dashur të ketë në skuadër lojtarë që i shërbejnë atij dhe jo emra. Pikërisht, nisur nga ky fakt, ka sjellë në skuadër lojtarët që ai ka dëshiruar. Duke filluar me Krajën, Belishën, Lecin dhe së fundi edhe Haxhibuliç. Këto ardhje u kanë hapur vendin largimeve të ndryshme, teksa është gjetur kompromisi i mundshëm, ashtu siç ndodhi edhe dje me Hallaçin. Në këtë mënyrë, lista me lojtarët e larguar të kuqebluve tashmë mund të konsiderohet e mbyllur, por jo përgjithnjë. Ardhja e një portieri tjetër, do të thotë që portieri Bishani të huazohet apo të lihet i lirë për të kaluar në ndonjë ekip tjetër. Të paktën ky është plani që kanë drejtuesit e Vllaznisë

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 19 Jan 2010 , 20:10

fpjalmi wrote:Hallaçi, largimi i radhës nga Vllaznia

Mbrojtësi Rraman Hallaçi është lënë i lirë nga presidenca dhe është bashkuar me të kuqtë e Partizanit

Merkatoja e skuadrës shkodrane nuk do të thotë vetëm afrime, por edhe largime. Këto të fundit sikur mbaruan ditë më parë, por dje janë shfaqur sërish. I fundit që i ka dhënë lamtumirën Vllaznisë ka qenë pikërisht mbrojtësi Rraman Hallaçi. Vetë lojtari ka shprehur dëshirën e tij për t’u larguar dhe drejtuesit kuqeblu nuk kanë hezituar ta mbajnë. Arsyeja është mospasja e një vendi të sigurt në formacion.

Me ardhjen e Lecit, i cili pritet të luajë si mbrojtës i majtë, pozicioni i kuksianit lëkundej dhe për këtë arsye ai vetë ka kërkuar të largohet. Ka kontaktuar edhe me trajnerin Martini, që ia ka konfirmuar këtë gjë dhe, në këto kushte, Hallaçi ka menduar që më mirë për të do të ishte të shkonte të luante te Partizani, ku vendin e ka të sigurt.

Por Vllaznia nuk e ka lënë të lirë krejtësisht. Ajo ka kërkuar një dëmshpërblim nga lojtari, ashtu siç ka bërë të njëjtën gjë edhe për Ardit Beqirin, një tjetër futbollist të larguar nga Shkodra në ditët e para të këtij viti. Të dy futbollistët dje pasdite kanë qenë në zyrat e klubit shkodran dhe kanë tërhequr lejekalimet përkatëse, pasi drejtuesit e dy klubeve janë marrë vesh për këtë çështje. Duke qenë kështu, Hallaçi dje në drekë nuk është nisur me ekipin drejt Ulqinit, ngaqë nuk do të jetë më pjesë e Vllaznisë për pjesën e mbetur të sezonit.

Me të, shkon në gjashtë numri i futbollistëve të larguar brenda dy javësh. Të parët ishin dy Beqirët, Arditi dhe Elvini, më pas radha u erdhi dy kosovarëve, Rustemit dhe Kasapit, për të vazhduar me Sinanin dhe tashmë edhe me Hallaçin. Në numra, shkodranët duken më të humbur nga merkatoja e janarit, por drejtuesit janë të bindur se më 31 të këtij muaji gjërat do të jenë më ndryshe. Fakti që krerët e klubit i lanë dorë të lirë Hallaçit për t’u larguar, nëse donte, tregon se ata nuk preokupohen shumë nga një largim i tillë, ngaqë në fund të fundit, lojtari është konsideruar rezervë nga ana e trajnerit Martini.

Ashtu siç u konsiderua në fillim edhe Ardit Beqiri, i cili edhe ai u la i lirë të largohej për te Partizani. Merkatoja e kuqebluve duket e udhëhequr mirë nga ana e trajnerit Martini, i cili ka dashur të ketë në skuadër lojtarë që i shërbejnë atij dhe jo emra. Pikërisht, nisur nga ky fakt, ka sjellë në skuadër lojtarët që ai ka dëshiruar. Duke filluar me Krajën, Belishën, Lecin dhe së fundi edhe Haxhibuliç. Këto ardhje u kanë hapur vendin largimeve të ndryshme, teksa është gjetur kompromisi i mundshëm, ashtu siç ndodhi edhe dje me Hallaçin. Në këtë mënyrë, lista me lojtarët e larguar të kuqebluve tashmë mund të konsiderohet e mbyllur, por jo përgjithnjë. Ardhja e një portieri tjetër, do të thotë që portieri Bishani të huazohet apo të lihet i lirë për të kaluar në ndonjë ekip tjetër. Të paktën ky është plani që kanë drejtuesit e Vllaznisë
edhe vete kta thojn qe vllaznia asht ma e dobet duke pa qe asht largu (etvin dhe ardit beqiri ,sinani hallaqi rustemi kasapi ,e duke pru 4 lojtare qe nuk dihen si do te jene

zoti na ndihmoft sepse cdo shkodran asht kurioz si do jete vllaznia kete merkato qe mund te jete shum dramatike per vete pozicionin qe jena

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 19 Jan 2010 , 20:16

Ne Peqin te etur per futboll: “Na sillni… shkodranet

http://www.sportekspres.com/lajm.php?idt=14581

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 19 Jan 2010 , 20:17

Kraja : “Ndaj Shkumbinit do të jem i gatshëm”.

http://www.sportekspres.com/lajm.php?idt=14580

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Tue, 19 Jan 2010 , 21:12

Skodrinon wrote:
i madh je ma skodrinon
vec dhe i gja me thuj te cila teme e kishe postu perpara se nuk e gjeta kerkund
i perjashtuar

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Wed, 20 Jan 2010 , 19:22

GOLDIAN wrote:
Skodrinon wrote:
i madh je ma skodrinon
vec dhe i gja me thuj te cila teme e kishe postu perpara se nuk e gjeta kerkund
te merkato m'duket

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Fri, 22 Jan 2010 , 20:38

“Vllaznia me e mire qe pas Rragamit”

Me të mbërritur në Ulqin, në ambjentet e hotel “ Olimpik”, aty ku është akomoduar skuadra shkodrane, menjëherë të bie në sy, një “djalosh i ri”, nga mënyra se si ecën dhe nga trupi i tij i imët. Sa më shumë të afrohesh drejt tij do të kuptosh se është pikërisht zëvëndës-trajneri i kuqebluve, Esat Rakiqi, i cili së bashku me Edi Martinin janë duke u drejtuar drejt fushës së stërvitjes qe ndodhet pak metra larg godines se hotelit. Pas dyshes së trajnerëve, vijnë më radhë i gjithë grupi i lojtarëve. Me të shënuar ora 13:00, numri një i pankinës shkodrane i bie bilbilit për të dhënë sinjalin e startit të seancës stërvitore. Si fillim, Martini i fton të gjithë grupin e lojtarëve në një rreth duke shpërndarë detyrat të cilat duhet të realizohen brenda një ore e gjysëm. Duke qenë dy ditë para ndeshjes me Shkumbinin, stafi teknik kishte vendosur vetëm një seancë stërvitore per te ruajtur formën fizike të lojtarëve dhe per te mos I mbingarkuar ata. Një lojë topi me dorë (Hendboll), jep startin e ndryshimit të atmosferës brenda territorit të stërvitjes. Tjetër ritëm, tjetër grintë, tjetër optimizëm; gjithçka ndryshe qe të krijonte bindjen se pikërisht kjo gjë i ka munguar Vllaznisë. Pas 15 minutash nxemje, lojtarët do tëndaleshin në një ushtrim që vlen për shkrythjen e muskujve. Pas disa minutave, Martini kishte planifikuar të realizonte disa gjuajtje drejt portës për të gjithë lojtarët e ekipit. Në fillim u mendua si një ushtrim nga ata që janë më shumë rutinë, por në fakt ishte tërësisht ndryshe. Grinta dhe kërkesa e llogarisë ishte pikërisht në këmbë, aty në mesin e grupit të lojtarëve, bëhet fjalë për Edi Martinin. Për asnjë moment, ai nuk ka ndalur zërin e tij për të cituar emrin e gjithësecilit futbollist, për të vene në dukje gabimet dhe meritat, sidomos në realizimin e ushtrimeve. E natyrisht kur në ekip ka emra të mëdhenj, atëherë një seancë stërvitore nuk ka si të mos jetë emocionuese. Në fakt seancat stërvitore të ketij lloji nuk jane pare kurre ne te shkuaren. Nje tifoz shkodran I thekur, ne nje moshe te shkuar, qe ka udhetuar nga Shkodra per te ndjekur stervitjen, thote nje batute: “Këtë Vllaznia e kam parë vetëm në kohën e Rragamit”. E kjo u vërtetua në ato pak minuta stërvitje. Mjafton të shikosh vetëm ushtrimin për gjuajtjen e topit drejt portës dhe do kuptosh se çfarë grupi ka Vllaznia. I pari që gjuan është Smajli ku përballë tij ka Grimën, e më pas shokët e tjetër të ekipit, ku përballë tyre do të alternoheshin Grima e Lika, ndërsa Bishani më shumë vëzhgonte shokët e tij. Emocione, sikur të ishe në një ndeshje të vërtetë. Emocionet shtoheshin sidomos në momentet kur pranë topit afrohej Haxhibuliç, Bala, Belisha e ndonjë tjetër, që natyrisht e dërgonin topin në rrjetë, ndonese Grima e Lika kërkonin të mbronin me çdo kusht katërkëndëshin. Pas shumë gjuajtjeve, pas shumë golave të shënuar dhe të humbur, po ashtu pas shumë pritjeve shumë të bukura nga dy portierët, Martini i bie bilbilit të tij për të dhënë sinjalin se ky ushtrim përfundoi. Nuk zgjat shumë dhe dëgjohet një tjetër vërshëllime, qe natyrisht shënonte startin e një ushtrimi tjetër. Në fund të stërvitjes, Martini kishte planifikuar një ndeshje futbolli 15 minutëshe me ekipin të ndarë në dy formacione. Në njërën anë ishte ai bazë, i përbërë nga Grima në portë, Sykaj, Rajoviç, Leci e Smajli në mbrojtje. Belisha, Nallbani, Shtubina e Doçi në mesfushë dhe në sulm dyshja Haxhibuliç- Bala. Ky formacion pritet të jetë në fushë ndaj Shkumbinit. Më shumë kjo ndeshje konsisitonte në kontrollin teknik të lëvizjes dhe vendosjes së lojtarëve në fushë nga ana e stafit teknik. Ashtu siç thekson dhe trajneri Martini në fund të stërvitjes, e gjithë kjo punë është duke u bërë për të arritur me çdo kusht objektivat që ka ekipi. Pas kësaj seance stërvitore lojtarët do të drejtoheshin drejt ambjenteve të hotelit. Gjithsesi, në fund shkëpusim një mendim të zëvëndës trajnerit Rakiqi, qe jep një vlerësim për formën e lojtarëve të ekipit të tij, pikërisht në këto pak ditë para ndeshjes me Shkumbinin. “Të them të drejtën, unë jam i kënaqur nga niveli i tyre, si fizik ashtu dhe teknik. Unë shikoj një tjetër përqëndrim dhe një tjetër optimizëm për të arritur më të mirën. Përsa i përket ndeshjes në Peqin, ne do të bëjmë më të mirën tonë, por të ia lëmë fushës më mirë”, përfundon zëvëndës trajneri Esat Rakiqi.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Fri, 22 Jan 2010 , 20:53

vllaznia nuk duhet me u mat me fjale se jena ngi boll .

shihet ne ndeshjen me shkumbinin se si asht

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Fri, 22 Jan 2010 , 20:55

Jam nip Shkodre, ketu pres per kuqeblute dhe… kombetaren”
Ilion Lika, pas nenshkrimit me Vllaznine: “Synimi im, te rifitoj kuqezinjte dhe nje klub jashte vendit”

“Unë jam nip i Shkodrës, pse jo të mos luaja për Vllazninë. Ne fund te fundit, unë e mbaj fjalën që jap, prandaj jam pjesë e kuqebluve”, kështu është shprehur portieri i ri i Vllaznisë, Ilion Lika ne intervisten e tij te pare si kuqebi. Ish-portieri i kombetares ka nënshkuar një ditë më parë me ekipin shkodran kontratë një vjeçare me të drejtë largimi në merkaton e verës nese vijne oferta nga jashte. Afrimi i Likës në ekip është një ndër përforcimet më të rëndësishme të ekipit shkodran. Tashmë kuqeblute e quajnë veten të kompletuar në çdo repart. Vetë Lika shfaqet i gëzuar që ka ardhur në Shkodër, madje e quan si një urë lidhëse ekipin e Vllaznisë drejt ekipit kombëtar. Përsa i përket akordit me presidentin Fushaj, ai shprehet: “Si fillim unë zgjodha të luaj në Shkodër, pasi Vllaznia është një ekip i madh. Kjo është një skuadër me nivel dhe për vetë objektivat që ka. për mua ishte një mundësi e mire që të aktivizohesha këtu. Përsa i përket akordit me presidentin, unë fjalën që jap e mbaj, kështu ja ku jam me skuadren shkodrane”, është shprehur Lika. Ndërkohë, duke u ndalur te kërkesat që ai ka patur nga skuadrat e huaja, fakt ky qe e ka penguar atë që të japë një përgjigje më të shpejtë për drejtuesit shkodrane, Lika thekson se pritja e tij shkoi pak si gjatë keshtuqe pranoi te luante për skuadrën shkodrane. “Unë i mbetem gjithmonë objektivit tim për të luajtur për një ekip të huaj. Por meqë kampionati po fillonte, unë nuk mund të prisja shumë gjatë, prandaj e kam parë si mundësi të mirë për mua që të luaj këtu. Unë theksoj se Vllazninë e shikoj si një ekip që do më ndihmojë mua për të luajtur jashte vendit, po ashtu dhe me kombetaren e Shqipërisë. Unë mendoj se kuqeblutë janë një urëlidhëse drejt përfaqësueses”, ka shtuar portieri Lika. Në lidhje me objektivat e skuadrës që ai ka gjetur dhe vetë ambjentin shkodran, Lika duket i emocionuar dhe arrin të ndajë përgjegjësinë që atij i takon. Natyrisht një lojtar profesionist arrin të kuptojë menjëherë se me çfarë lojtarësh do të luaje dhe deri ku do të arrijë me këtë grup. “Të them të drejtën, Vllaznia ka objektiva shumë të mëdha. Dhe në kampionat, pavarësisht renditjes ku ndodhet, e di që do të arrijë sa më lart të jetë e mundur. Natyrisht që të luash për Shkodrën, përveç kënaqësisë është një përgjegjësi e madhe. Unë, sigurisht do të jap më të mirën dhe maksimumin tim për këtë skuadër’, ka përfunduar portieri më i ri i Vllaznisë. i cili ka sjellur buzëqeshjen te stafi teknik.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Fri, 29 Jan 2010 , 17:49

Martini në kundërsulm: “Qesharake të thuash që Vllaznia është në krizë”

“Nuk mund të flitet për krizë të Vllaznisë në këto momente. Më duket qesharake që e dëgjoj këtë”. Edi Martini hidhet në kundërsulm ndaj kritikëve të skuadrës tij. Deklarata e trajnerit kuqeblu, vjen pas shumë kritikash se ekipi i tij nuk ka arritur të dalë nga kriza që ka trashëguar nga dy trajnerët e mëparshëm, Lika e Luçi. Por nuk është i këtij mendimi numri 1 i pankinës shkodrane. Ai madje, është i bindur te aftësitë e skuadrës së tij. “Gjendja e ekipit është shumë e mirë.

Ashtu siç e kam theksuar më përpara se të humbnim në Peqin. Ishte ndeshja e parë e këtij ekipi, në një vit të rid he me një skuadër të ndryshuar. Në mënyrë absolute nuk e lidh humbjen me Shkumbinin, me humbjet e mëparshme të Vllaznisë. Sigurisht për ne ka filluar një faqe e re, pavarësisht se duhet të kompensojmë pikët që ka lënë ekipi në ndeshjet e mëparshme. Synimi ynë është që t’i afrohemi kreut. Jam i bindur se me këtë ekip, nëse kampionati fillon nga janari, Vllaznia do të ishte në dy apo tre vendet e para. Prandaj jam optimist për ekipin, pasi ka një formë mjaft të mirë fizike. Ajo që është për t’u theksuar dhe që unë e kam kërkuar me këmbëngulje tek ekipi im, është që ajo humbje nuk do të ketë lidhje me ecurinë e mëparshme të ekipit, thjesht është një humbje që e kemi pësuar edhe herë të tjera në Peqin, edhe kur kemi patur kushte më të favorshme se këto të tanishmet”, ka theksuar, shumë i vendosur Martini. Kjo deklaratë e tij vjen pak ditë para një takimi të cilësuar të vështirë, për vetë gjendjen në të cilën mendohet të jetë ekipi shkodran, atë kundër Laçit. Por nga bindja e trajnerit, të krijohet përshtypja e një sfide lehtësisht të kalueshme nga kuqeblutë. Natyrisht për nga emri i skuadrave as që duhet të diskutohet një gjë e tillë. Mesa duket këtë rend, kërkon të vendosë në vend dhe tekniku Martini. Për të, Vllaznia duhet të arrijë atje ku i takon.

Përsa i përket ndeshjes me Laçin, trajneri as që dëshiron të diskutojë rezultat tjetër përveç fitore. Madje shton se tre mungesat që ka, nuk do të jenë të mjaftueshme për ta vënë në diskutim rezultatin e ndeshjes. “Ekipi është i bindur që do të fitojë ndeshjen e radhës. Ai përbëhet prej 22 lojtarëve dhe kështu që edhe lojtarët që kam në dispozicion janë pothuajse të të njëjtit nivel me ata që kanë qenë në formacion ndeshjen e parë. Sigurisht kjo e bën ekipin më të mirë, pasi një skuadër pa stol është vërtet problematike. Ne nuk e kemi tashmë këtë problem, pasi në këtë ndeshje do të kem në dispozicion Krajën, Mervajleviçin dhe Feniksin. Me ekipin që kam unë mendoj që çdo ndeshje do ta fitoj, jo më kur bëhet fjalë për një kundërshtar, si Laçi. Jo pse kam unë ndonjë hesap me këtë ekip, apo gjëra të tilla. Thjesht është ndeshja e radhës dhe na duhet fitorja patjetër. Duhet të shikojmë përpara dhe të mos kthejmë më kokën prapa”, ka përfunduar trajneri i Vllaznisë, Edi Martini.

Post Reply